Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O POVESTE INCITANTA +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25  Urmatorul

Vreti ca in urmatorul capitol sa pun o scena hentai (una mititica )?
1. Da
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_vote_lcap94%O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_vote_rcap
 94% [ 51 ]
2. Nu
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_vote_lcap6%O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_vote_rcap
 6% [ 3 ]
Total voturi : 54

Sondaj inchis

AutorMesaj
Lady marmalade. ♥
Genin
Genin
Lady marmalade. ♥

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În ţara minunilor.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 436
Puncte : 544
Reputatie Reputatie : 33
Hobby-uri Hobby-uri : Spending time with my amazing friends!
Stare de spirit Stare de spirit : Happy.

O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 Empty
MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 12:00

Eu sunt de acord. Şi da, aşa este e împotriva regulamentului.
Dar de ce mă ? Ce e aşa greu să scrii un amărât de fic.. poate să fie el cel mai prost fic din secolul XXI dar dacă e original e bine. :-j
Să spună un moderator cineva ce e de făcut.. :|
Sus In jos
Stefz
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : In fata calculatorului.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3
Puncte : 3
Reputatie Reputatie : 0
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde de mine si de starea mea,dar mereu zambeitoare

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 12:11

Imi plare rau pentru ficu tau.Si eu urasc plagiatorii si sunt deacor cu voi.
Ficul este super si vreau next-ul.
Pune-l mai reped te rog.
O faci pentru noi? what?
Te rog!!!!!
please
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 12:15

Si eu sunt de acord!
Acum ca ai cam 20 si ceva de comm-uri pui next-ul nu>?? think

please
Sus In jos
Stefz
Academy Student
Academy Student

Localizare Localizare : In fata calculatorului.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3
Puncte : 3
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde de mine si de starea mea,dar mereu zambeitoare

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 12:25

Te rugam.Pune-l pentru noi.
Cum indrazneste sa-ti plagieze tie fic-ul.Ce n*******a.Adica tu muncesti la el si ea ti-l fura??Este enervant acest lucru.poti sa-mi zici sum se numeste sit-ul pentru ca vreau sa te ajut si sa nu mai fi suparata happy2
Si in legatura cu fic-ul ,n-am cuvinte.Ar trebui sa-l continui si s-o lasi in pace ,oricum tu ai talent,esti autoarea ficului.Nu ca ea,o plagiatoare. biciuitor
Next?Te rog!
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Tokyo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 784
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 12:26

Dar noi nu mai avem o coraa pe site??? poate nui ea ...dar intrebam si eu :| oricum hai volturo ...ai peste 20 de commuri ....si aia care o fc sa suga o ceapa kiss NEXT
Sus In jos
http://paradox15.tumblr.com/
***pInK_AnGeLL:::***
Genin
Genin
***pInK_AnGeLL:::***

Localizare Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 191
Puncte : 209
Reputatie Reputatie : 10
Stare de spirit Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 12:29

imi pare rau ca ficul tau a fost plagiat ...si eu ii urasc pe cei care fac asta
oricum cand pui next-ul ? toti il asteptam
please please
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 12:43

Daca va gnditi la mine eu va zic sa va loati gandul. crying
N-asi face asa ceava cuiva niciodata.
Imi dau seama ca sunteti suparati de plagiarea ficului.Si eu sunt suparata.Imi doresc lafel de mult ca voi toti sa se faca dreptate dar nu invinuiesc pe nimeni.Dac voi asa credeti bine,dar nu este adevarat.Poate numele se aseamana.Se mai intampla.
Daca este un vizitator caruia i-a placut ficul tau si a facut ce a facut.
Eu chiar vreau sa te ajut,pe cuvant.M-am atasat de voi si nu asi face asta niciodata.Stiu ca sentimentul nu este reciproc.Daca voi credeti ca am facut eu asta ,imi ziceti cum sa va demonstrez si o voi face.Nu va invinuiesc.
Si Voltura nu mai fi suparata ca o vom gasi.Eu te rog sa pui next-ul ficului tau pentru ca este superb. happy2
please

Sus In jos
/Agata\
Genin
Genin
/Agata\

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Oriunde doresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 250
Puncte : 269
Reputatie Reputatie : 20
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 12:46

Doamne corra, nimeni nu te invinuieste, dar cum ai zis si tu numele se mai aseamana si voltura pune terog nextu please
Sus In jos
Lady marmalade. ♥
Genin
Genin
Lady marmalade. ♥

Localizare Localizare : În ţara minunilor.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 436
Puncte : 544
Reputatie Reputatie : 33
Hobby-uri Hobby-uri : Spending time with my amazing friends!
Stare de spirit Stare de spirit : Happy.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 12:49

Da, aşa este se mai întâmplă.. nimeni nu te învinuieşte. :)
Iar tu don'şoară, ce faci acolo ? Pune capitolul ăla. :))
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 16:09

Urasc plagiatori poti sa imi dai situ prin mesaj privat o sa dau drumu la limbarita stiu ca nu e frumoasa este munca ta efortul tau sudoare a ta si nimeni nu trebuie sa ti0o fure ca de nu o sa vada el ce o sa ii fac de ras!
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 16:32

Am gasit situ se numeste Intervenit de Lucifer's white angel : Fara reclama la alte site-uri, te rog ! fata si-a sters postarile c ao injuram de nu se mai vede e munca ta!
O fata coraa apropo coraaa de la noi pe site poate pe ei ii pacalesti dar pe mine sa sti ca nu!
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

Localizare Localizare : Tokyo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 784
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 16:34

acum ca totul sa terminat...pui nextul ?? kiss please
Sus In jos
http://paradox15.tumblr.com/
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 16:53

Aha,nimeni nu ma invinuieste.M-ai bine ai tacea pentru ca nu sti nimic despre mine .Si zimi si mie cum va "pacalesc".Macar sa stiu inainte de a muri.Astept raspunsu.Si cu "limbarnita" te sfatuiesc sa o deschizi doar atunci cand esti convinsa si ai si dovada.
:|
Spre rusinea mea nici nu stiam ca exista vrun sit Intervenit de Lucifer's white angel : Fara reclama la alte site-uri !.
Mai intai ar trebui sa cunosti oameni si apoi poti sa vorbesti. :><:
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

Localizare Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 189
Puncte : 210
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy..
Stare de spirit Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 18:22

eu nu ma bag in treaba asta,plus ca daca ele afirma asta...o fi postat cineva,nu?probabil nu coraa,dar cineva a facuto....si scz coraa,mai inainte am lasat un comm cam rautacios....eh...acum a trecut...si...NEXT!
Sus In jos
/Agata\
Genin
Genin
/Agata\

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Oriunde doresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 250
Puncte : 269
Reputatie Reputatie : 20
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 19:05

Anda sa sti ca nu trebuie s-o jicnesti pe corra daca near fi pacalit siar fi dat cineva seama, si scuma cred ca nu vrei sa invinuiesti pe cineva doar ca sa te afli in treaba nu? Ei bine gata cu subiectul asta. Voltura pune doamne odata nextu, ca pica luna de pe cer pana pui tu capitolu, si daca nu pica o iau eu cu forta happy2
Sus In jos
miahara_chan
Academy Student
Academy Student
miahara_chan

Localizare Localizare : pe undeva pe aici....cred
acebook acebook : https://www.facebook.com/acsinte.mihaela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 37
Puncte : 40
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : desenul,iesitul cu prietenii si bineinteles vizionarea de animeuri si sa citesc fan ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : nici rea nici buna ceva intre cele doua si pe langa

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 22:04

ce ce ce ce ceeeeeeeeeeeeeeee.tu vrei sa imbatranim pana aduci next.te rog din partea mea si a tuturor cititorilor pune next ca deabea asteptam sa vedem ce se intampla.deci inspiratoie multa sa duci next repede repejor.
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

Localizare Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania.
acebook acebook : Adria
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3033
Puncte : 3625
Reputatie Reputatie : 332
Hobby-uri Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving.
Stare de spirit Stare de spirit : Meh.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 23:16

Waaai deci innebunesc! ! ! Serios--> Te rog baga Next`u! Ce tare o fo ideea cu gaina cu cravata lough Imi place asa de muuult ficul Asssta si ador perversitatea din el :> Spor la scris dance2 si iti urez succes!
Pupici kiss
Sus In jos
voltura16
Genin
Genin
voltura16

Localizare Localizare : in fata calculatorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 143
Puncte : 227
Reputatie Reputatie : 70
Hobby-uri Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P
Stare de spirit Stare de spirit : a dracu de buna!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mier 20 Iul 2011, 11:23

Dragilor , next vine astazi....(mai pe seara)

Coraa , nu te invinuiesc ! Numele meu Voltura a iesit asa ca o abreviere de la temuta familie de vampiri din Twilight ( VOLTURII) n-o sa credeti , desi eu credeam ca este inventia mea proprie si nu mai are nimeni cest nume am ramas surprinsa gasind pe net facebookul unei femei din america numita Voltura in buletin.....

In concluzie exista nume identice Voltura -eu ....Voltura- americanca
Cora -noastra pe care o iubesc....... Coraa -plagiatoarea pe care o urasc!

Mi-am facut cont pe acel sit cu poze sub denumirea de "VolturaCareUrastePlagiatoriiInSpecialCoraa" si cum a spus nu mai stiu cine pe aici a sters postarile cu povestea mea.... si nu numai pentru ca a mai postat sub alta denumire Floare de lotus , Ura dintre clanuri si inca cateva ficuri...

Acum totul a trecut si ce conteaza Coraa noastra nu este vinovata si ce conteaza si mai mult POSTEZ NEXT MAI PE SEARA!!!!!
Sus In jos
voltura16
Genin
Genin
voltura16

Localizare Localizare : in fata calculatorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 143
Puncte : 227
Reputatie Reputatie : 70
Hobby-uri Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P
Stare de spirit Stare de spirit : a dracu de buna!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mier 20 Iul 2011, 15:28

REVENIND LA REALITATE

Este , este 5 dimineata sau poate 4? Nu stiu... cert este ca ma simt bine , simt primele raze ale soarelui care trec prin delicatele petale roz apoi cad direct pe pielra mea parca mangaindu-ma . Ma ntind usor pentru a nu-l deranja pe Sasuke care inca doarme , n-u s-a odihnit un moment azi noapte , chicotesc in sinea mea. Imi amintesc totul la perfectie pana si cea mai usoara atingere si nu regret nimic, pentru ca pentru prima data de cand l-am cunoscut pe brunet acesta a aratat ca are inima si se oate lasa ghidat de ea cu adevarat.
Ma intorc privindu-l , nu cred co sa ma satur vreodata de asta. Sta cu fata spre mine dar are ochii inchisi si este acoperit cu patura doar pana la brau, doarme . Razele soarelui ii mangaie si lui pielea , Doamne cat de bine arata are corpul atat de bine lucrat si....Of , ma intorc daca ma ma mai uit mult la el in felul asta n-o sa rezist si o sa sar pe el din nou.
Runda doi , ca sa-i spun asa a fost mult mai placuta decat prima si mai plina de "evenimente" asi putea spune ... dar nu o sa va povestesc azi, poate alta data.
Ma intreb , o partenera buna i-ar aduce micul de jun la pat... dar noi n-avem pat asa ca o las pe data viitoare . Of ... nu mai rezist ma ridic in sezut si-mi caut ceva sa pun pe mine dar nu gasesc nimic inafara de rochita , boxerii sunt sfasiati amintiri reinvin , chicotesc din nou si ma imbrac cu rochita apoi il privesc lung , hmmm.... ce vis animat.
"O noapte intunecata , el este inconjurat de cladiri negre care parca vor sa-l sufoce , alearga , alearga si drumul pare tot mai lung " parca ar fi un film de groaza dar sa revenim la visul lui " Alearga si se opreste brusc in fata unei usi imense - O cunosc , dar de unde?- Intra si da direct intr-o alee la fel de intunecata , ii este frica dar inainteaza pana la usa unei case unde intra cu spaima si-si lasa incaltamintea apoi inaiteaza . O usa , inca una larg deschisa , se duce temator spre ea "
-Mama.... Il aud si revin pe pamant si sesizez ca ma holbez la el... vorbeste in somn...
Visul lui continua " El se uita in jos si vede sange apoi cu lacrimi in ochi intra in camera si vde cadavrul lui Mikoto , se duce spre ea cu lacrimi in ochi si o strange la piept murdarindu-se cu sangele ei. " Vad cum pe pbrajii lui isi fac aparitia mici picaturi de apa , plange....
"Iese din camera si intra in alta in care sse afla tatal lui in aceiasi stare ca Mikoto , la el nu se mai uita ci alearga direct afara orbit de furie cautand vinovatul . Vede un barbat de la spate cu pelerina lunga care tocmai omorase un om si-i da drumu jos . Sasuke se duce tinta spre el iar aceste se intoarce brusc si-i da o lovitura puternica la ficati. Sasuke este jos aproape plangand de durere in timp ce barbatul misterios isi destainuie identitatea . Sasuke ramane uimit sa vada ca este insasi Itachi care ii spune un singur lucru cand el intreaba -de ce?-. Ii spune sa nu se arate in fata lui pana nu ajunge cel putin la nivelul lui de putere apoi dispare intr-un nor cenusiu iar Sasuke se trezeste brusc gafaind."
Eu ma uit la el putin speriata apoi il imbracisez , e transpirat...yak... El inca respira greu dar se uita in ochii mei si-mi raspunde la imbratisare.
-A trecut, noaptea aceea treci peste ea, uit-o.
-Asi vrea sa pot . Se indeparteaza de mine cautandu-si si el imbracamintea. Ia pantalonii pe el apoi se uita lung la camasa aruncata dupa cosul de picnic asemeni boxerilor mei fasii... Ii zambesc pervers apoi il intreb.
-Ce-ai zice de o baie impreuna?El ma priveste lung.
-Nu te mai saturi , nu? Eu dau din cap afirmand cu o privire copilaroasa iar el continua. Merg sa aduc ceva de mancare , m-ai extenuat aseara .Si dispare.
In sfarsit un moment de meditatie in liniste . Ce cosmar , ma intreb cum o fi sa visezi intruna aceiasi catastrofa... ma intrebdaca ar fi fost parintii mei in locul alor lui.... Dar am vazut clar chipul lui Itachi in visul lui ... nu era al unui asasin fara scrupule , regreta ceea ce a facut... simt ca este ceva in spatele acestei povesti si trebuie sa aflu ce inainte ca Sasuke sa faca ceva ce ar putea regreta. Aud un zumzet ... o voce cunoscuta care simt ca ma priveste atent dar dispare si o las balta .Probabil e Sasuke.
El se intoarce cu un brat de fructe pe care le mancam in liniste. Ultimul fruct ramas este o banana.
-De unde ai luat asta? Suntem in Japonia ... Aici nu prea cresc banane. Vad derulandu-se in capul lui totul... Le-a furat de la un negustor...Urat din partea lui dar in fine . Decojesc banana si incep s-o savurez , nu vreti sa stiti cu ce mutra ma priveste dar nu ma opresc ci din contra continui scotand sunete de placere.
-Ce faci? " Vrei sa ma scoti din calmul meu de fier?"
-Este foarte buna aceasta banana, vrei si tu? Apropo te-am scos din calmul tau demult. Imi ia banana si mi-o arunca.
-Ce-i cu tine? Te excict prea mult?
"Suntem priviti " Brusc imi schimb expresia fetei , deci a observat si el. Ma ridic si ciulesc urechile " Pregateste-te Sakura" Asta nu-i vocea mentala a lui Sasuke este ....
Nu mai am timp nici sa gandesc ca odata simt doua maini pe brau si nu sunt ale lui Sasuke .
"Sakura , nu te misca" Simt un briceag cum imi atinge gatul...

Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mier 20 Iul 2011, 15:44

Frumos.
Desi mai vroiam ceva pervers ca in capitolul trecut mi-a placut si asta.
Ma intreb ce o sa se intample.
Sper sa pui nextul repede.
Te pup dulce.
Spor la scris si la idei.
Bye.
Sus In jos
D3In 3Ng3L
Academy Student
Academy Student
D3In 3Ng3L

Localizare Localizare : peste tot dar niciunde
Nr. mesaje Nr. mesaje : 33
Puncte : 33
Hobby-uri Hobby-uri : mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : intotdeauna perversa

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mier 20 Iul 2011, 15:58

Frm si capitolu asta,defapt toate sunt super. good job Abia astept nextu. pune-l repede please
tbx i love you
Sus In jos
miahara_chan
Academy Student
Academy Student
miahara_chan

Localizare Localizare : pe undeva pe aici....cred
acebook acebook : https://www.facebook.com/acsinte.mihaela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 37
Puncte : 40
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : desenul,iesitul cu prietenii si bineinteles vizionarea de animeuri si sa citesc fan ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : nici rea nici buna ceva intre cele doua si pe langa

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mier 20 Iul 2011, 16:36

ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cine cine indrazneste sa incerce sa o omoare pe draguta si perversa de sakura?itachi?kabuto?cineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?serios credca o sa mi se lungeasca urechila pana aduci continuare la cat de nerabdatoare sunt sa aflu ce se intampla.orcum spor la scris si inspiratie multa sa ne aduci next cat mai repede!
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 J5fdba
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mier 20 Iul 2011, 16:41

Super tare capitolul asta, ca si toate celelalte kiss .....da oare cine vrea sa o omoare pe Saku`? think
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 J5fdba
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mier 20 Iul 2011, 18:08

Voltura este chiar foarte frumos. Imi place ca esti perversa lough, mai perversa decat mine *hampf*. Deci jur ca nu am mai vazut fic ca al tau lough Este prea...rar...prea....EXTRAORDINAR, imi aminteste de o...aoloo nu lough.
Adu nextul!! See'Ya!!
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19Mier 20 Iul 2011, 19:50

Sunt sigura ca-i Itachi.....sau nu...
Oricum Sasuke are dreptate, Sakura chiar nu se mai satura, perversa:))!
Oricum imi place foarte mult!
Astept next-ul, si sper sa-l pui cat mai curand!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 15 I_icon19

Sus In jos

O POVESTE INCITANTA +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 15 din 25Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-