Kate Uchiha Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world acebook : Monica Nr. mesaje : 304 Puncte : 333 Reputatie : 33 Hobby-uri : Reading, Writing, Drawing Stare de spirit : din ce in ce mai bine
| Subiect: Re: Iubire, rom si picaturi de sange. Mier 07 Aug 2013, 04:52 | |
| Uite ca iar ajung dupa doua capitole... N-ai ce face! Asta-i viata! Desi eu nu ma suparam sa ajung dupa trei, era mai bine, mai interesant. Oricum, aceste doua capitole au fost extraordinare, mai ales numarul 20. Fara alte adaugari, te rog sa ma anunti cand postezi nextul. Te dulce! Spor la scris si la idei! Ja ne! |
|
Sunako Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
| Subiect: Re: Iubire, rom si picaturi de sange. Mier 07 Aug 2013, 13:42 | |
| Next ? Si nu mai anunt ? Sunt super , suparata pe tine ! Deci aia era o sosie ? Credeam ca avea vreo geamana , dar na mai gresesc si eu ! Fereasca-l Domnul pe Sasuke sa dau de el , ca il ucid , cum mama naibi s-a casatorit cu scorpia ? Ce nenorocit si o face pe Sakura sa sufere si o crede si mincinoasa . Ai privit cumva The vampire diaries ? Caci fazele ci vampiri si sosia mi se pare ca mi le-a povestit o prietena . Eu nu l-am vazut , dar am o prietena dependeta care imi povesteste mereu . Astept next si sa ma anunti , cici altfel ma supar ! |
|
Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Iubire, rom si picaturi de sange. Mier 07 Aug 2013, 14:16 | |
| Hei...de ce nu m-ai anuntat la next?!
Nici nu mi-am dat seama ca ai schimbat numele ficului...si of!
Am ajuns totusi....chiar daca cu intarziere...
Mi-a placut acest capitol, totusi as vrea ca Sakura sa nu mai fie asa de naiva si de..."usoara"
Sa cedeze mereu in fata lui Sasuke si sa planga...
Vreau next-ul! Te rog sa ma anunti!
Te pwp dulce si spor la scris in continuare!!! |
|
Anonima Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : https://www.facebook.com/shadw.black.3 Nr. mesaje : 27 Puncte : 33 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sa citesc si sa ascult muzica Stare de spirit : Intotdeauna fericita
| Subiect: Re: Iubire, rom si picaturi de sange. Joi 15 Aug 2013, 19:44 | |
| Un capitol superb, mi a placut la nebunie a si astept cu nerabdare capitolul următor. Te rog sa nu uiti sa ma anunti si p mine. Bafta la scris si kisses :*
~Anonima |
|
Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: Iubire, rom si picaturi de sange. Joi 17 Oct 2013, 17:14 | |
| FanFic blocat din cauza inactivitatii. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iubire, rom si picaturi de sange. | |
| |
|