|
|
Autor | Mesaj |
---|
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Sugestie->Limbi Straine Sam 02 Feb 2013, 16:46 | |
| Heii! Nu stiu inca cat de buna este ideea mea, dar sper sa fiti interesati de ea. M-am gandit ca se poate face o categorie cu numele "Limbi Straine", iar in ea sa se afle mai multe topicuri, fiecare dedicat unei limbi. Majoritatea membrilor fiind elevi, mi se pare o idee buna sa mai stim si ceva in plus. Nu strica niciodata sa mai stim o limba straina, macar putin. Si ma gandeam ca pentru fiecare limba straina sa existe un "profesor" sau doi, membrii ai forumului, care sa posteze o lectie o data pe saptamana. Profesorul trebuie sa posteze informatii clare si care pot fi intelese de "elevi". Putem alege oricare dintre limbile straine existente, dar eu as zice sa incepem cu Japoneza. Gandesc asa deoarece este un forum care are ca tema cuplul "Sasuke si Sakura" din anime-ul japonez, Naruto. Dar asta nu inseamna ca nu putem avea cursuri de Engleza, Spaniola, Germana, Franceza etc.
Ce parere aveti? Daca aveti nelamuriri, aici sunt.
|
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Sam 02 Feb 2013, 16:51 | |
| Dupa cum ti-am mai spus, eu sunt de acord cu ideea, mai ales ca asa ne-am ajuta unii pe altii. Singura mea retinere, ca sa ii spun asa, ar fi in legatura cu acea categorie. Cred totusi ca trebuie sa gasim mai multe limbi straine de "predat" ca sa facem o categorie speciala pentru ele. In rest, eu spun da. :) |
|
| |
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Sam 02 Feb 2013, 16:55 | |
| Și eu sunt pro! Ideea mi se pare genială și aș fi foarte fericită să fie pusă în aplicare! Este foarte interesant faptul că putem combina utilul cu plăcutul! |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Sam 02 Feb 2013, 17:29 | |
| Pare super interesant iar eu mereu mi-am dorit sa invat Japoneza....Este o idee interesanta sincer mi-ar placea s afie pusa in aplicare. |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Sam 02 Feb 2013, 17:42 | |
| |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Sam 02 Feb 2013, 18:18 | |
| Presupun ca ar fi o idee buna. Pro! |
|
| |
Caroline Anderson Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Targoviste acebook : Alexandra Irina Nr. mesaje : 122 Puncte : 152 Reputatie : 10 Hobby-uri : Music, TV, shopping, outputs with friends.... Stare de spirit : Bored, but always with a smile!
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Sam 02 Feb 2013, 18:38 | |
| Si eu spun da, m-as bucura daca am putea face chestia asta, adica asa invatam in plus si cred ca tuturor ne va fi de folos, nu vad de ce nu am face chestia asta! Vorba ta, suntem elevi si ne va ajuta! |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Sam 02 Feb 2013, 18:41 | |
| e o idee interesanta, o sa ma gandesc la ea |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| |
| |
Sengni S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : • România Nr. mesaje : 3191 Puncte : 3381 Reputatie : 74 Hobby-uri : Să stau pe forum • Stare de spirit : Many Many Happy •
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Sam 02 Feb 2013, 19:35 | |
| Cu siguranta eu sunt de acord ! Poate daca se va accepta aceasta sugestie, ar fi bine sa se aplice si limba engleza :) Eu una am nevoie sa imi imbogasesc vocabularul pentru acesta limba. Si poate cineva care se pricepe sa aplice si limba coreana. PRO |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Sam 02 Feb 2013, 20:39 | |
| Mi se pare o idee foarte foarte bună, și eu vroiam să propun ceva de genul însă nu eram sigură :)). Vroiam în special pentru japoneză întrucât eu sunt la intensiv japoneză la liceu. Sper ca ideea să fie acceptată. |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Sam 02 Feb 2013, 23:30 | |
| Şi eu sunt de acord. Am de obiectat anumite lucruri, nu cred că putem lasa pe oricine să se ocupe de acele categori/limbi, trebuie să se priceapă. Nu cum face KitKat, sare şi se ocupă ea, trebuie să vedem şi noi ce ştie şi cum. Părerea mea. |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Mier 06 Feb 2013, 23:40 | |
| Imi place la nebunie aceasta idee. Mi-as dori sa invat mai multe limbe straine, mai ales de la voi, dragii mei. Desigur, s-ar putea sa fie o harabura cu profesorii, insa Ema are dreptate. Membrii trebuiesc "studiati" inainte de a li se da aceasta insarcinare. Cred ca ar trebui deschis un fel de "Casting", unde membrii pot posta atuurile lor si motivele pentru care merita sa fie "angajati". O alta varianta ar fi o discutie intre membrii staff-ului, care cred ca sunt cei mai potriviti pentru a alege aceste persoane. Eu sunt PRO acestei idei, mi se pare foarte buna. Bafta cu aprobarea! |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Joi 07 Feb 2013, 18:13 | |
| Ati putea sa le dati un test ceva sau nu stiu...daca ar fi asa toti pot ffolosi dictionarul deci probabil ca membri staff-ului sunt cei mai in...valoare(oare asta era cuvantul?) sa gaseasca o solutie. |
|
| |
Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Mier 06 Mar 2013, 21:37 | |
| Este o idee foarte interesanta . Sunt de acord ! Poate mai invat si eu altceva decat engleza si franceza =))) Da imi place mult ! |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Joi 07 Mar 2013, 09:20 | |
| Si eu sunt de acord cu aceasta idee, insa parerea mea este ca sunt cateva chestii de pus la punct, in special cine va posta lectia. De asemenea ar trebui sa existe mai multe limbi, nu doar una. Ar trebui sa avem un profesor care sa se priceapa la aceasta limba chiar bine, daca nu foarte bine si de asemenea sa se priceapa sa explice si celorlalti.. O sa ne gandim la o solutie, insa ideea chiar mi se pare interesanta. |
|
| |
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Joi 07 Mar 2013, 19:07 | |
| Da, am si spus, sa existe lectii pentru mai multe limbi straine. Si asa cum s-a mai spus in celelalte comentarii, consider ca ar fi o idee destul de buna sa se faca un test pentru fiecare limba. Iar primii doi, cu notele cele mai mari, sa devina Profesori. |
|
| |
Layla Legend
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Joi 07 Mar 2013, 20:36 | |
| Da, insa intrebarea este de cine sa fie testati. O sa ma gandesc si o sa vedem. Sper sa o punem in aplicare |
|
| |
Hellspawn Chūnin
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Vin 08 Mar 2013, 20:11 | |
| Da dar totusi ce fel de teste vor fi?Adica Google translate este la doua click-uri distanta...Ideea e excelenta dar cu profesorii,e jale.Nu e asa de greu sa deschizi Google translate sau orice dictionar si sa traduci in limba respectiva... |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Vin 08 Mar 2013, 21:30 | |
| Pe Google Translate nu o sa gasesti niciodata traduceri bune. Am incercat si eu, insa m-am lasat de asta vazand ca imi da numai tampenii. Sa fin seriosi, toata lumea cred ca si-a dat seama ca ceea ce trebuie tradus nu se traudce cum trebuie. Iar cu dictionarele, da, poate fi o solutie, dar nu poti invata gramatica din dictionare. :) |
|
| |
Hanazawa Rin Sennin
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Vin 08 Mar 2013, 22:54 | |
| Asa cum a spus si choco, nu poti invata gramatica de pe google translate. Nimeni nu poate fi vreodata indeajuns de bun la ceva, deci nu se pune problema. Cel putin la japoneza, pe google translate gasesti numai porcarii. M-am inchinat cand am vazut ce prostii pot traduce aia acolo. |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Vin 08 Mar 2013, 23:32 | |
| Această sugestie este în curs de acceptare, se va dezbate de către membri staff-ului cum se vor alege persoanele ce vor ţine lecţiile respective, deşi am câteva sugestii. Cine are idei să posteze aici, ne vor ajuta cu siguranţă. Cred că nu ar trebui să ne grăbim cu alegerea celor ce vor preda, cum am zis şi în primul comentariu din acest topic, trebuie foarte mare atenţie, nu putem pune pe oricine. |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Vin 08 Mar 2013, 23:44 | |
| Cum am mai spus, ador aceasta idee. Cum au precizat cu totii de mai sus, inclusiv eu in comentariul precedent, profesorii trebuiesc alesi dupa fapte, nu dupa vorbe. Desigur, aceste teste pot fi trecute cu usurinta cu ajutorul dictionarului, insa fara ele aceasta idee este irealizabila. Totusi, cred ca si aceasta problema ar putea fi rezolvata intr-un fel sau altul. Exista zeci de subiecte pentru olimpiade si examene, care pot fi preluate de catre membrii staffului, apoi puse in aplicare celorlati membrii. Desigur ca se poate "copia", insa am putea totusi sa ne bazam pe sinceritatea oamenilor. Membrii ar trebui sa inteleaga ca, daca nu se pricep la acea limba straina, nu ar trebui sa ii incurce si pe altii predandu-le bazaconii (scuzati-mi cuvantul, insa il gasesc cel mai potrivit ). Parerea mea. Ja ne! |
|
| |
Layla Legend
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Sam 09 Mar 2013, 09:28 | |
| Stati linistiti. Vom incerca in asa fel incat sa nu poti trece testul cu google translate:) In alta oridine de idei, trebuie sa aveti rabdare. Nu poate nimeni sa bata din palme si hop si aceasta idee este facuta.
|
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine Lun 11 Mar 2013, 13:24 | |
| Cum eu nu stiu nici o boaba de engleza, franceza, sau orice alta limba, as fi foarte fericita sa existe astfel de profesori aici, pe forum. Dar, pentru a alege mai usor un profesor de ce nu se organizeaza un concurs la fiecare limba straina Cine crede ca se pricepe foarte bine la engleza [de exemplu] sa predea fiecare o lectie, si sa intrebam userii de la cine pricepe cel mai bine. Presupun ca trebuie predat foarte lent si explicat mult. Nu stiu daca se intelege ce am vrut eu sa spun, dar sper ca aceasta sugestie [lectie-profesor-elev[ sa fie pusa in aplicare.
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sugestie->Limbi Straine | |
| |
|
| |
|