Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Sugestie Mar 18 Dec 2012, 20:12 | |
| Eu am cateva sugetii.Ramne de vazut daca sunt bune sau rele. Ce ar fi daca am avea ceva gen o bibliotec.e de cartiile Mai toate fetele sunt interesate de cartile cu vampiri.Acolo pueti discuta despre ele,despre cand apar volume noi s.a.m.d.
Sugestiaca a II-a: Ati vazut si voi erorile gramaticale si de ortografie din ficuri.Eu cre ca ne-ar prinde bn un nou rang.Un rang deVerificator.Cineva care sa verifice si sa corecteze erorile pe care le intalneste.
Astea sunt sugestiile mele.O sa mai revin cand voi avea si altele. |
|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Sugestie Mar 18 Dec 2012, 20:22 | |
| Eu nu sunt de acord. Am sa dau si argumente. Pentru prima ta sugestie, chiar n-are rost.. la discutii libere se poate face asta. Ba chiar exista si topicuri despre carti, etc.
Cat despre a doua.. avem critici care sa-i invete si sa-i indrume pe membri spre perfectiune. De ce ne-ar trebui un verificator? Plus ca .. in felul acesta, niciodata cei care au asemenea greseli nu vor reusi sa treaca peste ele sau sa exceleze. Vor ramane la acelasi nivel. |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Sugestie Mar 18 Dec 2012, 20:27 | |
| In legatura cu prima sugestie.. Exista deja topicuri in care se poate discuta despre carti, cu vampiri, ori alte subiecte: aici si aici. Nu vad rostul unui alt topic de acest fel. :)
Despre a doua sugestie.. In primul rand mi-ar fi placut daca ai fi scris fara "erori gramaticale" asa cum le-ai numit, fiindca tot ai pus aceasta problema. Cat despre sugestie in sine, nu stiu ce sa zic. Autorul unui fic are obligatia, daca nu impusa, atunci macar morala, de a-si corecta capitolele inainte de a le posta. Ca unii scriu ca si cum limba romana ar fi o limba straina sau ca altii nu isi corecteaza capitolele si au multe greseli, nu cred ca tine decat de persoana lor si atat. De ce ar trebui sa fie cineva care sa ia fiecare capitol la citit, la corectat si la rescris? Ca, daca este cum zici tu, atunci ar cam trebui rescrise capitolele, ca sa sune cat de cat romaneste. In plus.. La cate ficuri sunt (terminate, ori in desfasurare) nu prea stiu cand se va termina munca si daca va fi intr-adevar apreciata.
Asta-i parerea mea, sper sa nu supere pe nimeni. Incheiat. :)
|
|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Sugestie Mar 18 Dec 2012, 21:08 | |
| |
|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Sugestie Mier 19 Dec 2012, 12:27 | |
| ok, si un raspuns mai pacifist: despre prima sugestie pot spune ca se discuta si ca e in curs de dezvoltare de multa vreme. mai mult de atat nu pot spune momentan . cat despre a doua, asa cum au spus fetele, sunt criticii deja si ei ar trebui sa se ocupe mai mult de membri si sa ii atentioneze cand fac greseli de genul. acum nu te gandi ca n-ar fi de ajutor oarecum ideea ta insa nu-si are rostul intr-atat incat sa mai facem un grup si/sau rang. |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Sugestie Mier 19 Dec 2012, 13:52 | |
| Sugestie respinsă. |
|