Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O POVESTE INCITANTA +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Urmatorul

Vreti ca in urmatorul capitol sa pun o scena hentai (una mititica )?
1. Da
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_vote_lcap94%O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_vote_rcap
 94% [ 51 ]
2. Nu
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_vote_lcap6%O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_vote_rcap
 6% [ 3 ]
Total voturi : 54

Sondaj inchis

AutorMesaj
~ baby strumf ♥
Genin
Genin
~ baby strumf ♥

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Between Moon And Stars .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 173
Puncte : 204
Reputatie Reputatie : 15
Stare de spirit Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;xX]

O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 Empty
MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Lun 29 Aug 2011, 16:19

Ma bag si eu Dia .
Nu inteleg ce are de a face un baka cu ficul tau Voltura .
De aceea intru si eu in razboi , deci baga-ma si pe mine Dia , de acum si eu declar RAZBOI impreuna cu cei care au intrat .
Ai un fic bun Voltura , nu inteleg de ce nu il continui , stii foarte bine ca daca nu pui nextul ficul tau va ajunge la "Fan Ficuri Blocate"? Stii eu una nu prea imi va placea sa-ti vad ficul acolo .
Asa ca nu te supara pe noi , dar declar/declaram razboi ! angry
Pregateste Voltura ! take this!
Pune nextul ala , ca de nu , nu stiu ce se va intampla cu tine in continuare .

Daca acel baka vrea bataie sa-mi spuna ca i-o ofer cu placere , din cauza lui acest fic nu este contiuat si noi ripostam in legatura cu asta!
Acel baka nu va mai vedea ziua de maine , il asigur !

Si cum spunea si Dia ( in love ) RUSINE down
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

Localizare Localizare : undeva prin Romania
acebook acebook : Dyy Dya
Nr. mesaje Nr. mesaje : 871
Puncte : 986
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : ♥Music ♥

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Lun 29 Aug 2011, 19:01

Muhahah,Asta e sfarsitul tau vulturo!!!!! lough Acuma:bagi nextul ala?Desi nu mai stiu de ce intreb deoarece stiu sigur cu nu prea repede il bagi.Si inca o data:RUSINE!!!!!TE bat volturo,nici nu stii ce nervi am pe tinE!Ini vine sa te pun intr-o barca si sa te trimit pe OCeanul Atlantic si sa te scufunzi ca Titanicul,iar daca voi plange ar fi doar pentr-u ca Nu Ai TeRmInAt FiCuL!!!
RUSINE!RUSINE!RUSINE! dap ! mA INTREB CAT COSTA O ARMA? biciuitor
Sus In jos
Camelia. †
Jōnin
Jōnin
Camelia. †

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Undeva!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1306
Puncte : 1525
Reputatie Reputatie : 125
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:>
Stare de spirit Stare de spirit : :3

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Lun 29 Aug 2011, 19:39

Voltura draga pune nextul ala odata!!!!!!!!! nervi! Deci suntem in alianta cu toti angry .Pune nextul ala odata.!!!!!!Ca de nu acel baka va avea de suferit biciuitor .Nu va mai vedea lumina zilei. lough Si de nu pui nextul sa-ti fie rusine!! down
Sus In jos
~ baby strumf ♥
Genin
Genin
~ baby strumf ♥

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Lun 29 Aug 2011, 19:42

Sunt cu tine Dia !
Sa facem impreuna ca acest fic sa fie continuat ! a hug
M-am saturat nervi! mi-am rup jumatate din par de nervi (mint) !

Ahhhh ! nervi! kboom

RUSINE Voltura !

PS: Scuze ca aduc vorba de asta aici , dar Dia si mie imi place de Itachi in love
Sus In jos
D3In 3Ng3L
Academy Student
Academy Student
D3In 3Ng3L

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : peste tot dar niciunde
Nr. mesaje Nr. mesaje : 33
Puncte : 33
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : intotdeauna perversa

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Mier 31 Aug 2011, 17:03

hai volturooo odata
toti vrem nextu punel odata

kboom nervi! wtf RUSINEE3333 !!!!!!!!!!!
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Mier 31 Aug 2011, 18:14

Eu is oricum in alianta!O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 544217 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 544217

Bun sa revenim! O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 621493 Eu plec azi in Croatia si ma intorc in 6 septembrie, daca pana atunci nu pui next s-a zis cu tineO POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 621493 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 621493 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 621493 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 621493 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 621493 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 621493

SI INCA O DATA!!!!!! R U S I N E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Joi 01 Sept 2011, 16:40

te roooooooooooooooooog sa pui next k ma omori :><:
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Vin 02 Sept 2011, 18:28

gata voltura!unde pisici e nextul bah frate? angry Las' ca bag eu un next la ficul tau si nu imi pasa daca iau ban,dar vreau un next,si numa eu si ceilalti il vor,tu esti bine? biciuitor de bat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rau de tot!Pana cand ai sa mai astepti cu nextul?
RUSINE A TREIA OARA!!! take this!
Sus In jos
voltura16
Genin
Genin
voltura16

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : in fata calculatorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 143
Puncte : 227
Reputatie Reputatie : 70
Hobby-uri Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P
Stare de spirit Stare de spirit : a dracu de buna!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Vin 02 Sept 2011, 18:36

dia , baga tu nextul si dupa bag eu , ok?
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Vin 02 Sept 2011, 18:39

dar eu vreau nextul de la tine!!!!!!!!!!! sad de ce esti rea cu mine?ce ti-am facut?de ce? sad sad Sunt opsedata de ficul tau,tu nu intelegi fata? crying gata,ma sinucid
Cauza:voltura!
data inmormantarii:maine
locul:lacul Rosu
,,De ce?De ce nu bagi nextul?hai te rog dulcica ca o capsuna cu zahar si miere" crying
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Vin 02 Sept 2011, 18:41

Bah fratilor si surorilor,bagati si voi comentari!!1 angry numai ma ajuta nimeni so o pun pe voltura la scris? confuz acum pe bune!..........plang. sad

Nu mai fa double-post! Intervenit de •Coffee
Sus In jos
LoVe SHINee
Genin
Genin
LoVe SHINee

Localizare Localizare : in fata leptopului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 53
Puncte : 56
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : plimbatu cu rolele
Stare de spirit Stare de spirit : foarte buna

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Vin 02 Sept 2011, 19:06

Volturo chiar vrei sa ma sinucid si eu impreuna cu sora mea dia??!?De ce pisici mei nu pui nextul??!Chiar vrei sa intri la puscarie din cauza ca 2 fete care s-au sinucis ca nu vrei tu sa pui nextul?Daca nu apare pana maine la ora 12 eu si dia ne sinucidem!Da ce stam sa ne rugam te de tine daca nu vrei sa il pui asta este platesti cu inchisoarea.
P.S:fie buna mancarea de acolo
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

Localizare Localizare : Tokyo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 784
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Vin 02 Sept 2011, 20:10

VOLTUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....A`VENIT`FANUL`TAU`NUMARUL`UNU`AICI`SI`NUI`PLACE`CE`VEDE!!!!!!!FANUL`TAU`NUMARUL`UNU`VREA`NEXTUL`SI`DACA`SE`POATE`SECOLUL`ASTA`TE`ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGGGGGG

NEXT`please
Sus In jos
http://paradox15.tumblr.com/
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Vin 02 Sept 2011, 20:12

Voltura...Te rog sa nu ne mai torturezi .Te rog sa pui next-ul . curiozitatea si suspansul sunt prea mari si ai talent .Chiar ti-a reusit acest fic si vrem next-ul . Curiozitatea ne toaca , stoarce , mananca , inebuneste ... mai pe scurt : ne omoara . happy2 Nu ne mai lasa sa fierbem aici . please Next please
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Vin 02 Sept 2011, 20:27

cica fanul nr 1!? angry ai tupeu nu gluma Laura,bine fie,dar eu sunt fanul nr 2 si nimeni nu e fan mai mare ca mine si fanul nr 1,adica Laura.Voltura ma arunc in Dunare daca nu bagi nextul
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

Localizare Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania.
acebook acebook : Adria
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3033
Puncte : 3625
Reputatie Reputatie : 332
Hobby-uri Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving.
Stare de spirit Stare de spirit : Meh.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Vin 02 Sept 2011, 23:27

Voltura , te rog mult sa bagi Nextul , ar insemna mult pt. mine !
Atat iti cer , nimik mai mult ! crying
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Sam 03 Sept 2011, 10:51

imi pare rau sa te anunt dia dar eu de cand a scirs primul capitol...de atunci il citesc iar tu tiai fc contul mai tarziu :))

oricum eu nu ma cert pt asa cv lough
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 Asss10O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Sam 03 Sept 2011, 12:17

Aolo, vad ca s-au cam incins spiritele pe aici... Dia, daca Voltura trece printr-o pasa proasta atunci nu trebuie sa incepi sa zbieri pe aici, chiar nu are sens... O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 994253 O sa puna ea capitolul, fii fara grija, doar ca momentan poate are probleme sau pur si simplu nu mai are idei. Oricum, nu transformati comm-urile in ceva urat, deoarece nu se merita. Si inca ceva: care este chestia cu rusine? Este rusine ca nu pune nextul sau altceva, ca sincer nu inteleg... Gata, ca deja fac off si nu trebuie...

Deci Voltura, sa pui nextul pe care toata lumea de aici il asteapta si sa fie lung ai inteles? Vezi ca incep si eu cu amenintarile... :)) Spor la scris si multe idei... Te-am pupacit dulce... in love

choco^^
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Sam 03 Sept 2011, 12:19

:)) bine zis chocolatooooo kiss hai mai repede volturooo in love pls: kiss
Sus In jos
~ baby strumf ♥
Genin
Genin
~ baby strumf ♥

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Sam 03 Sept 2011, 12:38

Ohh Doamne , Choco are dreptate ...
Imi pare rau Voltura doar ca m-am enervat si nu mi-am dat seama ce fac ...
Sper sa ma/ne poti ierta si asteptam nextul indiferent cand va venii .
Eu sincer ies din alianta , scuze Dia dar Choco are dreptate daca stai sa te gandesti .
Imi pare rau Voltura ... crying

Te pup kiss
Te iubesc in love
Te imbracisez a hug

Ja Ne ! hi!

PS:Imi Pare Rau !
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Sam 03 Sept 2011, 14:25

DA,asa e ...cred ca m-a cam luat valul cu asta,oricum cred ca deja devin enervanta pentr-u toti,oricum voltura scuze de deranj ,jaa nee
Sus In jos
~ baby strumf ♥
Genin
Genin
~ baby strumf ♥

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Dum 04 Sept 2011, 10:44

Dia , draga mea ,
Nu esti enervanta , nu te mai subestima !
Nu enervezi pe nimeni , toti ne scapam de sub control asa cu ai cu ce sa te invinovatesti . happy2
Te kiss Te in love Te a hug

Ja Ne ! hi!
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Dum 04 Sept 2011, 11:40

Diaaaaa >:d< bitha stai tu flex ca toti suntem asa cand suntem asa nerabdatori.....las ca nu esti singura si pe mn ma cam ia valul cateodata si NU, nu esti enervanta, asta este numai in capul tau kiss

VOLTURAAAAAAAAAA, next ca ma sinucid please
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 Asss10O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Lun 05 Sept 2011, 11:51

Asa, deci inca o asteptam pe voltura pe aici si speram sa ajunga cat mai curand... :-"...

Dia, draga mea, nu esti enervanta si da, se mai intampla sa te ia valul, nu este nicio problema daca te opresti la un moment dat... Oricum, multumesc ca nu ati inceput si mai tare... :))

De acum inainte nu mai scriem decat ca vrem capitolul urmator de la voltura... Ca sa nu facem off, nu de alta... Plus ca trebuie sa ii mai aducem aminte ca vrem nextul ala... :))

Hai ca deja ma apuca si pe mine... :)) Asteptam nextul voltura...

Te-am pupacit dulce... in love

choco^^
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19Mar 06 Sept 2011, 10:20

ok, am promis! m-am intors din croatia si vad ca tot nu ai pus nextO POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 896861 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 896861 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 896861

Eu nu inteleg de ce ne torturezi in halul asta, si culmea ca, sti ca nimeni nu poate pune un next asa de bun la ficul asta, in afara de tine.

Eu iti spun doar ca nu ma sinucid doar pentru ca nu ai pus nextO POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 734925 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 734925 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 734925 nu ar avea rost, dar daca nu pui next iti pierzi fanii, pentru ca ficul asta e de 1000 de ori mai bun decat celalalt fic al tau. O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 734925
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 20 I_icon19

Sus In jos

O POVESTE INCITANTA +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 20 din 25Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-