Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O POVESTE INCITANTA +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25  Urmatorul

Vreti ca in urmatorul capitol sa pun o scena hentai (una mititica )?
1. Da
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_vote_lcap94%O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_vote_rcap
 94% [ 51 ]
2. Nu
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_vote_lcap6%O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_vote_rcap
 6% [ 3 ]
Total voturi : 54

Sondaj inchis

AutorMesaj
Un bucheţel de zâmbete ♥
Genin
Genin
Un bucheţel de zâmbete ♥

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : La măta.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 112
Puncte : 128
Reputatie Reputatie : 11
Stare de spirit Stare de spirit : Happy! :)

O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Mar 10 Mai 2011, 21:41

Wow!
Îmi pare rău că nu am putut trece mai devreme pe aici dar se pare că am făcut-o acum. happy2
Ce vroiam să spun ?
Aaa da. SUPERB! in love
Aşteptăm nextul ;;)
Sus In jos
Un bucheţel de zâmbete ♥
Genin
Genin
Un bucheţel de zâmbete ♥

Localizare Localizare : La măta.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 112
Puncte : 128
Reputatie Reputatie : 11
Stare de spirit Stare de spirit : Happy! :)

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Mar 10 Mai 2011, 21:44

By the way happy2
Ţi-ai atins scopul :))
Chiar e o poveste incitantă in love

♥️ Te pup! ♥️
Sus In jos
voltura16
Genin
Genin
voltura16

Localizare Localizare : in fata calculatorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 143
Puncte : 227
Reputatie Reputatie : 70
Hobby-uri Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P
Stare de spirit Stare de spirit : a dracu de buna!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Sam 14 Mai 2011, 12:17

Nu mai continui ficul pe forumul acesta...
N-am nimic dar exista o persoana care m-a enervat facandu-ma un mare 0.... asa ca m-am hotarat sa nu mai continui ficul pe acest forum...
Daca vreti continuarea... dati add la id-iul: teutza_girl95@yahoo.com
Da-ti un BUZZ!!! si o sa va dau continuarea!

Si regret ca n-o sa mai intru prea des pe aici sa citesc continuarea la ficurile mele favorite.... Yumy , Alle , si restul la care am lasat comm...

Bye
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Tokyo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 784
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Sam 14 Mai 2011, 12:20

CE????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

SPUNE-MI...DAR DOAR SPUNEMI PE CN LO SAU O MANCATO LIMBA CA O OMOR crying

HAI MA CHIAR ASA MULT NE URASTI DE CE DAI URECHEA LA TOATE FARA CUVINTE D-ASTEA!

Ioti bag id si vreau neaparty continuarea kiss

Sus In jos
http://paradox15.tumblr.com/
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Vin 24 Iun 2011, 17:19

FIC DESCHIS ! La cererea autoarei happy
Sus In jos
voltura16
Genin
Genin
voltura16

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Vin 24 Iun 2011, 17:36

OROCHIMARU...
Drumul a fost destul de lung , iar cand esti impins de la spate pare mai lung si foarte tacut deoarece nimeni nu a spus nimic , verbal desigur... caci Sasuke deja isi facea planuri cu ce o sa faca cu mine cat timp o sa ma "supravegheze".
Intr-un final dupa 5 ore de mers in continuu am ajuns la o casuta mica si prapadita unde ne-a intampinat o batranica destul de ciudata.
-Aaa.. Kabuto fiule , ai venit cu musafiri , cine e frumoasa domnisoara si de ce o tineti legata? Ea vine spre mine si da sa ma deslege dar Sasuke n-o lasa. " Dispari ! Kana"
-La fel de iute la manie Sasuke.
-Lasa vrajeala ... fata stie despre ce este vorba... Imediat babuta dispare intr-un nor de fum din care iese un barbat inalt si bine lucrat care ne face semn spre o usa. Odata intrati ma asteptam la ceva special , Orochimaru facand dus.. sau ceva de genu dar nu! era doar o camera obijnuita cu un pat si o masuta , imi intorc capul spre Sasuke.
-Ce-i asta, aici ne intalnim cu Orochimaru? si incep sa rad dar brunetului nu ia picat la fel de bine gluma si m-a strans de catuse asta durandu-ma destul de mult . Ma duce intr-un colt in timp ce cu o singura mana misca zidul .
Uimitor , dupa zid se afla o incapere secreta destul de luminata. Sasuke ma impinge inauntru ceva in genu " Daca e ceva de rau sa mori tu prima" da , tipic noului Sasuke... Mergem pe un coridor sapat in pamant si luminat de torte pana ajungem in dreptul unei usi , si-l aud pe Sasuke. "Aici este Orochimaru" Ma uit la el si apoi la hainele mele.. eram inca imbracata in chimonoul pe care mi-l dadese el.
-Cu asta pe mine?vrei sa-mi moara petitorii?
El imi intoarce o privire razbunatoare . " In cel mai bun caz mori tu.." Cum adica mor eu? Dar ce se crede el aici?
-Cum adica? Vrei sa ma omori inainte sau dupa ce zici cele doua cuvinte? "cuvintele alea n-o sa le auzi niciodata de la mine pentru tine!"
-Ba da! El imi raspunde prompt " Ba nu"
-Ba da! El iar imi raspunde "Ba nu , si termina , ne aude Orochimaru" Ne aude... vai , pai barem sa auda ceva interesant...
-Sasuke ! OHHH... esti cel mai bun baiat , n-am avut cu nimeni nopti cum am avut cu tine... ohhh ... Ca sa inteleget si voi momentan imit niste gemete de placere , orcine pe o raza de 300 etri imposibil sa nu le auda, in timp ce sasuke urla in mintea lui din ce in ce mai tare ."Termina , termina !!!" Dar eu nu am terminat si el s-a simtit nevoit sa si vorbeasca intr-un final dupa atata timp in care mi-a vorbit doar gandind.
-Gata ! m-am saturat nebuno! Inceteaza!
Nebuna ? Si inca nu a vazut nimic .Ma napustesc asupra lui si-l sarut pasional nu inainte sa deschid usa lui Orochimaru . Ca sa intelegeti si voi cam cum a fost mai detaliat . Am deschis usa camerei unde se presupunea ca este Orochimaru avand grija ca Sasuke sa nu asta si am sarit pe el intr-o fractiune de secunda si am inceput sa-l sarut .. ce-i drept el nu prea avut cum sa se impotriveasca desi eu inca aveam catusele puse... Am devenit destul de buna la asa ceva. .. Am precizat ca sunt data cu ruj rosu?
In timp ce eu ii distrugeam logica gandurilor brunetului apare de dupa usa Orochimaru stupefiat...
-Ce se intampla aici , Sasuke?Eu ma ridic de pe el si incep sa rad si sa fac ca o beata apoi ma duc spre urechea lui Orochimaru si-i soptesc pervers .
-Vrei si tu? Deci ...Sasuke era intr-o mare belea acum , cum ii va explica lui Orochimaru toate astea?
-Ea este Sakura? Sasuke se ridica si el destul de repede si se uita urat la mine apoi incuviinteaza din cap ca da in timp ce eu si Orochimaru izbucnim in ras...
-Oro... e bn sa te alint asa ? ce-ar fi sa-mi arati unde este baia?
El se uita la mine , apoi ii face un semn discret lui Sasuke... care nu intelege la ce se refera apoi Orochimaru ii si spue...
-Du-o la baie... nu de alta darai si tu nevoie.
Sasuke se uita la mn intrebator iar eu ii fac semn spre fata si el pune mana si observa ca este rosu... apo urla in mintea lui. " esti moarta". Ma ia de mana si ma duce spre baie in timp ce Orochimaru intra in camera striga dupa el.
-Sa mi-o aduci maine cand e treaza!
CUM AMANI INEVITABILUL?...MINTIND!
Sasuke ma taraste prin catacombe pana in baie... Wow! ce baie moderna intr-un loc atat de sumbru asi putea spune , gresia este neagra dar intre rosturi era un chit alb ce facea totul chear placut , intr-un colt era o giuveta iar in celalalt un veceu...Stiti , eu v-asi descrie in amanunt elementele de decor dar momentan sunt putin cam sugrumata de catre o anumita persoana...
Ma uit la brunet care nu stiu cum dar a reusit sa ma ridice cu o singura mana de gat in sus.
-Ce-ai de gand sa faci , sa ma omori ? Nu uita ca maine trebuie sa ma duci la Orochimaru...
El nu prea pare sa ma fi auzit si ma tranteste de perete lasandu-ma sa alunec pe el pana ajung jos pe gresie ... apoi il aud " De ce?"Eu ma uit la el sceptica .
-De ce, ce? Scoate sabia si mi-o indreapta spre gat. " De ce ai sarit pe mine si de ce ai facut pe beata in fata lui Orochimaru?" Aaaa ... la asta se referea. Niste intrebari la care ma asteptam.
-Pai...Am sarit pe tine pentru ca asa am avut eu chef . Simt cum apasa pe sabie si-mi strapunge pielea , destul de dureros apoi am continuat .Iar faptul ca am facut pe beata? Ei bine nu prea am chef sa discut cu el acum... Apasa si mai tare pe sabie. Il privesc atenta in ochi si-mi da drumul .
-Dar tu ? ce este cu catusele astea? Se uita la mine si zambeste..."Ce numai tu sa te distrezi?'' E bun , trebuie sa recunosc a intrat bine in jocul asta... se indeparteaza de mine ducandu-se la chiuveta din coltul baii pe care o deschide . Aud apa curgand si asta intr-un fel ma calmeaza , nu ca asi fi fost furiasa dar pur si simplu ma calmeaza . Brunetul acum vine spre mine si-mi desface catusele ... Nu va ganditi ca urmeaza ceva de genu < ... Nu , pentru ca eu aici nu am de aface cu un om oarecare ci cu marele Sasuke Uchiha!
Ma agata de maini , acum libere si iesind din baie ma taraste pe un coridor pana la o camera destul de indepartana de celelalta ,imi da drumul si il aud cum inchide usa. Camera era una destul de sumbra... peretii cred ca sunt cenusii si nu exista nici o fereastra , asa ca este bezna! Deodata vad doua luminite si-mi dau seama ca deschisese doua lumanari pe care le aseaza strategic pe o noptiere de langa un pat pe care reusesc sa-l sisting ca fiind in mijlocul camerei.
Vine spre mine , ma ridica si ma arunca pe pat imobilizandu-ma de aceste pe sistemul : crucea Sfantului Andrei ( pentru necunoscatori , in x). Sigur va intrebati de ce l-am lasat... E doar o parte din planul meu ,ma pot elibera cand vreau eu in fond din gandurile lui rezulta momentan ca vrea doar un interogatoriu la rece... Bineinteles sa nu ma condamnati daca-l incing putin...
-Ce vrei sa stii?
"In primul rand , de cand poti sa ma auzi cum gandesc?" Isi ia un scaun dintr-un colt din care nu pot sa disting nimic si se aseaza pe el invers.
-Pai ... Acum e acum , ce sa-i spun , nici macar eu nu stiu . Sasuke de cand ne-am intalnit...
"Puteai sa faci asta si in copilarie?" Sarmanul de el , gandeste la o scara prea mare.
-Nu mai , prima oara cand te-am auzit clar a fost cand ai vrut sa ma adormi langa copac , sunt sigura ca-ti amintesti s-a intamplat acum vreo 4 zile si de atunci se tot intampla.
"Ce ai auit mai exact?'' Asta este ceva cu care asi putea sa fac putin misto de el.
-Pai , am aflat ca nu gandesti coerent cand te sarut... Se uita la mine nervos cred. "Ai inteles tu gresit!"
-Ba nu am inteles deloc gresit .. Pur si simplu nu mai gandesti coerent cand te sarut , te pierzi iar cand rup sarutul brusc revi la realitate. Incercand sa-si aminteasca acele momente schimba subiectul . " Poti sa-i auzi pe toti? Adica , cum functioneaza? Asa ma paste un gand sa-l mint si sa-i spun ca da... dar mai bine nu-l mint cine stie poate ma pune sa-i spun ce gandeste Orochimaru... Sau mai bine-l mint si-i spun ca pot. Ca sa-l exploatez putin. Ce diabolica pot fi.
-Da , doar cu cine vreau eu... Am spus-o mai nepasatoare ca sa-i sporesc interesul . " Cum functioneaza?". O intrebare simpla la care adevaratul raspuns ar fi ca pot sa aud din pacate nu pe toata lumea ci doar cei ce pot folosi sharingan de la 30 de metri departare.
-Pot sa aud orice persoana ca este la mai putin de 10 metri de mine. Asta ma va ajuta .. el crezand asta va incerca sa pastreze o distanta de minim 15 metri pe perimetrul carora tot o sa-l aud.
" Ce ti-a spus Mikoto? Unde s-a dus acum?" Asta este un subiect mai dureros , in nici un caz unul care sa-mi permita niste perversitate...asa ca incerc sa ocolesc.
-Ce-ai zice de un nou joc? El se ridica de pe scaus ranjind apoi imi spune .
-Daca jocul asta nu cuprinde transarea ta nu ma intereseaza. Joaca dur..
-Si daca ti-asi zice ca premiul este sa afli ce s-a intamplat defapt in noaptea aceea si cum a supravietuit Mikoto? Nu a mai fost nevoie sa continui ca sa-i atrag atentia . " Spune ce joc".
-Carti pe dezbracatea.

Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Vin 24 Iun 2011, 17:47

Aoleo, ce ma bucur ca ai redeschis fic-ul:x
Este foarte frumos si Sakura-i extrem de perversa, imi place..
Abia astept sa vad ce se intampla in continuare..
Ma mananca suspansul asta..
Te poop si nu uita de next! kiss
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Vin 24 Iun 2011, 18:10

Ce bine ca te-ai hotarat sa continui ficul.
Imi place foarte mult.
Abia astept sa vad ce se petrece asa ca vin`o cu next repejor please
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

Localizare Localizare : everywhereeeeee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 305
Puncte : 345
Reputatie Reputatie : 16
Hobby-uri Hobby-uri : Karate
Stare de spirit Stare de spirit : Depressed

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Sam 25 Iun 2011, 00:34

supeeer, asteptam nextuuul! :)
Sus In jos
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000126354435
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Sam 25 Iun 2011, 14:35

Super tare....chiar vreau sa vad ce o sa faca ...:>:>
Sa pui cat mai repede next-ul
kiss>
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 Asss10O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Dum 26 Iun 2011, 16:44

Cu multa, multa intarziere ajung si eu pe aici. Imi place continuarea, desi ai avut cam multicele greseli de tastare. Incearca sa te mai uiti o data pe capitol inainte de a-l posta. Ai avut descriere, dar mai mergea, iar dialogul a fost cam lung. In rest a fost destul de bine, desi ai putea lasa un rand liber intre dialog si restul pentru a se citi mai usor. Cam atat am eu de zis. Astept cu nerabdare nextul. Choco te pupaceste dulce de tot!!! kiss in love kiss
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

Localizare Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 189
Puncte : 210
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy..
Stare de spirit Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Dum 26 Iun 2011, 18:59

pai...ASTA E CEL MAI PERVERS FIC CE AM CITIT VREODATA!!!si...serios vorbind,carti pe dezbraacatea?!?
lough roll lough
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

Localizare Localizare : Tokyo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 784
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Lun 27 Iun 2011, 00:43

Esti cea mai superba persoana ma bucur nespus ca teai razgandit si hai cu nextul mai repededeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :x
Sus In jos
http://paradox15.tumblr.com/
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Lun 27 Iun 2011, 11:52

Super tare.
Ma bucur ca ai redeschis ficul.
Deci hai cu nextuletul ala mai repede.
Te pup foarte dulce.
Bye.
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

Localizare Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch...
Hobby-uri Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy..

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Lun 27 Iun 2011, 14:00

NEXT!!!! angry
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Mier 29 Iun 2011, 02:25

Am un singur ucru de spus daca nu pui next o sa te omor incet incet si ar fi interesant daca sexy snake ar vrea sa o violeze pe Sakura :)))
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Mier 29 Iun 2011, 08:49

nextu? sad si sasusaku_alexandra,sa ma astepti ca te ajut! biciuitor
Sus In jos
Lady marmalade. ♥
Genin
Genin
Lady marmalade. ♥

Localizare Localizare : În ţara minunilor.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 436
Puncte : 544
Reputatie Reputatie : 33
Hobby-uri Hobby-uri : Spending time with my amazing friends!
Stare de spirit Stare de spirit : Happy.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Mier 29 Iun 2011, 09:12

Hey! Mă bucur enorm că ai redeschis ficul
L-am citit pe tot şi îmi place mult.
Chiar nu văd ceva de comentat :-?? :))
Aş vrea să te întreb totuşi,când pui următorul capitol ?
Cya <3 !
Sus In jos
Christianne.
Chūnin
Chūnin
Christianne.

Localizare Localizare : Aici.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 569
Puncte : 653
Reputatie Reputatie : 45
Stare de spirit Stare de spirit : Da,no?!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Mier 29 Iun 2011, 09:56

woow.....ce imi place ca l'ai redeschis kiss kiss kiss
asta a fost primul fic pe care l'am citit
pls pune next-ul ca il asteptam toti
love
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Joi 30 Iun 2011, 13:00

Next te rog ca daca nu ma sinucid si crede ma am tupeu si de ce e un fic pervers unde e hentaiul vreau hentai vreau hentai cu toti vrem hentai spuneti va parerea vreti hentai
SUS CU HENTAIUL
Sus In jos
Christianne.
Chūnin
Chūnin
Christianne.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Joi 30 Iun 2011, 13:06

Nu chiar hentai dar nu ne suparam daca pui faze d'astea mai perverse happy2
Cum ziceam NU HENTAI .. ..  ..

Spor la scris si hai ODATA cu next'ul ala please please

App FARA SINUCIDERI heh
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 Asss10O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Joi 30 Iun 2011, 13:19

Ce-i drept, mie-mi plac foarte mult ficurile hentai (nici nu vreti sa stiti ce citesc... O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 947835 ), dar pe aici nu prea e voie cu asa ceva. Adica acesta a fost de la inceput un fic mai provocator sa zic asa, dar pana acum nu a intrecut limita bunului simt si asa ar trebui sa ramana. Oricum, eu astept nextul cu nerabdare. Punete pe tastat ca vin la tine si te pap.

Choco te pupaceste dulce de tot!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Christianne.
Chūnin
Chūnin
Christianne.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Joi 30 Iun 2011, 13:21

:)): lough Daca tu citesti rau sa iti dau eu un site pe care am intrat din greseala :+):
Cred ca te crucesti heh
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Vin 01 Iul 2011, 09:12

inca nu ai dat next? sad
Sus In jos
voltura16
Genin
Genin
voltura16

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19Vin 01 Iul 2011, 10:43

ASA SE INTAMPLA CAND INVETI SA JOCI zaruri DE LA TSUNADE...
Ma uit la el pervers si continui.
-Jucam poker , la fiecare mana de cari pierduta , cel ce pierde da cate un articol vestimentar jos . Cel ce ramane nud primul, pierde . El se prinde repede si continua fraza mea " Iar cel ce inca mai are haine castiga..."
-O porunca pe care sa i-o puna celuilalt.
Eu ii ranjesc in timp ce el imi intoarce gestul si-mi spune triunfator.
-Nu stiu sa joc poker. Asta trebuie sa recunosc era ceva de asteptat , cand eu jucam cu Naruto si Kakashi carti el se antrena din greu sa ajunga..... cel de azi. Dar desigur ca exista si o alternativa.
-Nu-i nimic jucam makao , e cel mai simplu joc pe care-l stiu . El da din cap " Nici asta nu stiu sa joc" . Ridic privirea spre el si si-l intreb curioasa si sarcastica.
-Dar tu ce stii sa joci? Vad un ranjet pe chipul lui " zaruri " la ce s-o referi cu zaruri..
-Poate barbut... " Exact , barbut . Te tine?" Ce intrebare stupida , logic ca da!
Ma uit la el cum merge spre intuneric si se intoarce cu palma intinsa pe care se aflau 3 zaruri . Ma ridic in sezut dupa ce ard cu un jutsu propriu funia cu care eram legata de pat si fac acelasi lucru in cazul picioarelor si ele legate... e uimitor cat de repede ma imobilizat.
Eu sunt inca imbracata in chimonoul lui Mikoto sau Yng , cine mai stie dar calculand toate articolele mele vestimentare ajung la un numar de 8 cu tot cu pantofi , iar el ... Il privesc atenta analizandu-i vestimentatia , pai sa vedem o camasa , pantaloni , chestia aia de o tot poarta el legata cu cordonul acela hidos , incaltamintea si sa speram ca nu poarta boxeri azi , in total 7 articole ,pentru ca sigur o sa dea sandalele jos pe rand sau 6 daca nu are boxeri , ce-ar fi sa verific.
-Sasuke , ador boxerii tai rosii... Ii aud reactia imediata " Ce? sunt negri... n-am rosii!" Off... deci poarta boxeri si tot e in dezavantaj cu un articol , norocul meu. Ii zambesc pervers si-l intreb trantindu-ma pe pat jucausa.
-Si ... incepem sau ai de gand sa ma privesti asa mult si bine? Imi intoarce un zambet la fel de pervers " Pe ce aruncam zarurile?" Ooo , trebuie sa recunosc la asta nu m-am gandit dar nu e problema am deja o idee destul de cuminte.
-Eu pe pieptul tau si tu pe al meu . Incep sa ran satisfacuta cand ii vad mutra , imi desfac chimonoul si ii indic exact zona dintre sanii mei apoi ii spun.
-Doamnele mai intai.

I a zarurile in mana si le da usor drumu pe pieptul meu , vad doi de 3 si un 6 adica 12 . Oare pot da mai mult'? Ma ridic peste el intr-o pozitie destul de comoda , si la randul meu arunc zarurile doi de 3 si un 5 , adica 11 deci am pierdut . Ma ridic in picioare pe pat si-mi dau cu atentie un pantof jos apoi ma trantesc pe pat si-l las sa continue jocul .
Arunca zarurile el 5 eu 7 , zambesc copilareste in timp ce si el isi da jos o sanda

e cam scurt dar asta-i viata , promit ca urmatorul o sa fie mai lung
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 8 I_icon19

Sus In jos

O POVESTE INCITANTA +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 8 din 25Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-