|
|
Vreti ca in urmatorul capitol sa pun o scena hentai (una mititica )? | 1. Da | | 94% | [ 51 ] | 2. Nu | | 6% | [ 3 ] |
| Total voturi : 54 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 16 Iul 2011, 13:17 | |
| Haiiiiiiiii ma voltura pune mai repede nextul....cu gaina :)): |
|
| |
***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 16 Iul 2011, 13:36 | |
| cand pui next-ul ??? haideeee ne tii pe toti cu sufletul la gura pune next-ul cat mai repede ca eu deabia astept sa citesc te rog te rog te rog |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 16 Iul 2011, 14:19 | |
| Te roggggggggg!!!!!!!!!!!!!!Pune next-ul mai repede. Mor de curiozitate. |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 16 Iul 2011, 14:34 | |
| Vulturico frumusic-o Dragutico mititic-o Scritoate de succes Vino cu nextu ca de nu Te parlesc :X hai next!!!!!! VULTURO mi-am facut si tema la mate numai sa stau la pc sa vad daca vine nextu hai vulturo SI VREAU SCENA HENTAI MICA poate mai mare .... |
|
| |
voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 16 Iul 2011, 16:52 | |
|
In urma sondajului a trebuit sa pun o mica scena Hentai.... o puteti identidica in penultimul dialog :)) :)) :))
O NOAPTE INCENDIARA
Si cam asa a inceput prima noastra noapte de amor pe bune ... Nu suntem intr-un pat al unui hotel de 5 stele sau intr-o baie lucsoasa , suntem pe o pajiste verde inconjurata de ciresi , ciresi roz , sub privirea stupefiata a lunii si a miliardelor de stele. Isi pune ambele maini pe coapsele mele si ma mangaie usor tot odata ridicandu-mi rochita . Saruturilt calde pe care mi le ofera imi incurca gandirea in timp ce mainile mele nerabdatoare ii sfasi pus si simplu camasa ajungand la pielea lui fina si mulata pe niste muschi bine lucrati , intr-un moment el imi da rochita jos si eu raman doar in boxerii spre care el isi indreapta rapid privirea dar nu-i atinge . Isi pune mainile in jurul mijlocului meu ridicandu-ma usor in poala lui apoi incepe sa-mi sarute sanii , eu imi duc mainile dupa gatul lui , el vazand ca si mie imi place apropierea dintre noi si nu am de gand sa ma retrag isi desprinde mainile de spatele meu si incepe sa reaga jucaus de sfarcurile mele ceea ce-mi da fiori in sensul bun. Desi imi place la nebunie si nu asi vrea sa termine niciodata cu asta , simt ca vreau mai mult , ii iau fata in maini distragandu-i atentia de la sanii mei si-l sarut frantuzaste. Limbile noastre parca luptandu-se pentru suprematia totala ma excita , si desi si aceasta senzatie este ,.... Doamne inexplicabil de inaltatoare la cer tot vreau mai mult. Incerc sa fac pasul urmator , pasul decisiv si sa-i dau jos pantalonii dar fara succes pentru ca el ma strange tare la pieptul lui continuand sarutul si imobilizandu-mi mainile apoi se rastogoleste peste mine. Isi duce buzele la urechea mea si imi sopteste. -Vrei mai mult? Nu ai de gand sa te opresti acum Rozalio , lasandu-ma din nou cu ochii in soare? Eu gafai si desi nu-mi convine ca s-a oprit din mangaieri si saruturi ma bucur de micul moment de ragaz. -Sunt aici si sunt incinsa , ai face bine sa ma stingi mai repede altfel ... El imi incadreaza picioarele ale lui stand practic in genunchi peste mine , imi saruta gatul tandru si ma intreaba in gand pentru a nu-si intrerupe noua activitate ." Altfel ce?'' Eu scot un zgomot de amuzament iar el continua " In momentul de fata , si daca ai vrea si nu mai scapi rozalio" isi trece odata limba peste gatul meu apoi incearca sa se ridice cu gandu-l de asi da pantalonii intr-un final jos dar eu sunt inca agatata de gatul lui asa ca nu reuseste ." Tu vrei sa ma racesc ?" Eu pun un zambet marsav . -Nu , vreau sa te incing mai mult... Ma ridic odata cu el iar in momentul in care el incearca sa-si dea jos pantalonii eu il intrerup aruncandu-i o privire ucigasa ." WoW , vrei sa faci tu asta ?" Nu-i raspund ci trec direct la fapte, ma las in jos cu miscari mai tandre decat a oricarei dansatoare profesioniste la barasi-i trag pantalonii jos dar nu ma multumesc inca , ma ridic din nou la nivelul lui si-mi trec limba peste buze ca o leoaica care tocmai si-a zarit prada si-mi duc o mana dupa gatul lui in timp ce pe cealalta o duc direct si fara sa ma incurc pe punctul sensibil al oricarui barbat. N-o sa va spun ce simt mainile mele acum , va las doar sa presupuneti ce ascunde marele razbunator Sasuke Uchiha in pantaloni. El geme de placere si ma strange tare in brate , prea tare chear... se pare ca a uitat de ce putere dispune. Si eu , micuta si inocenta de mine ... ca sa pun paie pe foc incep sa ma las usor sarutandu-i abdomenul ... apoi mai jos si mai jos ajunga cu saruturile la linia boxerilor lui care nu prezinta nici o piedica pentru mine pentru ca in mai putin de jumatate de secunda a disparut sub atiberea mainilor mele abile. Continui sa-l sarut , inca un pic si ajung unde vreau.... Sunt aici , mai al doimilimetri si ajung dar sunt smucita de el care ma ridica in asa fel incat acum stau gatata de el cu picioarele in jurul abdomenului lui si mainile la spate tinute de de el. Ma saruta scur si-mi spune simplu la ureche . -In seara asta eu te rasfat pe tine... o sa ai ocazia sa faci si asta... Nu-l las sa mai continue , sunt prea insetata de el si incep sa-l sarut de parca asi sti ca e ultima data cand o facem si nu prima. El se lasa in genunchi peste mine si ajungem din nou pe patura care este inca calda .Vad ca nici el nu mai are rabdare , isi pozitioneaza ambele maini pe elasticul boxerilor mei care care instantaneu devin fasii Isi duce o mana in jurul gatului meu iar cealalta imi stranfe mie mana . Nu mai am rabdare! Cu mana libera il trag spre mine brusc . Il aud clar " Te iubesc ...Sakura" apoi simt ... Prima " intrare " ca sa-i spun asa , cu ghilimelele de rigoare a fost... a fost .... putin dureroasa , provocandu-mi o mica grimasa pe fata , El se opreste imediat si se indeparteaza putin de mine . "Te-am ranit in vre-un fel? " Parea speriat si vinovat, ia luat 3 secunde sa-si dea seama " Esti , erai ... virgina?" Off... ma ridic in sezut si ma uit in ochii lui . -Vorbesti de parca ar fi o boala , dar din pacate nu se scapa de ea doar cu o miscare . Ma misc extrem de repede si sunt deja peste el care este inca socat si continui. Trebuie sa insisti . Ma las usor peste el , nu ma mai dopare chear ma simt extraordinar de bine , ma las peste el si-l sarut apasat pe buze cat sa-l trezesc din soc apoi incep sa ma misc usor , daca intelegeti. El isi revine si fara nici o avertzare se rastogoleste peste mine " Parca stabilisem ca in seara asta eu te rasfat pe tine" Nu protestez pentru ca el momentan mai ale putin si ma aduce pe culmile extazului ,incep sa gem de placere iar el se molipseste rapid. Suntem doi nebuni goi pusca pe o pajiste inconjurata de o padure de ciresi roz ,in mijlocul noptii care facem dragoste gemand de placere parca am vrea sa sculam toata padurea. Nu stiu de cat timp facem asta cert e ca nu cred ca pot cere o placere trupeasca mai mare decat asta ...m-am inselat.. -Sas....ke..... imi musc buza de jos ...hmmm... ahhh.....huuu.... De la el aud exact aceleasi zgomote. De cand facem noi asta asta e momentul in care il simt cel mai aproape de mine , cel ma " In mine" ca o singura persoana pentru ca el tocmai a ..... Se desprinde de mine apoi ma strange la pieptul lui dar lasa loc cat sa ne uita unul in ochii celuilalt. "Te simti bine?" Ce intrebare stupida , ma simtca in al noualea cer .. dar stiti vorba mea ... nu? ... lasa ca vi-o spun acum NICIODATA NU STRICA SA MAI PUI PAE PE FOC . -Imi este putin frig... Intinde o mana si scoate de nustiu unde o patura pufoasa , neagra si o pune peste noi . Eu cand am spus ca imi este frig vroiam mai mult incalzire ca la eschimosi ... corporala prin apropiere.... dar ma multumesc si asa . Va din ochii lui ca si el s-a simtit la fel se bine ... Traim un moment in care ne holbam practic unul la celalalt... nu stiu de ce dar amandoi ne indreptam brusc privirea spre cerul care este inca plin de stele ... Trec alte momente de tacere si simt nevoia sa sparg gheata. -Uite , arat cu degetul spre cer , uite carul mic...! Il vezi pe cal mare? El gandindu-s la un lucru obscen se uita sub patura si spune sigur pe el... -Da! Tu l-ai simtit? Pun o mutrita sinucigasa si continui sa ma uit la cer... -Uite , ursa mare! Ii arat cu degetul iar el intelege gresit ... -Mie imi pare mai mult o gaina ... una mare..... Eu sunt putin intrigata , mai nou numai lucruri mari vad la el ... dar totusi nu refuz sa vad si ce-si imagineaza el si exclam . -Chear e o gaina , una mare care..... poarta... o cravata?El intoarce capul spre mine..." serioe? o cravata?" Eu dau din umeri si-i zambesc copilareste . -Hai sa-i dam un mume ...Gaina cu cravata! -Cand denumesti o noua constelatie trebuie sa sune si bine , hai sa o numim cu specific japonez stii si tu Hen = gaina si tai= cravata hai sa-i spunem HenTai! Ma uit la el si torc ca o pisicuta . -Hai sa lasam constelatile , mai vreau odata! El se apleaca peste mine si....
Dragilor , eu mi-am sacrificat conceptule si la cererea voastra am scris un capitol hentai asa ca vreau 20 de comuri mari ( de la useri diferiti) se va lua in calcul un comm de la un user , nu mai multe doar unul!
|
|
| |
Dyamond Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului. acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3 Nr. mesaje : 120 Puncte : 129 Reputatie : 5 Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri! Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 16 Iul 2011, 17:02 | |
| Sunt prima!!! Uau! Foarte cool capitolu. Sa inteleg ca Sakura si Sasuke nu s-au multumit doar cu runda 1, au vrut si runda 2. Pune nextu repede ca murim de curiozitate. Si app: stiai ca esti rea? 20 de commuri, de la diferiti useri E las, ca daca nu azi, maine o sa primim un capitol.
Ultima editare efectuata de catre kimy-chan in Sam 16 Iul 2011, 17:16, editata de 1 ori |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 16 Iul 2011, 17:08 | |
| Mor Voltura, M O R! The BEST FIC EVER EVER! Adoorr, atat de mult ador acest capitol , deci mor, am murit pe scaun. Mama deci M O R!! M-am incins, aduceti ligheanu, sau furtunu ca ELZ M O A R E! Pentru un moment am crezut ca sunt eu in locul lui Sakura Gaina cu cravata, morrrr, T3@ mai omorat, ficu tau mi-a pus capac, a fost THE BEST, THE BEST! Nu il mai poate intrece nimeni Deci il salvez in calc. ca a fost prea tare, prea taree . Next urgent!! Tbx pentru asta |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 16 Iul 2011, 17:14 | |
| Cel mai tare fic EVER.Pune repede nextu` ca mor aici.....doamne, cata perversitate....Imi place |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 16 Iul 2011, 18:01 | |
| Da,ai sosit cu next-ul. Draga nea,ficul sas este ...wow. Imi place foarte mult. Astept next-ul. Pune-l mai repede. |
|
| |
FlOaReA*de*CiReS*a*NoPtI Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in*lumea*mea*cea*minunata Nr. mesaje : 158 Puncte : 177 Reputatie : 11 Hobby-uri : orce Stare de spirit : binisoooor
| |
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 16 Iul 2011, 20:41 | |
| Wow. Deci a fost un capitol bestial. Era sa mor aici, pe scau. Si faza cu gaina cu cravata a fost cea mai taree Nu mi-a ajuns. Capitolul a fost prea tare. Ai cel mai tare fic pe bune. Mor dupa el. Te implooor pune nextul repede ca inebunesc. Pune-te pe tastat ca te pap. Te pup dulcik de tot, cat pot eu de dulce. Bye. |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 16 Iul 2011, 21:18 | |
| VOTURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DE CAND SUNT EU PE FORUM NU AM MAI VAZUT UN CAPITOL MAI INCEDIAR CA ACESTA FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ESTE CEL MAI BUN FIC DE PE FORUM DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO TOT CE SPUN EU ACUM MISE PARE FARA SENS NU POT SA-MI EXPRIM LAUDELE PENTRU ACEST FIC :X AM O DORINTA CARE SPER SA SE INDEPLINEASCA NUMAI DACA TU VREI VREAU CA ACEST FIC SA NU SE TERMINE NICIODATA DACA POTI SA-MI FACI ACEASTA FAVOARE ESTI CEA MAI TARE AS FI VRUT SA VAD FATA LUI SASUKE CAND O AFLAT CA SAKURA ERA VIRGINA ESTE CEL MAI PERVERS FIC DIN LUME EVER MAI VREAU CAPITOLE GAINA-CRAVATA NUMAI SONDAJE DE GENUL ASTA SA AI TE ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGGGGGGGGGGGGG NA UITE CA AI VRUT COM LUNG AI PRIMIT COM LUNG.... SPER........ORICUM IN SEARA ASTA AM SA DAU MASS LA ASTIA DE PE FORUM LA MESUUL MEU SA-TI COMENTEZE CAPITOLUL VREAU CAT MAI REPEDE NEXUTL POSIBIL ORICUM NU MAI AM CUVINTE TIAI INTRECUT LIMITELE CUM AM MAI SPUS FELICITARIIIIIIII MAIIIII NA HAI CA NU MAI AM CE SA SCRIU GATA DAU ENTER :)): DECI IN CONCLUZIE ASTEPT CU NERABDARE NEXTUL BYEBYEBYE |
|
| |
Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| |
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 17 Iul 2011, 12:41 | |
| So... A fost super acest capitol Eu personal mai vreau capitole cu gaina cu cravata Mama mama nesatulilor nu se multumesc cu o partida totusi Eu am visat acest capitol incendiar si este exact (aproape) la fel Nu imi mai citi visurile! :)) Si THE BEST THE BEST FAN FIC WITH SASUSAKU! BRAVO!!!! 10******* CU STELUTE Si cum pun sonaj?Ca si eu vreau sa mai fac un hentai pe la capitolul 14 A da cand am visat alea stiti ce ascundea Sasuke in pantaloni 17 cm :)))) |
|
| |
voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 17 Iul 2011, 13:45 | |
| in legatura cu ce ascunde Sasuke in pantaloni , un banc care ma inspirat >:))
O blonda ( foarte buna) merge la un restaurant si se ase aseaza la o masa , la masa vecina un tip frumos la costum cheama ospatarul. -Du cea mai scumpa sampanie pe care o ai la blonda de la masa vecina si spune-i ca-i de la mine. Zis si facut , ospatarul ii duce blondei sticla , aceasta vede cine i-o da si scrie pe un servetel . " Daca n-ai o vila cu piscina ,cel putin un lamborghini in garaj si 20 de cm in pantaloni , nu te mai chinui " Ii da biletul ospatarului care i-l duce tipului . Tipul citeste si exclama: Am doua conace cu piscina cat un strand , si 5 vile in diferite tari . Am 7 masi sport si un bentlei la usa restaurantului cu sofer care ma asteapta , asi putea renunta la ele pentru a ramane doar cu o vila si un lamborghinii, dar pentru nici o c***a nu mai tai eu 7 cm din ce am in pantaloni.
:)) hai inca 10 comuri si primiti next |
|
| |
/Agata\ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Oriunde doresti Nr. mesaje : 250 Puncte : 269 Reputatie : 20 Stare de spirit : Depinde
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 17 Iul 2011, 13:50 | |
| Na bine ca acu nu mai vrei 15 commuri ci vrei 20 :><: ,da na sper sa se stranga cat de cat repede ca vreau next!! |
|
| |
Cristina07 Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : In fata compului ;) Nr. mesaje : 44 Puncte : 47 Reputatie : 5 Hobby-uri : Dansul :x Stare de spirit : :-s
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 17 Iul 2011, 15:25 | |
| 13......o da ...nui rau :)): mai 7 commuri o doamne nextul |
|
| |
D3In 3Ng3L Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste tot dar niciunde Nr. mesaje : 33 Puncte : 33 Reputatie : 0 Hobby-uri : mai multe Stare de spirit : intotdeauna perversa
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 17 Iul 2011, 15:30 | |
| capitolu asta a fost prea mijto deci hai mai repede cu nextu ca mor aici:-*.P.S imi pl cat ejti de perversa |
|
| |
ada Genin
Sex : Localizare : Undeva in intuneric Nr. mesaje : 173 Puncte : 182 Reputatie : 5 Stare de spirit : Mda...
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 18 Iul 2011, 00:41 | |
| Frumos scumpoo:X:*
Astept next'ul la fel de minunat ca tine si talentul tau:)
Spor la scris.
Ja'ne:) |
|
| |
Mumf Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 110 Localizare : Paradox, CO Nr. mesaje : 13635 Puncte : 14127 Reputatie : 481 Hobby-uri : AMV , Fan fiction . Stare de spirit : Yuk <.<
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 18 Iul 2011, 02:06 | |
| Heii. Minunat capitol scumpo :X Astept cu nerabdare next~ul si nu numai eu ;)). Spor la scris. Te pup. Zbye. ◕‿◕ |
|
| |
***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 18 Iul 2011, 14:01 | |
| o doamneee....mor aici ..!!!.. Volturaaa minunattt capitol deci nu am cuvinte .. cata perversitate...ce-mi place vreau next-ul ...te rooooggg pwwpici!!.. |
|
| |
FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 18 Iul 2011, 14:16 | |
| Mamaaaaa.....ce tare a fost capitolul asta! E genial ficul asta!!
VREAU NEXT-UL CAT MAI REPEDE!!!!!
|
|
| |
voltura16 Genin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 19 Iul 2011, 11:18 | |
| Ficul meu a fost plagiat de o anume Coraa pe nu stiu ce sit cu poze , el v-a fi gasit acolo sub denumirea de O_poveste_sasusaku_19
Urasc plagiatorii si asi face orice sa le mananc coliva....cine este deacord cu mine? |
|
| |
HellGirl Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch... Nr. mesaje : 189 Puncte : 210 Reputatie : 19 Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy.. Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 19 Iul 2011, 11:27 | |
| ce a facut?!asta e impotriva regulamentului!!!nu ar trebui pedepsita sau sanctionata cumva?aaaaaaa,da....nextu?
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 | |
| |
|
| |
|