|
|
Vreti ca in urmatorul capitol sa pun o scena hentai (una mititica )? | 1. Da | | 94% | [ 51 ] | 2. Nu | | 6% | [ 3 ] |
| Total voturi : 54 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
~ baby strumf ♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Between Moon And Stars . Nr. mesaje : 173 Puncte : 204 Reputatie : 15 Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;xX]
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 29 Aug 2011, 16:19 | |
| |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 29 Aug 2011, 19:01 | |
| Muhahah,Asta e sfarsitul tau vulturo!!!!! Acuma:bagi nextul ala?Desi nu mai stiu de ce intreb deoarece stiu sigur cu nu prea repede il bagi.Si inca o data:RUSINE!!!!!TE bat volturo,nici nu stii ce nervi am pe tinE!Ini vine sa te pun intr-o barca si sa te trimit pe OCeanul Atlantic si sa te scufunzi ca Titanicul,iar daca voi plange ar fi doar pentr-u ca Nu Ai TeRmInAt FiCuL!!! RUSINE!RUSINE!RUSINE! mA INTREB CAT COSTA O ARMA? |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 29 Aug 2011, 19:39 | |
| Voltura draga pune nextul ala odata!!!!!!!!! Deci suntem in alianta cu toti .Pune nextul ala odata.!!!!!!Ca de nu acel baka va avea de suferit .Nu va mai vedea lumina zilei. Si de nu pui nextul sa-ti fie rusine!! |
|
| |
~ baby strumf ♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Between Moon And Stars . Nr. mesaje : 173 Puncte : 204 Reputatie : 15 Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;xX]
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 29 Aug 2011, 19:42 | |
| |
|
| |
D3In 3Ng3L Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste tot dar niciunde Nr. mesaje : 33 Puncte : 33 Reputatie : 0 Hobby-uri : mai multe Stare de spirit : intotdeauna perversa
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 31 Aug 2011, 17:03 | |
| hai volturooo odata toti vrem nextu punel odata RUSINEE3333 !!!!!!!!!!! |
|
| |
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 31 Aug 2011, 18:14 | |
| |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 01 Sept 2011, 16:40 | |
| te roooooooooooooooooog sa pui next k ma omori :><: |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 02 Sept 2011, 18:28 | |
| gata voltura!unde pisici e nextul bah frate? Las' ca bag eu un next la ficul tau si nu imi pasa daca iau ban,dar vreau un next,si numa eu si ceilalti il vor,tu esti bine? de bat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rau de tot!Pana cand ai sa mai astepti cu nextul? RUSINE A TREIA OARA!!! |
|
| |
voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 02 Sept 2011, 18:36 | |
| dia , baga tu nextul si dupa bag eu , ok?
|
|
| |
dydy Chūnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 02 Sept 2011, 18:39 | |
| dar eu vreau nextul de la tine!!!!!!!!!!! de ce esti rea cu mine?ce ti-am facut?de ce? Sunt opsedata de ficul tau,tu nu intelegi fata? gata,ma sinucid Cauza:voltura! data inmormantarii:maine locul:lacul Rosu ,,De ce?De ce nu bagi nextul?hai te rog dulcica ca o capsuna cu zahar si miere" |
|
| |
dydy Chūnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 02 Sept 2011, 18:41 | |
| Bah fratilor si surorilor,bagati si voi comentari!!1 numai ma ajuta nimeni so o pun pe voltura la scris? acum pe bune!..........plang. Nu mai fa double-post! Intervenit de •Coffee |
|
| |
LoVe SHINee Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : in fata leptopului Nr. mesaje : 53 Puncte : 56 Reputatie : 3 Hobby-uri : plimbatu cu rolele Stare de spirit : foarte buna
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 02 Sept 2011, 19:06 | |
| Volturo chiar vrei sa ma sinucid si eu impreuna cu sora mea dia??!?De ce pisici mei nu pui nextul??!Chiar vrei sa intri la puscarie din cauza ca 2 fete care s-au sinucis ca nu vrei tu sa pui nextul?Daca nu apare pana maine la ora 12 eu si dia ne sinucidem!Da ce stam sa ne rugam te de tine daca nu vrei sa il pui asta este platesti cu inchisoarea. P.S:fie buna mancarea de acolo |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 02 Sept 2011, 20:10 | |
| VOLTUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....A`VENIT`FANUL`TAU`NUMARUL`UNU`AICI`SI`NUI`PLACE`CE`VEDE!!!!!!!FANUL`TAU`NUMARUL`UNU`VREA`NEXTUL`SI`DACA`SE`POATE`SECOLUL`ASTA`TE`ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGGGGGG NEXT` |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 02 Sept 2011, 20:12 | |
| Voltura...Te rog sa nu ne mai torturezi .Te rog sa pui next-ul . curiozitatea si suspansul sunt prea mari si ai talent .Chiar ti-a reusit acest fic si vrem next-ul . Curiozitatea ne toaca , stoarce , mananca , inebuneste ... mai pe scurt : ne omoara . Nu ne mai lasa sa fierbem aici . Next |
|
| |
dydy Chūnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 02 Sept 2011, 20:27 | |
| cica fanul nr 1!? ai tupeu nu gluma Laura,bine fie,dar eu sunt fanul nr 2 si nimeni nu e fan mai mare ca mine si fanul nr 1,adica Laura.Voltura ma arunc in Dunare daca nu bagi nextul |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 02 Sept 2011, 23:27 | |
| Voltura , te rog mult sa bagi Nextul , ar insemna mult pt. mine ! Atat iti cer , nimik mai mult ! |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 03 Sept 2011, 10:51 | |
| imi pare rau sa te anunt dia dar eu de cand a scirs primul capitol...de atunci il citesc iar tu tiai fc contul mai tarziu :)) oricum eu nu ma cert pt asa cv |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 03 Sept 2011, 12:17 | |
| Aolo, vad ca s-au cam incins spiritele pe aici... Dia, daca Voltura trece printr-o pasa proasta atunci nu trebuie sa incepi sa zbieri pe aici, chiar nu are sens... O sa puna ea capitolul, fii fara grija, doar ca momentan poate are probleme sau pur si simplu nu mai are idei. Oricum, nu transformati comm-urile in ceva urat, deoarece nu se merita. Si inca ceva: care este chestia cu rusine? Este rusine ca nu pune nextul sau altceva, ca sincer nu inteleg... Gata, ca deja fac off si nu trebuie... Deci Voltura, sa pui nextul pe care toata lumea de aici il asteapta si sa fie lung ai inteles? Vezi ca incep si eu cu amenintarile... :)) Spor la scris si multe idei... Te-am pupacit dulce... choco^^ |
|
| |
Honey B Chūnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 03 Sept 2011, 12:19 | |
| :)) bine zis chocolatooooo hai mai repede volturooo pls: |
|
| |
~ baby strumf ♥ Genin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 03 Sept 2011, 12:38 | |
| |
|
| |
dydy Chūnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 03 Sept 2011, 14:25 | |
| DA,asa e ...cred ca m-a cam luat valul cu asta,oricum cred ca deja devin enervanta pentr-u toti,oricum voltura scuze de deranj ,jaa nee |
|
| |
~ baby strumf ♥ Genin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 04 Sept 2011, 10:44 | |
| |
|
| |
Honey B Chūnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 04 Sept 2011, 11:40 | |
| Diaaaaa >:d< bitha stai tu flex ca toti suntem asa cand suntem asa nerabdatori.....las ca nu esti singura si pe mn ma cam ia valul cateodata si NU, nu esti enervanta, asta este numai in capul tau VOLTURAAAAAAAAAA, next ca ma sinucid |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 05 Sept 2011, 11:51 | |
| Asa, deci inca o asteptam pe voltura pe aici si speram sa ajunga cat mai curand... :-"...Dia, draga mea, nu esti enervanta si da, se mai intampla sa te ia valul, nu este nicio problema daca te opresti la un moment dat... Oricum, multumesc ca nu ati inceput si mai tare... :))De acum inainte nu mai scriem decat ca vrem capitolul urmator de la voltura... Ca sa nu facem off, nu de alta... Plus ca trebuie sa ii mai aducem aminte ca vrem nextul ala... :))Hai ca deja ma apuca si pe mine... :)) Asteptam nextul voltura... Te-am pupacit dulce... choco^^ |
|
| |
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 06 Sept 2011, 10:20 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 | |
| |
|
| |
|