|
|
Autor | Mesaj |
---|
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Black tea stories Mier 08 Mai 2013, 18:22 | |
| Dafuq happened with you 2 , guys? :)) Da Choco, ai dreptate.
O persoana italiana are un frate, care a murit. Fratele care a murit n-are nici un frate. Intrebare : Cum e posibil? |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Black tea stories Mier 08 Mai 2013, 18:30 | |
| Persoana in cauza era femeie, deci tipul mort nu avea un frate, ci o sora. :) |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Black tea stories Mier 08 Mai 2013, 20:57 | |
| Idem Choco: Este o persoana, deci nu poate sti de ce (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) este. Deci, poate era o femeie, mai pe indelete o sora :-?? .
|
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Black tea stories Mier 08 Mai 2013, 21:52 | |
| Well, that was easy. Let me think...
I got one for you.
Intr-o seara , Gica si sotia sa , Lenuta, erau in dormitor. Gica se uita la televizor , iar Lenuta citea o carte. Dintr-o data, curentul s-a oprit. Gica s-a pus la culcare, dar Lenuta a continuat sa citeasca de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Intrebare : Cum e posibil? |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Black tea stories Joi 09 Mai 2013, 00:44 | |
| Aaa, a prins o lanterna si a continuat sa citeasca :)) Sau poate, citea o carte online iar ea fiind pe laptop/tableta, avand baterie, nu a mai contat. :)) |
|
| |
iPrieten? Jōnin
| Subiect: Re: Black tea stories Joi 09 Mai 2013, 16:00 | |
| Nu. Mai incearca cineva? |
|
| |
▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: Black tea stories Joi 09 Mai 2013, 18:15 | |
| |
|
| |
Insane. Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Hogwarts. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 50 Puncte : 71 Reputatie : 15
| Subiect: Re: Black tea stories Joi 09 Mai 2013, 20:45 | |
| Uh, era oarbă și avea o carte specială ? |
|
| |
iPrieten? Jōnin
| |
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Black tea stories Joi 09 Mai 2013, 22:19 | |
| Cred, nu, sunt sigură că am citit toate paginile și m-am distrat de minune. E un topic genial. Mulțumim că l-ai deschis Meli ^.^ Și posibilul răspuns este: Asfaltul =]]
|
|
| |
iPrieten? Jōnin
| Subiect: Re: Black tea stories Joi 09 Mai 2013, 22:37 | |
| Multam, Schwarzii. Imi pare rau sa dezamagesc , dar nu, nu e asfaltul. :)) Ganditi-va la cineva din desenele animate. |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Black tea stories Joi 09 Mai 2013, 22:39 | |
| |
|
| |
iPrieten? Jōnin
| Subiect: Re: Black tea stories Joi 09 Mai 2013, 22:57 | |
| Steve este un magician de petreceri. Pentru a ajunge la urmatoarea lui reprezentare, acesta trebuie sa treaca un pod, care poate sustine numai 80 de kilograme. Steve are la el 3 bucati de aur, fiecare cantarind 1 kilogram. Steve are 78 de kilograme. Se uita inca o data la pod si apoi il trece in siguranta. Intrebarea : Cum a reusit? |
|
| |
yuky Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : HoMe In ThE sHaDoW...>[]< Nr. mesaje : 312 Puncte : 383 Reputatie : 7 Hobby-uri : MUSIC/kpop (guitar, piano,flaut, voice/choir, songwriter) DANCE; KARATE Stare de spirit : Shut up!!!
| Subiect: Re: Black tea stories Joi 09 Mai 2013, 23:34 | |
| So...I love this topic!!! Raspuns: arunca aurul...^>^ |
|
| |
iPrieten? Jōnin
| Subiect: Re: Black tea stories Vin 10 Mai 2013, 15:35 | |
| Nu, nu-l arunca. Cum sa arunci bani?! :)) |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Black tea stories Vin 10 Mai 2013, 15:36 | |
| Numai la Sponge Bob nu m-am gândit în momentul acela În fine. Probabil că prima oară a trecut peste pod doar cu două bucăți de aur, apoi s-a întors după ultima rămasă și astefel a trecut podul cu toate bucățile de aur.
|
|
| |
iPrieten? Jōnin
| Subiect: Re: Black tea stories Vin 10 Mai 2013, 15:59 | |
| Bine gandit, dar nu , din pacate. El era un jongler si in timp ce mergea pe pod , jongla cu bucatile de aur. O bucata era mereu in aer. Asa a reusit.
De acum incolo, voi posta catre 3-4 mistere, pentru ca cei care nu stiu unul , sa poata trece la urmatorul. Daca le stiti pe toate, foarte bine. Hmm...
1. Un baiat s-a dus la un carnaval. Un vanzator de la un stand l-a ademenit la el. " Voi scrie greutatea ta exacta pe aceasta bucata de hartie ", spuse el. " Daca reusesc, imi dai 50$ , daca nu reusesc, iti dau eu 50$." Baiatul nevazand niciun cantar in jurul lor, a acceptat. Era sigur ca va primi cei 50$, indiferent daca barbatul ghiceste sau nu. Va spune ca are ori mai putin, ori mai mult. In final, baiatul a fost cel care a platit cei 50$.
Intrebarea : Cum e posibil?
2. De ce nu poti sa-i faci poza unei indiene cu par carlionat?
3. Un barbat a fost omorat intr-o duminica. Sotia a sunat imediat politia. Politia a primit urmatoarele alibi.
Sotia a spus ca ea dormea. Bucatarul pregatea mic dejunul. Gradinarul spunea ca planta flori. Menajera a spus ca ea aducea posta. Macelarul pregatea carnea pentru musafiri.
Intrebarea : Cine l-a omorat si cum ti-ai dat seama? PS: La acest mister sa se gandeasca cei care citesc A Game of Shadows.
La astea m-am gandit pana acum. De acum incolo nu voi posta sa va spun daca presupunerile voastre sunt bune sau nu. Daca nu aduc noi mistere, inseamna ca e gresit. Voi mai da edituri daca unii dinte voi ghicesc 1 sau 2 povesti. Succes.
Edit : Numarul 3 a fost rezolvat de Christine. Felicitari, Christine, ma bucur ca-mi citesti fic-ul. ( sau? =))) ) Numarul 2 a fost rezolvat de Cookie. Felicitari, Cookie!
Ultima editare efectuata de catre iPrieten? in Vin 10 Mai 2013, 23:11, editata de 2 ori |
|
| |
▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: Black tea stories Vin 10 Mai 2013, 17:50 | |
| Hey !
Mi-am stors eu creierul la prima , dar nu am reusit sa gasesc un raspuns normal =]]
2 . Paai...nu are =]]
3. Sotia . Pentru ca a spus ca a sunat imediat , dar la alibi apare ca dormea . =]]
Sper ca nu am spus prostii..prea mari :))
Salve ! :)-> |
|
| |
Christine Genin
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 393 Puncte : 452 Reputatie : 58
| Subiect: Re: Black tea stories Vin 10 Mai 2013, 19:30 | |
| La numarul trei, menajera l-a omorat, fiindca posta nu vine duminica.. :) |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Black tea stories Vin 10 Mai 2013, 20:18 | |
| |
|
| |
iPrieten? Jōnin
| Subiect: Re: Black tea stories Vin 10 Mai 2013, 20:47 | |
| Nu, din pacate nicio varianta este corecta. M-ai amuzat, totusi. Inca o incercare, pipal. |
|
| |
Mădă ● Jōnin
Sex : Localizare : ●Wonderland● acebook : ● Nr. mesaje : 1308 Puncte : 1367 Reputatie : 25 Hobby-uri : ●Chocolate. ●Music. ●Books. Stare de spirit : Ah! whatever.. boring
| Subiect: Re: Black tea stories Vin 10 Mai 2013, 22:14 | |
| Paii, cred ca la 2. raspunsul e ca mai intai iti trebuie un aparat de fotografiat ca sa-i faci poza. |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Black tea stories Vin 10 Mai 2013, 22:19 | |
| Vai deci, unde le gasesti? :)) Inainte de toate, Choco, ia vino si lumineaza-ne :))
Deci, cred ca am sa spun cele mai mari aberatii din lume -__- 1. Fiind un carnaval, oamenii au masti, sunt pictati si toate cele (cred). Vanzatorul era defapt o ruda ca ii stia greutatea. Si dupa ce a scris pe foaie si-a dat masca sau mai stiu eu ce jos :))
2. .....?
|
|
| |
iPrieten? Jōnin
| Subiect: Re: Black tea stories Vin 10 Mai 2013, 23:18 | |
| No, sa va lamuresc un pic. La numarul 1 se pare ca nimeni nu a putut sa-si dea seama. " Voi scrie greutatea ta exacta pe aceasta bucata de hartie ", spuse el. Vanzatorul a scris pe hartie "greutatea ta exacta", pur si simplu.
Numarul 2. "De ce nu poti sa-i faci poza unei indiene cu par carlionat?" Cum a spus Cookie, iti trebuie aparat de fotografiat , nu par carliontat. Numarul 3. Cum a spus Christine, menajera l-a omorat, dearece posta nu se livreaza duminica. Felicitari, fetelor si celor care au incercat. :)
1. Un om mut intra intr-un magazin, vrand sa cumpere o periuta de dinti. Acesta imita actiunea spalatului pe dinti si astfel isi primeste periuta. Urmatorul om care intra in magazin este orb. Dupa un timp isi primeste ceea ce a dorit, o pereche de ochelari negrii. Intrebarea : Cum a mimat orbul ce vrea sa cumpere?
Voi da un edit maine cu inca 2 mistere, acum nu mai am timp... |
|
| |
Mădă ● Jōnin
Sex : Localizare : ●Wonderland● acebook : ● Nr. mesaje : 1308 Puncte : 1367 Reputatie : 25 Hobby-uri : ●Chocolate. ●Music. ●Books. Stare de spirit : Ah! whatever.. boring
| Subiect: Re: Black tea stories Sam 11 Mai 2013, 00:04 | |
| Pai daca ii orb poate sa vorbeasca, nu? Adica mie asa mi se pare logic, ca orbul nu mimeaza, ci vorbeste. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Black tea stories | |
| |
|
| |
|