Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Sugestie->Limbi Straine - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Sugestie->Limbi Straine - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Sugestie->Limbi Straine

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
ZoZoLe :D
Genin
Genin
ZoZoLe :D

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : in my world... :D
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 265
Puncte : 278
Reputatie Reputatie : 7

Sugestie->Limbi Straine - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Sugestie->Limbi Straine   Sugestie->Limbi Straine - Pagina 2 I_icon19Joi 21 Mar 2013, 22:29

Mi se pare o idee geniala happy2

Daca am inteles bine Soricel vrea sa facem un sondaj prin care sa alegem profesorii, eu sunt de acord cu varianta ei, asa ne putem asigura ca vom pricepe o boaba din ce se va chinuii profu' nostru sa ne predea acolo :))

Inafara de asta din ce am citit mai sus unii au pus si problema rezolvarii temelor date la aceste lectii de limbi straine cu dictionare sau google translate. Poi, eu zic ca aici nu ar trebui sa ne facem probleme pentru ca userii care vor participa la lectii vor avea tot interesul sa priceapa ce invata acolo nu sa termine repede totul cu un copy- paste...
Cel putin asta e parerea mea.
Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

MesajSubiect: Re: Sugestie->Limbi Straine   Sugestie->Limbi Straine - Pagina 2 I_icon19Vin 22 Mar 2013, 04:14

pe moment respinsa >>> closed
Sus In jos
Cherry
Genin
Genin
Cherry

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Paris
acebook acebook : Dumy Ryta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 195
Puncte : 226
Reputatie Reputatie : 9
Stare de spirit Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !

MesajSubiect: Re: Sugestie->Limbi Straine   Sugestie->Limbi Straine - Pagina 2 I_icon19Dum 07 Apr 2013, 16:15

O idee buna,eu as putea fi un prof la franceza,cunosc f bine franceza deoarece sunt in Franta
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Sugestie->Limbi Straine - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Sugestie->Limbi Straine   Sugestie->Limbi Straine - Pagina 2 I_icon19Dum 07 Apr 2013, 16:45

Pentru că eşti în Franţa nu înseamnă neapărat că tu cunoşti limba. M-aş putea muta în Franţa şi după două săptămâni, să zicem, să vin să zic că ştiu franceză, lucru totul fals. Cum am mai spus mai sus, se vor face anumite alegeri şi testări pentru cei ce vor să devină profesori, nu îi vom pune că aşa spun ei, ne trebuie dovada certă că ei cunosc limba. Până atunci mai avem cale lungă.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Hanazawa Rin
Sennin
Sennin
Hanazawa Rin

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Targoviste.
acebook acebook : Hanazawa Rin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 825
Puncte : 1007
Reputatie Reputatie : 122
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing.
Stare de spirit Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...

MesajSubiect: Re: Sugestie->Limbi Straine   Sugestie->Limbi Straine - Pagina 2 I_icon19Dum 02 Iun 2013, 22:04

De câteva zile vreau să întreb, dar tot am zis să o las pe mai târziu. Această sugestie a fost postată în urmă cu 4 luni de zile şi încă nu a primit un răspuns concret. Încă se mai discută sau pot să-mi iau gândul că va fi acceptată vreodată?

Sper să nu fi deranjat pe cineva cu această întrebare, dar trebuie să ştiu. Mulţumesc anticipat!
Sus In jos
http://byrosemary.blogspot.com
Delicate.
Genin
Genin
Delicate.

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu unde .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 51
Puncte : 69
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : Baschetul . :x
Stare de spirit Stare de spirit : Sunt sigură că nu te interesează

MesajSubiect: Re: Sugestie->Limbi Straine   Sugestie->Limbi Straine - Pagina 2 I_icon19Dum 02 Iun 2013, 22:52

Sunt total PRO !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sugestie->Limbi Straine   Sugestie->Limbi Straine - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Sugestie->Limbi Straine

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii respinse-