Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O POVESTE INCITANTA +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25  Urmatorul

Vreti ca in urmatorul capitol sa pun o scena hentai (una mititica )?
1. Da
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_vote_lcap94%O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_vote_rcap
 94% [ 51 ]
2. Nu
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_vote_lcap6%O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_vote_rcap
 6% [ 3 ]
Total voturi : 54

Sondaj inchis

AutorMesaj
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Tokyo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 784
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.

O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Sam 16 Iul 2011, 13:17

Haiiiiiiiii ma voltura pune mai repede nextul....cu gaina kiss :)):

please
Sus In jos
http://paradox15.tumblr.com/
***pInK_AnGeLL:::***
Genin
Genin

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 191
Puncte : 209
Reputatie Reputatie : 10
Stare de spirit Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Sam 16 Iul 2011, 13:36

cand pui next-ul ???
haideeee ne tii pe toti cu sufletul la gura
pune next-ul cat mai repede ca eu deabia astept sa citesc heh
te rog te rog te rog please please
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Sam 16 Iul 2011, 14:19

Te roggggggggg!!!!!!!!!!!!!!Pune next-ul mai repede.
please
Mor de curiozitate.
good job
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Sam 16 Iul 2011, 14:34

Vulturico frumusic-o
Dragutico mititic-o
Scritoate de succes
Vino cu nextu ca de nu
Te parlesc :X hai next!!!!!! VULTURO mi-am facut si tema la mate numai sa stau la pc sa vad daca vine nextu hai vulturo SI VREAU SCENA HENTAI MICA poate mai mare ....
Sus In jos
voltura16
Genin
Genin
voltura16

Localizare Localizare : in fata calculatorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 143
Puncte : 227
Reputatie Reputatie : 70
Hobby-uri Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P
Stare de spirit Stare de spirit : a dracu de buna!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Sam 16 Iul 2011, 16:52

In urma sondajului a trebuit sa pun o mica scena Hentai.... o puteti identidica in penultimul dialog :)) :)) :))

O NOAPTE INCENDIARA

Si cam asa a inceput prima noastra noapte de amor pe bune ... Nu suntem intr-un pat al unui hotel de 5 stele sau intr-o baie lucsoasa , suntem pe o pajiste verde inconjurata de ciresi , ciresi roz , sub privirea stupefiata a lunii si a miliardelor de stele.
Isi pune ambele maini pe coapsele mele si ma mangaie usor tot odata ridicandu-mi rochita . Saruturilt calde pe care mi le ofera imi incurca gandirea in timp ce mainile mele nerabdatoare ii sfasi pus si simplu camasa ajungand la pielea lui fina si mulata pe niste muschi bine lucrati , intr-un moment el imi da rochita jos si eu raman doar in boxerii spre care el isi indreapta rapid privirea dar nu-i atinge . Isi pune mainile in jurul mijlocului meu ridicandu-ma usor in poala lui apoi incepe sa-mi sarute sanii , eu imi duc mainile dupa gatul lui , el vazand ca si mie imi place apropierea dintre noi si nu am de gand sa ma retrag isi desprinde mainile de spatele meu si incepe sa reaga jucaus de sfarcurile mele ceea ce-mi da fiori in sensul bun. Desi imi place la nebunie si nu asi vrea sa termine niciodata cu asta , simt ca vreau mai mult , ii iau fata in maini distragandu-i atentia de la sanii mei si-l sarut frantuzaste. Limbile noastre parca luptandu-se pentru suprematia totala ma excita , si desi si aceasta senzatie este ,.... Doamne inexplicabil de inaltatoare la cer tot vreau mai mult. Incerc sa fac pasul urmator , pasul decisiv si sa-i dau jos pantalonii dar fara succes pentru ca el ma strange tare la pieptul lui continuand sarutul si imobilizandu-mi mainile apoi se rastogoleste peste mine. Isi duce buzele la urechea mea si imi sopteste.
-Vrei mai mult? Nu ai de gand sa te opresti acum Rozalio , lasandu-ma din nou cu ochii in soare? Eu gafai si desi nu-mi convine ca s-a oprit din mangaieri si saruturi ma bucur de micul moment de ragaz.
-Sunt aici si sunt incinsa , ai face bine sa ma stingi mai repede altfel ... El imi incadreaza picioarele ale lui stand practic in genunchi peste mine , imi saruta gatul tandru si ma intreaba in gand pentru a nu-si intrerupe noua activitate ." Altfel ce?'' Eu scot un zgomot de amuzament iar el continua " In momentul de fata , si daca ai vrea si nu mai scapi rozalio" isi trece odata limba peste gatul meu apoi incearca sa se ridice cu gandu-l de asi da pantalonii intr-un final jos dar eu sunt inca agatata de gatul lui asa ca nu reuseste ." Tu vrei sa ma racesc ?" Eu pun un zambet marsav .
-Nu , vreau sa te incing mai mult...
Ma ridic odata cu el iar in momentul in care el incearca sa-si dea jos pantalonii eu il intrerup aruncandu-i o privire ucigasa ." WoW , vrei sa faci tu asta ?" Nu-i raspund ci trec direct la fapte, ma las in jos cu miscari mai tandre decat a oricarei dansatoare profesioniste la barasi-i trag pantalonii jos dar nu ma multumesc inca , ma ridic din nou la nivelul lui si-mi trec limba peste buze ca o leoaica care tocmai si-a zarit prada si-mi duc o mana dupa gatul lui in timp ce pe cealalta o duc direct si fara sa ma incurc pe punctul sensibil al oricarui barbat. N-o sa va spun ce simt mainile mele acum , va las doar sa presupuneti ce ascunde marele razbunator Sasuke Uchiha in pantaloni.
El geme de placere si ma strange tare in brate , prea tare chear... se pare ca a uitat de ce putere dispune. Si eu , micuta si inocenta de mine ... ca sa pun paie pe foc incep sa ma las usor sarutandu-i abdomenul ... apoi mai jos si mai jos ajunga cu saruturile la linia boxerilor lui care nu prezinta nici o piedica pentru mine pentru ca in mai putin de jumatate de secunda a disparut sub atiberea mainilor mele abile.
Continui sa-l sarut , inca un pic si ajung unde vreau....
Sunt aici , mai al doimilimetri si ajung dar sunt smucita de el care ma ridica in asa fel incat acum stau gatata de el cu picioarele in jurul abdomenului lui si mainile la spate tinute de de el. Ma saruta scur si-mi spune simplu la ureche .
-In seara asta eu te rasfat pe tine... o sa ai ocazia sa faci si asta... Nu-l las sa mai continue , sunt prea insetata de el si incep sa-l sarut de parca asi sti ca e ultima data cand o facem si nu prima.
El se lasa in genunchi peste mine si ajungem din nou pe patura care este inca calda .Vad ca nici el nu mai are rabdare , isi pozitioneaza ambele maini pe elasticul boxerilor mei care care instantaneu devin fasii Isi duce o mana in jurul gatului meu iar cealalta imi stranfe mie mana . Nu mai am rabdare! Cu mana libera il trag spre mine brusc . Il aud clar " Te iubesc ...Sakura" apoi simt ... Prima " intrare " ca sa-i spun asa , cu ghilimelele de rigoare a fost... a fost .... putin dureroasa , provocandu-mi o mica grimasa pe fata , El se opreste imediat si se indeparteaza putin de mine . "Te-am ranit in vre-un fel? " Parea speriat si vinovat, ia luat 3 secunde sa-si dea seama " Esti , erai ... virgina?" Off... ma ridic in sezut si ma uit in ochii lui .
-Vorbesti de parca ar fi o boala , dar din pacate nu se scapa de ea doar cu o miscare . Ma misc extrem de repede si sunt deja peste el care este inca socat si continui. Trebuie sa insisti . Ma las usor peste el , nu ma mai dopare chear ma simt extraordinar de bine , ma las peste el si-l sarut apasat pe buze cat sa-l trezesc din soc apoi incep sa ma misc usor , daca intelegeti.
El isi revine si fara nici o avertzare se rastogoleste peste mine " Parca stabilisem ca in seara asta eu te rasfat pe tine" Nu protestez pentru ca el momentan mai ale putin si ma aduce pe culmile extazului ,incep sa gem de placere iar el se molipseste rapid.
Suntem doi nebuni goi pusca pe o pajiste inconjurata de o padure de ciresi roz ,in mijlocul noptii care facem dragoste gemand de placere parca am vrea sa sculam toata padurea.
Nu stiu de cat timp facem asta cert e ca nu cred ca pot cere o placere trupeasca mai mare decat asta ...m-am inselat..
-Sas....ke..... imi musc buza de jos ...hmmm... ahhh.....huuu.... De la el aud exact aceleasi zgomote. De cand facem noi asta asta e momentul in care il simt cel mai aproape de mine , cel ma " In mine" ca o singura persoana pentru ca el tocmai a .....
Se desprinde de mine apoi ma strange la pieptul lui dar lasa loc cat sa ne uita unul in ochii celuilalt.
"Te simti bine?" Ce intrebare stupida , ma simtca in al noualea cer .. dar stiti vorba mea ... nu? ... lasa ca vi-o spun acum NICIODATA NU STRICA SA MAI PUI PAE PE FOC .
-Imi este putin frig... Intinde o mana si scoate de nustiu unde o patura pufoasa , neagra si o pune peste noi . Eu cand am spus ca imi este frig vroiam mai mult incalzire ca la eschimosi ... corporala prin apropiere.... dar ma multumesc si asa .
Va din ochii lui ca si el s-a simtit la fel se bine ... Traim un moment in care ne holbam practic unul la celalalt... nu stiu de ce dar amandoi ne indreptam brusc privirea spre cerul care este inca plin de stele ... Trec alte momente de tacere si simt nevoia sa sparg gheata.
-Uite , arat cu degetul spre cer , uite carul mic...! Il vezi pe cal mare?
El gandindu-s la un lucru obscen se uita sub patura si spune sigur pe el...
-Da! Tu l-ai simtit? Pun o mutrita sinucigasa si continui sa ma uit la cer...
-Uite , ursa mare! Ii arat cu degetul iar el intelege gresit ...
-Mie imi pare mai mult o gaina ... una mare..... Eu sunt putin intrigata , mai nou numai lucruri mari vad la el ... dar totusi nu refuz sa vad si ce-si imagineaza el si exclam .
-Chear e o gaina , una mare care..... poarta... o cravata?El intoarce capul spre mine..." serioe? o cravata?" Eu dau din umeri si-i zambesc copilareste .
-Hai sa-i dam un mume ...Gaina cu cravata!
-Cand denumesti o noua constelatie trebuie sa sune si bine , hai sa o numim cu specific japonez stii si tu Hen = gaina si tai= cravata hai sa-i spunem HenTai! Ma uit la el si torc ca o pisicuta .
-Hai sa lasam constelatile , mai vreau odata!
El se apleaca peste mine si....

Dragilor , eu mi-am sacrificat conceptule si la cererea voastra am scris un capitol hentai asa ca vreau 20 de comuri mari ( de la useri diferiti) se va lua in calcul un comm de la un user , nu mai multe doar unul!
Sus In jos
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului.
acebook acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 120
Puncte : 129
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri!
Stare de spirit Stare de spirit : plictisita

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Sam 16 Iul 2011, 17:02

Sunt prima!!! nr1

Uau! Foarte cool capitolu. Sa inteleg ca Sakura si Sasuke nu s-au multumit doar cu runda 1, au vrut si runda 2.

Pune nextu repede ca murim de curiozitate.

Si app: stiai ca esti rea? 20 de commuri, de la diferiti useri
E las, ca daca nu azi, maine o sa primim un capitol.

Ultima editare efectuata de catre kimy-chan in Sam 16 Iul 2011, 17:16, editata de 1 ori
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 J5fdba
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Sam 16 Iul 2011, 17:08

Mor Voltura, M O R! The BEST FIC EVER EVER! Adoorr, atat de mult ador acest capitol lough, deci mor, am murit pe scaun. Mama deci M O R!! M-am incins, aduceti ligheanu, sau furtunu ca ELZ M O A R E! Pentru un moment am crezut ca sunt eu in locul lui Sakura lough
Gaina cu cravata, morrrr, T3@ mai omorat, ficu tau mi-a pus capac, a fost THE BEST, THE BEST! Nu il mai poate intrece nimeni lough
Deci il salvez in calc. ca a fost prea tare, prea taree lough. Next urgent!!
Tbx pentru asta lough
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 J5fdba
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Sam 16 Iul 2011, 17:14

Cel mai tare fic EVER.Pune repede nextu` ca mor aici.....doamne, cata perversitate....Imi place in love hi!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Sam 16 Iul 2011, 18:01

Da,ai sosit cu next-ul.
Draga nea,ficul sas este ...wow.
Imi place foarte mult. in love
Astept next-ul.
Pune-l mai repede.
please
Sus In jos
FlOaReA*de*CiReS*a*NoPtI
Genin
Genin
FlOaReA*de*CiReS*a*NoPtI

Localizare Localizare : in*lumea*mea*cea*minunata
Nr. mesaje Nr. mesaje : 158
Puncte : 177
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : orce
Stare de spirit Stare de spirit : binisoooor

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Sam 16 Iul 2011, 18:52

deci..WOW...super ultra mega tare..
mie una mia placut fooooooarte moolt si cred ca tuturor...
oricum bestial si abia astept nextul... in love

Hai cu comuletzele..oameni buni... ingrijorat
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Sam 16 Iul 2011, 20:41

Wow. Deci a fost un capitol bestial. Era sa mor aici, pe scau. Si faza cu gaina cu cravata a fost cea mai taree lough
Nu mi-a ajuns. Capitolul a fost prea tare.
Ai cel mai tare fic pe bune. Mor dupa el.
Te implooor pune nextul repede ca inebunesc.
Pune-te pe tastat ca te pap.
Te pup dulcik de tot, cat pot eu de dulce.
Bye.

kisskisskiss
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

Localizare Localizare : Tokyo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 784
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Sam 16 Iul 2011, 21:18

VOTURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DE CAND SUNT EU PE FORUM NU AM MAI VAZUT UN CAPITOL MAI INCEDIAR CA ACESTA
FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ESTE CEL MAI BUN FIC DE PE FORUM DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE kiss
BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO
TOT CE SPUN EU ACUM MISE PARE FARA SENS
NU POT SA-MI EXPRIM LAUDELE PENTRU ACEST FIC :X
AM O DORINTA CARE SPER SA SE INDEPLINEASCA NUMAI DACA TU VREI
VREAU CA ACEST FIC SA NU SE TERMINE NICIODATA kiss
DACA POTI SA-MI FACI ACEASTA FAVOARE ESTI CEA MAI TARE kiss
AS FI VRUT SA VAD FATA LUI SASUKE CAND O AFLAT CA SAKURA ERA VIRGINA
ESTE CEL MAI PERVERS FIC DIN LUME EVER
MAI VREAU CAPITOLE GAINA-CRAVATA
NUMAI SONDAJE DE GENUL ASTA SA AI
TE ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGGGGGGGGGGGGG
NA UITE CA AI VRUT COM LUNG AI PRIMIT COM LUNG....
SPER........ORICUM IN SEARA ASTA AM SA DAU MASS LA ASTIA DE PE FORUM LA MESUUL MEU SA-TI COMENTEZE CAPITOLUL kiss
VREAU CAT MAI REPEDE NEXUTL POSIBIL kiss
ORICUM NU MAI AM CUVINTE TIAI INTRECUT LIMITELE
CUM AM MAI SPUS FELICITARIIIIIIII MAIIIII kiss
NA HAI CA NU MAI AM CE SA SCRIU GATA DAU ENTER :)):
DECI IN CONCLUZIE ASTEPT CU NERABDARE NEXTUL

BYEBYEBYE

please please please please please please please please please please please
Sus In jos
http://paradox15.tumblr.com/
Soprena_
Genin
Genin
Soprena_

Localizare Localizare : Winterfell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 328
Puncte : 471
Reputatie Reputatie : 91

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Sam 16 Iul 2011, 22:08

SOMEBODY CALL 911 , FIRE BURNING ON MY BEDROOM ! O-O-O-OH !
Voltura deci capitolul asta imi place , imi place , imi place place place !
M-ai satisfacut , sa sti , ceea ce nu multa lume face , doar cei care ma cunosc cu adevarat ! lough
Titlu` se potriveste de minune !
Descrierea mamai ei de descriere fara cuvinte x:
Aspectu` : e frumos , ca intotdeauna x:
Vocabular : Nota 100* ( stiu e cam putin dar noah ) lough

Mie since rtare mult imi place .

I love ya !

BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO !
NU POT SA MA MAI EXPRIM !
FELICITARI !!!!
LAUDELE MELE SCRIITORULUI .
CAPTOLU` ASTA A FOST FOAAAA[O JUMATATE DE ORA DE " AAA" ]AAAAARTE PERVERS !

CUM A SPUS SI LAURA : CAPITOL LUNG=cOMENTARIU LUNG !

ASTEPT NEXTU` !!!

XOXO .
SHIBA XD
Sus In jos
http://toosassyforya.blogspot.ro/
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Sam 16 Iul 2011, 22:26

wow super....un capitol pervers rau ce sa mai zic...si Sakura asta, nesatula lough
deci te rog eu pune nextul mai repede ca de nu...vin la tine cu o japa lough please
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Dum 17 Iul 2011, 12:41

So...
A fost super acest capitol
Eu personal mai vreau capitole cu gaina cu cravata
Mama mama nesatulilor nu se multumesc cu o partida totusi
Eu am visat acest capitol incendiar si este exact (aproape) la fel
Nu imi mai citi visurile! :))
Si THE BEST THE BEST FAN FIC WITH SASUSAKU!
BRAVO!!!! 10******* CU STELUTE
Si cum pun sonaj?Ca si eu vreau sa mai fac un hentai pe la capitolul 14
A da cand am visat alea stiti ce ascundea Sasuke in pantaloni 17 cm :))))
Sus In jos
voltura16
Genin
Genin
voltura16

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Dum 17 Iul 2011, 13:45

in legatura cu ce ascunde Sasuke in pantaloni , un banc care ma inspirat >:))

O blonda ( foarte buna) merge la un restaurant si se ase aseaza la o masa , la masa vecina un tip frumos la costum cheama ospatarul.
-Du cea mai scumpa sampanie pe care o ai la blonda de la masa vecina si spune-i ca-i de la mine.
Zis si facut , ospatarul ii duce blondei sticla , aceasta vede cine i-o da si scrie pe un servetel .
" Daca n-ai o vila cu piscina ,cel putin un lamborghini in garaj si 20 de cm in pantaloni , nu te mai chinui " Ii da biletul ospatarului care i-l duce tipului .
Tipul citeste si exclama:
Am doua conace cu piscina cat un strand , si 5 vile in diferite tari . Am 7 masi sport si un bentlei la usa restaurantului cu sofer care ma asteapta , asi putea renunta la ele pentru a ramane doar cu o vila si un lamborghinii, dar pentru nici o c***a nu mai tai eu 7 cm din ce am in pantaloni.

:)) hai inca 10 comuri si primiti next
Sus In jos
/Agata\
Genin
Genin
/Agata\

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Oriunde doresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 250
Puncte : 269
Reputatie Reputatie : 20
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Dum 17 Iul 2011, 13:50

Na bine ca acu nu mai vrei 15 commuri ci vrei 20 :><: ,da na sper sa se stranga cat de cat repede ca vreau next!!
Sus In jos
Cristina07
Academy Student
Academy Student
Cristina07

Localizare Localizare : In fata compului ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 44
Puncte : 47
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul :x
Stare de spirit Stare de spirit : :-s

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Dum 17 Iul 2011, 15:25

13......o da ...nui rau :)): mai 7 commuri o doamne kiss nextul please
Sus In jos
D3In 3Ng3L
Academy Student
Academy Student
D3In 3Ng3L

Localizare Localizare : peste tot dar niciunde
Nr. mesaje Nr. mesaje : 33
Puncte : 33
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : intotdeauna perversa

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Dum 17 Iul 2011, 15:30

capitolu asta a fost prea mijto deci hai mai repede cu nextu ca mor aici:-*.P.S imi pl cat ejti de perversa i love you
Sus In jos
ada
Genin
Genin
ada

Sex : feminin Localizare Localizare : Undeva in intuneric
Nr. mesaje Nr. mesaje : 173
Puncte : 182
Stare de spirit Stare de spirit : Mda...

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Lun 18 Iul 2011, 00:41

Frumos scumpoo:X:*

Astept next'ul la fel de minunat ca tine si talentul tau:)

Spor la scris.

Ja'ne:)
Sus In jos
Mumf
Legend
Legend
Mumf

Merite deosebite :
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 Asss10O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 110
Localizare Localizare : Paradox, CO
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13635
Puncte : 14127
Reputatie Reputatie : 481
Hobby-uri Hobby-uri : AMV , Fan fiction .
Stare de spirit Stare de spirit : Yuk <.<

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Lun 18 Iul 2011, 02:06

Heii.
Minunat capitol scumpo :X
Astept cu nerabdare next~ul si nu numai eu ;)).
Spor la scris.
Te pup. Zbye.
◕‿◕
Sus In jos
Genin
Genin

Localizare Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 191
Puncte : 209
Reputatie Reputatie : 10
Stare de spirit Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Lun 18 Iul 2011, 14:01

o doamneee....mor aici ..!!!..
Volturaaa minunattt capitol deci nu am cuvinte ..
cata perversitate...ce-mi place happy2
vreau next-ul ...te rooooggg please please
pwwpici!!.. kiss
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Lun 18 Iul 2011, 14:16

Mamaaaaa.....ce tare a fost capitolul asta!
E genial ficul asta!!

VREAU NEXT-UL CAT MAI REPEDE!!!!!
Sus In jos
voltura16
Genin
Genin
voltura16

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 11:18

Ficul meu a fost plagiat de o anume Coraa pe nu stiu ce sit cu poze , el v-a fi gasit acolo sub denumirea de O_poveste_sasusaku_19

Urasc plagiatorii si asi face orice sa le mananc coliva....cine este deacord cu mine?
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

Localizare Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 189
Puncte : 210
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy..
Stare de spirit Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 11:27

ce a facut?!asta e impotriva regulamentului!!!nu ar trebui pedepsita sau sanctionata cumva?aaaaaaa,da....nextu?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 14 I_icon19

Sus In jos

O POVESTE INCITANTA +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 14 din 25Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-