|
|
Vreti ca in urmatorul capitol sa pun o scena hentai (una mititica )? | 1. Da | | 94% | [ 51 ] | 2. Nu | | 6% | [ 3 ] |
| Total voturi : 54 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
/Agata\ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Oriunde doresti Nr. mesaje : 250 Puncte : 269 Reputatie : 20 Stare de spirit : Depinde
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 20 Iul 2011, 21:14 | |
| Yeeeeeey!!! Ai pus nextu si-i super fain, da-m pare rau ca nextu o sa vina cam greu ,nu? |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 20 Iul 2011, 22:34 | |
| Sunt noua pe aici dar imi place foarte tare fic-ul tau,tine-o tot asa nextu |
|
| |
HellGirl Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch... Nr. mesaje : 189 Puncte : 210 Reputatie : 19 Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy.. Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 21 Iul 2011, 08:14 | |
| next in sfarsit!!!!!!da!!!a fost grozav,m-ai facut curioasa.....daci NEXT!!!! |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 21 Iul 2011, 10:05 | |
| Suuper fain si capitolu` asta! Dupa cum am inteles saku poate citi gandurile doar la oamenii cu sharingan(clanul uchiha). Hmmm Abstract Oricum deabia astept nextuu |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 21 Iul 2011, 11:31 | |
| wow...foarte frumos capitolul...vreau next urgent ca de nu te pap :)) |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 21 Iul 2011, 21:39 | |
| te rog next,te rog te rog,ca nu vreau sa mor fara sa-l vad |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 22 Iul 2011, 12:46 | |
| vaiii ce tarziu am ajuns .... sami fie rusine dar ma rog...vreau nextul cat mai repede :)) |
|
| |
***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 22 Iul 2011, 13:18 | |
| deci se pare ca si eu ajung tarziu interesant capitol si haide cu next-ul mai repede ca mai facut curioasa pwwpici!!. |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 24 Iul 2011, 19:50 | |
| Plizzzz hai mai repede cu nextuuu ca mor aici Apropo foarte frumos capitolul |
|
| |
voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 25 Iul 2011, 10:41 | |
| HAI SA DEVIEM DE LA SUBIECT. In Konoha , desi au trecut 2 ani de cand Sakura a disparut nimeni nu a uitat-o pe ea sau pe Sasuke , amintirea lor predominand sa existe. Daca va aduceti voi aminte exista o voce a povestitorului care intervine cand este nevoie ... ati facut cunostinta cu aceasta " voce" a povestitorului in primele capitole dupa care actiunea va fost relatata de Sakura din perspectiva ei , e bine momentan Sakura este amenintata cu moartea si nu va poate povesti asa ca intervin eu ! Sa revenim ... In Konoha! Unde spuneam ca nimeni nu ia uitat pe Sasuke si Sakura cei mai ingrijorati fiind Naruto si Hinata , ei bine mai sunt si Kakashi , Tsunade chiar si Ino dar cei de care ne intereseaza cel mai mult sunt Naruto si Hinata care de vreo 2 ani formeaza si ei un cuplu. Si la ei ca si in cazul brunetului si a rozaliei este dimineata dar ei si-o petrec intr-un mod total diferit , Naruto sforaie iar hinata il priveste ingrozita , este greu sa va spun eu ce simte Hinata asa ca o las pe ea sa va zica.
Ma simt asa relaxata , in sfarsit s-a intors din calatoria lui cu Maestrul Jiraia si pare atat de obosit... dar doarme de 12 ore incontinuu cred ca ii este foame ma duc sa-i cumpar niste taitei cu carne de porc cum ii plac lui .Sunt in pijamale , in pijamalele lui preferate cele cu albastre cu norisori... asi fi vrut sa le vada si el cand a venit aseara dar era asa obosit ca a picat pe pat si acolo a ramas in aceiasi pozitie fara sa se miste nici macar un milimetru ...asta este Naruto pe care-l iubesc. Zambescsi-mi aleg o rochitalila vaporoasa si niste balerini de aceiasi culoare dupa care ies val vartej din caza indreptandu-ma spre magazinul cu taitei. -Buna ziua! -Hinata , cat ma bucur sa te vad! S-a intors Naruto? Zambesc timid si dau din cap in semn de da. Atunci a izbunnit vanzatorul tipand dupa sotia lu. -Draga , draga! S-a intors Naruto ! Sotia lui intra in magazin fericita si ma intreaba daca este adevarat , eu confirm ea zambeste si-l ia in brate pe sotul ei exclamand. -Ce fericire! Dupa mai putin de un minut revin la realitatesi incep sa tipe unul la altul . -Adu cratita cea mare , nu! pe cea imensa! doar stii cat ii plac lui Naruto taiteii , trebuie sa preparam cat mai repede o cratita imensa pentru el ! Sotia lui imi zambeste si-mi spune ca in mai putin de jumatate de ora va trimite pe cineva cu oala de taitei la noi acasa , adica la mine si la Naruto , ce bine suna casa NOASTRA!Ii multumesc doamnei si plec pe drum vad un cires roz si uitandu-ma la el ma impiedic de o piatra si cad jos ... Cred ca mi-am julit genunchiul pentru ca ma doare ingrozitor ridic capul si este intuneric deodata in fata mea se arata o cascada imensa in varful careia este un cires asemanator celui la care ma uitam cand am cazut si doua pete negre care se lupta intre ele... Petele negre au fiecare ochii rosii si plini de ura, le privesc absenta timp de cateva secunde care mie imi par ani si cand le vad ca sunt amandoua pregatite pentru lovitura finala o floare din ciresul din varful cascadei cade si este distrusa de cele doua pete... Ce trist...Parca floarea incerca sa impiedice petele sa se lupte dar n-a reusit , a murit odata cu sufletul petelor care s-a imprastiat ca un fum de tigara. -Hinata-sama, Hinata -sama! O voce deloc cunoscuta ma trezeste la realitate deschid ochii si sunt intinsa pe strada . Ma ridic repede si ma uit in jur, vad un baiat cu o oala imensa de taitei. Cat am stat intinsa pe jos? Offf... ma intreb cine este floarea de cires...cine sunt petele? -Hinata-sama!Intorc capul spre baiat si-i zambesc. -Da? -Ce ati patit? Buna intrebare.... -Am aluncat ! Ce explicatie rationala pentru un ninja....offf....
Deci! Intervine povestitorul , din nou! In caz ca voi nu ati inteles mai nimic , stati linistiti nici nu ma asteptam sa intelegeti dar deasta sunt eu povestitorul aici . Hinata Hyuga - Descendent principal al clanului Hyuga majoritatea stiti ca ei au o tehnica aparte de a vedea punctele slabe de chacra ale unui om , da dar mai exista o abilitate a celor din familia regala ca sa-i spunem asa ... Ei au premonitii despre viitor , lucruri care nu s-au intamplat dar care se vor intampla negresit daca nimini nu intervine! Deci ceea ce voi tocmai ati citit este o prezicere a viitorului. O sa va intrebati de ce nu este ceva de genu X si Y se vor lupta iar Z incercand sa-i impiedice cade la mijloc si moare , ei bine pentru ca nu ar parea asa intelept si pentru ca nu vreau eu poestitorul sa va dau totul pe tava , MAI GANDITI SI VOI! Sa revenim... Merg cu ucenicul taitarului pana un usa casei acolo ii iau uala din mana si-l intreb ca-i datorez acesta imi raspunde vesel ca pentru Naruto este din partea casei . Nu protestez ii multumesc si intru in casa , las uala pe masa din bucatarie iau un bol de taitei si merg in dormitor la Naruto care este in aceiasi pozitie. Stau putin in tocul usii , ma intreb cine sunt petele cu ochii rosi.... Las astea si intru apoi ca in reclama de la Yacobs incep sa vac vant cu mana bolului de taitei in speranta ca asta l-ai rutea trezi pe Naruto...dar nimic ...offf... dau mai tare din mana ... -Haideee!!!! Mos craciun a simtit si era un mos obez de nu stiu cate mii de ani , Hai Naruto trezestete e mancarea ta preferata! Dar nimic... -Joci dur nu? zic cat pentru mine . Ma duc in bucatarie iau toata uala cu taitei o pun langa pat , abureste ... este calda apoi ies din camera mergand in sufragerie de unde iau un evantai si ma intorc din nou in camer si incep sa fac vand.... Dupa cinci minute in care el inca sta mort ni nemiscat ma infurii. Nu sunt ingrijorata ca ar putea fi mort , nu este asa face cand este obosit doar. Ies din nou din dormitor pun scara la pod de unde scot un ventilator imens pe care l-am primit cadou de la Ino pentru sedinte foto in vant.... Il car cu chiu cu vai pana in dormitor il pun in priza si-i dau drumu...Patura lui Naruto zboara .... mai are putin si se misca si patul ....Taiteii din supa si ei mai au putin si-si iau zborul.... inca putin siiii.... Buffff!!!!..... Pana de curent . -Of nu pot sa cred , mai am putin si tip .Narutooooooo!!!! El se trezeste alarmat. -Da!!! cine ne ataca? Hinata?! Se uita in jur.... Hinata ai facut taitei!!!!! Fara sa mai zica nimic baga capul oala ignorand bolul eu il privesc stupefiata ... ma indrept spre el iau bolul si incep sa mananc si eu. -Bolul este pe jumatate de cand mananc eu iar oala pe care eu am estimat-o la 20 de kg este goala iar Naruto se intinde fericit pe pat. -Ai facut cei mai buni taitei pe care i-am mancat vreodata!!! Vreau sa-i spun ca nu eu i-am facut dar pare prea fericit asa ca mai bine nu...Imi las bolul de salata ma duc langa el si ma asez pe pat. -Mi-a fost dor de tine , sunt surprinsa sa aud asta si atat de feriita... Din pacate nu o pot lungii prea mult , trebuie sa-i spun ce am vazut. -Naruto , si mie mi-a fost dor de tine, daca ar stii el cat de mult....Naruto , am avut o .... dar nu apuc sa zic nimic el ma trage peste el si incepem sa ne sarutam . -Mai poate astepta...
Dupa o jumatate de ora eu in bratele lui nud... -Naruto , am avut o predictie ... si nu una buna. Ii povestesc exact ce am vazut... -Pete negre cu ochi rosii ... floare de cires roza... dar ma intreb cine or fi..... Naruto se gandeste putin apoi intreaba... - -Ochii lor aveauy pete negre sau erau doat rosii simplu.... -Unu avea 3 virgule iar celalalt...Nu mai apuc sa continui.... ca el exclama -Sharingan!Atunci mi=-a picat si mie fisa..... - Floarea de cires ! Sakura ... Cascada , am mai vazut-o stiu unde e !!! Nu mai spune niciunul nimic amandoi nu ducem spre dulap ne imbracam repede si disparem pe geam.
|
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 25 Iul 2011, 11:00 | |
| Hehe, i was first!! Da lumee primaa!!!!!
Asa. Dobe...Deci...Mi-e mi-a placut, il iubesc pe NAruto prostul , ma face sa rad, si opa au dat de Sasuke si Sakura. Aolo T3@ eu mor aici si tu te joci cu mine , whatever, eu vreau next, ca de nu, patesti ce au patit si ceilalti, TAITEIIIII!!!!!! Tai, Tai!!
Ultima editare efectuata de catre Piersicuţă♥ in Lun 25 Iul 2011, 11:07, editata de 1 ori |
|
| |
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 25 Iul 2011, 11:05 | |
| Foarte frumos capitolul abea astept sa vad ce se mai intampla |
|
| |
/Agata\ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Oriunde doresti Nr. mesaje : 250 Puncte : 269 Reputatie : 20 Stare de spirit : Depinde
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 25 Iul 2011, 11:14 | |
| Firai tu cat te iubesc!! Ma bucur rau de tot ca ai pus nextu nici nu sti. Si cu urmatoru next zimi si mie cam cand o sa-l pui? |
|
| |
voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 25 Iul 2011, 11:21 | |
| lumeeee.... Inca 5 capitole si fic finalizat!!!!
Osa fie un final dramatic!!!! (adica cu morti)
si draga *Soho~Zukinda* pun next in 15 comuri! |
|
| |
***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 25 Iul 2011, 11:25 | |
| hey hey..!! deci se pare ca intra in actiune Naruto si Hinata... off Naruto e asa de amuzant.. mai sunt doar 5 capitole si se termina..? mai facut curioasa cu finalul dramatic vreau next-ul repede ca morrr... |
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 25 Iul 2011, 11:27 | |
| CE? SE TERMINA? DE CE? NU VREAU Mi-a placut mult capitolul, bestial. Vreau next urgent, cat mai repede posibil. Sa nu cumva sa-i omori pe Sasuke sau Sakura, primesti bataitza. Hai cu nextul repejor. Pupici dulci. Bye. |
|
| |
voltura16 Genin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 25 Iul 2011, 11:41 | |
| App! cuiva de pe aici i s-a pus pata pe mine... si mi-a scazut punctele de reputatie la minus unu...daca va plac postarile mele va rog nu esitati sa dati clic pe plusul de la reputatie care se gaseste in dreapta fiecarei postari deale mele ... multumesc! |
|
| |
Cristina07 Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : In fata compului ;) Nr. mesaje : 44 Puncte : 47 Reputatie : 5 Hobby-uri : Dansul :x Stare de spirit : :-s
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 25 Iul 2011, 11:47 | |
| so *** in gura pe aia sau pe ala atata am de zis si las ca ma apuc eu pe treaba acum ;) |
|
| |
Cristina07 Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : In fata compului ;) Nr. mesaje : 44 Puncte : 47 Reputatie : 5 Hobby-uri : Dansul :x Stare de spirit : :-s
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 25 Iul 2011, 11:54 | |
| gata voltura si cred ca am o vaga idee cn ...crek coraa aia si oricum nu conteaza am so rog si pe laura pe mess sati de + desigur in schimbul nextul :)): |
|
| |
voltura16 Genin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 25 Iul 2011, 12:05 | |
| mutumesc ! app eu nu cred ca este coraa... biata fata nu are nimic cu mine.... nu va mai luati de coraa noastra!!!!!! |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 25 Iul 2011, 12:05 | |
| Deci eo nu rezist! Trebuie neaparat sa mai faci cateva capitole!Mai este putin si pun eu cate commuri iti trebe pana la 15! Imi place la nebunie ficul tau bby Waaaai! Sper ca nu vrei ca Sakuuu sa moara! Sau sa ne lasi in suspans la ultimul capitol pe care il pui,mnu stiu cum fac! Eu tot citesc cap ala pana inteleg ce se petrece si imi pun 100000000 de intrebari in cap pana innebunesc! Whatever..ce e important este ca este ficul tau[ideile tale] si... Atept Next Te tzuk:*: |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 25 Iul 2011, 12:06 | |
| hei draga ...tiam dat si eu nishte + ......NEXTUL |
|
| |
D3In 3Ng3L Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste tot dar niciunde Nr. mesaje : 33 Puncte : 33 Reputatie : 0 Hobby-uri : mai multe Stare de spirit : intotdeauna perversa
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 25 Iul 2011, 14:29 | |
| super tare capitolu.pune nextu repede!! tbx pwp dooolce ca o savarina |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 25 Iul 2011, 20:16 | |
| Cine ti-a scazut ca ii sparg botu! Pariu ca e coraa aia de pe sunphoto nu tu coraa de la noi :X Nu imi vine sa cred nesimtit nu il mai injurati ca acuma trei sa fi mai multumita ai puncte la reputatie mai multe sau mai putine eu stiam ca ai vro 7 sau 8 sau cat aveai ? Ma rog un nesimtit |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 | |
| |
|
| |
|