Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Sugestie Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Sugestie Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Sugestie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Irry
Genin
Genin
Irry

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : in fata pc-ului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 398
Puncte : 421
Reputatie Reputatie : 9
Hobby-uri Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport
Stare de spirit Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator

Sugestie Empty
MesajSubiect: Sugestie   Sugestie I_icon19Mar 18 Dec 2012, 20:12

Eu am cateva sugetii.Ramne de vazut daca sunt bune sau rele.
Ce ar fi daca am avea ceva gen o bibliotec.e de cartiile Mai toate fetele sunt interesate de cartile cu vampiri.Acolo pueti discuta despre ele,despre cand apar volume noi s.a.m.d.

Sugestiaca a II-a:
Ati vazut si voi erorile gramaticale si de ortografie din ficuri.Eu cre ca ne-ar prinde bn un nou rang.Un rang deVerificator.Cineva care sa verifice si sa corecteze erorile pe care le intalneste.

Astea sunt sugestiile mele.O sa mai revin cand voi avea si altele.
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Sugestie J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

Sugestie Empty
MesajSubiect: Re: Sugestie   Sugestie I_icon19Mar 18 Dec 2012, 20:22

Eu nu sunt de acord. Am sa dau si argumente. Pentru prima ta sugestie, chiar n-are rost.. la discutii libere se poate face asta. Ba chiar exista si topicuri despre carti, etc.

Cat despre a doua.. avem critici care sa-i invete si sa-i indrume pe membri spre perfectiune. De ce ne-ar trebui un verificator? Plus ca .. in felul acesta, niciodata cei care au asemenea greseli nu vor reusi sa treaca peste ele sau sa exceleze. Vor ramane la acelasi nivel.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Sugestie Asss10Sugestie J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Sugestie Empty
MesajSubiect: Re: Sugestie   Sugestie I_icon19Mar 18 Dec 2012, 20:27

In legatura cu prima sugestie.. Exista deja topicuri in care se poate discuta despre carti, cu vampiri, ori alte subiecte: aici si aici. Nu vad rostul unui alt topic de acest fel. :)

Despre a doua sugestie.. In primul rand mi-ar fi placut daca ai fi scris fara "erori gramaticale" asa cum le-ai numit, fiindca tot ai pus aceasta problema. Cat despre sugestie in sine, nu stiu ce sa zic. Autorul unui fic are obligatia, daca nu impusa, atunci macar morala, de a-si corecta capitolele inainte de a le posta. Ca unii scriu ca si cum limba romana ar fi o limba straina sau ca altii nu isi corecteaza capitolele si au multe greseli, nu cred ca tine decat de persoana lor si atat. De ce ar trebui sa fie cineva care sa ia fiecare capitol la citit, la corectat si la rescris? Ca, daca este cum zici tu, atunci ar cam trebui rescrise capitolele, ca sa sune cat de cat romaneste. In plus.. La cate ficuri sunt (terminate, ori in desfasurare) nu prea stiu cand se va termina munca si daca va fi intr-adevar apreciata.

Asta-i parerea mea, sper sa nu supere pe nimeni. Incheiat. :)
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Sugestie Asss10Sugestie J5fdba

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

Sugestie Empty
MesajSubiect: Re: Sugestie   Sugestie I_icon19Mar 18 Dec 2012, 21:08

Despre prima ta sugentie am de spus- De ce avem Discuţii Libere? :| Acolo sunt multe topicuri în care se discută orişice. De la baloane la torturi, de la băieţi la femeiuşte, de la filme la cărţi. Nu cred că ar deranja pe nimeni dacă topicurile cu această temă ar mai sta ceva vreme pe la acea zonă happy

Despre a doua ta sugestie am de spus- Oare criticii de ce sunt făcuţi? :| Cum a spus şi Choco, autorul ar trebui să-şi corecteze singur capitolul. Criticii comentează creaţia şi acolo spun şi greşelile gramaticale/de ortografie. Nu are rost să mai facem încă un rang pentru ce? Pentru că scriitorii nu vor/pot să corecteze greşelile atunci sau nu le observă? Această idee ţine strict de creatorul poveştii. Dacă vor bine, dacă nu, nu. happy 'La cate ficuri sunt (terminate, ori in desfasurare) nu prea stiu cand se va termina munca si daca va fi intr-adevar apreciata. ' (by Chocolatina) - îi dau dreptate. happy2
Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

Sugestie Empty
MesajSubiect: Re: Sugestie   Sugestie I_icon19Mier 19 Dec 2012, 12:27

ok, si un raspuns mai pacifist:
despre prima sugestie pot spune ca se discuta si ca e in curs de dezvoltare de multa vreme. mai mult de atat nu pot spune momentan dap ! .

cat despre a doua, asa cum au spus fetele, sunt criticii deja si ei ar trebui sa se ocupe mai mult de membri si sa ii atentioneze cand fac greseli de genul. acum nu te gandi ca n-ar fi de ajutor oarecum ideea ta insa nu-si are rostul intr-atat incat sa mai facem un grup si/sau rang.
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Sugestie J5fdba
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

Sugestie Empty
MesajSubiect: Re: Sugestie   Sugestie I_icon19Mier 19 Dec 2012, 13:52

Sugestie respinsă. dap !
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Continut sponsorizat

Sugestie Empty
MesajSubiect: Re: Sugestie   Sugestie I_icon19

Sus In jos

Sugestie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii respinse-