|
|
Autor | Mesaj |
---|
Annette Sennin
Sex : Varsta : 24 Localizare : . Nr. mesaje : 569 Puncte : 664 Reputatie : 63 Hobby-uri : . Stare de spirit : .
| Subiect: Re: Anime poze editate Joi 04 Apr 2013, 15:56 | |
| Poze noi! Sper sa va placa! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Anime poze editate Joi 04 Apr 2013, 16:01 | |
| Foarte frumos. Prima e superba. Mai vreau. Scuze ca nu am mai venit pe aici insa nu am avut timp. Imi plac foarte mult. Mai adu-ne! Pa-pa! |
|
| |
Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| Subiect: Re: Anime poze editate Joi 04 Apr 2013, 16:03 | |
| Imi plac toate, mai ales ultima. Scz ca nu am mai intrat pe aici Deny. Multumesc de anunt |
|
| |
ZoZoLe :D Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in my world... :D acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 265 Puncte : 278 Reputatie : 7
| |
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Anime poze editate Sam 06 Apr 2013, 00:01 | |
| Buna . Scuze ca am venit asa de tarziu cu comentariul, dar de cateva zile chiar nu m-am simtit in stare sa mai comentez asa de mult. Oricum, sunt foarte frumoase pozele, imi place mai ales penultima poze. Ce pot spune imi place la nebunie echipa 7 . Aaaa, nu stiu cum sa spun... ai putea, bineinteles daca vrei si tu, sa editezi si cateva poze cu Itachi. Abia astept sa aduci urmatoarele poze ps: sa ma anunti si pe mine, iar daca nu-mi poti indeplini dorinta nu-i cu suparare Te pupaceste Lola |
|
| |
Fun♣ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractia♣ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 50 Puncte : 68 Reputatie : 6 Hobby-uri : Muzica Stare de spirit : Foarte tare.
| Subiect: Re: Anime poze editate Sam 06 Apr 2013, 00:10 | |
| Seara buna Deny.Editezi foarte frumos. imi plac la nebunie pozele.Mai ales cele cu Hinata.Sa mai pui si anunta ma si pe mine, plizz.Byebye |
|
| |
Răzvii . Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin . Nr. mesaje : 46 Puncte : 54 Reputatie : 0 Hobby-uri : To much to be said Stare de spirit : Depinde cu cine socializez .
| Subiect: Re: Anime poze editate Sam 06 Apr 2013, 11:28 | |
| Waw . Super frumoase :) Chiar te pricepi la aşa ceva :O Şi chiar ar fii frumos să editezi o poză şi cu Itachi :) Succes în continuare |
|
| |
Annette Sennin
Sex : Varsta : 24 Localizare : . Nr. mesaje : 569 Puncte : 664 Reputatie : 63 Hobby-uri : . Stare de spirit : .
| Subiect: Re: Anime poze editate Sam 06 Apr 2013, 16:02 | |
| Aceste poze sunt special pentru ~Lola~ si Razvii. sper sa va placa si daca mai aveti un personaj sau anime ce ati vrea sa ediez poze cu el, nu fiti timizi si spuneti-mi. Voi face tot posibilul sa fie pe placul vostru! |
|
| |
Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| Subiect: Re: Anime poze editate Sam 06 Apr 2013, 16:13 | |
| Foarte frumoase. Mia placut a opta poza cel mai mult. Sa mai pui si sa ma anunti, da ? Spor la editat poze Ja Ne ! |
|
| |
Fun♣ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractia♣ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 50 Puncte : 68 Reputatie : 6 Hobby-uri : Muzica Stare de spirit : Foarte tare.
| Subiect: Re: Anime poze editate Sam 06 Apr 2013, 16:18 | |
| Foarte frumoase scumpete.Sper sa mai pui ca sunt geniale.
:) and FUN |
|
| |
Răzvii . Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin . Nr. mesaje : 46 Puncte : 54 Reputatie : 0 Hobby-uri : To much to be said Stare de spirit : Depinde cu cine socializez .
| Subiect: Re: Anime poze editate Sam 06 Apr 2013, 16:49 | |
| Waw:O Absolut superbe :O . Îmi plac mai ales cele unde sunt Sasuke şi Itachi împreună şi cu familia :O Superbee , nu am cuvinte .. Să mă anunţi când mai pui . :* P.s.: Mi-ai putea lăsa te rog link-ul de la a 8-a poză ? Unde scrie Happy Birthday ? :d
|
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Anime poze editate Sam 06 Apr 2013, 17:36 | |
| Buna. Scuze ca nu am prea vizitat topicul tau, insa am fost racita de nici nu puteam sta cu ochii deschisi. Ma bucur ca ai mai editat poze. Abia astept sa ne aduci sialtele si sa ne anunti pe toti. *kiss and hug* |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Anime poze editate Sam 06 Apr 2013, 19:43 | |
| Mersi, mersi muult . Doamne sunt asa dragute, cred ca m-am indragostit , mai ales ca sunt si inebunita dupa Itachi ( uff, bunaciunea mea scumpa ) . Cel mai mult imi place pozele in care e el cu Sasuke cand erau micuti, uff sunt asa scumpi . Deny sa mai aduci alte repejor ps: sa ma anunti si pe mine Te pupaceste Lola |
|
| |
ZoZoLe :D Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in my world... :D acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 265 Puncte : 278 Reputatie : 7
| |
| |
Annette Sennin
| Subiect: Re: Anime poze editate Lun 08 Apr 2013, 13:42 | |
| Hey! Am revenit cu noi poze. Sper sa va placa si astept pareri. Deny va [center] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Simon Says Jōnin
| Subiect: Re: Anime poze editate Lun 08 Apr 2013, 14:05 | |
| Hey Deny . In primul rand vreau sa spun ca SUNT PRIMA si in al dpilea rand vreau sa-ti multumesc pentru anunt . Acum revenind la pozele postate, aww sunt atat de dragute, dar cel mai mult imi place ultima poza cu Sasuke si Sakura. Ododo sunt asa dragutei ei doi impreuna . Abia astept urmatorele poze, sper sa vina curand ca de nu ps: sa ma anunti si pe mine Te pupaceste Lola |
|
| |
Răzvii . Academy Student
| Subiect: Re: Anime poze editate Lun 08 Apr 2013, 14:45 | |
| OMG :O Absolul magnifice .. Ultima poză îmi place cel mai mult :) Dar toate , toate sunt superbe :x Mulţumesc foarte mult de anunţ , şiii .... sper să mă anunţi şi data viitoare :x Te pup :* P.s.: Cine este fata pe care o sărută Itachi ? Chiar nu îmi aduc aminte.. |
|
| |
Annette Sennin
| Subiect: Re: Anime poze editate Lun 08 Apr 2013, 16:05 | |
| Cum nu prea am ce face , am zis sa mai pun cateva poze. Sper sa va placa si astept pareri. P.S. Razvii nici eu nu imi amintesc sa o fi vazut-o in anime , speram sa stie unul dintre voi cine e. Cred ca pana la urma e doar imaginatia bogata a fanilor , insa daca tot le-am gasit , am zis sa le pun si pe ele , deoarece mi se pare foarte dragute [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Simon Says Jōnin
| Subiect: Re: Anime poze editate Lun 08 Apr 2013, 16:40 | |
| Vaii Deny nu pot sa cred pentru ziua de azi ai adus portie dubla . Mersi, mersi . Sunt foarte reusite pozele tale editate, doamne le iubesce pe cele cu Itachi ( si tipa aia nu mi-l ia pe '' bunutul'' meu Itachi, doar sa se mai atinga de el ca o .... bine deja incep sa delirez ) . Desigur si celalate poze sunt foarte frumoase, vad ca devii din ce in ce mai buna la editat . Cam atat sper sa le aduci si pe urmatoarele la fel de repede ps: SUNT PRIMAAAA .... sa ma anunti Te pupaceste Lola |
|
| |
Răzvii . Academy Student
| Subiect: Re: Anime poze editate Lun 08 Apr 2013, 17:21 | |
| Absolut maginfice :O Îmi poţi da te rog linkul de la a 7-a poză , a 10-a şi a 11-a te rog ? Şi eşti chiar ft bună la editat :O Anunţă-mă şi data viitoare :) Te pupăcesc . |
|
| |
Ax München S-Class
| Subiect: Re: Anime poze editate Lun 08 Apr 2013, 18:10 | |
| Buna. Deny a mea talentataaa!!! Imi place foarte mult cum editezi iar aceasta tema este geniala. Scuze pentru comentariul acesta amarat insa sunt pe fuga si nu pot sa scriu prea multe. Ma revansez. *kisses and hugs* |
|
| |
Mrs.Meow Chūnin
| |
| |
Annette Sennin
| Subiect: Re: Anime poze editate Mier 10 Apr 2013, 13:27 | |
| Am revenit cu noi poze Sper sa va placa P.S. Ale , Ele , sunt a amandurora. |
|
| |
Ax München S-Class
| Subiect: Re: Anime poze editate Mier 10 Apr 2013, 13:59 | |
| Buna, Deny! Foarte frumos, foarte FRUMOS! Iti ador edit-urile si colajele. Si da, te taiem in jumatate. =))))))))) Foarte frumos si ma bucur ca exista un fan naruhina pe aici. Ai editat foarte frumos. Abia astept sa mai postezi si merci de anunt, dear. *kiss* |
|
| |
Mrs.Meow Chūnin
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Anime poze editate | |
| |
|
| |
|