|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ili-chan Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 148 Puncte : 215 Reputatie : 57 Hobby-uri : I am too lazy for this world... Stare de spirit : I am not OK, but it's OK
| Subiect: Re: Remember me this way. Dum 17 Feb 2013, 01:24 | |
| -Am adus si eu next'ul in sfarsit (l-am facut si mai lung :P) ENJOY!-
Capitolul 10
Karin Pov
Simteam o chakra care se misca foarte repede. Cred ca era Sakura. Stiam ca e din nou vina brunetului, mereu se intampla asta. I-am atras atetia lui Suigetsu ca ceva nu este in regula. Acesta parea ingrijorat, iar eu i-am zis imediat despre ce este vorba. Suigetsu imi spuse ceea ce stiam deja, dar speram sa nu se intample. Avea dreptate, eram prea departe de Konoha, micuta petala de cires avea sa se piarda in padurea deasa, in care iesirea era de negasit. -Ma duc dupa ea! Era vocea lui Suiegetsu, care ma trezi din visare. -Du-te, e inca in ascunzatoare!
Suigetsu se pregatea sa plece dupa Sakura, dar is facu aparitia Sasuke. Avea o fata sumbra si niste ochi care te ucideau numai cand ii priveai. Am tresarit la vederea lui, nu ma asteptam sa apara. Cu o voce stresata, i-a spus lui Suigetsu sa nu se duca dupa ea. Puteam citi in ochii lui Sui ca este speriat. Nu a durat mult ca acesta sa se desmeticeasca si i-a raspuns pe un ton raspicat brunetului, ca nu face decat lucrurile mai rele. Mereu brunetul trebuie sa aiba dreptate asa ca i-a intors-o spunandu-i ca nu il intereseaza.
Eram martora unei certi car curand avea sa se transforme intr-o lupta, iar eu nu puteam face nimic. Pana la urma Sui renunta la lupta.
Sakura PoV
Inca alergam in nestire. Brusc un kunai imi trecu pe langa cap, retezandu-mi cateva suvite roz din parul meu rebel. M-am uitat timid in spatele meu. In ochii mei ca de smarald se reflecta portretul sumbru al lui Sasuke. Nu stiam de ce este aici asa c mi-a luat inima in dinti si l-am intrebat. -Am venit sa ma asigur ca o sa gasesti iesirea. Nu stiu de ce, dar aceste cuvinte ma faceau sa vars lacrimi amare. Credeam ca nu mai am nici un sentiment pentru brunet, poate m-am inselat. I-am raspuns ca sigur am sa gasesc iesirea. Simteam ca o parte din el voia sa raman, oare era adevarat? Sasuke continua: -Konoha este chiar departe, sigur vei gasi drumul?
I-am zis sa nu isi faca griji, apoi l-am intrebat daca era tot ce avea sa-mi spuna. El dadu afirmativ din cap. Aveam senzatia neplacuta ca mai trebuia sa stiu ceva. Am inceput sa merg. Ii auzeam pasii, el a incepuse sa faca aclas lucru. Pe holul cel lung ca un abis, se asternuse o liniste de mormant. El mai facu cativa pasi nesiguri, apoi o rupse: -Vise placute, Sakura. Astea au fost ultimile mele cuvinte. M-am oprit si eu. Nu voiam ca el sa observe ca incepusem sa plang, insa chiar nu ma puteam abtine. Imi venea sa urlu, aveam o presiune prea mare asupra mea. Printre siroaiele de lacrimi am izbutit sa il intreb de ce imi spune tocmai acum. Fara sa vreau, am explodat ca o bomba cu ceas, efectiv i-am dat drumul am spus tot ce era de zis.
-Nu vezi cata durere mi-ai provocat? Si tot nu iti ajunge? Sa vin dupa tine a fost cea mai mare greseala. Am inceput sa merg iara. Bine inteles ca, domnul Uchiha nu s-a lasat mai prejos si am inceput sa imi spuna ca sunt regina dramei si alte lucruri asemanataoare. Deja fierbeam, simteam cum ma topesc eram infuriata peste masura. Pentru ca nu era de ajuns brunetul incepu sa se joace cu mine spunandu-mi ca nu mai pot pleca si ca sa razgandit. Eram satula de jocurile lui
|
|
| |
andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: Remember me this way. Dum 17 Feb 2013, 07:45 | |
| Sasuke vrea băăăăăăăăătaiieeeeeeeeee !!!! Cum să-i spună asta ? Vreau următorul capitol şi sper să nu uiţi să mă anunţi ! |
|
| |
Denixutza Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undevaaa.......cautama :) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 93 Puncte : 97 Reputatie : 8 Hobby-uri : Sa ascult muzica , sa stau cu prietenii,sa citesc ficuri :) Stare de spirit : HapPY :)
| Subiect: Re: Remember me this way. Dum 17 Feb 2013, 15:17 | |
| Hei am ajuns si eu pe la ficul tau Trebuia sa'l mai citesc odata ca sa stiu despre ce e vorba Saraca Saku Du'te naibii Uchiha Asta'i razboi Aduu' nextu' PLZ |
|
| |
crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Remember me this way. Dum 17 Feb 2013, 17:42 | |
| Buna ! Imi place ficul tau ! Este frumos ! Cat il urasc pe Sasuke ! Te rog anunta-ma cand pui nextul ! |
|
| |
Petala de cires Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe taramul suferintei. Nr. mesaje : 116 Puncte : 135 Reputatie : 17 Hobby-uri : Cititul ficurilor, la calculator, sportul, Stare de spirit : Noaptea, un calendar de vise si cosmaruri, iar ziua o neincetata prelungire de agonie ingrozitoare. Am simtit mereu ca imi lipseste ceva, si nu-ti inchipui de cate ori am batut drumul gandurilor pentu a-l gasi... Esti aici, ma privesti dar nu poti patrunde, te strig din nou si iar din nou, dar se pare ca nici ecoul nu mai aude. Si raman doar Eu si un Ecou asurzitor al sufletului!
| Subiect: Re: Remember me this way. Dum 17 Feb 2013, 18:50 | |
| [b] 1 ITI MULTUMESC CA MAI ANUNTAT CA AI PUS CONTINUAREA. 2 De ce Sasuke i*****l isi tot bate joc de Sakura? Imi are foarte rau pentru ea,. 3 Sa ma anunti cand pui nextul te pwp. |
|
| |
Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| |
| |
Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| |
| |
Thedarkangel Academy Student
Sex : Localizare : Prin lume Nr. mesaje : 18 Puncte : 27 Reputatie : 9 Hobby-uri : Statul Stare de spirit : buna, oarecum...
| Subiect: Re: Remember me this way. Dum 17 Feb 2013, 23:14 | |
| Wow, a fost super capitolul si abea astept sa vad ce se mai intampla. Ai descris extraordinar si acutiunea nu a fost deloc grabita :* Nu uita s ama anunti :) |
|
| |
Alice Demonia Genin
Sex : Localizare : constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 141 Puncte : 154 Reputatie : 11 Hobby-uri : MUSIC ON! Stare de spirit : who cares?
| Subiect: Re: Remember me this way. Lun 18 Feb 2013, 18:48 | |
| Hey hey hey. Vreau sa iti multumesc ca mai anuntat si sa iti complimentez capitolul. Adica a fost destul de mic dar faza de la sfarsit cand sasuke nu a mai lasato sa plece ma lasat putin pe ganduri....adica ce motiv ar avea sa o tina acolo?in fine. Sper sa ma anunti in continuare. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Remember me this way. | |
| |
|
| |
|