Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Scris in stele - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Scris in stele - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Scris in stele

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

Scris in stele - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Joi 09 Iun 2011, 18:20

thank you pentru commuri kiss

Melodia capitolului: https://www.youtube.com/watch?v=rddaghPmu-I

Prin mii si mii de stele, esti steaua vitii mele

- Nu am iubit niciodata. Nu stiu cum este sa ai pe cineva in inima. Nu stiu cum etse sa ai pe cineva pentru care sa traiesti. spune fata cu o urma de tristete in voce
- Sa iubesti etse la fel ca atunci cand vezi soarele ca apune, te intristezi ca vine noaptea si toate umbrele o sa invaluie infinitul, dar un zambet iti apare atunci cand sti ca va urma si un rasarit. Asa este atunci cand esti indragostit. Chiar daca plangi si suferi, dragostea va fi cea care iti va vindeca ranile si iti va aduce rasaritul.

Dupa ce Garra termina dde spus, Ino se opreste si se uita in sus. Nu iti puteai da seama daca plange sau nu pentru ca puicaturile cristaline ce cadeau din cer erau cele care tineau locul lacrimilor. Inchide ochi pentru cateva secunde si apoi ii deschide , intorcand capul catre brunet. Schiteaza un zambet dupa care:

- Am sa te ajut sa o readuci la viata, cu speranta ca o sa-mi fie dat vreodata sa pot intalni si eu draostea adevarata. Suntem foarte aproape de acel loc.
- De unde stii? intreaba Garra curios.
- Cea pe care o cauti este bunica mea, dar si senseiul meu. Ea mi-a spus sa te pun la incercare. Sa vad daca scopul tau este pur. Sa vad daca ceea ce simti tu etse adevara, iar daca ai reusit sa faci un suflet pustiu cum este al meu sa sangereze la lipsa kdragostei simtite vreodata, inseamna ca esti cel mai hotarat om de pe pamant. Acum inteleg de ce ai fost numit gardianul dragostei. Tu si cu Salura veti fi cei care veti putea salva lumea de razboaie, cei meniti. Ca sa ajungem la batrana va trebui sa ma tii de mana. Numai eu stiu calea adevarata si modul in care putem ajunge la ea.

Fara a mai sta pe ganduri, Garra o apuca delicat pe Ino de mana si asteapta sa fie condus catre aceea. Blonda printre lacrimile pe care le varsa ce erau acoperite de ploaie, rosteste cuvite ce nu puteau fi auzite. O lumina mare se formaza in jurul lor si ajung in fata unei usi mari din metal.

- Unde suntem? intreaba Garra
- Acesta este Labirintul sufletelor. Aici se aduna toate sufletele ce se afla intre cele doua dimensiuni. Sufletul Sakurei se afla aici, ea fiind pe jumatate moarta, asteptand sa-si revina sau...
La auzirea acestora, brunetul doreste sa intre, insa e oprit de ea.
- Nu intra, daca intrii iti vei putea pierde sufletul pe vecie.
- Si-si ce-ar trebui sa fac acum? raspunde pe un ton un pic tremurat.
- Of baiete, nu poti face decat un singur lucru. se aude o voce batrana si putin ragusita. Era cea care stia secretul readucerii sufletelor inapoi pe pamant.
- Fac orice! striga hotarat Garra.
- Aceiasi vointa de foc, se vede ca esti un gardian al dragostei, monetan..
- Momentan? De ce? intreaba cu curiozitate
- Daca vrei ca ea sa-si revina trebuie sa cedezi steaua pe care o ai pe umar, asta inseamna ca iti daruiesti dragostea pe care o porti pentru ea , in schimbul revenirii sale. Vrei sa renunti?
- Mi-as da si inima numai sa stiu ca este inapoi langa cei pe care o iubesc, ii raspunde hotarat.
- Ei bine tu nu trebuie decat sa intri aici, si ii deschide usa din metal. Intra si stai nemiscat cu ochii inchisi.
Fara a mai sta pe ganduri baiatul intra. In camera era un intuneric absolut. Simteai ca te pierzi, nu-ti mai puteai da seama daca te aflai inca in acea camera, nu-ti puteai da seama daca inca mai esti tu. Pana si linistea era asa de apasaoare incat te sufocai, dar el rezista la orice pentru ea. Deodata simte ceva pe umar. Ca si cum cineva pusese mana pe el.
- Fiule ce cauti aici? se aude o voce de niciunde
- Am venit sa imi predau dragostea in schimbul sufletului Sakurei Haruno. spune acesta hotarat
- Vrei sufletul gardianului dragostei in schimbul iubirii tale pentru ea? Tu esti celalalt gardian asa-i?
- Da.
- Arata-mi steaua! ii poruceste acea voce. In secunda urmatoare baiatul isi indeparteaza bluza ce ii acoperea steaua. Indata locul acela incepu sa fie luminat de catre aceasta. Era un imens spatiu plin cu stele ce straluceau in intuneric.
- Intradevar, tu esti cel ales. Am sa-ti iau steaua soi am sa-i redau sufletul fetei. Cand vei ajunge afara de aici, iti vei aminti totul, insa ea nu-si va mai aminti de tine. Tu va trebui sa o iei pe prima fata care iti va ioesi in cale si sa o uiti pe Sakura.
- Asa am sa fac...rosteste incet, o lacrima cristalina coborand la vale pe obrazul lui rumen.

Lumina dispare. Baiatul se trezeste in fata usii care se inchide cu putere. Deschide ochii si se uita la umarul lui. Nu mai era. II ramasese doar luna pe celalat umar.
- Garra esti bine? se aude vocea lui Ino.
Auzindu-si numele acesta intoarce capul si o zareste pe Ino, venindu-i in minte cuvintele rostite de cel ce era in incapere: "Tu va trebui sa o iei pe prima fata care iti va ioesi in cale si sa o uiti pe Sakura.". Se uita la ea pret de cateva secunde si lasa capul in jos.Aceasta ii spune:
- Esti bine? Stii cine sunt eu? si nu termina bine de spus, ca brunetul se apropie de ea si....

Suspans! heh
Pai am greseli de tastare heh insa va rog sa mi le spuneti voi heh
Lectura placuta!! kiss
ASTEPT Commuri sad va rog sad
Sus In jos
Ayla
Genin
Genin
Ayla

Localizare Localizare : Mangalia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 226
Puncte : 259
Reputatie Reputatie : 14

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Joi 09 Iun 2011, 19:16

yeiiiiiiiiii!ce bine ca ai pus capitolul.vreau nextul.
Sus In jos
Apocalipsa
Chūnin
Chūnin
Apocalipsa

Sex : feminin Localizare Localizare : La bau bau
acebook acebook : Ade Adèle
Nr. mesaje Nr. mesaje : 580
Puncte : 778
Reputatie Reputatie : 165
Hobby-uri Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby)
Stare de spirit Stare de spirit : Ce gluma buna:))

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Joi 09 Iun 2011, 19:46

Aoleuuu mamyy capitolul e minunattt:x:x

:o:o Deci va trebui sa fie cu Ino si sa uite de Sakura?:o:o

Offff :'( saracull nu as vrea sa fiu in pielea lui :(

Vreau nextuull suspansul ma omoaraa:x:x:
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Joi 09 Iun 2011, 20:40

Deci am zis ficul meu preferat si raman la parerea asta..Deci ai avut cam multe greseli de tastare dar nu alea sunt importante acum.Maine plec in vacanta asa ca cand ma intorc sa vad cat mai multe capitole..spor la scris
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Dum 12 Iun 2011, 13:57

FIC INCHIS!
Sus In jos
Ayla
Genin
Genin
Ayla

Localizare Localizare : Mangalia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 226
Puncte : 259
Reputatie Reputatie : 14

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Dum 12 Iun 2011, 15:23

WTH?De ce inchizi ficul?N-ai multe comm-uri sau ce?Nu-l inchide plzzzzzzzzzzzzz. please
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : pe acolo...pe aici:D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 681
Puncte : 806
Reputatie Reputatie : 114
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :)
Stare de spirit Stare de spirit : obosita T_T

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Vin 24 Iun 2011, 17:17

Scumpo te rog pune nextul ca e pacat sa inchizi ficul
Ideea nu am mai intalnit-odeci e originala
Chiar merita sa continui ficul
Plzz nextul please
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Vin 24 Iun 2011, 17:19

AM sa-l pun...happy2
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Vin 24 Iun 2011, 17:35

Multumesc!!! happy2 in love nr1
Ma bucur asa de tare!
dance2
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Mar 28 Iun 2011, 09:47

Melodia capitolului: https://www.youtube.com/watch?v=EEuQU6a90Pc

Capitolul 7: Voi fi mereu lenga tine...

In clipa urmatoare o ia usor de barbie si isi uneste buzele sale de ale ei. O lacrima amara i se scurge pe obrazul catifelat, inima fiindu-i sfasiata. Nu putea sa simta alte buze decat cele ale rozaliei. Insa o va face numai pentru binele ei. Blonda, nerealizand ce se intampla, face ochii mari si priveste uimita catre el. O clipa de tacere apasatore domneste, in timp ce soarele arde tot ce gaseste in cale, parca si el impartasind durerea pe care o poarta baiatul in suflet. Din ce in ce mai tare, vantul incepe sa bata. Soaptele frunzelor se intetesc, iar golul din sufletul lui se mareste din ce in ce mai mult. Singura alinare era ca rozalia isi revenise.

In camera Sakurei inca era liniste. Mama ei o veghea neincetat si se ruga in fiecare clipa ca ea sa-si revina. Parca o minune venita din cer face ca ochii verzi ca si smaraldul sa iasa la iveala. Fata se ridica s se uita uimita in jurul ei, vazand-o pe mama ei cum sta cu capul pe masa de oboseala. Se simtea d eparca a dormit secole. Isi intoarce capul intr-o parte si in alta pentru a se dezmorti si ia o guara mare de aer. Simtea ca nu mai are aer si parca lipsea ceva, parca ceva trebuia sa fie acolo cand se trezea ea. Isi pune usor man pe inima inchizand pentru doua secunde ochii. Credea ca sa isi va da seama ce se intampla cu ea. Simte o furniactura pe umarul sau drept, Isi ndeparteza bluza de culoarea ghiocelului iesit de sub presiunea zapezii. Nu-i venea a crede. Pe umarul sau se aflau doua stele , una roz si alta albastra. Amandoua erau unite. Un suspin se aude in camera, facand=o pe Tsunade sa-si ridice capul. Lacrimi de bucurie ii inundara ochii, luand-o pe rozalie si strangand-o la pieptul ei. O saruta cu dragoste pe frunte si uii mangaie usor fata spunand parca in soapata:
- Fetita lu` mama.

Pe chipul Sakurei apare un zambet mai gingas decat un trandafir udat de roua diminetii. Isi inconjoara mainile in jurul mamei sale strangand-o puternic. Era bucuroasa ca o vedea din nou. Insa ea nu-si putea aminti de ce era in pat si de ce mama ei parea atat de ingrijorata, dar in acel moment nu mai conta nimic....

Peste patru ani...

In Tara Nisipului, undeva unde poti atinge norii si poti vedea stelele de-aproape, statea pe ganduri Kazekagele. Multe s0au schimbat in ultimii ani. Garra a devenit Kazekagele nisipului, iar Sakura Hokagele Satului Frunzei. El s-a casatorit cu Ino si astepta un copil de la ea, iar rozalia s-a casatorit cu baiatul celui de-al patrulea Hokage. Brunetul nici in aceasta clipa nu a putut-o uita pe iubirea vietii sale, Sakura. In fiecare noapte, dupa ce o culca pe Ino, se indreapta in locul in care s-au intalnit prima data si se uita la stele. Isi aduce mereu aminte fiecare sarut pe care i l-a dat, fiecare atingere si fiecare vorba spusa cu dragoste. Nu poate uita nicicum ultima noapte de dragoste su un inger cazut pe pamant. Tinea la Ino, dar nu cum o facea pentru rozalie. Chiar daca astepta un copil de la blonda, gandul lui era numai al ziua in care o va reintalni pe ea. Nu vroia sa-i raneasca sentimentele fete cu care se casatorise, stia ca tine mult la el si ca il iubeste, insa nu el si-a ales sufletul pereche. Isi pune usor mana pe umarul unde fusese odata steaua lui. Si pe umarul celalat, unde se afla luna. Isi indeparteaza bluza, iar acel semn, sub lumina reginei noptii incepe sa sclipeasca si sa-l invaluie intr-o lumina orbitoare. Isi indreapta ochii spre cer si observa o luminita roz ce cade undeva. Era o stea. Un zambet i se zareste pe chip dupa care se intoarce cu spatele si se indreapta catre casa, lumina zilei facandu-si aparitia incetul cu incetul....

Multumesc pentru comentarii. Sper ca v-a placut. Capitolul nu a fost corectat happy2
Dupa 5 commuri am sia dus nextul happy2
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Scris in stele - Pagina 4 J5fdba
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Mar 28 Iun 2011, 10:38

Vai, vai de cand nu am mai trecut pe la ficul tau Gabi. Imi pare foarte rau. Of of...
Pai sa vedem.

Ideea o ador, pur si simplu. Este originala si imi place foarte mult cum o prezinti. Tine-o tot asa happy2

Titlul este foarte frumos si se potriveste cu ficul in sine.

Descriere ai Slava Domnului si imi place foarte mult. Ma bucur ca te axezi pe descrierea sentimentala si nu pe alte aspecte mai putin importante. Cel mai mult apreciez faptul ca scrii la persoana a lll-a. Nu se compara cu scrisul la persoana l si ai o arie mult mai larga in care sa te desfasori, deci felicitari!

Dialogul este foarte scurt si nu e sec. Din partea mea de n-ar fi deloc lough

Imi place felul in care te exprimi. Folosesti niste cuvinte frumoase si le imbini in asa fel incat iese un fic extraordinar.

La aspect nu prea am ce comenta. Ai mancat un "enter" acolo inainte de dialog, in rest este in regula.

Greseli de tastare:

"s"- si

"facand=o"- facand-o

"uii"- uni

"s0au"- s-ai

"su"- cu

Cam astea le-am vazut eu. Pe viitor sa citesti capitolul mai atent si sa-l corectezi happy

Actiunea nu este grabita, ba chiar merge destul de lent, ceea ce e foarte bine.

Asta am avut de zis. Tu mi-ai cerut sa iti dau o critica, insa asta e tot ce pot sa iti dau happy2
Spor la scris in continuare. Te pup kiss
Sus In jos
Rose <3
Chūnin
Chūnin
Rose <3

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 849
Puncte : 904
Reputatie Reputatie : 42
Hobby-uri Hobby-uri : ...
Stare de spirit Stare de spirit : »Just In Love«

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Mar 28 Iun 2011, 10:44

Doamne ce nesimtita pot fi, nu pot sa cred ca nu ti-am citit ficul pana acum.
Ideea o ador si imi place mult cum o dezvolti si nu ai grabit lucrurile. Le-ai luat treptat
Imi place cum descrii, mai ai mici greseli..dar nu asta conteaza.
Era sa bocesc aici, esti rea...
Hai cu nextu ca inund Iasu :))
Pupici scumpa (kiss)
Sus In jos
Apocalipsa
Chūnin
Chūnin
Apocalipsa

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Mar 28 Iun 2011, 21:22

4 ani deja very sad saracul Gaara se vede cai lipseste mult rozalia :(

Deabia astept sa vad ce se mai intampla ❌x:x iti ador ficul mamy ❌x:

Iar descrierea numai zic ❌x: ea face totul❌x:x

Hai repejor cu nextul:x

Te pup dulce
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Mier 29 Iun 2011, 20:04

Scumpo sa sti ca ma bucur foarte mult ca ai pus nextul la fic
Imi place foarte mult
Era sa plang cand am citit capitolul lough ...ei na ce sa-i fac asa sunt eu mai sentimentala
Deci sper sa vi repede cu nextul ca imi place foarte mult kiss
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Joi 07 Iul 2011, 17:30

Hai cu nextu!!! happy2
Nu mai pot de nerabdare rusinos
Da,stiu si eu ca sunt cam stresanta dar nu am ce face daca iti ador ficul a hug
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Dum 10 Iul 2011, 23:05

Vai gabisor cat imi placee..Vreau ca sakura si garaa sa fie impreunnaa:X
Deci sa nu cumva sa intarzii cu next-ul acela ca nu stii ce patesti.. angry

Te pup dulcee si spor la scrris si la idei.Sa vad continuarea roll
Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2764
Puncte : 3123
Reputatie Reputatie : 217
Hobby-uri Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Mar 12 Iul 2011, 16:08

Gabyy ieeii waa e super a fost mai facut sa plang :((
Vai ce mult mai placut scumpa mea
Vreau neaparat continuarea te rog eu mut de tot
o la la vrea u sa stiu ce se intampla
saraku Gaara :(
Abia astept nextul :x

pwp kiss
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Vin 15 Iul 2011, 15:36

Sfarsitul...

Ajuns acasa se aseaza usor pe patul de langa fereastra. Linistea este intrerupta de usa ce se deschide cu putere. Pe ea patrunde un subordonat de-al lui. Il anunta ca un razboi e pe cale de a incepe cu Satul Frunza, de aceea este nevoie de o intalnire intre cei doi Kage. Inima lui Garra incepe sa bata cu putere, ochii i se maresc, iar mainile incep sa-i tremure. Omul iese din camera ramanand singur in camera, numai cu zgomotul provovcat de inchiderea usii in urechi. Isi duce mana la frunte si o lacrima stinghera i se prelinge pe obraz. Un zambet plin de speranta pe buze si o sclipire divina in ochi. In mintea lui ii reapare chipul de inger cazut al fetei. Ochii ei ca iarba diminetii si parul sau ca al florilor de cires. Isi aduce aminte de buzele sale fierbinti si rosii ca picatura de sange cazuta pe o petala de trandafir alb.

Lumina lunii patrundea usor pe geamul prafuit de la furtuna de nisip. Camera era goala, parasita, unde tacerea apasatoare te facea sa innebunesti. Aceiasi atmosfera era si in locul unde statea mica petala a unui trandafir roz ce imoprastie cel mai sublim parfum. Ochii fetei stateau atintiti pe fereastra. . Nelinistea domina in sufletul ei. Simtea ca a uitat ceva si nu stia ce. Avea un gol in inima. Timp de patru ani nu s-a putut indragosti. Mama ei a incercat de multe ori sa ii faca cunostita cu diferiti barbati, dar niciunul nu i-a putut ajunge la acel gol neatins. O mana rece ii mangaie spatele. Era doar cea care venise sa o pregateasca pentru intalnirea cu Kazekage. Ii prinde parul roz intr-un coc si incepe sa o stearga pe corpul sau firav , dar totusi inzestrat cu o frumusete nemai vazuta. Apa amestecata cu parfum de trandafir i ses curge usor pe pielea de piersicuta. Lumina de la lumanari se reflecta in picatuile cristaline de la apa ce inca mai alinta trupul Sakurei. Un cantec vechi, al stramosilor se auzea suierat pe la geamuri, in acelasi timp cu un suspin al fetei.

Orele au trecut parca trase de mana destinului. Ambii se indreptau in acelasi timp catre locul intalnirii. Urmele pasilor lui Garra ramaneau impregnate in nisipul cald si imprastiat de vantul ce batea cu putere. Cerul se innora, iar lacrimi amare curgeau in cer. sakura se indrepta si ea cu aceiasi viteza. Amandoi era usb aceiasi bolta cereasca. Inimile amandurora bateau cu aceiasi repeziciune. Amandoi aveau acelasi scop acum. Destinele lor se intersectau din nou.

Au ajuns. El statea in jata usii din partea nordica si ea in fata usii din partea sudica. Usile se deschid in acelasi timp. Ochii , care erau izvorul noptii , ii intalnesc pe cei care dadeau viata. O culoare rosiatica apare in obrajii rozaliel, fiind captivata de cel care ii statea in fata. Pentru prima data in ultimii patru ani simtea fiorii cum ii umbla prin tot corpul. Toti cei veniti se aseaza la masa si incep sa dicute, inafara de ei doi, care se priveau incontinuu in ochi. timpul zbura si tot ce faceau era sa se priveasca. Niviunul nu scotea o vorba, toate hotararile fiind luate de cei din consiliu. Intr-un final s-a ajuns la o decizie:

-Pentru a evita un razboi intre cele doua natiuni, este necesara o casatorie care astfel va un cele doua regate.

Spusele barbatului le atrace atentia tuturor, fiind uimiti de ceea ce s-a hotarat. Toata lumea se intreba cine va fi nevoit sa se casatoreasca, insa se banuia. In acea incapere se afla si Ino care observase tot ce se intamplase pana acum. O durea, insa stia ca el inca tinea la ea , asa ca nu intervenea.

- Cei care vor trebu sa se casatoreasca , sunt cei doi Kage. Alta solutie salvatoare nu am gasit. replica barbatul

Sakura si Garra fac ochii mari de uimire ramanand nemiscati pret de cateva secude, timp ce ceilalti au evacuat camera. Nimeni nu scotea nicio vorba. Pentru ei vorbeau doar privirile. Baiatul se ridica si se indreapta cu pasi marunti catre ea. Se aseaza si ii ia mana in a lui.

- Iti aduci aminte de mine? o intreaba el
- N-nu stiu, am senzata ca te cunosc de-o viata, dar de fapt nu stiu nimic de tine. ii raspunde fata

In acel moment o zambet ii apare pe fata lui si o saruta pasional, cum nu a mai facut-o de mult timp. Mana i se plimba usor prin parul ei matasos, dezmierdandu-i buzele dupa care tanjise atata timp. In capul fetei rulau imagini de care nu-si mai adusese aminte de mult. Cu cat sarutul lui dura mai mult cu atat fata isi amintea mai multe. In sfarsit. Golul din inima ei se dusese. Il stia. Ii stia saruturile, mangaierile, ii stia sufletul. Seara devenea din ce in ce mai magica. Baiatul o ridica usor pe fata si o intinde pe patul din camera alaturata. Incepe si ii saruta fiecare particica din corp. Inimile lor bateau la unison acum. In momentul cand amandoi traiau cu aceiasi intensitatea dragostea lor, atunci steaua de pe umarul fetei s-a mutat pe al baiatului, acolo unde fusese mai de mult.

Acea noapte a ramas pe vecie in inimile lor, cei doi casatorindu-se si avand un copil, o fetita pe care o chema Rose. Ino nascuse si ea, desi nu mai era casatorita cu Garra se indragostise de un ninja, Shikamaru. Razboiul nu mai izbucnise. Totul era in pace . Garra si Sakura au devenit Kage peste ambele tinuturi, crescandu-si fiica , ce devenise unul din gardienii dragostei , exact cum au fost ei, ce isi avea si ea perechea.

~~~~~Sfarsit ~~~~~

Hehe am mai terminat un fic :X Intreg ficul este dedicat Adelinei :X fetita mea pe care o iubesc enorm love
Sus In jos
Apocalipsa
Chūnin
Chūnin
Apocalipsa

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Vin 15 Iul 2011, 15:52

Omg mamyyyy nu stiu ce sa zic crying Sunt foarte bucuroasa ca totul sa terminat cu bine dar si foarte trista ca ficul a luat sfarsit :(

Ador finalurile fericite ❌x Dagostea invinge mereuuu!!! ihaa :))

Iti multumesc enorm pentru ca miai dedicat intregul fic ❌

Nimeni nu a facut asta pana acum ❌x: ms multt❌x

Si eu te iubesc enorm de mult❌x:x

Spor la scris la celelalte ficuri ❌x:x

Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Scris in stele - Pagina 4 J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Vin 15 Iul 2011, 16:13

Miau miau !

Ma bucur extrem de mult ca ai pus next-ul, sunt cam trista fiindca este ultimul. Mi-a placut mult acest Fic si tu sti. Imi pare rau ca s-a terminat insa na, toate Fic-urile au un sfarsit, din pacate. Ehh, sa vedem.

1. Descrierea- Deci pur si simplu descrierea este minunata. Imi place cum ai descris totul. Miraculos ! Daca pot spune asa. Ai descris foarte bine sentimentele. Mi-a placut foarte mult. Nici nu mai am cuvinte ca sa spun asta.

2. Dialogul- Nu ai avut un dialog lung si sec, ba chiar din potriva. L-ai adaugat atunci cand trebuia.

3. Actiunea- Actiunea a decurs lent si nu ai trecut de la o idee la alta repede. Eu chiar am simtit ca sunt in mijlocul actiuni si asta este foarte bine. Felicitari iubita mea.

4. Estetica- Ca de fiecare data estetica este bine pusa la punct. Imi place asezarea in pagina si aspectul capitolului. Greseli legate de estetica sincer nu am vazut, imi place.

5. Greseli de tastare, ortografie, gramatica :

" Garra " - ---> " Gaara " <---

" imoprastie " - ---> imprastie <---

" ses curge " - ---> se scurge <---

" picatuile " - ---> picaturile <---

" Garra " - ---> Gaara <---

" sakura " - ---> Sakura <---

" usb " - ---> sub <---

" rozaliel " - ---> rozaliei <---

" niviunul " - ---> niciunul <---

" un " - ---> uni <---

" atrace " - ---> atrage <---

" trebu " - ---> trebui <---

" Garra " - ---> Gaara <---

" secude " - ---> secunde <---

" senzata " - ---> senzatia <---

" o zambet " - ---> un zambet <---

Cam astea au fost greselile de tastare.
Revenind la Fic, imi place foarte mult, sau mai bine sa spun mi-a placut. Ideea chiar daca a fost GaaSaku si nu ma incanta acest cuplu, a fost superba. Cred ca este unul dintre putinele Fic-uri GaaSaku pe care l-am citit si mi-a placut cu adevarat.
Imi pare rau ca s-a terminat, mai vroiam. Insa na, cum am spus totul are un final, din pacate.
Felicitari pentru acest Fic minunat, sfarsitul a fost foarte frumos
Sa se casatoreasca ? Asta da idee originala si geniala, bravo !

Gabitza, te asteptam si cu alte Fic-uri. Faci o treaba excelenta. Nu uita ca Bubu te iubeste mult mult muult !! ;x Pupici cei mai dulci si succes pe viitor ;;)
Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Localizare Localizare : intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2764
Puncte : 3123
Reputatie Reputatie : 217
Hobby-uri Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Sam 16 Iul 2011, 13:53

Vai de capu meu Gaabyy nu pot sa cred
deci am facut niste ochii cat rotile de la masina cand am vazut sfarsit
si eu care mai vroiam sa contnue :(
oricum a fost un fic minunat de laudat pe cae il iubesc
Te felicit pentru incheierea primului tau fic si asteptam si altele
pwpici dulcei

Era a zic sa nu uiti de next :))
Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

Localizare Localizare : pe aici
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2389
Puncte : 3602
Reputatie Reputatie : 1046
Hobby-uri Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Sam 16 Iul 2011, 16:30

Vai gabitza stiu ca nu am mai lasat com de mult dar ti-am citit fiecare capitol si cum am zis de fiecare data fic-ul tau a fost fermecator.
Mi-a placut extraordinar de mult cum ai scris, cum ai transmis sentimentele.
Un fic- absolut fabulos care va fi citit de multi altii si care va fi placuta.
Deci a fost cuplul GaaSaku tot minunat a fost.
Ma bucur tare mult ca a avut un final fericit dar imi pare si rau ca s-a terminat.
Felicitari Gabitza a fost un fic tare frumos!
Te asteptat cu mult mai multe fic-uri asemanatoare. kiss kiss kiss
Sus In jos
ayumidulcik
Academy Student
Academy Student

Nr. mesaje Nr. mesaje : 19
Puncte : 26
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : Cant, dansez shi citesc ficuri SASUSAKU!
Stare de spirit Stare de spirit : happy!

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Sam 16 Iul 2011, 17:11

Itzi iubesc ficul! Sa mai pui si altele! Pupici! kiss
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Sam 16 Iul 2011, 22:38

Draga mea,nu pot sa spun prin cuvinte cat de mult imi place ficul.Ma bucur ca este un final fericit.Era sa plang cand am terminat de citit.
Sper sa mai vii si cu alte ficuri pe care le astept cu nerabdare
Sa stii ca esti foarte talentata la scris
Chiar am simtit ca sunt in mijlocul actiunii in timp ce citeam
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Scris in stele - Pagina 4 J5fdba
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19Dum 17 Iul 2011, 10:03

Am terminat de citit^^ Ieeeeiiiieiei, mama ce mi-a placut, Gaara seamana cu Sasuke miau :>, whoaa ce mi-a placut, dar la final, am inceput sa plang am crezut ca nu se va sfarsi asa repede sad, a fost atat de frumos.
Gabi ai un talent inimaginabil la scris, atat de frumos^^. Sper sa mai faci ficuri de genul asta pentru ca toata lumea iubeste cum scri in love
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Scris in stele   Scris in stele - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Scris in stele

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-