Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Abducted [+16] - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Abducted [+16] - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Abducted [+16]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Urmatorul
AutorMesaj
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

Abducted [+16] - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Lun 09 Sept 2013, 17:32

Hey, darling! in love
Capitolul a fost genial, ca de obicei! Mi-a placut cum ai descris sentimentele Sakurei fata de Sasuke! Mereu am crezut ca brunetul o place, dar se pare ca m-am inselat. Nu pot sa cred ca a vandut-o unuia cu bani mai multii, cică! Saracul de el, ramane fara bani!down  Sper sa se razgandeasca cat de mai repede. Multumesc pentru mesaj si sper sa-l primesc si data viitoare! Spor a scris! Kiss! kiss
Sus In jos
Raluca :D
Chūnin
Chūnin

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Oradea-Bihor
acebook acebook : Raluca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 583
Puncte : 647
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : Happy

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Mar 10 Sept 2013, 00:46

Hei happy Mersi de anunt kiss
Capitolul a fost frumos la inceput, dar la final l-a stricat nesimtirea lui Sasuke angry cum poate sa ii faca asa ceva...chiar nu are inima?! nesimtitul... in acest moment nu am in minte cuvinte lrea frumoase adresate lui Sasuke.
Dar acum te-am lasat si te astept cu next-ul.
~Sayonara~
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Mar 10 Sept 2013, 13:05

Awww, ce scumpi au fost la inceput! in love
Dar acum imi vine sa-l plesnesc pe Sasuke ! :|
Un capitol foarte furmos, dar cam scurtut 
 Multumesc de anunt si bafta la tastat i continuare kiss!
Sus In jos
xCalliopeXx
Genin
Genin
xCalliopeXx

Localizare Localizare : Calarind bateria Duracel
Nr. mesaje Nr. mesaje : 180
Puncte : 201
Reputatie Reputatie : 17

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Mar 10 Sept 2013, 15:59

WOW! Foarte frumos capitolul! Nu pot sa cred ca Sasuke o vinde .... Ba stai, pot sa cred!
Astept sa aduci Next-ul si sper sa ma anunti si pe mine!

Kiss& Hug!
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Mier 11 Sept 2013, 13:11

Heya a hug . Mersi pentru minunatul anunt love 
Ahh ce pot spune a fost un capitol foarte dragut, dar a fost asa scurt sad . Voiam sa fie mai marisor sa ma bucur mai mult de el sad . 
Oricum, sarcuta Sakura iar va fi nevoita sa plece... Ufff si ca fraiera s-a mai lasat si dusa de Sasuke, cum ca el ar fi altfel. Defapt asa am fost si eu, dar na nu e totul perfect, mai ales in cazul ei. 
Ceea ce sperr eu e ca Sasuke sa nu o vanda, vreau sa fie si ea odata fericita alaturi de el puppy eyes 
Asa ca hai apuca-te sa scrii next-l si sa ni-l aduci repejor happy2

Kisses and hugs ^^
Sus In jos
dedde14
Genin
Genin
dedde14

Nr. mesaje Nr. mesaje : 149
Puncte : 153
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Cam tot ce se poate face...
Stare de spirit Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Mier 11 Sept 2013, 15:26

Asdfghjkl ce-mi place scumpa Katherine esti genious ! <3 . Asa fic mistooo mai rar. Desi ideea e destul de comuna, amprenta ta peste actiune este incontestabila. Toate laudele si urarile de bine despre acest fic s-au spus deja :(. Tot ce-mi ramane de spus este : tine-o tot asa draga mea! Esti talentat si se vede ca ficul are succes. Astept cu nerabdare sa vad ce s-e intampla cu Sakura. Anunta-ma si pe mine te rog cad pui mult asteptatul next. Bafta la scrissss te pupisssssss dedde kiss*kiss*kiss*kiss*:
Sus In jos
En'
Genin
Genin
En'

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Argeş
Nr. mesaje Nr. mesaje : 336
Puncte : 366
Reputatie Reputatie : 16
Stare de spirit Stare de spirit : Meh..

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Mier 11 Sept 2013, 22:51

Hey there. dap ! 
Frumos capitol, ce pot spune? Mi-a plăcut foarte mult.
Mie personal nu mi s-a părut scurt. 
Îmi dau seama că trebuie să ai răbdare, inspiraţie şi timpul necesar până şi pentru un capitol minuscul. Aşadar, mă mulţumesc şi cu atât.
Apreciez muncă ta, te străduieşti şi asta se vede. happy 

Ai talent şi bănuiesc că ai şi plăcerea de a scrie, m-aş bucura să continui tot aşa.
Per ansamblu, mi-a plăcut capitolul acesta, la fel ca şi celelalte. 
Mulţumesc pentru anunţ, apropo. dap ! 
Multă baftă la scris, să vii cu următorul capitol cât mai repedee!
*Kisses 'n hugs*
Sus In jos
• Schweppes •
Genin
Genin
• Schweppes •

Localizare Localizare : Who cares ?!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 381
Puncte : 445
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : Leneveala :3
Stare de spirit Stare de spirit : Supravietuiesc

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Joi 12 Sept 2013, 15:42

Hey there kiss 
Deci wow W-O-W !! WoW wOw toate tipurile WOOW din lume... Am vazut titlul de mai multe ori, dar nu credeam ca este asa de ... WOW! Scuze, scuze dar nu ma pot abtine huh? Inca nu imi pot reveni... Stai lasa-ma   5 minute happy
*Peste 5 minute si 1 secunda* 
Fiuu, mersi de ragaz lough Deci, acum pot incepe ca un om normal happy Sa fiu sincera, am intrat la ficul tau dintr-o mare PLICTISEALA!!! ( ca cele care nu iti permit nici sa respiri, la mine e ceva des intalnit :-j ) si pot spune ca NU REGRET! Chiar primul capitol mi-a captat atentia si nu m-am lasat si intr-o ora jumatate am ajuns sa isi si las comentariu happy2 Sincer, nu ma asteptam la asta... Ma asteptam sa plece in America, sa isi gaseasca o slujba undeva si sa il descopere pe Sasuke, sa se casatoreasca si sa aiba copii... In orice caz, ceva banal; dar tu, draga si scumpa mea, esti departe de BANAL happy Melodia de la primul capitol ( Lana Del Ray - American) mi-a intesificat si mai mult sentimentele in timp ce citeam. ( + ca acum nu mi-o mai pot scoate din cap (D) ) Ai descris atat de... WOW ( raman la adjectivul asta heh ) moartea Hinatei, incat credeam ca ma uit la ea cum este doborata sad Iar moartea lui Ino, SI MAI SI crying Naruto, daca iti mai intinzi degetele de marmota pe Sakura, ramai fara cap... Iar Itachi, si el crying De ce nu o ajuta nimeni ? Iar acum si Sasuke :| O ia la "ture" de doua ori si ii spune "Nu te voi uita niciodata, dar stii? Voi incerca pentru ca te-am vandut ca pe o bucata de sunca" hmm...?! ... Vreau sa vad ce se intampla in continuare si sper ca poti sa ma anunti puppy eyes 
Gata inchei, oho... s-au strans ceva randuri think Parca iti si vad reactia "Doamne! Nebuna asta mi-a lasat aici pomelnic!Pana il citesc trece viata pe langa mine" GATA! Aici chiar inchei lough 

Ps: Am revenit... Doar nu credeai ca scapi de mine asa usor, nu? Oricum vruiam sa iti mai spun inca odata happy2 ca ador ideea ta gen "The dark side of amercan dream" asta este descrierea perfecta kiss Offf, fir-as sa fiu! iar am scris prea mult... Acum promit ca este scurt. READY ?? SA MA ANUNTI, PA ! lough
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Abducted [+16] - Pagina 6 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Joi 12 Sept 2013, 17:06

Mulţumesc pentru anunţ, ai fost o drăguţă, dar tot nu mi-ai dat id-ul tău. (D) Meh, nu contează, next-ul a fost bestial. Mi-au picat ochii în gură când am citit că a vândut-o şi că miercuri pleacă. Frate, ce nemernic să fii să-i dai vestea asta unei fete chinuite după ce faci s*x cu ea şi te comporţi de parcă ar fi o persoană specială pentru tine, ca doar i-a şi spus-o! Chestia asta mă face să cred că Sasuke e făcut de un extraterestru, de aceea este atât de eronat, nemernicul! Dar chiar aşa de nesimţit să fii să-i spui că pleacă? Şi după ceea ce s-a întâmplat între ei? De aceea o să spun în continuare că bărbaţii sunt... nu găsesc un cuvânt destul de bun pentru a-mi exprima profunda mâhnire. o.o Şi tipa aceea, Oyu, chiar dacă este bătrână, cred că şi ea este una dintre prostituate sau face parte din fostele prostituate care au supravieţuit acolo, şi probabil acum este un subordonat de al lui Sasuke de ştia că săraca Karin era una dintre cele mai scumpe. Altfel nu-mi explic. Dar totuşi cine pleacă? Oyu sau persoana cu care aceasta vorbea? Probabil Oyu. Iar acum vine acel moment în care îmi amintesc de ce povestea Ino de tipa aceea care a fugit, traficanţii au găsit-o şi au sfârtecat-o, pentru că trebuia dată ca exemplu... Mda. Aştept next-ul, spor la scris şi multă inspiraţie. Te pup. :*
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Joi 12 Sept 2013, 17:34

Heiii! Ce faceţi voi? Nu cred că prea bine, având în vedere că începe şcoala luni. Pff, ce chin! Nu am să pot să mai postez aşa de des, ştiţi voi, teme, teste, ascultat, chestii normale! Însă promit că am să încerc să scriu next-urile atât de repede pe cât am să pot. Scweppes, să şti că mi-a plăcut să citesc un comentariu lung. Nu mai plictisit, doar că eram ceva în genul: „Ce o fi putut să scrie în 2000 de rânduri?” Methera, o să-ţi dau ID-ul printr-un M.P dar chiar am uitat! Şi, mda, nu o mai lungesc, vă las să citiţi capitolul acesta. Enjoy!

Povestea mea [+16]

Capitolul 14

Stăteam pe o canapea dintr-o camera oarecare, uitându-mă pe fereastră la grădina bogată de afară. Nu mă despărţisem de această vedere de mai bine de trei zile, din momentul în care aflasem că Sasuke mă vânduse ca pe oricare altă fată. Acum se distra de minune cu alte două fete, nou-venite. Abia dacă îl mai vedeam două minute pe zi. Nu mă mai băga în seamă şi nici nu mai eram chemată jos, în biroul lui. Am crezut în el şi în toată povestea asta, agăţându-mă de vorbele lui ca de un colac de salvare. A minţit atât de frumos şi eu l-am crezut. Fata pro*stă se lăsase din nou păcălită de nişte vorbe frumoase. Şi când am crezut că mi-am dat seama că nimeni nu merită încrederea mea. Număram cu disperare zilele, încercând să opresc timpul în loc. Astăzi era luni şi miercuri plecam. Perfect! Viaţa mea se va învârti la nesfârşit în jurul aceluiaşi cerc, până când cineva îmi va da un glonţ în cap şi atunci am să mor în sfârşit. Cred ca mă aşteaptă atâta lume pe lumea cealaltă.

M-am ridicat plictisită de pe canapea şi am început să urc scările spre camera mea. Făceam de câteva zile aceleaşi lucruri- mă uitam pe fereastră şi dormeam. Constatasem bucuroasă că nici măcar nu îi mai interesa să vadă unde merg, atâta timp cât stăteam în casă. Am închis uşa în urma mea şi m-am trântit în pat. Am închis ochii şi am încercat să adorm însă eram mult prea odihnită ca să mai reuşesc. Am încercat să mă imaginez alergând veselă pe o pajişte verde, savurând aerul curat şi apusul soarelui. Un mic zâmbet mi-a apărut în colţul gurii. Libertate! Un lucru de care nu cred că am să mă bucur vreodată. Înaintam visul, imaginându-mă sărind şi râzând. Iarba îmi mângâia tălpile goale şi m-am întins bucuroasă pe ea, privind cerul, căutând forme în norii pufoşi ce călătoreau pe cerul senin al înserării. Linia magică a visului se întrerupse o dată cu o bubuitură puternică şi un zgomot de pistol descărcat.

M-am ridicat şi am fugit spre uşă, apoi ce coridor şi pe treptele curate din lemn până jos. Nu îmi dădeam seama de unde provenea gălăgia dar am observat o umbră mişcându-se în pragul bucătăriei şi am înaintat cu paşi mărunţi. De ce m-am dat jos din pat? Ca să fiu şi eu o victimă a brunetului care probabil descărcase pistolul spre o fată neascultătoare? Eram pregătită să mă întorc cuminte spre camera mea când am aruncat o privire spre bucătărie. Mi-am dus mâna la gură speriată când l-am văzut pe Sasule întins pe gresia albă a bucătăriei acum pătată de sânge, cu o mână indu-se strâns de braţul rănit. Ce dra*ului s-a întâmplat aici? Am înaintat spre intrare şi am zărit-o pe Qyu stând în prag cu pistolul întins spre brunet, urlând printre lacrimi cuvinte indescifrabile. De cum m-a zărit, Sasuke m-a implorat din priviri să fac ceva.

Uitându-mă la Qyu, mi-am dat seama că era cât se poate de serioasă, că avea să-l împuşte dintr-o clipă în alta pe Sasuke. Era şansa mea. Puteam să dispar pe uşa aceea în secunda următoare şi să mă fac nevăzută. Să dispar pentru totdeauna şi să-mi salvez viaţa. M-am dat un pas înapoi şi mi-am dat seama că Qyu nu m-ar fi oprit. Am înghiţit în sec şi i-am întors spatele brunetului. „Să te ia nai*ba!” am şoptit şi m-am îndreptat spre uşa mare. Cu fiecare pas simţeam cum inima mi se urcă în gât. Am să evadez, am să fiu liberă! Exact ca în vis! Toată viaţa mea am visat acest moment, când am să fiu în stare să mă îndrept spre acea uşă mare şi să nu mă mai uit înapoi niciodată. Asta a fost! Nimeni nu o să-şi mai bată joc de mine niciodată. E momentul meu să trăiesc, să arăt tuturor cine sunt eu de fapt. Vocea lui Qyu se auzea din ce în ce mai neclară. Încă urla cu respiraţia tăiată şi sughiţuri dese.

Am păşit încet pragul şi am simţit cum renasc. În faţa mea se întindea pajiştea şi apusul, ce transforma cerul dintr-un albastru deschis în roşu aprins. „Uite un nor în formă de căţeluş!” mi-am spus şi am început să râd de mine şi de atitudinea mea dintr-o dată copilăroasă. Am înaintat încă un pas spre libertate absolută când m-am oprit inconştient, privind înapoi. Prin minte îmi răsunau cuvintele lui Ino, de acum mult timp, atunci când stăteam pe acoperişul înalt al casei uitându-ne la stelele sclipitoare. Rememoram fiecare cuvânt al ei şi parcă glasul său era încă viu în amintirile mele: „Şti, cunosc o fată care a fugit când eram la o petrecere pe un alt iaht. Aşa au început pentru ea problemele. Ce mănânci după ce pleci de-aici ? Unde stai ? Ce acte ai ? A supravieţuit câteva zile, apoi s-a dus la poliţie. Şti ce s-a întâmplat după aceea ? Au trimis-o înapoi în Belarus. Să nu ai încredere în poliţişti. Nu sunt prietenii tăi ! Ştii ce înseamnă dacă fugi şi te întorci acasă? Te vor găsi acolo şi îţi vor găsi şi familia. Şi când vă găsesc, mai bine aţi fi morţi. Aici poate fi un Iad, dar cel puţin nu te jupoaie de vie, aşa cum i-au făcut ei.

Am înghiţit în sec şi am încercat să ignor această amintire. Era limpede că ei ţineau evidenţa fiecărei fete, dar nu mă gândeam să mă mai ţină minte. Şi totuşi, atunci când am fugit cu Ino, ei m-au găsit. De ce nu ar face-o şi acum? Mi-am muşcat puternic buza uitându-mă la peisajul visului meu. Aş fi putut acum să alerg, dar spre ce libertate până la urmă? Ino avea dreptate. Nu există cale de scăpare decât să te supui lor. M-am întors brusc spre intrare cu lacrimi în ochi şi cu pumnii strânşi. Trebuie să fac ceva. Am intrat în biroul brunetului rapid, ştiind că mai am foarte puţin timp la dispoziţie. Am căutat în fiecare sertar un pistol şi am zâmbit fericită când am găsit unul. Am înaintat spre bucătărie şi am păşit înăuntru. Am putu citi uimirea pe chipul lui Sasuke atunci când am intrat încrezătoare înăuntru. Qyu s-a întors spre mine şi a început să râdă ironic. Uitându-mă mai atent la bărbatul întins pe gresie, mi-am dat seama că acum avea şi celălalt braţ rănit.

-Micuţă fată, uşa este în spatele tău. Pleacă! râdea în continuu, ca o nebună. Haide, fugi. Ai să găseşti şi câţiva bani pe-aici. Îţi mai dau trei secunde să o iei la fugă! Unu, doi…

„Acum ori niciodată!” mi-am spus şi am închis ochii, întinzând pistolul în faţă, apăsând pe trăgaci. Am auzit un urlet de durere şi am deschis ochii speriată. Revăzusem scena… Qyu vorbind cu cineva, spunându-i planul şi că luni seară o să plece… Se frânse dintr-odată. În faţa mea nu se mai afla femeia fără vârstă, sprintenă şi graţioasă, ci o străină. O străină cu chipul sleit, obosită şi tristă. Şopti, fluturându-şi degetele într-un ciudat rămas-bun:

-Te-am crescut ca o mamă, Sasuke, dar mă săturasem să stau închisă în casa asta blestemată cu un nebun ca tine, făcând afaceri ilegale şi fluturând pistolul spre mine.

Se prăbuşi la pământ, fără viaţă. Mi-am dus mâna la gură, încercând să nu par foarte speriată şi panicată. Sasuke izbucni într-un râs îngrozitor în spatele meu. Un râs dogit, amar, de bărbat care bea singur într-o cârciumă cu capul căzut pe masa udă. Am trecut peste corpul femeii care acum zăcea îngropat într-o baltă de sânge. Am trecut, abţinându-mi greaţa care îmi era adânc implantată în stomac. I-am întins o mână dezgustată de acest bărbat, dar de care depindeam într-o oarecare măsură importantă. Am păşit încă o dată peste fiinţa fără viaţă şi m-am îndreptat spre ieşire, în sfârşit. Simţeam că plutesc şi aveam impresia că m-am transformat într-o fiinţă ce nu merită să trăiască. Normal, doar omorâsem pe cineva…

<<< To be continued >>>

Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Joi 12 Sept 2013, 17:37

Mulţumesc pentru anunţ, chiar dacă văzusem că ai postat next-ul înainte de a-l primi. Capitolul acesta a fost atât de sublim... Nu pot să cred că Sakura şi-a sacrificat libertatea pentru a-l salva pe Sasuke. Adică ştiu  că şi-a adus aminte de vorbele lui Ino, dar totuşi, dacă Sasuke era mort... poate exista o şansă pentru ea să se salveze. Şi, Doamne iartă-mă, tot vândută rămâne! Nu-i face Sasuke acum palate doar pentru că l-a salvat pe el! De abia aştept să văd cum decurg lucrurile în capitolul viitor, adică prea ne-ai lăsat în plop şi plopu-n aer. Deci Oyu nu era o prostituată ieşită la pensie cum am crezut eu iniţial, iar dacă ea l-a crescut pe Sasuke, înseamnă că ceva s-a întâmplat cu familia acestuia. Mi-e milă de el. Probabil de aceea e şi nebun, iar dacă pe Oyu n-o lasă să iasă din casă, înseamnă că nu avea încredere în nimeni. Aştept capitolul următor, spor la scris şi multă inspiraţie! :*

Ultima editare efectuata de catre Methera in Joi 12 Sept 2013, 17:55, editata de 1 ori
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Joi 12 Sept 2013, 17:38

Da, da, da am lipsit cam mult de pe-aici, dar nu-mi pare rau, am citit mai multe capitole, deci, practic, nu am pierdut nimic. Qiu e moarta ? Sakura se pregateste sa fie vanduta ? Trist, dar trebuia sa se mai intample ceva, nu ? Sakura a analizat beneficile de care ar fi avut parte daca fugea, iar singurul era libertatea. Ma intreb ce se va intample cu ea, acum ca l-a salvat pe Sasuke. Merci pentru ultimul pm si spor la scris.
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Joi 12 Sept 2013, 18:13

Hey!
Multumesc pentru mesaj si sper sa-l primesc si data viitoare! Capitolul a fost magnific, mi-a placut la nebunie! Deci, Sakura a preferat sa-l salveze pe Sasuke, decat sa-si capete libertatea. Nu mi se pare o idee foarte gresita, dar daca ar fi vrut cu adevarat sa scape, ar fi gasit niste bani prin casa si ar fi fugit! Cred ca i s-a facut putin mila de Sasuke, desi nu merita. Sunt sigura ca el n-o sa rasplateasca pentru ca i-a salvat viata. Spor la scris si la idei! Kissez! :*
Sus In jos
xCalliopeXx
Genin
Genin
xCalliopeXx

Localizare Localizare : Calarind bateria Duracel
Nr. mesaje Nr. mesaje : 180
Puncte : 201
Reputatie Reputatie : 17

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Joi 12 Sept 2013, 19:18

WOW!!!! Sakura a omorat-o pe Qyu daca am inteles ... deci ... l-a salvat pe Sasuke?
Omg ... MS ca m-ai anuntat hai cu next-ul ca deja m-ai omorat!!!!!
HELP ME!
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Joi 12 Sept 2013, 19:23

DEci, wwwwwwwwwwwwooooooooooooowwwwwwwwwwwww! huh?: what?lol!what?lol!what?lol!what?lol!what?lol!!!
Sakura a omorat pe cineva doar ca sa-l salveze pe pshihopatul de Sasuke :|!
Sasuke jur ca daca nu returnezi banii si o pastrezi pe Sakura te castrez ! waiting
Revenind la realitate din nebunia mea caracteristica, :;;):capitolul a fost extraordinar, dar din nou prea scurtttt si ai lasat un suspans cat muntele himalaia de mareee sad!

Astept next cu mare nerabdare puppy eyes!
Pupicei si bafta la yasyay :3 !
Sus In jos
Asmodeus
Genin
Genin
Asmodeus

Sex : feminin Varsta : 27
acebook acebook : Andreea Yummynoms
Nr. mesaje Nr. mesaje : 68
Puncte : 80
Reputatie Reputatie : 10

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Joi 12 Sept 2013, 20:19

Heeeeei! Initial am crezut ca o sa fuga si bla bla bla, dar cand am vazut ca s-a intors inapoi..CE A FOST IN CAPUL EI? Nu conteaza..pe mine una m-ai fascinat cu ficul asta. E superb. Sper c-o sa ma anunti si la urmatorul next la fel cum ai facut si pana acum. Puuuup! :*
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Joi 12 Sept 2013, 21:02

Anneyong! hi! 
Deci am ajuns si eu pe aici, si ma bucur sa vad ca ai adus next-ul atat de repede... happy2 
Sper sa mai pui un capitol pana incepe scoala... puppy eyes 
Deci vreau next-ul repede...pe o parte sunt de acord cu alegerea Sakurei, dar pe cealata sunt ceva de gul... "De ce nu ai plecat odata?!!" Dar probabil daca pleca nu ar mai fi fost un fic SasuSaku... lough 
Deci next-ul repede... puppy eyes Si sa ma anunti si pe mine! puppy eyes 
Te pwp dulce si spor la scris in continuare!! kiss 
Sus In jos
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Hell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 556
Puncte : 627
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : killin' chillin'
Stare de spirit Stare de spirit : wanna murder someone

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Joi 12 Sept 2013, 21:04

A fost suuuper next-ul. Anunta-ma la urmatorul capitol. Ja ne!
Sus In jos
Chūnin
Chūnin

Localizare Localizare : Oradea-Bihor
acebook acebook : Raluca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 583
Puncte : 647
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : Happy

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Joi 12 Sept 2013, 23:24

Sakura a omorat un om?! Si asta pentru Sasuke huh? Acum chiar nu mai am cuvinte, sunt total socata. Ma intreb ce va face Sasuke acum, oare ii va multumi Sakurei ca la salvat? desi ma cam indoiesc de chestia asta, avand in vedere ce reactie a avut dupa ce Sakura a tras in biata femeie puppy eyes
Te rog mult de tot sa vii repede cu next-ul puppy eyes Acum chiar sunt foarte curioasa de soarta Sakurei si daca se va schimba putin dupa fapta savarsita think
Ne auzim data viitoare si mersi de anunt kiss
~Sayonara~ a hug
Sus In jos
dedde14
Genin
Genin
dedde14

Nr. mesaje Nr. mesaje : 149
Puncte : 153
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Cam tot ce se poate face...
Stare de spirit Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Vin 13 Sept 2013, 01:28

Omagaaaaaaaaaaaa <3 . O sa incep prin a-ti multumii ca m-ai anuntat ca ai pus acest capitolul minunat. Sakura, in opinia mea a facut alegerea corecta. Decat o viata de fuga , care se va termina oricum foarte urat, mai bine se supune putin si o sa fie libera.(sper) :)). Capitolul bineinteles cum ma si asteptam supeeeeeeeeeeeeeeer. Astept cu nerabdare next-ul ( pe care cand il pui te rooog sa ma anunti ) gandindu-ma cum o s-o rasplateasca Sasuke pe rozalie pentru ca i-a salvat viata, literalmente. Bafta multa la scrissss te pupisssssssss dedde Abducted [+16] - Pagina 6 208323*Abducted [+16] - Pagina 6 208323*Abducted [+16] - Pagina 6 208323*Abducted [+16] - Pagina 6 208323**
Sus In jos
Sentōki U.
Genin
Genin
Sentōki U.

Localizare Localizare : Unde nu sunt dorită
Nr. mesaje Nr. mesaje : 365
Puncte : 421
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : Do you really want to know?!
Stare de spirit Stare de spirit : I'm always in the mood.

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Vin 13 Sept 2013, 09:49

Hello, sweetie. kiss Mersi de anunt, sper sa il primesc cat de curand. kiss
Acum, legat de capitol, un singur lucru am de spus: OMG! huh? Sakura a omorat-o pe Qyu pentru Sasuke? Pentru starea ei a fost o miscare inteligenta, trebuie sa recunosc. In acest mod poate ii va castiga increderea brunetului. Sunt slabe sanse, dar exista cateva. happy (D) 
Spor la tastat si sa nu uiti sa ma anunti cand pui urmatorul capitol. kiss 
Ja ne. hi! a hug  
Sus In jos
• Schweppes •
Genin
Genin
• Schweppes •

Localizare Localizare : Who cares ?!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 381
Puncte : 445
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : Leneveala :3
Stare de spirit Stare de spirit : Supravietuiesc

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Vin 13 Sept 2013, 11:49

Tu chiar nu pierzi timpul! Nici nu am comentat bine si PAF! tu cu nextul lough ... Iincepi sa imi placi din ce in ce mai mult yeah Acum capitolul happy
Cand Sakura mergea inainte spre usa, eu chiar credeam ca pleaca. Dar, cum s-a mai spus si mai sus, decat o viata pe fuga,  mai bine cuminte intr-un colt si libera mai tarziu... Iar la faza cu intorsu inapoi a fost criminala a fost ceva gen "Sa te ia naiba! Dar nu fara mine!" lough Sakura este chiar o luptatoare, daca a avut suficient sange rece ca sa o omoare pe Qyu... Apropo de Qyu, cum se citeste? Eu ii spuneam "Chiu" rolling on the floor Stiu, stiu, este un fost personaj pentru ca e mort acum, dar vreau sa stiu cum sa ii pronunt numele, poate vin la pomana lough Oare Sasuke este chiar nebun ? Sau este sarit de pe fix? think Asta este intrebarea care imi mananca zilele pana la next. 
Oh, iar m-am luat cu vorba si am scris prea mult ingrijorat Spre totusi ca nu se observa... Deci mersi de anunt si sa fi la fel de rapida si data viitoare kiss
Sus In jos
ℰmpress ♔
Genin
Genin
ℰmpress ♔

Nr. mesaje Nr. mesaje : 285
Puncte : 297
Reputatie Reputatie : 10

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Sam 21 Sept 2013, 21:02

Bună. a hug  Îți citesc ficul de ceva timp și este unul din  preferatele mele. Mă atrage. Scrii foarte bine iar ideea este interesantă. Nu-mi vine să cred că după ce i-a făcut Sasuke, după aventura de pe canapea, el o vinde altuia! o.O Moooor! M-ai făcut curioasă. Sper să aduci nextul repede. .o3 Spor la scris! :*
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Dum 29 Sept 2013, 15:19

Hello guys! Mda, I know, nu am mai adus next-ul de cava timp… O.K, poate ceva mai mult timp! Daar, m-am mobilizat şi am revenit în sfârşit cu un nou capitol. Nu mai am inspiraţie. Sincer, am să mă apuc să scriu acest capitol fără nici o idee şi sper să-mi vină mie ceva interesant pe parcurs. Aşa că, nu vă mai reţin, vă las să descoperiţi ce a ieşit!

Povestea mea [+16]

Capitolul 15

-Sakura! mi-am auzit numele strigat şi apoi paşii alergând spre mine. M-am oprit în loc şi m-am întors spre brunetul care mă analiza cu atenţie, neînţelegând de ce am făcut asta. Nici eu nu înţeleg!
-O.K, te-am ajutat, de fapt, ţi-am cam salvat viaţa. Poţi să mă răsplăteşti dându-mi un teanc cu bani şi asigurându-mi libertatea, i-am spus rece, fără să clipesc.

Mi-am dat seama că, omorând-o pe Qyu, am devenit o persoană mult mai rece şi puternică, pentru că vorbeam fără să-mi fie teama că el mă va lovi. Nici nu-mi mai păsa, tot ce vreau acum este să plec de-aici! S-a întors şi a căutat ceva cu privirea, şi peste câteva secunde mi-a arătat un dulăpior mic, de culoare crem. M-am dus către el şi am privit ciudat înăuntru. Asta ar trebui să fie o glumă? Înăuntru nu era nici un ban, ci nişte pansamente. Mi-am dat seama că avea ambele braţe rănite şi m-am ridicat, dându-mi ochii peste cap. I-am aruncat o privirea aspră, superioară, spunându-i că nu am să-l ajut până nu mă asigură că am să fiu liberă, cu acte în regulă. O mască de furie i s-a aşternut pe faţă şi a început să-mi spună nervos:

-La nai*a cu tine, Sakura! Nu pot să te ajut, nici măcar pe mine nu pot să mă ajut! Crezi că Qyu a făcut asta pentru că aşa a vrut? Crezi că ar fi făcut-o având în vedere că mă ştie de când eram un copilaş? Crezi că eu fac regulile aici? Nu eu sunt capul tuturor acestor afaceri şi crede-mă, şefii mă vor mort! Nu le convine că eu mai iau marfă pe ascuns şi apoi vând altor bărbaţi. Ştiu că fac şmecherii şi vor să mă elimine. S-au gândit că sigur Qyu va reuşi, obligând-o, dar îşi vor da seama că s-au înşelat şi vor veni ei după mine. Ai face bine să mă ajuţi, pentru că sunt rănit şi cu mine mai ai o şansă, dar acolo, afară, de una singură, eşti ca şi mâncată!

Mă uitam la el şocată. Cum de am ajuns aici? Am rupt o bucată de pansament şi i-am înfăşurat-o în jurul braţelor. Pentru un moment am crezut că el mă poate ajuta, dar nici măcar el nu este într-o situaţie bună. În casă era linişte şi mi-am dat seama că toţi fugiseră pe unde au avut ocazia. Speram să aibă măcar ei noroc dacă eu am dat-o în bară atât de urât. Mi-a făcut semn spre uşă şi l-am urmat, ieşind afară. Soarele nu se mai zărea acum pe cer. În faţa mea se întindea pajiştea şi mă uitam spre orizont tristă. Nu puteam să cred că acum aş fi fost departe, fugind spre nicăieri. Dar mi-am pus încrederea în ceva fals. Greşeală! O altă greşeală adăugată pe lista mea nemărginită de greşeli iremediabile. Am murmurat o înjurătură frumoasă şi l-am urmat pe brunet spre garaj. Am păşit în încăperea mare şi am rămas şocată la maşinile din faţa mea. Mi-am dus mâna la gură, încercând să nu urlu când am văzut Ferrari-ul şi un Lamborghini Gallardo, alături de celelalte maşini nu la fel de scumpe.

M-am îndreptat spre Lamborghini, însă m-a prins de mână, spunându-mi că dacă am merge cu el am atrage atenţia. Mi-am luat adio, făcându-i cu mâna frumoasei maşini şi implorând-o să mă ierte că trebuie să plec. În schimb, ne-am urcat într-un BMW mai micuţ. Şi acesta n-ar fi atras atenţia? Mi-am dat o palmă peste frunte în minte, aşteptând ca el să se urce l-a volan, însă mi-a făcut semn spre portiera şoferului şi am înghiţit în sec, începând să râd ironic. De parcă aş avea vreun gând să conduc. Însă părea serios şi mi-am dat a doua palmă în minte când mi-a arătat spre braţele rănite, dându-mi seama că nu e în stare să conducă. La nai*a! M-am urcat rapid în maşină şi mi-am fixat palmele pe volan, aşteptând parcă maşina să pornească şi să plece singură, fără să mă ating de ea. Sasuke s-a aşezat lângă mine şi mi-am reglat oglinda retrovizoare astfel încât să-l pot vedea şi pe el. Am învârtit cheia în contact şi am auzit motorul huruind animalic, urmat de nişte vibraţii uşoare. Mi-am strâns ochii înainte să pornesc de pe loc şi am înghiţit o gură adâncă de aer. Mâna mea a plecat singură, conturând o cruce mare pe pieptul meu. Nu am mai condus niciodată!

Am apăsat cu o uşoară tragere de inimă pe acceleraţie. Speram doar să reuşesc să conduc. Ştiam câteva şmecherii la volan de la prietenii mei din Italia dar nu le încercasem niciodată. Acum încercam însă să mă concentrez să-mi aduc aminte ce trebuia să fac. Să apăs pe ambreaj, să mişc din cutia de viteze, să privesc înainte şi să schimb vitezele în funcţie de viteză. Frâna atunci când trebuie. O.K, după această scurtă recapitulare am fost gata să pun pentru prima dată o maşină în mişcare. „La nai*a! Ce caut eu aici? Cum am ajuns să conduc o maşină încercând să fug de nişte psihopaţi pentru a nu mă omorî, ajungând să fug chiar cu unul dintre ei. Perfect, viaţa mea devine din ce în ce mai interesantă!”, mi-am spus, ieşind cu grijă pe porţile garajului şi apoi pe străduţa mică. În câteva minute vedeam casa prin oglinda retrovizoare la depărtare, ca şi când ar fi fost desprinsă dintr-o poveste de groază, putând să-ţi imaginezi deja semnele indicând: „Nu vă apropiaţi” sau „Dacă vrei să mori, atunci înaintează”.

Picături de transpiraţie îmi alunecau pe frunte. Eram panicată i puteam să simt asta intrându-mi în sânge. Îmi muşcam din când în când buza de jos, ascultându-l pe Sasule indicându-mi drumul. Începeam să cred că experienţa asta mă va traumatiza şi o să mă afecteze următoarea dată când aveam să mă mai urc la volan. Mergeam cu privirea aţintită în parbriz spre drum, trecând prin nişte curbe. Un gând fulgerător mi-a trecut prin minte. Tot ce trebuie să fac este să trag de volan spre un copac şi apoi totul s-ar fi terminat. Am fi ricoşat prin parbriz şi ne-am fi pierdut cunoştinţa, murind în cele din urmă. Nimeni nu ne-ar fi găsit la timp în pustietatea asta. Am înghiţit nervoasă în sec. Aş fi scăpat de tot în sfârşit. Aş fi ajuns pe acea pajişte, cu tălpile goale, fugind spre libertate. Toată durerea s-ar fi terminat. Şi asta doar cu un simplu gest. Pusesem deja ochii pe un copac mare la capătul curbei. Nu îmi venea să cred că fac asta. Încă câţiva metri şi apoi sfârşit. Am zâmbit ştrengar. Eram pregătită să nu mai mişc volanul pentru a lua curba, dar nu am putut. Ceva din mine nu a putut să mă lase să fac asta. M-am blestemat pentru că nu am putut să fac asta. Că mi-e prea frică să pun capăt poveştii ăsteia cumplite. Dacă ştiam că nu aveam să pierd controlul volanului, l-aş fi lovit de nervi.

-Nu te mai juca, am auzit vocea brunetului. Fii atentă la drum!

Am mârâit nervoasă. Mă uram. Nu aveam curaj să sfârşesc o poveste plictisitor de lungă. Nici eu nu mă mai înţelegeam. Acum câteva ore eram convinsă că trebuie să lupt pentru viaţa mea şi acum vreau să mă sinucid deşi nu am tupeul să o fac. Ce se întâmplă cu mine? De ce totul e aşa de complicat? M-am uitat prin oglinda retrovizoare la brunetul ce stătea relaxat în scaunul pasagerului. Probabil că şi-a dat seama ce voiam să fac şi că totuşi nu sunt în stare de nimic. Doar vorbele sunt de mine. Din cauza asta nu avea nici un muşchi clintit, având încredere că o să ajungă sigur la destinaţie cu mine. Încercam să-mi păstrez calmul şi să nu încep să înjur şi să urlu. Ultimul lucru pe care voiam să-l fac era să primesc o palmă peste faţă şi Doamne fereşte să pierd controlul volanului, dându-mă cu capul de geamul din dreapta mea. Mi-am muşcat buza cu putere, simţind gustul slab al sângelui. Cineva să mă ciupească pentru că vreau să mă trezesc!

<<< To be continued >>>

Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19Dum 29 Sept 2013, 16:18

Am citit imediat cum ai postat, dar mi-a fost tare lene să dau vreun comentariu până la ora actuală.  Mi-a plăcut next-ul, însă nu mă aşteptam ca Sasuke să fie doar unul dintre subordonaţi, credeam că de el depinde libertatea Sakurei. Acum fuge cu el şi tare mi-e că nu se va termina prea bine. Aştept next-ul, te pup. 

Ultima editare efectuata de catre Methera in Mar 01 Oct 2013, 18:44, editata de 1 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Abducted [+16]   Abducted [+16] - Pagina 6 I_icon19

Sus In jos

Abducted [+16]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 6 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-