Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Reality of nightmare Dum 27 Ian 2013, 09:52 | |
| Si eu, la fel ca si Andreea, nu pot spune ca inteleg mare lucru, insa asta ma face sa vreau neaparat continuarea. Simt ca vei face ceva peste asteptarile mele, ale noastre si abia astept sa vad ce este acel 'ceva'. Ma intreb cum vor reusi sa il opreasca pe Gaara si cum se va forma celebrul cuplu SasuSaku, de care sunt cat de cat atrasa, mai ales in situatia de fata. Puteri supranaturale, semne, simboluri, oare ce ne mai pregatesti? (D) Eu una abia astept continuarea. Multumesc ca m-ai anuntat si sper sa o faci si in continuare. Te pup. :* |
|
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Reality of nightmare Dum 27 Ian 2013, 18:14 | |
| Hei.
Mersi mult de anunt. Capitolul: Frumos. Dar cum au spus mai multi, parca, am ramas putin confuza. E o poveste plina de mister, ceea ce imi place, dar in acelasi timp vreau sa aflu mai multe. Totusi, ne-ai mai dezvaluit cate ceva, si sunt foarte curioasa ce se va mai intampla, mai ales, vreau sa vad mai multe momente SS, si cum se vor indragosti cei doi, dar asta nu cred ca se va intampla asa de curand. Oricuuuum, sigur o sa fie foooarte incitant si frumos, sunt sigura. Succes in continuare si sper sa ma anunti. Btw, iti ador modul de a scrie si povestea. |
|
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Reality of nightmare Mier 30 Ian 2013, 11:38 | |
| |
|
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Reality of nightmare Sam 02 Feb 2013, 13:22 | |
| Am întârziat groaznic de mult. Sunt o nemernică, știu! Capitolul a fost foarte frumos. Ca de obicei, îți ador felul de a scrie și ideea mi se pare interesantă. M-ai băgat în ceață, recunosc, dar abia aștept next-ul ca să mă lămuresc. Anunță-mă, please. Kiss, kiss. |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Reality of nightmare Mar 14 Mai 2013, 15:56 | |
| FanFic Blocat din cauza inactivitatii. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reality of nightmare | |
| |
|