| O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Mar 28 Dec 2010, 17:04 | |
| Pai no comment.... a fost un fic super... ai o imiaginatie bogata si sa mai scri ficuri ^^... |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Mier 29 Dec 2010, 00:00 | |
| |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Lun 07 Feb 2011, 16:28 | |
| |
|
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Vin 08 Apr 2011, 11:26 | |
| |
|
| |
karin Academy Student
Nr. mesaje : 2 Puncte : 2 Reputatie : 0
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Lun 25 Apr 2011, 13:25 | |
| supeeeeeeeeeeer cool bravo e fantastic tineo tot asa |
|
| |
karin Academy Student
Nr. mesaje : 2 Puncte : 2 Reputatie : 0
| Subiect: karin Lun 25 Apr 2011, 13:31 | |
| superrrrrrr cool |
|
| |
gheisha Academy Student
Nr. mesaje : 2 Puncte : 4 Reputatie : 0
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Dum 15 Mai 2011, 17:09 | |
| pai nu crezi ca te-ai cam grabit cu declaratiile de dragste.....nu prea ai povestit mult despre ei si deodat....oricum imi place mult...dar fa-l mai real plz..merci |
|
| |
Ange3lLoveAndDeath Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Secret Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0 Hobby-uri : dansuri moderne,cantece ,sport etc.. Stare de spirit : Sunt foarte bucuroasa!:)
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Joi 09 Iun 2011, 19:20 | |
| [i] o la la bravooooo soooper continuarea haide draga |
|
| |
lavinujjjj Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Tulcea Nr. mesaje : 2 Puncte : 2 Reputatie : 0 Stare de spirit : fffffff buna
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Mar 21 Iun 2011, 17:26 | |
| deci e superb. mi-a placut la nebunie. |
|
| |
MaryKid Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : In my world Nr. mesaje : 36 Puncte : 45 Reputatie : 5 Stare de spirit : poi happy....
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Lun 27 Iun 2011, 11:28 | |
| Am trecut si eu pe la ficul tau si iti pot spune cu mana pe inima ca este superb si ca ai multe imaginitie,cea ce e bine bravo _______________________________Semnatura__________________________ No Music...No Life |
|
| |
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Mier 13 Iul 2011, 16:43 | |
| |
|
| |
*caty-ana* Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Ploiesti Nr. mesaje : 17 Puncte : 32 Reputatie : 3 Hobby-uri : scoala Stare de spirit : fericita
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Dum 17 Iul 2011, 08:30 | |
| este foarte frumos ficul, chiar daca ai mai avut greseli, merita sa fie vazut, e tare frumos, imi place mult de tot. |
|
| |
Meli25 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Maramures Nr. mesaje : 91 Puncte : 96 Reputatie : 3 Hobby-uri : eleva Stare de spirit : <3
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Vin 29 Iul 2011, 19:07 | |
| [color=blue] foarte tare:x mi`a placut foarte mult :X bravoo!! |
|
| |
Dee' Cola ღ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nu cred că vrei să ști. ✘ acebook : - Nr. mesaje : 49 Puncte : 55 Reputatie : 4 Hobby-uri : My life Music ♬ ❥ Stare de spirit : Nu cred că te interesează, corect? ✔
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Dum 21 Aug 2011, 17:28 | |
| IUBESC LA NEBUNIE FICUL ASTA DECI , TU CHIAR MAI FACUT SA PLANG DAR SUNT FERICITA CA ACUM VOR FI IMPREUNA PENTRU TOTDEAUNA SI IMAGINEA CARE A GASIT JUSTME E FRUMOASA SI SUPER CIUDAT CA EXACT CUM AI DESCRIS ESTE IN POZA POATE AI VAZUT-O INANTE ORICUM PENTRU MINE CEL MAI MULT M-AM EMOTIONAT CAND A MURIT SASUKE DECI TU DRAGA MAI FACUT SA PLANG CE MAI POT SPUNE ESTE CA ASTEPT URMATORUL FIC SPER SA FIE LA FEL DE FRUMOS, DAR NU ASA DE TRIST LA SFARSIT SA NU MOARA NICI UNUL , DOAR CEL RAU TE ROG SA NU MAI FACI UNUL ASA DE TRIST LA SFARSIT TE ROGGG SI CAM ATAT TE ADOR |
|
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Lun 05 Sept 2011, 00:45 | |
| ce comunist e tac'su |
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Mar 22 Noi 2011, 18:49 | |
| super tare pot sa spun imi place tot cea ce ai scris pana acum,iar aceasta ideeeste super ingenioasa...spor la scris si multa bafta in continuare |
|
| |
...xXSaKuRa_SaSuKeXx... Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : ...prin jur... Nr. mesaje : 7 Puncte : 7 Reputatie : 0 Stare de spirit : Uat Dă Fac? In stare de şoc...cazional fotogenică, uneori tristă....mereu eu xD
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Sam 26 Noi 2011, 17:56 | |
| Foarte Foarte Foarte tare :X :X.... deci fato esti :-> :-> ..... ce mai n-am cuvinte :-> =D>... adevarat ca in prima parte nu prea ai bagat prea multa descrierea (spirituala), culoare, fond, expresi si epitete... dar totusi ti-a iesit o super poveste. Micile greseli ici-colo sunt acoperite de intriga si interesul pe care ti-l provoaca actiunea si personajele. Sa nu te mai critic atat ti-a iesit o poveste super tare :D :) :D. Abi astept sa citesc si alte ficuri de-ale tale. |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Sam 26 Noi 2011, 19:26 | |
| Ideea ta pentru acest fic a fost pur si simpla geniala! Din partea mea ai cele mai mari felicitari. Te pup. |
|
| |
SasukeLoveSakura Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : -_-" acebook : AbyssalEye Nr. mesaje : 148 Puncte : 204 Reputatie : 52 Hobby-uri : -_-" Stare de spirit : Keep calm and listen
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Vin 06 Apr 2012, 14:49 | |
| DECI...in momente de astea, creerul meu ar spune ca ficul este frumos. Ei bine...am un anunt pentru toti...CREERUL MEU ESTE IN VACANTA DE CAND M-AM NASCUT...deci nu o sa zic ca este frumos ficul, pentru ca NU ESTE!! Ficul tau...[nu stiu] ideea..[cam des intalnita], actiunea[cam...] Dar, dupa cum bine sti creerul meu ar zice ca ficul este acceptabil. Eu l-am trimis in vacanta pe el de cand m-am nascut deoarece stiam ca asa o sa se intample.... ***GANDURILE MELE*** Ficul nu este frumos.....este supermegagigaextrahiperFRUMOS. Ideea cam des intalnita???-NICIODATA NU AM INTALNIT ASA CEVA...ESTE PREA BESTIZAV[bestizav=bestial+grozav] -deci am mintit la faza cu ,,idee intalnita" Actiunea cam....[ce tot spun eu aici??..numai minciuni ca sa te amagesc...imi place de mine cand fac asta dr ar trebui sa ma opresc] ...prea geniala si prea supermegageniala pentru secolul asta [ anul:2012 , Luna:Aprilie , Ziua :-hai sa trecem peste ziua... Ora:14 Minutul:49 Secunda :17
Te-am pupat ....:X[p.s -sper ca nu te-ai suparat ca am mintit...:P] |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Dum 08 Apr 2012, 16:39 | |
| Multumesc, inseamna mult pentru mine sa vad ca primul meu fic a fost atat de placut de ceilalti |
|
| |
Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Dum 08 Apr 2012, 19:25 | |
| Hey...!Ficul tau a fost foarte frumos...as fi preferat sa ai mai multa DESCRIERE SENTIMENTALA ! In rest...totul bine si frumos...ai multa imaginatie...
|
|
| |
Narcisuca Academy Student
Sex : Localizare : lumea viselor Nr. mesaje : 2 Puncte : 2 Reputatie : 0
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Vin 20 Apr 2012, 21:55 | |
| super grozav vreau nextu acum Editat de choco :) : scumpo, ficul este la finalizate, ceea ce prin nume sugereaza ca este terminat, deci nu va mai avea next. :) Asa, inca ceva.. In Regulament scrie ca un mesaj trebuie sa contina cel putin 10 cuvinte, ia tu aici ai doar 5. |
|
| |
Superbia. Chūbu
Sex : Varsta : 24 Localizare : Wonderland awaits. Nr. mesaje : 479 Puncte : 541 Reputatie : 38 Stare de spirit : damned
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Vin 04 Mai 2012, 17:58 | |
| OH Doamne... A fost bestial!!!!!! pune repede NEXTULETZUL!!! ca altfel mor |
|
| |
5XLoveSasuSakuX Academy Student
Sex : Localizare : Galati Nr. mesaje : 2 Puncte : 3 Reputatie : 1 Hobby-uri : Muzica,dans Stare de spirit : Jucausa si complicata (uneori):))
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Joi 31 Mai 2012, 18:21 | |
| cand am aflat ca sasuke a murit am inceput sa plag" "a fost minunat si sfarsit trist dar si fericit bv |
|
| |
sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) Joi 09 Aug 2012, 23:47 | |
| mi-a placut ficul tau la nebunie!!!! te rooog pune un sezon urmator |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) | |
| |
|
| |
| O dragoste nebuna (Sasuke &Sakura) | |
|