|
|
Autor | Mesaj |
---|
Fun♣ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractia♣ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 50 Puncte : 68 Reputatie : 6 Hobby-uri : Muzica Stare de spirit : Foarte tare.
| Subiect: Re: Anime poze editate Mier 10 Apr 2013, 16:18 | |
| Hey dear! Sunt foarte frumoase pozele. Chiar geniale.Sper sa mai aduci :)
Te pup :) |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Anime poze editate Mier 10 Apr 2013, 16:43 | |
| Hey, Deny !!! Doamne sunt asa de mumoase pozele, mai ca imi vine sa le pap, daca nu te superi am salvat si eu vreo doua trei pe calc ca mi-au placut prea mult . My favourite photo is the last one . Deny, hai repejor cu edit-ul ca mai vreau Te pupaceste Lola |
|
| |
Annette Sennin
Sex : Varsta : 24 Localizare : . Nr. mesaje : 569 Puncte : 664 Reputatie : 63 Hobby-uri : . Stare de spirit : .
| Subiect: Re: Anime poze editate Joi 11 Apr 2013, 14:59 | |
| |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Anime poze editate Joi 11 Apr 2013, 15:03 | |
| Deeeeny Merci de anunt, foarte frumoase pozele ca de fiecare data. Insa sunt prima deci trebuie sa te caut. Te gasesc, stiu unde te ascunzi. Frumos setul, mai ales a doua poza. *kiss and knife* =))))) |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Anime poze editate Joi 11 Apr 2013, 15:08 | |
| Heyy Denyy . Ca intodeauna aduci niste poze superbe . Auzi unde le gasesti pe cele cu Sasuke si Sakura ca pana acum nu le-am mai vazut . Asa ca hai repejor cu next-ul ca de nu intru si eu in grupul Elei si al lui Ale, iar mie imi place sa tai capete :> ( evil face ) ps: sa ma anunti si pe mine Te pupaceste Lola |
|
| |
Fun♣ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractia♣ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 50 Puncte : 68 Reputatie : 6 Hobby-uri : Muzica Stare de spirit : Foarte tare.
| Subiect: Re: Anime poze editate Joi 11 Apr 2013, 15:25 | |
| Bravo Deny inca un set de poze superb. Tine-o tot asa. Alexa te pupaceste. |
|
| |
Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| |
| |
Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: Anime poze editate Joi 11 Apr 2013, 23:14 | |
| Uite ca am ajuns si eu pe aici si iti pot spune doar ca modifici magnific poze. Nu stiu cum de nu m-am gandit sa trec si pe la sectiunea asta, dar imi plac foarte mult pozele modificate de tine. Dintre ultimele poze postate sincer cel mai mult imi plac prima si a patra. Abia astept sa vad si urmatoarele poze pe care le vei edita si daca se poate sa ma anunti si pe mine. |
|
| |
Annette Sennin
Sex : Varsta : 24 Localizare : . Nr. mesaje : 569 Puncte : 664 Reputatie : 63 Hobby-uri : . Stare de spirit : .
| Subiect: Re: Anime poze editate Vin 12 Apr 2013, 20:05 | |
| Hey! Gata , nu ma mai ascund , nu vreau sa o am si pe Lola pe urmele mele. Bun , acum revenind la ce e important , adica la poze. Sper sa va placa , desi sunt cam putine |
|
| |
Simon Says Jōnin
| Subiect: Re: Anime poze editate Vin 12 Apr 2013, 20:09 | |
| Hey, Deny ! Hmmm... ai facut un lucru intelept sa nu te mai ascunzi , dar stii ai cam inatarziat cu pozele acestea si sunt in numar mic, uff nu-i bine, nu-i bine . Ei bine macar sunt foarte reusite so imi plac la nebunie, mai ales ca te-ai bazat mai mult pe cuplul NaruHina . Ehh, acum te atsept cu pozele viitoare repejor, ca de nu o sa-ti fac o mica vizita , he he ( by the way you can call me Simo ) Te pupaceste Lola
Ultima editare efectuata de catre ~Lola~ in Vin 12 Apr 2013, 20:15, editata de 1 ori |
|
| |
Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: Anime poze editate Vin 12 Apr 2013, 20:12 | |
| Chiar daca sunt putine sunt absolut superbe. Toate imi plac, dar cel mai mult cred ca imi place a doua. Mersi mult ca m-ai anuntat si sper sa o faci si in continuare. |
|
| |
Annette Sennin
| Subiect: Re: Anime poze editate Sam 13 Apr 2013, 13:56 | |
| Hey! Am revenit cu noi poze. De aceasta data sunt mai multe si sper sa fie pe placul vostru. Deny va |
|
| |
Simon Says Jōnin
| Subiect: Re: Anime poze editate Sam 13 Apr 2013, 14:43 | |
| Hey Deny . Sunt foarte dragute pozele si sunt si multe . Cel mai.mult si cel mai mult imi place.prima poza Te pupaceste Lola |
|
| |
Alexandra. Chūnin
| Subiect: Re: Anime poze editate Sam 13 Apr 2013, 15:21 | |
| De data asta ai fost destul de rapida si ai adus mai multe poze si acestea superbe. Toate imi plac foarte mult, dar preferata mea pot spune ca este a 5-a si apropo mersi ca m-ai anuntat. |
|
| |
Fun♣ Genin
| Subiect: Re: Anime poze editate Sam 13 Apr 2013, 16:02 | |
| My dear, sunt superbe nustiu cum le faci si nici nu vreau sa stiu ca asi strica magica care este in capul meu.Asa ca mai adu ca sunt super frumi.Bye Bye si bafta |
|
| |
Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| |
| |
Annette Sennin
| Subiect: Re: Anime poze editate Vin 19 Apr 2013, 15:21 | |
| Scuze pentru ca am intarziat atat de mult , dar scoala asta nu ma lasa nici sa respir. Sper sa va placa aceste poze facute la repezeala. Deny va |
|
| |
Simon Says Jōnin
| Subiect: Re: Anime poze editate Vin 19 Apr 2013, 17:54 | |
| Hey, Deny . Mersi pentru anunt sunt forte frumoase pozele . Cel mai mult si cel mai mult imi place a 8-a si prima . Sper sa mai aduci cat de curand Te pupaceste Lola |
|
| |
Mrs.Meow Chūnin
| Subiect: Re: Anime poze editate Sam 20 Apr 2013, 22:32 | |
| Hey, Deny ! Frumoase pozele ! Astept cu nerabdare sa pui viitoarele poze . Si sa sti ca sunt foarte frumoase. Gata , incetez ! Nu mai vreau sa te mai sacai atata. Spor la editat
|
|
| |
Alexandra. Chūnin
| Subiect: Re: Anime poze editate Lun 22 Apr 2013, 18:42 | |
| Pot spune doar un singur lucru si despre aceste poze si anume ca sunt superbe. De data aceasta sincer nu pot alege o preferata pentru ca toate imi plac foarte mult. Scoala asta ne cam i-a din timp, dar din partea mea nu este nici o problema pentru ca si eu sunt aproape in aceeasi situatie.
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Anime poze editate | |
| |
|
| |
|