|
|
Autor | Mesaj |
---|
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: One life...One love Dum 01 Aug 2010, 12:48 | |
| Ei bine cred ca am lenevit cam mult Capitolul VI.Revederea Inima imi batea cu putere.Priveam ,insa nu stiam unde si de ce.Pasi inceti se apropiau de mine si eu nici macar nu incercam sa ma misc.Simt cum o mana ma prinde de brat si ma duce in spatele lui.Ridic incet capul si il vad pe Sasuke care privea sper usa deschisa destul de uimit si tot odata furios. -De cand nu ne-am mai vazut?se aude o voce masculina venind dispre usa deschisa. -Niciodata, spune Sasuke pe un ton glumet.Deodata un fulger lumineaza incapere.Doi ochi negri lafel ca ai lui Sasuke stateau langa usa.Parul negru era purtat de vantul rece.Un mic zambet apare pe chipul lui...si dispare.Priveam uimita usa, cand simt o respiratie rece venind din spatele meu.Doua maini ma prind de mijloc si ma trage sper posesorul lor.Ma simteam inghetata.Simteam cum nu eram in stare nici macar trupul sa mi-l controlez.Il priveam pe Sasuke fara a spune ceva.Las capul in jos. -Deci tu esti fratele geaman al lui Sasuke?Desi fizic semanati, psihic nu sunteti deloc lafel. -Floricica, de ce crezi tu asta?Nici macar nu ma cunosti. -Imi ajunge doar cateva momente pentru a-mi da seama ce fel de om este cineva. -Ooo fratioare, imi place ce ai ales.Pot sa o iau eu?Il priveam pe Sasuke cum strangea din pumni.Ochi lui incep din nou sa capete acea nuanta de rosu.Sasuke ii da un pumn fratelui sau ,tragandu-ma pe mine de langa el si aruncandu-ma afara. -Sakura, fugi!spune acesta pe un ton autoritar, pe care pana acum nu il folosise.Priveam pierduta cum cei doi au inceput sa se lupte.Ma simteam ca si cum as fi facut radacini acolo in pragul usi.Deodata ochi fratelui lui Sasuke capata o nuanta verde inchis.Isi indreapta privirea spre mine.Simt ca si cum 100 de cutite ar fi intrat in mine si cad jos scuipand sange.Mii de scene dureroasa imi apar in minte si incep sa tip. -Ce i-ai facut nemernicule?Intreaba Sasuke furios. -I-am facut cunostiinta cu puterile mele.De ce ?Am facut ceva rau?spune acesta pe un ton copilaresc. -Puteri?Tu nu ai puteri? -Ai dreptate pe jumatate. -Ce vrei sa spui?intreaba Sasuke curios -Tare ai vrea sa sti ,asa-i?intreaba fratele lui Sasuke indreptandu-se spre mine luandu-ma in brate si disparand cu mine in ploaia rece.Il priveam si nu imi venea sa cred.Semana atat de mult cu Sasuke, incat, daca nu l-as cunoaste atat de bine i-as confunda.Acesta ma priveste si imi zambeste. -Unde ma duci?il intreb cu glas incet deoarece inca mai simteam acea durere.O lacrima imi cade pe obrazul fin si se amesteca cu picaturile de ploaie care imi loveau fata.Deodata se opreste si ma lasa jos privindu-ma. -Nu iti face griji Sakura, totul o sa fie bine. -Ce?Stai, de unde imi sti numele? -Te-am urmarit de ceva timp.Apropo ,eu sunt Reita.Il priveam parca hipnotizata.Il privesc in ocHi si simt cum picioarele mi se inmoaie.Totul se intuneca.Cad . Sper sa va placa si imi pare rau ca am intarziat.Scuze justme |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: One life...One love Lun 09 Aug 2010, 01:49 | |
| tu ai luat o pauza cam mare dupa parerea mea :><: iar isteata de mine acum a observat ca ai continuat ...oricum imi place mult capitolul asta ...de ce a trebuit sa te opresti? continuarea |
|
| |
InGeRuL nEgRu Genin
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 116 Puncte : 138 Reputatie : 22 Stare de spirit : eee...merge
| Subiect: Re: One life...One love Lun 09 Aug 2010, 01:54 | |
| iti vine sa crezi ca draga mea prietena cristina[hoatza] ma sunat ca sa-mi spuna sa intru pe forum si sa iti las urgent un com? Oricum imi place mult...si te rog pune continuarea cat mai repede |
|
| |
Yukina Academy Student
Sex : Localizare : In lumea mea Nr. mesaje : 34 Puncte : 41 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica,desen,ficuri.... Stare de spirit : Pai depinde..in fiecare minut imi schimb starea de spirit..deci nustiu cum as putea sa raspund
| Subiect: Re: One life...One love Lun 09 Aug 2010, 01:59 | |
| asta e tare Helena.Ar trebui sa o sun si eu pe Last kiss nu? Imi place mult ficul tau si vreau continuarea |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: One life...One love Lun 09 Aug 2010, 12:29 | |
| imi pare rau pentru acea pauza dar pur si simplu nu prea mai am imaginatie ....acum mi-a mai venit ideei . Este foarte amuzant pentru ca te-a sunat ca sa imi dai un com |
|
| |
``*Last Kiss*`` Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Galati Nr. mesaje : 196 Puncte : 265 Reputatie : 49 Stare de spirit : hmmm...momentan sunt happy
| Subiect: Re: One life...One love Mar 10 Aug 2010, 14:00 | |
| sper sa-ti vine repede inspiratia ca vreau continuarea repede ...ma intreb cine e acel Reita..nextu plizz |
|
| |
Aimi Genin
Nr. mesaje : 72 Puncte : 99 Reputatie : 15
| Subiect: Re: One life...One love Mar 10 Aug 2010, 21:31 | |
| Pare interesant...dar nu stiu....Actiunea se deruleaza repede.Parca totul se petrece in 2 zile :)). Dar imi place, sincer :>:D<: :>:D<: Am 2 intrebari: 1. In "volumul I" Sakura are 16 ani? Sau mai multi? 2. In "volumul II" are 21-22 de ani, nu? |
|
| |
ZambetFalsXD Academy Student
Sex : Nr. mesaje : 29 Puncte : 33 Reputatie : 4 Stare de spirit : Fericita...[:D]
| Subiect: Re: One life...One love Mier 11 Aug 2010, 23:07 | |
| |
|
| |
Lenalee Academy Student
Sex : Varsta : 30 Nr. mesaje : 10 Puncte : 9 Reputatie : 1 Stare de spirit : Vesela
| Subiect: Re: One life...One love Mier 18 Aug 2010, 07:09 | |
| Wou chiar e frumos i-mi place mult sper s-a pui nect-ul cat de curand :>:D<: |
|
| |
JustMe Hokage
Sex : Nr. mesaje : 600 Puncte : 1509 Reputatie : 133 Hobby-uri : football Stare de spirit : merge merge =)
| Subiect: Re: One life...One love Mier 18 Aug 2010, 14:06 | |
| - Nakira a scris:
- Pare interesant...dar nu stiu....Actiunea se deruleaza repede.Parca totul se petrece in 2 zile :)). Dar imi place, sincer :>:D<: :>:D<:
Am 2 intrebari: 1. In "volumul I" Sakura are 16 ani? Sau mai multi? 2. In "volumul II" are 21-22 de ani, nu? Exact Naki ... exact insa nu ma mai ocup eu de acest fic ci Mey , deci pe ea sa o grabiti si nu pe mine |
|
| |
Meyryn Legend
| Subiect: Re: One life...One love Joi 26 Aug 2010, 14:54 | |
| Imi pare rau ca a durat atat de mult pentru a pune continuarea (lenea asta) Capitolul V. Vantul rece simt cum parca imi intra prin piele si ma face sa tremur.Deschid incet ochi privind in jurul meu nestiind unde ma aflu.Las capul in jos si inchid ochi incercand sa imi amintesc ce s-a intamplat si de ce am ajuns aici.Mii de imagini cu ce s-a intamplat cu cateva ore in urma imi umple minte neincetand sa se opreasca.Ma ridic brusc in picioare incercand sa imi dau seama unde ma aflu, insa spre nenorocirea mea tot ce vedeam erau pomi care ma inconjurau.Coroanele pomilor nu lasa sa se vada cerul iar lumina era destul de putina.Vad jar semn ca a fost aprins focul si langa un pom o patura asta insemnand ca pentru un moment sunt singura.Fara sa mai stau pe ganduri o iau la fuga nestiind unde sa ma duc doar ca trebuie sa plec din acel loc.Simt cum sufletul ar vrea sa iasa din mine la cat de obosita eram ,insa dau de cineva si cad jos.Un brunet se apleaca spre mine si ma priveste insistent.Crezand ca este Sasuke ii sar in brate si incep sa plang crezand ca acum sunt salvata, insa un ras malefic ma face sa imi dau seama ca nu este Sasuke si ii dau drumu incercand sa ma indepartez de el. -Ce crezi ca faci Sakura?Vrei sa fugi?Nu cred ca vei reusi deci nu te mai stradui, sa mergem inapoi! -Nu merg nici unde.Lasa-ma in pace!Ce ti-am facut eu?Ce ai cu mine? -Tu draga mea nu mi-ai facut nimic si nici eu nu am nimic cu tine, ci am ceva cu ce este in inautrul tau.Daca as fi avut ceva cu tine nu ai mai fi fost asa bine acum deci lasa intrebarile si sa mergem! -Nu ma misc de aici pana nu imi spui de ce m-ai luat pe mine -Atunci te iau eu ,spune acesta dupa care ma ia in spate si incepe sa fuga cu mine la locul de unde debea am scapat.Deodata se opreste si in fata lui apare Sasuke.Doua lacrimi de fericire imi apar in ochi. -Dai drumul Reita!Ea nu ti-a facut nimic, las-o sa plece.Simt cum sunt lasata in jos, ajungand cu picioarele de pamantul tare acoperit cu iarba -Fratioare ce ma bucur sa te vad.Hai inauntru o sa iti fac o cafea si putem sa depanam amintiri! -Termina cu glumele !spune Sasuke dupa care ii da un pumn fratelui sau, ochi inrosindu-se din nou.Speriata ma ascund dupa primul pom pe care il vad.Ma asez in sezut si imi bag debetele in urechi pentru a nu auzi sau vedea ce se intampla intre cei doi frati.Mainile imi tremurau de frica, picioarele nici nu le mai puteam controla si lacrimi cadeau linistite pe chipul meu.Simteam cum timpul trecea pe langa mine.Vroiam sa vad ce s-a intamplat cu cei doi ,insa imi era prea frica sa deschid ochi.Mainile im cad pe langa corp si simt cum parca imi venea sa vomit.Simteam cum totul se invartea in jurul meu doar eu statea pe loc.Intorc capul speriata la atingerea umarului meu.Intr-o balta de sange langa mine statea Sasuke privindu-ma cu un zambet dulce pe fata.Incep sa tremur toata la acea imagine si ma intorc spre Sasuke lundu-l in brate si incepand sa plang. -Sakura nu plange, nu are rost, nu va ajuta cu nimic daca plangi, iti vei face doar rau tie si copilului. -Copil? -Da Sakura, simt cum in pantecul tau sta copilul meu.Auzind aceste cuvinte imi pum mana pe burta privind in gol.Cum putam sa fiu insarcinata. -Sakura!El va mosteni sharinganul, ai grija ca nimeni sa nu ii faca nimic te rog, spune acesta cu lacrimile in ochi. -Dar eu?De mine nu iti pasa?Mie nu imi spui nimic? -Stiu ca te descurci Sakura.Ai noroc, si le dai noroc si celor care te iubesc .Mi-ai dat mie nooc de a te intalni si acum de a avea un copil.Stiu ca poti, mereu ai putut.Incet ochi cei negri ai lui Sasuke se inchid .Incep sa plang dupa care ma ridic in picioare si incep sa merg nestiind unde.Dupa aproape 2 ore ajung la o sosea.Multe sirene de politie se aude.O ambulanta se opreste la mine, urcandu-ma inauntru. -Va simtiti bine ?De ce va tineti de burta?Va doare ceva? -Nu !Am grija de copilul meu asa cum am promis, spune Sakura privind inspre burta ei.Acum ca stia ca in inauntru ei se afla mostenirea unui intreg clan, simtea ca singura ei viata a iubit o singura persoana, si acea persoana ia lasat un cadou.Un cadou care o va ajuta sa nu uite de el si sa nu iubeasca pe nimeni in afara de el. Sfarsit .Spre ca va placut si justme astept sa vad daca si tie ti-a placut cum am continuat si terminat ficul tau.Multumesc pentru ca l-ati citit :>:D<: |
|
| |
Biscuu` Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bolintin deal - aproape de bucuresti :P Nr. mesaje : 383 Puncte : 483 Reputatie : 40 Hobby-uri : sa desenez,scoala,net,:D:D Stare de spirit : mereu cu zambetul pe buze!!!
| Subiect: Re: One life...One love Joi 26 Aug 2010, 15:07 | |
| foarte frumos! bravo |
|
| |
JustMe Hokage
Sex : Nr. mesaje : 600 Puncte : 1509 Reputatie : 133 Hobby-uri : football Stare de spirit : merge merge =)
| Subiect: Re: One life...One love Joi 26 Aug 2010, 15:35 | |
| |
|
| |
Meyryn Legend
| Subiect: Re: One life...One love Joi 26 Aug 2010, 15:48 | |
| de ce sa ma supere?nu-i nimic ma bucur ca ti-a placut |
|
| |
ailed962 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Ziua onomastica 9/septembrie Nr. mesaje : 217 Puncte : 239 Reputatie : 17 Hobby-uri : multe am Stare de spirit : ....dezamagita......
| Subiect: Re: One life...One love Joi 26 Aug 2010, 16:42 | |
| ce trist dar mi-a placut ce trist dar frumos ce trist dar minunat |
|
| |
JustMe Hokage
| Subiect: Re: One life...One love Joi 26 Aug 2010, 17:11 | |
| Cred ca aceasta melodie se potriveste de minune la aceasta poveste DAVID GUETTA FEAT. ESTELLE - ONE LOVE |
|
| |
ailed962 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Ziua onomastica 9/septembrie Nr. mesaje : 217 Puncte : 239 Reputatie : 17 Hobby-uri : multe am Stare de spirit : ....dezamagita......
| Subiect: Re: One life...One love Joi 26 Aug 2010, 17:22 | |
| |
|
| |
mela Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Brasov acebook : https://www.facebook.com/melymela20?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 162 Puncte : 185 Reputatie : 5 Hobby-uri : dans,muzica,ficuri,anime,filme... Stare de spirit : fericiitaaaa!!!!!:X
| Subiect: Re: One life...One love Lun 06 Sept 2010, 16:04 | |
| frumOOooasaaa povesteee....... saraca Sakura a ramas singura dar cu un cadou din partea celui care a iubit.o si care l-a iubit.....felicitari..!!!!un fic grozav si reusit..... |
|
| |
Biscuu` Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bolintin deal - aproape de bucuresti :P Nr. mesaje : 383 Puncte : 483 Reputatie : 40 Hobby-uri : sa desenez,scoala,net,:D:D Stare de spirit : mereu cu zambetul pe buze!!!
| Subiect: Re: One life...One love Lun 06 Sept 2010, 16:38 | |
| da a fost frumos |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: ce poveste fumoasa , mi-a placut mult Sam 25 Sept 2010, 23:22 | |
| O poveste tare frumoasa. Mi-a placut mult de tot. Pacat ca s-a terminat. Oricum a fost superba
Ultima editare efectuata de catre Aniska in Dum 10 Iul 2011, 15:47, editata de 1 ori |
|
| |
``*Last Kiss*`` Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Galati Nr. mesaje : 196 Puncte : 265 Reputatie : 49 Stare de spirit : hmmm...momentan sunt happy
| Subiect: Re: One life...One love Mier 06 Oct 2010, 09:07 | |
| ce trist ...bravo,ai talent!felicitari :>:D<: a fost foarte frumos |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: One life...One love Sam 27 Noi 2010, 00:17 | |
| |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: One life...One love Mar 08 Feb 2011, 15:59 | |
| |
|
| |
izabell Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 27 Puncte : 28 Reputatie : 1 Hobby-uri : detoate Stare de spirit : vesela
| Subiect: Re: One life...One love Vin 29 Apr 2011, 23:49 | |
| dc a murit....mult prea trist dar frumos...dar trist rau...adik ar fi fost cv si daca sasuke ar fi trait....oricum foarte frumi...e primul fanfic la care plang |
|
| |
izabell Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 27 Puncte : 28 Reputatie : 1 Hobby-uri : detoate Stare de spirit : vesela
| Subiect: Re: One life...One love Vin 29 Apr 2011, 23:52 | |
| asta chair ca e un fic cu final tragic ...adik pe tot parcursul ficului totul a fost asa de roz si plin de fericire iar finalul exact incers:)))...foarte frumi... |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: One life...One love | |
| |
|
| |
|