|
|
Vreti ca in urmatorul capitol sa pun o scena hentai (una mititica )? | 1. Da | | 94% | [ 51 ] | 2. Nu | | 6% | [ 3 ] |
| Total voturi : 54 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 13 Iul 2011, 11:03 | |
| Ai mai voltura mai ca ai vreo 30 de commuri, cand pui nextul?? Vrei sa moara toti fanii?? Te imploor pune re[ede nextul. |
|
| |
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 13 Iul 2011, 11:17 | |
| Haide Voltura cand pui nextu???? Ai mai multe comuri decat ai cerut PLLIZZZZZZZZ hai cu nextuu mai repede ca mor de curiozitate se vad ce se mai intampla |
|
| |
voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 13 Iul 2011, 15:08 | |
| DRAGOSTEA OARE CHEAR EXISTA?
-Unde sa mergem? dabia am ajuns aici! El se uita plictisit la mine , am ajuns in capatul coridorului iar in fata noastra este peretele prin care am intrat . El ma trage de mana dar nu in asa fel incat sa ma raneasca ci grijuliu si dragostos? Ceva gen cand baiatul vrea sa te ceara in casatorie pe un vapor iar tu ai rau de mare.... Ma intreb de ce nu a insistat ca ziua de ieri chear a existat? Ascunde el ceva . Incerc sa-l ascult ... nimic , stie cum sa evite orice subiect care pe mine m-ar interesa. Cel mai bun lucru este ca nu poate evita un subiect la nesfarsit si intr-un final voi afla ce-mi ascunde... -Sakura , Sakura?! Sakura!!! Dabia dupa a treia strigare am dat si eu semne de viata. -Da?! Ce s-a intamplat . Ma uit in jurul meu deja suntem la vreo 20 de metri de cocioaba prin care se iese din catacombe si este seara penrtu ca deja pot zari prima stea pe cer , cat de repede a trecut timpul... Cred ca gandesc prea mult si nu sunt atenta la detali cum ar fi ce se intampla in jurul meu... Se lasa o liniste bolnavicioasa care pe mine ma scoate din sarite , cum poare sa-si tina mintea goala? Se gandeste la un abis negru si inainteaza mecanic printre copaci si tufisuri. Ma simt ignorata si desi la inceput am incercat sa fac pe viteaza acum ma supun si-l urmez fara cuvinte. El stie acum ca-l iubesc , ceea e este adevarat oricat asi incerca sa ma mint pe mine insami ca nu este... Cand am initiat acel joc cu el stiam ca-l iubesc si o sa cedez spunand prima dar eram si mai sigura ca si el o s-o spuna dupa pentru ca eram sigura ca nici la el acest sentiment nu a murit...Oare e posibil sa ma fi inselat? Am ajuns intr-un luminis cu o pajiste verde care sub razele lunii capata diferite culori trecute prin prisma petelelor ciresilor tarzii de vara. In urma cu o saptamna si ceva eram in pestera lui Itachi si acum iata-ma aici... Sasuke imi da drumu de a mana si se duce dupa un cires cu petale roz " Asteapta-ma" Ma uit dupa el cum se pierde in intuneric si profit de acest moment pentru a admira imprejurimile de o frumusete rara . Privesc cerul luna si-a ocupat deja locul de drept ca regina a balului fiind ce-a mai stralucitoare de pe cer , ma intreb ce s-a intamplat cu mine , niciodata nu am fost asa profunda in ceea ce priveste natura. Brunetul vine spre mine cu un cos de piknic in mana. Intinde o patura neagra cu patratele albe pe iarba si incepe sa scoata diferite casolete pe ea. -Ce-i asta? Sunt destul de in ceata... vrea sa avem un picnic sub clar de luna? -Pai ...este o simpla masa...stiu ca n-ai mancat de ceva vreme. Are dreptate stomacul meu daca ar avea gura ar urla cu ultimele forte la cat de gol este asa ca nu mai zi nimic si desfac prima casoleta care-mi vine la mana. -Hmm... taitei cu legume , preferatii mei! Iau o gura si ...hmm... ce buni sunt . Ii spun brunetului cu gura plina la care el ma apostrofeaza. -Pastreaza si pentru mine ca am facut doar o casoleta ... Ridic capul spre el si-l privesc uimita. -Tu ai facut , minunatiile astea gustoase? Deschid si restul casoletelor , biscuiti , tarte de orez , oua umplute , sushi...si inca cate ! El imi zambeste ," ma bucur ca-ti plac".
Dupa ce am terminat de manacat nu mai ramasese nimicinagara de noi doi pe acea patura. Ma uit spre cer , cred ca este trecut de 12 noaptea si este putin firg , el vede asta si isi pune o mana dupa gatul meu , ma gandesc putin la gestul lui. -Parem a fi doi indragostiti fara griji... El dupa cateva secunde imi raspunde. -Si ...nu suntem? Ce intrebare stupida...Eu il intreb acelasi lucru. -Nu suntem? -Nu ... E bine ca am ajuns la un acord . Ne uitam unul in ochii celuilalt apoi revenimla pozitia initiala , amandoi intinsi pecovor privind cerul. Au trecut 10 minute dupa care el sparge gheata cu o intrebare. -Si daca am fi ? Nu prea imi vine sa cred ce imi aud urechile , Sasuke ma intreaba daca vreau sa fim impreuna . -Ca un cuplu? De precizat ca aceasta discutie are loc in cel mai calm cadru posibil. ERl imi raspunde. -Ca un cuplu...Ma ridic in sezut si ma uit la el si ma uit la el. -Stii ca bine ce s-a intamplat ieri desi eu am incercat sa par ca am uitat... de ce esti asa bun cu mine? -Poate pentru ca...Vad im mintea lui clar acum ... fara ezitari si deastea totul decurge lin si firesc. In mintea lui vad segventa cand Eu termin de povestit toata incurcatura cu Yin si Mikoto apoi eu adorm si-l aud pe el cum imi spune incet la ureche . < Te iubesc Sakura , esti singura femeie din viata mea>>. Incep sa respir greu. -Tu , tu ai fost primul , tu mi-ai spus mie ca ma iubesti primul!!! El lasa capul in jos apoi spune. -Ce slab sunt ... am cedat primul .... Cum ar putea unul ca mine sa-l invinga pe Itachi? Ma las involuntar peste el si-l sarut apoi ii spun incet . -Ai avea cele mai multe sanse de castig.. Vreau sa-l sarut din nou dar el ma opreste apuncandu-ma de brate si uitandu-se drept in ochii mei scoate o carte dintr-un buzunar al pantalonilor. Incredibil , cartea din mintea lui Yin!
Flash back Dabia am ajuns in apa , am inceput sa execut un jutsu pentru a putea respira sub apa si i-am facut semn lui Mikoto sa faca la fel . In fula de aer pe care am format-o in jurul nostru i-am explcat cine este Kabuto si de ce ne ascundem de el dupa care s-a lasat un moment de liniste in care am ascultat cu atentie planul lui Sasuke , urma ca eu sa ies din apa si sa mergem amandoi cu Kabuto la Orochimaru ,o alta indicatie era sa o protejez pe mikota pe cat cu putinta . Ma uit la femeia de langa mine. -Eu o sa plec cu Sasuke , el a spus ca o sa vina la tine sa te vada ca si pana acum , sa ai grija sa nu fii vazuta . La aceste cuvinte femeia ma strange in brate si-mi sopteste si-mi spune in gand *Sasuke o sa-ti dea o carte , te rog sa o porti cu tine , iti va aduce noroc...*. Ii intorc o privire nelamurita si-mi amintesc de cartea pe care o avea in brate cand a venit sa-mi aduca chimonoul si-mi dau seama ca-i identica cu cea din minta lui Mikoto . Dar nu mai am timp il aud pe Sasuke cum urla in mintea lui ."Iesi odata!" , mai aud si discutia cu Kabuto derulandu-se in capul lui si-mi dau seama ca brunetul i-a spus ca fac baie , este clar trebuie sa duc minciuna la capat si sa-l fac pe Kabut-o sa nu puna prea multe intrebari . Fara sa ma gandesc prea mult imi dau chimonoul jos ramanand doar in ghiloti si sutien si ies din bula . End of flash back
Aceasta amintire a trecut ca un fulger prin mintea mea. El imi intinde cartea si continua. -Ca sem al .... Vad cat de greu ii este sa-si expuna sentimentele ... dar nu mai este nevoie de cuvinte pentru ca eu sa inteleg .Iau cartea o pun pe patura sima las peste el intr-u sarut lung.
Scuze ... ieri mi-a fost destul de rausi n-am prea scris... Nu mai cer comuri...pentru ca e inutil acum am primit 17 voturi in 3 ore... ce pot sa va spun de next..... O SA FIE UN CAPITOL INCENDIAR :p |
|
| |
gabriela.elena Academy Student
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 25 Puncte : 29 Reputatie : 2 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 13 Iul 2011, 15:25 | |
| Nu-mi vine sa cred ca Sasuke a fost a fost primul care a cedat. Super capitol, hai cu nextul!! |
|
| |
/Agata\ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Oriunde doresti Nr. mesaje : 250 Puncte : 269 Reputatie : 20 Stare de spirit : Depinde
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 13 Iul 2011, 15:27 | |
| Volturito!!!!!! Te iubesc mult, mult, ma bucur atat de mult ca ai pus nextu si ca nu ne mai ceri 15 commuri .Si sper ca urmatoru capitol sal pui repede, ca-mi place !!! |
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 13 Iul 2011, 15:30 | |
| Minunat capitolul. Vreau nextul repedeeeew. Mor aici, pe bune, e bestial. Adu next repede. Te pup dulce. Bye. |
|
| |
FlOaReA*de*CiReS*a*NoPtI Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in*lumea*mea*cea*minunata Nr. mesaje : 158 Puncte : 177 Reputatie : 11 Hobby-uri : orce Stare de spirit : binisoooor
| |
| |
FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 13 Iul 2011, 16:53 | |
| Uuuuuu....usor usor se lasa si Sasuke!!! Imi place la nebunie! Deabea astept sa vad ce o sa mai faca! :* |
|
| |
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 13 Iul 2011, 18:54 | |
| Foarte frumos capitolul si astept cu nerabdare sa vad ce se mai intampla |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 13 Iul 2011, 19:58 | |
| Hello There, T3@-san^^ Teeeaaa(goo) vai ce imi place nextul tau pervers si nebunati^^ vai ce astept nextul ala urgent neaparat ca mi se urca hormoni la cap [ was a stupid joke =.=''] |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 13 Iul 2011, 20:22 | |
| Poi eu nam cuvinte :| nici nu shtiu cesa mai zic ....de atatea ori tiam laudat ficul si acum am ramas fara inspiratie ...tot ce pot zice este NEXTULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 14 Iul 2011, 00:31 | |
| @Laura ai dreptate Nici eu nu stiu ce laude sa iti bag, dar stiu un lucru el si Ninja Love stu bine pe locul unu! te rog un hentai mic mic mic sau macar imi dai prin mesaje private Un hentai adica ai zis capitl incendiar adica S*x ?daca e sa pot sa imi faci un hentai mic si mi-am reparat space si am pus next la fic pentru cine intereseaza cred ca pe tn laura |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 14 Iul 2011, 08:14 | |
| Este superb,minunat. Nici mie nu-mi vine sa cred ca Sasuke a cedat primul. Te rog ,te rog sa pui next-ul. |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 14 Iul 2011, 10:00 | |
| =))) idem ale .... asta si ninja love sunt pe locul intai ....felicitari ce perversa ii ale .... o mostenito de la voltura :)): |
|
| |
voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 14 Iul 2011, 12:27 | |
| Voltura nu scrie despre gaini cu cravata! Voi stiti de unde vine Hentai???? De la HEN (gaina)+ TAI ( cravata) =Gaina cu cravata!!!!! Deci fara hentai |
|
| |
Alle Special Jōnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 14 Iul 2011, 12:46 | |
| Volturico cand pui nextul? Noi nu mai avem rabdare |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 14 Iul 2011, 13:05 | |
| hai te rog pune nextul ca eu fierb aici ca o supa :)): please si eu cand fierb asa iti spun ca nu e de bine |
|
| |
miahara_chan Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe undeva pe aici....cred acebook : https://www.facebook.com/acsinte.mihaela Nr. mesaje : 37 Puncte : 40 Reputatie : 1 Hobby-uri : desenul,iesitul cu prietenii si bineinteles vizionarea de animeuri si sa citesc fan ficuri Stare de spirit : nici rea nici buna ceva intre cele doua si pe langa
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 14 Iul 2011, 13:24 | |
| superb!deci nu am cuvinte!cum de a cedat sasuke asa repede(desi imi cam convine)orcum vino cu next ced de repede poti,TE ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOG! |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 14 Iul 2011, 15:19 | |
| Volturo draguto ce vrei de la vietisoara mea sa pui next? |
|
| |
/Agata\ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Oriunde doresti Nr. mesaje : 250 Puncte : 269 Reputatie : 20 Stare de spirit : Depinde
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 14 Iul 2011, 15:56 | |
| Hai te rugam mult mult sa pui nextu si fara gaini cu cravata |
|
| |
gabriela.elena Academy Student
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 25 Puncte : 29 Reputatie : 2 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 16 Iul 2011, 10:39 | |
| |
|
| |
/Agata\ Genin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 16 Iul 2011, 11:16 | |
| |
|
| |
Dyamond Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului. acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3 Nr. mesaje : 120 Puncte : 129 Reputatie : 5 Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri! Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 16 Iul 2011, 11:35 | |
| Haide mai, pune nextu!!! Ne faci pe toti sa asteptam!!!! Numi vine sa cred ca spun asta, dar cred ca era mai bine cand puneai nextu dupa 15 commuri. |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| |
| |
Alle Special Jōnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 16 Iul 2011, 11:58 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 | |
| |
|
| |
|