|
|
Vreti ca in urmatorul capitol sa pun o scena hentai (una mititica )? | 1. Da | | 94% | [ 51 ] | 2. Nu | | 6% | [ 3 ] |
| Total voturi : 54 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 29 Feb 2012, 18:34 | |
| am ajuns si eu pe aici super tare ficu si ar fi pacat sa te opresti aici e pre bele sau cum zice o amica a mea si hai cu nextu |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 02 Mar 2012, 22:09 | |
| Volturaaaaa perversaaaaa pacii! :-L Lenea te-a dominat COMPLET!!! Unde ii nextul??? De 1000 de ani ne arati la descrierea ficului ''5 capitole si the end'' Daca vrei sa mor si apoi sa postezi nextul atunci renunta la idee!!! Hm.
DECI NEXT MAI REPEDE CU NEXTUL!!! |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 03 Mar 2012, 09:57 | |
| Deoarece autoarea nu a mai continuat acest fic de mai bine de două luni, îl voi trimite la Fan Ficuri Blocate. Când ea va dori să continue, anunţă în topicul special şi un membru al staff-ului îl aduce înapoi aici. Până atunci :
|
|
| |
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 01 Apr 2012, 21:31 | |
| |
|
| |
voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 02 Apr 2012, 16:39 | |
| Sarut mana! Pana maine aveti next:) |
|
| |
Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| |
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 02 Apr 2012, 17:25 | |
| Buna Ma bucur ca ai deschis ficul. Imi amintesc ca in vara asteptam cu sufletul la gura next-ul. Ma chema tata mereu afara si eu trageam de timp ca sa-l citesc pe tot. M-am apucat acum ceva timp sa-l recitesc pentru ca nu stiam sigur unde am ramas Tocmai cand sa comentez si eu... surpriza Byby inchisese ficul tocmai in acel moment Ei in fine, ficul este tare bun, si astept next-ul cu nerabdare. |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 03 Apr 2012, 14:18 | |
| Servus! :-L Sper sa fie asa :-w NEXT! |
|
| |
Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 03 Apr 2012, 18:54 | |
| Ce bine ! Dar sa te grabesti !
|
|
| |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 03 Apr 2012, 19:21 | |
| Voltura, de acum nu îi mai anunţa când postezi next-ul pentru că aici se face spam. Oameni buni, nu cunoaşteţi regulamentul ? Fără mesaje care conţin mai puţin de 10 cuvinte ! Dacă mai văd un astfel de comm la fic-ul ăsta, îl inchid. Şi aţi face bine să nu-mi scădeţi din reputaţie pentru acest mesaj, asta dacă nu vreţi să fac acelaşi lucru şi să primiţi şi ban. ^^ |
|
| |
Anna-chan:) Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : oriunde si mereu altundeva <3 Nr. mesaje : 616 Puncte : 711 Reputatie : 61 Hobby-uri : desenez si scriu, cant la pian, citesc manga si ma uit la anime-uri Stare de spirit : mereu plictisita
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 10 Apr 2012, 00:47 | |
| unde e next? fata abea astept sa vad ce se intampla, m-ai captivat total si tot caut povesti asemanatoare (adik care sa fie la fel de faine) si imi vine sa imi smulg parul din cap fiindca nu gasesc nik.(P.s.: am parul pana la jumatatea spatelui deci am ce smulge) |
|
| |
Honey B Chūnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 10 Apr 2012, 00:59 | |
| Sarut mana din nou :-L Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun Apr 02, 2012 4:39 pm Raspunde cu citat + ---- - Sarut mana! Pana maine aveti next:) Uuuuuu , acel maine a fost acum 1000 de ani si acum suntem in 10 aprilie :-w :-L Chiar vrei sa-mi calci pe toti nervii Voltura? :-w Si nu numai pe nervii mie :-< Hai te rog frumos o data cu nextul ala, macar acum in vacanta sa-l termini si sa te apuci de sezonul doi ;;) :))))) Glumeam, dar poate ti-am dat o idee :-?? App, Lucifer ... blah blah blash, sper ca n-am facut spam :o3 or fi aici mai mult de 10 cuvinte, nush , numara'le |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 10 Apr 2012, 10:08 | |
| Voltura, pe bune! Nu ai mai pus next-ul aici de 10000000 de ani. Ce faci cu ficul asta? CA tot e vacanza, pune next-ul si tu. Daca nu mai vrei sa il continui, atunci macar anunta ca vrei sa ti-l mute cineva la Fan Ficuri Blocate. Sper ca o sa il aduci totusi curand...Si cum am mentionat acum doua luni...sa ma anunti si pe mine de el. Te poop. Zbye! |
|
| |
Honey B Chūnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 15 Apr 2012, 19:58 | |
| Hristios a-nviat :-w Cand aduci nextul pacii? :-w :-L CAND????????????? X_X Iti doresc sa visezi numai ficuri ''incitante'' si sa nu mai poti dormi pana nu aduci nextul >:) Love you, too :o3 |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 16 Apr 2012, 10:21 | |
| Uite ce este, il inchidem, ne rogi sa il redeschidem.. Unde este nextul? Adica nu prea merge asa sa stii. Eu iti voi bloca din nou ficul si daca te hotarasti intr-un final sa il continui, atunci rogi sa fie redeschis si poate postezi si capitolul macar a doua zi. :) Si pentru ceilalti, va rog nu mai dati dovada de atata "superioritate" cand vine vorba de un avertisment de la un membru al staff-ului. :) O zi buna in continuare. :) |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 27 Iul 2012, 13:30 | |
| Fic redeschis la cererea autorarei. Sper sa te tii de el ca daca nu il inchidem din nou. -.-" |
|
| |
Honey B Chūnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 27 Iul 2012, 14:10 | |
| Vara asta devine din ce in ce mai frumoasa! |
|
| |
Meli25 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Maramures Nr. mesaje : 91 Puncte : 96 Reputatie : 3 Hobby-uri : eleva Stare de spirit : <3
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 27 Iul 2012, 14:11 | |
| |
|
| |
ElaKrev Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : nici unde dar peste tot acebook : https://www.facebook.com/ela.cerasela.737 Nr. mesaje : 792 Puncte : 874 Reputatie : 26 Hobby-uri : Tumblr Stare de spirit : foarte buna
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 27 Iul 2012, 20:53 | |
| |
|
| |
crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 30 Iul 2012, 14:05 | |
| Haide te rog pune odata NEXTU! Nu mai am rabdare. Te pup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
ElaKrev Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : nici unde dar peste tot acebook : https://www.facebook.com/ela.cerasela.737 Nr. mesaje : 792 Puncte : 874 Reputatie : 26 Hobby-uri : Tumblr Stare de spirit : foarte buna
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 30 Iul 2012, 19:01 | |
| nici eu nu am deci fac imediad buf |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 30 Iul 2012, 19:30 | |
| Off-topic: Pentru numele lui Dumnezeu nu mai faceţi spam. Scrieţi mai mult nu ştiu dar e încălcare a regulamentului.
Aici nu e chat !
On-topic.: Voltura daca nu aduci nextul in 2 spatmani iti inchid ficul deoarece observ ca nu mai esti online de ceva timp pe forum. Fac asta doarece se poate ca tu sa fi cerut redeschiderea lui dar sa nu mai intri. |
|
| |
miahara_chan Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe undeva pe aici....cred acebook : https://www.facebook.com/acsinte.mihaela Nr. mesaje : 37 Puncte : 40 Reputatie : 1 Hobby-uri : desenul,iesitul cu prietenii si bineinteles vizionarea de animeuri si sa citesc fan ficuri Stare de spirit : nici rea nici buna ceva intre cele doua si pe langa
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 30 Iul 2012, 22:52 | |
| |
|
| |
sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 30 Iul 2012, 23:40 | |
| |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 31 Iul 2012, 20:56 | |
| Fic blocat definitv pentru incalcarea regulamentului.
Exista scene cu acte sexuale detaliate !
Arcade a hotarat inchiderea lui definitva !
Acest fic nu se mai redeschide. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 | |
| |
|
| |
|