|
|
Vreti ca in urmatorul capitol sa pun o scena hentai (una mititica )? | 1. Da | | 94% | [ 51 ] | 2. Nu | | 6% | [ 3 ] |
| Total voturi : 54 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 15 Aug 2011, 16:05 | |
| Deci mor, mor aici, ce capitol tare, =p~=p~=p~ Deci eu efectiv teoretic practic si tehnic mor. Astept cu nerabdare nextul... Te-am pupacit dulce....
choco^^ |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 15 Aug 2011, 16:22 | |
| wow.Ce tare.vreau next-ul si te rog ca pe asta sa-l pui mai repede,ok? Deci este super,ultra,mega,frumos,extraordinar,misto,bestial,interesant,surprinzator sai pot sa mai continui dar ati prins voi ideea . Haide ca fac aici crize (Daca nu primesc next-ul fac urat ) |
|
| |
♥Barbie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ghiceste.. Nr. mesaje : 281 Puncte : 311 Reputatie : 29 Stare de spirit : Happy'bwaa :x
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 15 Aug 2011, 18:32 | |
| wow...superb... minunat..ne omori aici... pune repede continuarea.. plss... |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 15 Aug 2011, 22:00 | |
| Pey sunt noua pe aici. Ei bine am eu vreo saptamana, insa e prima data cand iti citesc ficul.... Iti dai seama cate capitole. Mi-a luat toata ziua. Dar mi-a placut la nebunie. Adica toate momentele alea SasuSaku. Sunt prea tari, esti prima care reuseste sa ma impresioneze cand vine vorba despre relatia lor. Ideile tale au cuprins toate dar absolut toate asteptarile mele. Stiu ca mai e foarte putin din fic... vreo 2-3 capitole :((. In fine, trebuia sa se termine o data si o data... da n-are nimic ca ma apuc si il mai citesc inca o data. E prea tare. Si te felicit ca ai o inspiratie/ imaginatie foarte bogata. Plus ca din cate am inteles ai 16 ani si e normal ca frazele si ideile despre relatii sa fie mai ample, pentru ca nah si tu la randul tau ai experienta..... Astept nextu' :X:X:X:X:X:X Sper sa-l postezi curand :D |
|
| |
Teo.Dora Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Stefanestii de Arges Nr. mesaje : 111 Puncte : 119 Reputatie : 10 Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr. Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 16 Aug 2011, 22:47 | |
| 1. Multumesc Doamne!!!! , 2. Ma-i pacalit bine cu mooolt astaptata continuare , 3.A fost super!!! si 4.Sa nu mai intarzii cu next-ul , ca mor de curiozitate!!!! app sa-mi zici si mie cand iei vacanta si cand te intorci si continui cu Sezonul 2 PUPICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII x x x [b] |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 16 Aug 2011, 22:50 | |
| Apoi o dat Cel de Sus sa ne asculti!!!!!!!!!!!!1 Imi place si acum o sa am rabdare la next |
|
| |
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 17 Aug 2011, 20:22 | |
| |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 18 Aug 2011, 17:33 | |
| BINE ca ai pus continuarea. dar acum vreau continuarea continuarii caci altfel mor de curiozitate |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 19 Aug 2011, 20:05 | |
| |
|
| |
D3In 3Ng3L Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste tot dar niciunde Nr. mesaje : 33 Puncte : 33 Reputatie : 0 Hobby-uri : mai multe Stare de spirit : intotdeauna perversa
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 22 Aug 2011, 20:13 | |
| in sf ai venit cu nextu , poi tot ce pot sa sp...... e ca ai imaginatie nu gluma NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ubita pwp |
|
| |
dydy Chūnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 26 Aug 2011, 16:41 | |
| Hei Tu!!!!!!!!!!Nu stii ca deja ajung la spitalul romaniei daca nu bagi nextul.Ai zis ca mai sunt 5 capitole dar chiar pe alea 5 nu le mai pui?! Si eu care credeam ca iti place sa scrii Dar vad ca m-am inselat!Hai mai fata si baga nextul ala ca toti iti adoram ficul asta Dumnezeiesc |
|
| |
voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 26 Aug 2011, 19:42 | |
| Azi m-a suparat un prost si ma simt rea asa ca nu primiti nex pana nu lasati macar o injuratura la celalalt fic al meuJOCURI PERVERSE -Agent Voltura. Azi sunt rea si cruda , condamnati-ma daca puteti. |
|
| |
dydy Chūnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 26 Aug 2011, 19:54 | |
| Pe buna dreptate voltura,daca nu ar fi interzis in romania te-as gasi cu un GPS si te-a da pe mana mortii,dar atunci cu siguranta nu ai mai termina ficul asta super,tare,mega misto si as fi nevoita sa stau cu mainile in san deocamdata! Din pacate nu pot lasa injuraturi deoarece interzice regulamentul,si te-ai supara,dar la ce nervi am acuma pe tine ca nu pui nextul as faceo cu cea mai mare placere. |
|
| |
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 26 Aug 2011, 21:32 | |
| De ce esti rea cu noi? Dar daca nu aduci nextuu mai repede o sa iasa cu scandal si nu cred ca vrei asta nu? Deci hai mai repede cu nextuuu,te rog eu dulce ca o savarina |
|
| |
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 26 Aug 2011, 22:06 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 27 Aug 2011, 11:05 | |
| Of, of, ce ne facem noi cu tine? Deci jur ca omor toti prostii care te mai supara daca nu postezi nimic curand... Las' ca vad ei, se pun cu cine nu trebuie... O sa-si doreasca sa nu se fi nascut... So, next please... Te-am pupacit dulce... |
|
| |
dydy Chūnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 27 Aug 2011, 20:27 | |
| Rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Unde enextul ala?Vezi ca am ajuns azi la spital si te dau pe tine in judecata!De ce nu l-ai pus mah!? |
|
| |
Sansa ♛ Genin
| |
| |
dydy Chūnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 27 Aug 2011, 22:37 | |
| |
|
| |
LoVe SHINee Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : in fata leptopului Nr. mesaje : 53 Puncte : 56 Reputatie : 3 Hobby-uri : plimbatu cu rolele Stare de spirit : foarte buna
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 28 Aug 2011, 02:40 | |
| dia sunt cu tine ce zici de o alianta speciala pentru ca useri sa puna next la ficurile lor? Esti de acord?Sunteti de acord si voi ceilalti? P.S:Voltura pune nextul ala o data ca o sa imbatranim pana il pui asa vrei sa aratam cand o sa pui nextul? |
|
| |
dydy Chūnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 28 Aug 2011, 14:58 | |
| Da,voi forma o alianta cu sabinuta,voi FAce contrabanda si dupa ce voi mai creste o voi cauta pe voltura si am sa o oblig sa puna nextul ala iar daca nu il pune .VOLTURA BAGA NEXTUL! |
|
| |
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 28 Aug 2011, 17:02 | |
| Ma bag si eu dia,inebunesc aici volutura si nu cred ca sunt singura,vrei sa ne bagi in spital,vrei sa ne rugam de tine in genunchi si deja mare parte dintre noi face asta,merg la drepturile cititorului si te dau in judecata Deci te implor adu mai repede nextuuu ala |
|
| |
dydy Chūnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 28 Aug 2011, 17:50 | |
| Deci cine se mai baga in alianta asta?Am deja 3 complici:Emerald,sabinuta si AnDrA99GiRl. Voltura baga bah nene odata nextul ca ma arunc de la etaj,ce te-aj injura dar stiu ca e interzis pe acest site,oricum doar imagineaza-ti vorbele. .Ma intreb daca nu este vreo regula de genu:Va rugam sa terminati toate ficurile pe care le-ati inceput.Obligati-o careva pe fata asta sa bagi nextul ca de nu atunci ajung la psihiatrie si nu merg singura:Te duc si pe tine voltura! |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 28 Aug 2011, 20:36 | |
| Deci este cel mai tare fic! Il citesc de ceva vreme si este bestial! Asa ca te rog pune nextu ala odata ca ma sinucid !!! Te rog dulce ca o savarina nu mai dulce !!! Te rog!!! Te pup si spor la scris si la idei! Bye |
|
| |
D3In 3Ng3L Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste tot dar niciunde Nr. mesaje : 33 Puncte : 33 Reputatie : 0 Hobby-uri : mai multe Stare de spirit : intotdeauna perversa
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 29 Aug 2011, 12:55 | |
| ma bag si yo ca vreau NEEEEEEEEXT! serios acuma o sa ajung pensionara pana pui uh nextu |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 | |
| |
|
| |
|