Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Scris in stele - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Scris in stele - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Scris in stele

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Scris in stele - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

Scris in stele - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Mier 09 Mar 2011, 12:12

Off Gabi...imi pare rau ca nu vrei sa-l mai continui.Asa sa fie!
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Scris in stele - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Dum 01 Mai 2011, 18:02

FIC DESCHIS :d:

Hai Gabisor love*
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Lun 02 Mai 2011, 10:34

Pai.....iata ca l-am deschis ... lectura placuta si..am sa incerc sa pun un next happy2
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Lun 02 Mai 2011, 11:04

O picatura de sange pe o inima rupta

Cu capul plecat pe umarul lui , fata cu chip de inger inca dormea. In camea in care stateau cei doi soarele, parca si el indurerat de ceea ce a patit Sakura. Gaara statea si se uita la ea. O lacrima i se scurge pe obraz si usor ajunge pe buzele delicate ale fetei. In ochii lui se putea citi o durere groaznica. Inima i se macina pe dinauntru cand o vedea asa. O strange tare in brate si pune capul pe inima ei. Doreste sa o auda, dar si mai mult dorea sa-i auda rasul , vocea ei minunata. Inchide ochii. Incetul cu incetul ii vin imagini de cand s-au cunoscut. Era asa de frumoasa. Cine ar fi crezut ca se vor indragosti . Nici prin cap sa-i fi trecut , dar se pare ca s-a intamplat, iar pentru el asta era cel mai minunat lucru. Fara sa vrea adoarme si o viseaza. Era langa un rau , parul ei roz cadea usor pe spate. Baiatul se indreapta spre ea. Nu-i venea sa creada . Ii rosteste numele:
-S-Sakura...
Fata intoarce capul si un zambet orbitor ii apare.Se ridica si ii sare in brate. Inimile lor bateau in acelasi timp. Dragostea lor crestea din ce in ce mai mult si era din ce in ce mai minunata. Avea puterea de a trece peste orice. Asta ii facea pe cei doi puternici. Fericit pana peste culme ca o vedea ii apuca usor cu palmele obrajii si isi apropie buzele de ale ei. I le apasa usor , sarutand-o cu cea mai mare ardoare. Incepuse sa bata vantul , iar soarele incetul cu incetul se ascundea dupa niste nori plumburii.Brunetul isi plimba mainile pe intregul corp al fetei. Vroia sa fie a lui pentru totdeanua, ii era frica sa nu o piarda. Fata opreste sarutul si ii sopteste la ureche:
- Dragul meu , nu mai este mult , iar eu va trebui sa plec, te rog sa nu ma uiti .La auzirea acestor vorbe ochii lui se fac mari si parca o lacrima amara i se scurge pe fata , abia daca mai poate rosti ceva.
-C-cum? Nu este adevarat ! tu esti a mea, tu esti iubirea mea, as muri fara tine, eu sunt un nimic fara tine, tu mi-ai readus inima din intuneric , tu esti cea care inca ma mai tine in viata ! Nu poti pleca! De ce sa pleci! Nu nu am sa permit asta1 Mi-as da si viata numai ca sa te vad din nou !
- Gaara, iubirea mea, spune fata printre lacrimi, eu sunt chemata sus, steaua de pe umarul meu incepe sa dispara, asta inseamna ca numai am mult de trait pe pamant .Nu exista nicio solutie..
- Minti , nu exista cauze pierdute! Mereu exista o solutie si eu o voi gasi ! Ma voi duce acolo , unde am cazut prima data , acolo exista leacul tau !
- Dar iti risti viata...iar tu esti totul pentru mine.
- Huh...ma stii pe mine sa renunt asa de usor? Cand vine vorba de sufletul tau, m-as duce si in Iad pentru el. Deodata totul dispare. Nici nu a apucat sa termine ce avea de zis ca se trezeste in pat cu rozalia langa el care de-abia mai respira. Usa se deschide.....

Cam atat!
Sper sa va placa acum trebuie sa ma duc la scoala ca am, teza la romana sad
Imi cer scuze pentrui greseli si stiu ca nu a fost reusit, dar nu am mai scris de mult timp, promit sama perfectionez!
Vreau critici dure dure dure kiss

Ultima editare efectuata de catre Gabriela in Mar 03 Mai 2011, 11:34, editata de 3 ori
Sus In jos
xLostCandy
Chūnin
Chūnin
xLostCandy

Localizare Localizare : In fatza Pc`ului :-P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 842
Puncte : 950
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Multee ;-)
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Lun 02 Mai 2011, 22:54

BUNA GABI , O SA INCEP CU GRESELILE 1:"U" DE CE NU AI SCRIS "TU" CA LA CELELALTE PROPOZITII 2:"IN CAMEA" SAU "IN CAMERA" 3:"SAR EIN BRATE" SAU "SARE IN BRATE" 4:"PUEREA" SAU "PUTEREA" 5:"INIMA DIN INTUNERICA" SAU "INIMA DIN INTUNERIC" 6:"UMARULMEU" SE SCRIE ASA "UMARUL MEU". DE CE NU AI PUS UN TITLU ACESTUI FIC , HAI CA ITI DAU EU UN TITLU CA EXEMPLU ,EU AS FI PUS LA ACEST CAPITOL TITLUL:"COSMARUL".IAR DIALOGUL MI SE PARE IN REGULA .iN REST MI-A PLACUT FOARTE MULT sad SPER CA NU TE-AI SUPI PE MINE CA O SA PLANG sad ASTEPT CONTINUAREA ,SI SPOR LA SCRIS SI PUTIN MAI ATENTA LA SCRIS ,BINE ?TE PUP DULCE BYE BYE a hug happy2 kiss hi!
Sus In jos
Apocalipsa
Chūnin
Chūnin
Apocalipsa

Sex : feminin Localizare Localizare : La bau bau
acebook acebook : Ade Adèle
Nr. mesaje Nr. mesaje : 580
Puncte : 778
Reputatie Reputatie : 165
Hobby-uri Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby)
Stare de spirit Stare de spirit : Ce gluma buna:))

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Lun 02 Mai 2011, 23:03

Mamyy e superbb ce critici inafar de cateva greselute de tastare este perfectt ❌x❌x astept nextulll ❌x

Te pupa Adrenalinaa love
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Scris in stele - Pagina 3 J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Lun 02 Mai 2011, 23:18

Miau miau !

In primul si in primul rand am sa repet din nou. Numai cei din comisie au voie sa dea critici. Denie, te rog sa te abti. Plus ca eu nu am inteles mai nimic din ce ai spus acolo, si o faci pe biata Gabitza sa creada ca nu a facut nimic bine. Ok, pai hai sa incep.

Deci iubita, ma bucur foarte mult ca l-ai deschis, si mai ales ca eu am avut onoarea de a redeschide acest fic. Sper din suflet sa nu-ti mai treaca prin mintea aia diabolica sa il mai inchizi ca te bat de nu te vezi. Ok, sa vedem :

1. Descrierea- Pai, descrierea o ai. Sunt incantata, nu ai mai scris de mult si se pare ca nu ti-ai pierdut acel farmec aparte. Imi place cum ai descris totul, puteai sa mai adaugi cateva sentimente, desi la capitolul descriere stai bine.

2. Dialogul- Ei, dialogul il ai la sfarsit..destul..insa ceea ce ma incanta este ca nu e sec. Si din el observ sa poti distinge destul de usor sentimentele. Imi place cum ai descris prin dialog. Rar mai intalnesti asa ceva happy2

3. Actiunea- Hmm, nu mi se pare grabita. Decat putin, cand s-au intalnit..putea-i sa mai adaugi ceva sentimente. Desi imi place ca mergi destul de lent si nu treci de la o idee la alta.

4. Estetica- Eh, aici am ceva de comentat. De cateva ori ai scris cuvintele legate. Si cateodata ai uitat sa mai dai " SPACE " dupa semnele de punctuatie. Insa ceea ce imi place este aspectul, adica faptul ca ai scris ingrosat se vede foarte frumos, ca sa numai spunem ca ai scris si inclinat. Imi place.

Am observat, ca in dialog aveai virgula peste virgula. Ai uitat sa mai adaugi si punctul, la un moment dat mi se parea ca Gaara e bagat in priza lough Pe viitor incearca sa mai scurtezi propozitiile, adica sa adaugi si punctul.

Greseli de tastare, gramatica, ortografie :

" ncetul " - " incetul "

" sar ein " - " sare in "

" puerea " - " puterea "

" c palmele " - " cu palmele "

" u esti a mea " - " tu esti a mea "

" intunerica " - " intuneric "

" suce " - " duce "

Cam atat, in rest capitolul mi-a placut foarte mult. Hehe, si asa ma lasase-i in suspans. Am aflat ce se intampla, dar din nou te-ai oprit cand nu trebuia. Incearca sa lasi suspansul acasa =))

Mi-a placut, a fost interesant si plin de mister..adica vroiam sa aflu ce se intampla cu Sakura, daca va trai sau nu, insa iar m-ai lasat in suspans. Sper ca in urmatorul capitol sa aflu.

Mai haide repede cu next-ul, iubita. Este interesant, frumos, misterios si plin de suspans..tot tacamul lough

Ehh, repede repejor ca altfel iti dau bataita.

Spor la scris si la idei !

Pupici cei mai dulci kiss

Mrr dap ! hi!
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Lun 02 Mai 2011, 23:32

Mie una imi place gabi iar de comentat deja a spus Bulinel asa ca nu mai are rost sa spun si eu..
Astept continuarea.:X
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Mar 03 Mai 2011, 11:34

Multumesc pentru critici am facut tot posibilul sa imbunatatesc capitolul dap !
Lectura placuta kiss
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Sam 07 Mai 2011, 09:24

Am adus nextul love Enjoy! kiss

Sacrificiul pentru iubire

Usa se deschide usor. In camera patrunde Tsunade care abia se abtinea sa nu planga. Ochii ii erau rosii si stersi. Se uita cu tristete la trandafirul ei care acum era sa se ofileasca. In fata ochilor ii apar cmintiri speciale cu Sakura de cand era mica, cand a reusit sa faca prima ei clona si cand a reusit sa spuna pentru prima oara "mama". O comoara la casa omului, iar acum e pe cale sa dispara. Cel mai dureros lucru existent. Cu pasi mici si parca cu frica in suflet se indreapta spre ea. Ii pune mana pe frumte si isi canalizeaza chakra astfel incat sa o ajute sa ii mai reduca febra. Nu putea face mai mult. Gaara o priveste la fel , cu tristete, parca desprin se realitate. Se gandea la acel vis cu ea, ce frumoasa era. Deodata un junghiu ii apare in inima. Era dorul dupa ea ce-l facea sa sufere nemasurat de mult. Isi aduce aminte de ce a spus ea despre steaua ei. Ii ia bratul si ii descopera umarul. Era adevarat steua era pe duca, acest lucru fiind observat si de mama Sakurei. Cu panica in suflet se uita la baiat si misca unsor din cap in semn de nu. Brunetul se ridica usor, lasand-o pe floarea de cires in bratele protectoare ale mamei. Intoarce inca o data capul spre ea si rosteste parca fara vlaga:
- Am sa o readuc eu inapoi. Ma voi duce la locul unde am cazut amandoi pentru prima data, acolo se afla leacul ei. dupa ce termina de spus se intoarce cu spatele si da sa plece, insa este oprit de voce lui Tsunade:
- Asteapta! Ca sa te intorci acolo iti trebuie asta: si ii ia lantisorul sub forma de jumatate de inima de la gatul Sakurei , punandu-l la gatul lui. Ca prin minune jumatatea fetei se uneste cu cea a baiatului. Un zambet apare pe buzele lui si iese din camera. Fata ramane singura cu mama.
Pe coridorul unde ducea camera lui Gaara o fata cu parul blond si lung apare . Ochii ei erau ca cea mai agitata mare , cand te uitai in ei parca te fermecau. Amandoi trec unu pe langa celalat si se privesc direct in ochi. Fata ii zambeste suav si trece mai departe. El intoarce capul dupa ea si isi continua drumul apoi. Deschide usor usa de la camera lui si se tranteste tare pe pat. Ia in mana fotografia ei si o priveste timp de cateva secunde dupa care sopteste :
- Sper sa nu fie ultima data cand am sa-ti spun "La revedere: sper sa nu fie ultima data cand am sa-ti simt buzele. Scufundat in durerea insuportabila inchide ochi din nou, fiind cuprins de oboseala. De data aceasta nu mai fusese nimic, nu i-a mai aparut in vis , cat ar fi vrut sa o vada din nou. Sa-i simta parfumul si sa o priveasca pe vecie in ochii care il cucereau de fiecare data. Sa se joace in parul ei de matase si sa ii sarute cu ardoare buzele sangerii. Sa-i simta din nou trupul in bratele lui si sa ii mangaie din nou obrajii aprinsi de razele soarelui.....

cam, atat am greseli de tastare, v-as ruga sa mi le spuneti voi pentru ca mi-e asa de leeenee sa le caut lough
Sper ca va placut si astept mult multe pareri (A)
Pupici kiss
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Tokyo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 784
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Sam 07 Mai 2011, 09:40

Great! Prima comm kiss mortal capitolul si deasemenea tot ficul!!

Astept nextul kiss

P.S. comenteazami ficul One and the same [SasuSaku +16] voi ramane datoare kiss
Sus In jos
http://paradox15.tumblr.com/
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Sam 07 Mai 2011, 11:29

Ohh frumos Gabisor:X

Imi place insa ce-i cu tipa care trece pe langa el?aia de unde a mai aparut?Sa nu-mii zici ca se indragostetse de ea>:P Aoloo

Pune continuarea repejor
Sus In jos
Apocalipsa
Chūnin
Chūnin
Apocalipsa

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Sam 07 Mai 2011, 14:46

II mamii in sfarsit next-ull ❌x

Pur si simplu il adorr:x Iar cu fata aceeia blonda? Ce este cu ea :o

Sa numi zici ca se va intampla ce cred eu ca se va intampla :o

Deci deabia astept next-ul :x

Spor la scris si la ideii

Te pupa Adrenalinaa love
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Scris in stele - Pagina 3 Asss10Scris in stele - Pagina 3 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Sam 07 Mai 2011, 18:06

Vreau nextul!!! Este foarte frumos acest fic si chiar vreau capitolul urmator! Pune-te pe tastat ca de nu... Sincer nu prea am ce sa-ti fac ca daca tu patesti ceva eu am incurcat-o cu bubu. Nici nu vreau sa-mi imaginez lough huh? Choco te pupaceste dulcic!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

Localizare Localizare : pe acolo...pe aici:D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 681
Puncte : 806
Reputatie Reputatie : 114
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :)
Stare de spirit Stare de spirit : obosita T_T

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Sam 28 Mai 2011, 22:29

Salut!acum am inceput sa-ti citesc ficul si il ador asa ca te rog pune nextul mai repede please
Sus In jos
☆Alexia☆
Guardian Ninja
Guardian Ninja
☆Alexia☆

Localizare Localizare :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2455
Puncte : 2657
Reputatie Reputatie : 69
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit :

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Sam 28 Mai 2011, 22:42

Super tare,iti ador ficul si ideea e minunata,atat de romantic si visator.Capitolul acesta mi-a dat o gramada de idei,esti o scriitoare minunata si sper sa nu te opresti din scris niciodata astfel de povesti frumoase.Te pup si o duminica placuta.
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Dum 29 Mai 2011, 10:05

In primul rand vreau sa va multumesc pentru commurile lasate , iar in al doilea rand imi cer scuze pentru intarziere, dar in ultima vreme am fost foarte ocupata sad nu va suprati pe mine sad stiti ca va iubesc mult a hug
Ma bucur enorm de mult ca va place de aceea am adus un next cald kiss
Enjoy:X:

[Calatorie pe cararile inimii

O raza a soarelui patrunde in camera in care se afla baiatul, mangaindu-i usor chipul. Aceste se trezeste si se uita buimac prin camera, pentru o secunda uita-se ce s-a intamplat, uita-se ca sufletul lui acum zace si ca este pe punctul de a muri. Credea ca o are langa el, credea ca pe vecie el cand se va trezi , ea va fi acolo langa el. Dar nu era asa. Realitatea este cruda si trebuie traita, insa asta nu inseamna cu nu poate fi schimbata. Se ridica si se spala cu apa rece pe fata. Se uita in oglinda privindu-si ochii a caror stralucire era provocata numai de prezenta ei in viata lui. O indarjire infloreste in sufletul lui. Nu o putea lasa asa. Era pregatit sa mearga pana si la capatul; pamantului pentru ca ea sa se intoarca. Se imbraca si iesind afara din camera lui , indreptandu-se spre biroul lui Tsunade. Fara a mai bate la usa , intra rapid spunandu-i doar atat:
- Eu am plecat , sa ai grija de ea
Dupa ce a terminat sa spuna tot ce a vrut a dat sa iasa pe usa insa o voce puternica si sigura pe ea l-a oprit:
- Stai! tipa Tsunade, vei fi insotit. Nu ai voie sa pleci singur, de aceea vei fi insotit de cel mai bun AMBU , ti-o prezint pe Ino. Imdeiat dupa ce fusese chemata , isi face apariti o domnisoara cu parul lung pana la talie, blond, ochii albastri ca cele mai adanci ape a, inalta subtire, cu forme foarte bine conturate. Pentru o clipa brunetul ramasese uimit de frumusetea fetei. Era asemanatoare unui inger cazutr din ceruri. Inima incepea sa ii bata foarte tare. Parca ar fi vrut sa iasa din piept , oare se indragostea de Ino? Nici el nu stia, insa aceasta incertitudine nu vroia sa o arate, trebuia sa fie stapan pe sine pentru a-si indeplini scopul.
- Asa sa fie, rosteste Garra ieisnd afara. Fata il urmeaza. In fata casei se afla tatal sau so Tsunade care isi luau la revedere. Inca o data privirea baiatului se intoarce catre fereastra unde se afla fata. nu-i venea sa o lase aici, dar trebuia sa o readuca inapoi. Calatoria incepuse. Muntele spre acre trebuia sa se inddrepte era la o distanta de doua zile. Vantul incepuse sa se inteteasca starnind fiori ce te faceau sa te simti ca intr-o poveste de groaza. Soarele incetul cu incetul se ascundea dupa nprii amenintatori, picaturi recoi ca gheata incepand sa cada din cer. Copacii cu flori de cires incepeau sa-si scuture podoabele, impanzind cerul de petale roz ce ii aminteau brunetului de regina inimii lui. Incepuse sa ploua, insa nici fata , dar nici el nu aveau dse gand sa se adaposteasca. Mergeau incontinuu, linistea dominand pret de cateva secunde, pana cand blonda rupe tacerea:
- Cum e sa iubesti ? il intreaba oprindu-se din drum si indreptandu-si privirea spre cer.
Garra o priveste si incearca sa ii dea un raspuns. El stia cum este sa iubesti.
- Hmpf, ai simtit vreodata ca nu poti respira? Asa este dragostea, nu te lasa sa respiri daca nu ai persoana iubita langa tine. Sa iubesti este minunat, simti ca traiesti , dar odata ce ai inceput sa faci asta nu mai poti scapa. O secunda fara jumatatea inimii tale e asemuita un veac plin de drere si tortrura.
- De aceea faci asta nu? De aceea te duci acolo , pentru ca nu mai suporti durerea de a nu o avea langa tine. incearca sa inteleaga Ino
- Fac asta pentru ca ea pentru mine inseamna viata. Fac asta pentru ca ea a fost cea care m-a scos din intuneric si mi-a aratat cum sa traiesc. Faca sta pentru ca ma doare ingrozitor de tare cand nu-i pot simti bataile inimii atunci cand isi lipeste sufletul de al meu.....

Pai cam atat , stiu ca este scurt dar vreu sa pun un capitol si la "Lonely heart" ca nu am mai pus demult, creca e plin de panze de paianjen acum lough
Astept cat mai mult critici si pareri kiss si am greseli de tastare penru ca nu mai stau sa le corectez eu, va ooog mult de tot sa mi le spuneti voi !
Enjoy a hug
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Dum 29 Mai 2011, 10:31

Super frums capitolu..Sincer asi putea spune ca asta-i ficul meu preferat happy Astept nextu.te pwp in love
Sus In jos
Apocalipsa
Chūnin
Chūnin
Apocalipsa

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Dum 29 Mai 2011, 12:23

Mamyyyy ador nextul

Deabia astept sa vad ce se mai intampla cu cei doi:x:x

Te pup dulce :x:x
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Dum 29 Mai 2011, 13:28

Este foarte minunat capitolul,cam scurt dar macar foarte interesant.Gaara e asa de romantic.Doar ca sper sa nu se indragosteasca de Ino.Oricum astept nextul cu nerabdare kiss Sa il pui repede happy2
Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2764
Puncte : 3123
Reputatie Reputatie : 217
Hobby-uri Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Dum 29 Mai 2011, 14:08

Gabisooruu meu vai ce ma bucur ca s-a deschis inapoi ficu, sti ca imi promisesei, daa normal ca sti :x:x:x
ce imi place ficu, pfoaii ma termini
vreu neaparat nextul ca de nu te mamanc de vie si vorbesc serios, te loaga inimioala mea frumos :x
sunt curioasa sa vad ce se imtampla:x
Sus In jos
☆Alexia☆
Guardian Ninja
Guardian Ninja
☆Alexia☆

Localizare Localizare :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2455
Puncte : 2657
Reputatie Reputatie : 69
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit :

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Dum 29 Mai 2011, 14:23

excelent capitol mai ales vorbele lui Garra care mi-au au ajuns la suflet,cred ca e superb sa iubesti Scris in stele - Pagina 3 361396 dar e greu sa simti asta daca n-ai trait astfel de momente,Mi-a placut extrem de multttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Gabi(sper ca nu te superi daca iti zic asa)si Scris in stele - Pagina 3 977748 pentru nexttttttttttttttttt,sper ca Garra sa n-o insele pe Sakura ca vin si-l bat Scris in stele - Pagina 3 621493 Scris in stele - Pagina 3 269478 Astept cu nerabdare urmatorul next,spor la scris si la indei draga noastra scriitoare talentata,Te pup Scris in stele - Pagina 3 962758 Scris in stele - Pagina 3 78717 Scris in stele - Pagina 3 208323
Sus In jos
``....:::HeLl:::...``
Academy Student
Academy Student
``....:::HeLl:::...``

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Somewhere between here and there
Nr. mesaje Nr. mesaje : 18
Puncte : 20
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa te fac sa suferi
Stare de spirit Stare de spirit : ma buna ca niciodata

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Lun 06 Iun 2011, 09:58

Yeeeeeeeyyyy iubesc ficul asta:X:X
Mi se pare cel mai frumos fic al tau:X:X:X
Pur si simplu il ador, deci te rog pune nextul sad
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Mar 07 Iun 2011, 20:09

Te rog sa pui nextul ca nu l-ai mai pus de mult timp.
Sa sti ca imi place foarte mult,e o idee originala.
Pune nextul repede sad
Sus In jos
Ayla
Genin
Genin
Ayla

Localizare Localizare : Mangalia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 226
Puncte : 259
Reputatie Reputatie : 14

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19Mier 08 Iun 2011, 18:56

nextu te rog frumos
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Scris in stele

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-