|
|
Vreti ca in urmatorul capitol sa pun o scena hentai (una mititica )? | 1. Da | | 94% | [ 51 ] | 2. Nu | | 6% | [ 3 ] |
| Total voturi : 54 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 02 Aug 2011, 13:30 | |
| Alta scena Hentai? Uraa! ...Doar glumeam....Deci abia astept sa pui nextu` ca ne-ai lasat in suspans....Spor la scris Bye!-Bye!^^ |
|
| |
~ baby strumf ♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Between Moon And Stars . Nr. mesaje : 173 Puncte : 204 Reputatie : 15 Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;xX]
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 02 Aug 2011, 13:33 | |
| |
|
| |
D3In 3Ng3L Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste tot dar niciunde Nr. mesaje : 33 Puncte : 33 Reputatie : 0 Hobby-uri : mai multe Stare de spirit : intotdeauna perversa
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 07 Aug 2011, 18:06 | |
| volturoo hai cu nextu mai repede |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| |
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 07 Aug 2011, 20:40 | |
| Hello? Where is the next chapter? I want to know what happens and for this I need to read the chapter. I'll kill you, if you don't bring me something to read, understood? |
|
| |
Teo.Dora Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Stefanestii de Arges Nr. mesaje : 111 Puncte : 119 Reputatie : 10 Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr. Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 09 Aug 2011, 15:01 | |
| Te rog!!!! pune nextr-ul !!!! :X:X:* |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 10 Aug 2011, 17:49 | |
| |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 10 Aug 2011, 22:53 | |
| HAI TE ROOOOOOOOG NEXT K MURIM AICI |
|
| |
Teo.Dora Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Stefanestii de Arges Nr. mesaje : 111 Puncte : 119 Reputatie : 10 Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr. Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 12 Aug 2011, 23:48 | |
| Bai va rog!!! ea nuo sa puna next-ul pana nu o sa aiba cel putin 15 com-uri , haica nu va doare mana sa tastati sivoi acolo cva frum. P.S. Te rooooooooooooooooooooog pune next-ul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 13 Aug 2011, 02:19 | |
| Ok..deja imbatranim ! Pui next`u ala odata ? Ca deja nu mai pot de suspans ! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 13 Aug 2011, 10:24 | |
| haide nu ne mai tortura nu vezi ca toti asteptam next-ul si eu am inceput sa ma dau cu cpul de pereti pana am facut o bubita mare .din ce cauza?pentru ca tu nu pui next-ul si ne lasi in suspans |
|
| |
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 13 Aug 2011, 10:57 | |
| Sunt complet de acord cu ea! VREM NEXT!!! |
|
| |
.allii. Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : in my fantasy world Nr. mesaje : 375 Puncte : 406 Reputatie : 28 Stare de spirit : de la foarte bine in susXD
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 13 Aug 2011, 14:26 | |
| Hai mai !! Te rugam sa ne dai next ca innebunim ( cel putin eu ) Deci si prin urmare pune nextul repede ca ai strans o groaza de comuri !!! |
|
| |
Teo.Dora Genin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 13 Aug 2011, 23:35 | |
| deci inebunesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:@:@:@ pune odata next-ul ala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cred ca o sa ajung la balamuk!!!!!!!!!!!!!! NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT ACUMMMMMM[/b] |
|
| |
Meli25 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Maramures Nr. mesaje : 91 Puncte : 96 Reputatie : 3 Hobby-uri : eleva Stare de spirit : <3
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 14 Aug 2011, 17:05 | |
| heii...pune nextu-l..;;) [-o< nu mai am rabdare sa astept..sunt foarte curioasa sa vad ce se intampla DEcI TE ROG!! PUNE NEXT-UL!! puppy dog eyes :o3 |
|
| |
voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 14 Aug 2011, 18:11 | |
| Lume pregatiti-va spiritual!
Maine la ora 3 fix (dupamiaza) primiti next!
|
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 14 Aug 2011, 18:12 | |
| Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Abea astept,la cat ne-ai tinut in suspans era si timpul |
|
| |
Meli25 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Maramures Nr. mesaje : 91 Puncte : 96 Reputatie : 3 Hobby-uri : eleva Stare de spirit : <3
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 14 Aug 2011, 20:48 | |
| Ooo ce bine :D dar tot nu am rabdare :)) maine este o zii mare 8-> abia astept.. te pup..bye-bye |
|
| |
voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 15 Aug 2011, 14:56 | |
|
Incep cu a imi cere scuze pentru ca v-am lasat sa asteptati mai mult de 3 saptamani.... acest capitol este pentru toti cei ce mi-au lasat comuri : Teo.Dora ,.allii. ,Emerald ♥ , coraa , . Areen . ,itasaku99 , dia ,♪ choco ♪ , D3In 3Ng3L , -sxypandadeiiu ,♥ Bee ♥ , The.Angel , sabinuta , Roxii Pufulete , Emerald ♥ , Laura ♥ , ***pInK_AnGeLL:::*** ,AnDrA99GiRl.... si restul clanului!!!! sper sa nu fi omis pe nimeni :D.
Va anunt din start ca va surprind in caoitolul asta , sper eu placut cu niste chesti ... hai sa le zicem "noi"...
CU CARTILE PE FATA.
2 ani de antrenamente si eu stau ca proasta sa ma sarute Itachi... n-ar fi fost atat de rau daca nu m-asi fi culcat cu frasu cu o seara inainte... asa ca trebuie sa fac ceva sa scap , printr-un jutsu ar fi inutil pentru ca de la el le stiu mai pe toate... sa incep sa ma lupt cu el si mai inutil ... tot in stadiul asta ajungem. Stau nemiscata si inca lipita de perete in timp ce el coboara cu atingerile se saruturile pana pe abdomenul meu si bruscb ii pica si lui fisa , se indeparteaza de mine suficient cat sa-mi vada chipul. " Ce-i cu ea? sunt mai mult decat sigura ca-l iubeste pe Sasuke , de ce sta s-o sarut? " -Esti o c***a! si se napusteste asupra mea trantinduma in asa fel de perete incat eu ma preling pana jos si raman uitandu-ma fix la el.. poate raspunsul este sa-l tin de vorba, Sa-i pun o intrebare total aeriana. -Auzi Itachi , tu ai iubit vreodata pe cineva? Se opreste din nou si ma sageata cu privirea vad in mintea lui cumrenasc amintiri pe care credea ca le-a uitat demult... Of frate , iar noaptea aia? astia din clanul Uchiha ma dispera , stiu ca a fost un masacru dar trebuie sa uiti ca sa mai poti si sa avansezi... o sa aud ceva simplu , probabil cum si-a ucis el prietena dar vad altceva. El in fata marelui consiliu al satului. -Clanul Uchiha este vinovat de eliberarea vulpii cu noua cozi. Itachi sta cu capul plecat si ii asculta iar cel deal 3-lea Hokage asistat de Danzou continua. -Itachi esti cel mai puternic membru al acestui clan , consiliul te obliga sa-i omori. Ii vad chipul lui Itachi , are in jur de 16 ani , are ochii plini de durere. -Nu pot... ei sunt tot e am ,ii iubesc. Vocea hokaghelui se aude crud. -Ai jurat sa aperi satul de toti dusmanii Itachi! Iar acum familia ta ne este dusman. Stii ca daca nu o vei face tu o vor face altii si atunci si tu vei fi victima si vei muri asa ca n-ai de ales . Ai timp pana maine. Il vad cum se ridica si iese pe usa masivade lemn de fag apoi se duce in padure si proptinu-se de un copac incepe sa planga . nu pot sa cred, satul l-a obligat sa ii omoare pe toti. In aceiasi zi se duce in cartierul Uchiha si trece pe langa fiecare amintindu-si toate moentele placute apoi incepe, de la cel mai nesimnificativ vanzator pana la parintii lui si cel mai bun prieten pe care il decapiteaza cu lacrimi in ochi . Iese din casa si merge printre cadavre pana da de Sasuke. Nu pot sa cred, sentimentele lui ma coplesesc , si nu erau de ura cum asi fi crezut ci de dragoste, deasta nu l-a omorat pe Sasuke , pentru ca-l iubea... bine si pe langa asta este si motivul ca vrea sa moara cu onoare omorat de propriul frate pentru ca el sa devina mai puternic si sa razbune clanul... De aici stiu povestea ,am mai auzit-o de prea multe ori. El il lasa pe Sasuke cu ochii in lacrimi dupa un discurs crud si pleaca , dar nu pleaca sa-si sarbatoreasca fapta lund in vedere ca sharingan se dezvolta doar atunci cand iti omori cele mai dragi persoane , ci se duce sa sufere. Un an de stat singur in padure si ancand doar sa se tin in viata. Apoi a intrat in Akasuki... Ce poveste trista. Dupa toata aceasta poveste el imi raspunde sec. -N-am iubit niciodata. Imi ridic privirea spre el si napustindu-ma asupra lui il iau in brate si incep sa vorbesc facandu-l sa inteleaga ca stiu totul.. -Itachi Uchiha, tu esti membru al clanului Uchiha, cand aveai 16 ani a fost obligat de al 3-lea Hokage si Danzou sa iti omori clanul. Dar nu ai putut sa il omori si pe Sasuke , pentru ca il iubesti prea mult, asa ca l-a lasat in viata. Ai intrat in Akatsuki ...Cine a dat drumul defapt vulpii cu 9 cozi? Cred ca intrebarea a venit prea repede, prea pe nesteptate, el ramane nemiscat " De unde... stie?" -De la tine , vezi tu... Intr-o fractiune de secunda ma tranteste cu putere de pamant si-mi prinde ambele maini la spate , esti spion din sat? ai fost special trimisa sa ma peinzi in capcana, nu va mai las sa va folositi de mine!!! ma leaga si ma taraste afara din vagauna legandu-ma de un copac apoi stand drept in fata mea scoate in cutit care parea destul de ascutit apoi mi-l infinge in mana. Nu pot explica ce simt acum mai ales ca simt ca cutitul a trecut de fratul meu infingandu-se in trunchiul copacului apoi apropindu-se de mine isi activeaza Amaterasu si intreaba. -De unde stii toate astea despre mine? Il privesc dura apoi pe un ton sec ii spun la randul meu aproape tipand , mai mult de durerea provocata de cutitul din mana mea. -Citesc ganduri , ma rog aud ce gandesc cei din jurul meu... defapt doar celor ce folosesc sharingan." cum sa citeasca ganduri? dar este imposibil" Offf... ce asi putea spune si mie mi-a luat ceva pana m-am acomodat cu ideea ca exista persoane care pot auzi ce gandesc. -Este foarte posibil , gandeste-te la ceva , sau la cineva si eu o sa-ti spun. Se da putin in spate si incepe. Se gandeste la nu stiu cum sa explic , il vad pe Itachi si pe Sasuke (http://dl4.glitter-graphics.net/pub/686/686104lcu0uv7mft.jpg ) -Te gandesti la unul din ultimele tale momente ptrecute cu Sasuke , va jucati ca doi copii intr-o piscinuta albastra , erati in curtea sin spatele casei voastre iar Sasuke te stropea cu apa si tu la fel. " Extraordinar , are dreptate, imi aude gandurile." -Cu ce ma stropea Sasuke? Acum ma testeaza... de parca nu e deja convins ca spun adevarul. Cu un pistol de apa ... culoare galben verzui. El se apropie de mine si-mi scoate cutitul din mana si ma elibereaza. Eu duc mana intacta pe rana si o vindec in timp ce el ma priveste sceptic. " De cand auzi ce gandesc?" Of doamne , cat seamana cu Sasuke... -Si Sasuke mi-a pus aceiasi intrebar, te aud de cand ne-am cunoscut. " Ce ai mai auzit de la mine in ultimii 2 ani?" Sa ma gandesc... hmm stii nu prea multe eram prea preocupata sa mor de durere dupa fiecare antrenament decat sa stau si sa te ascult pe tine... -Nu foarte multe, tu iti ascunzi gendurile si de tine insuti dar mai ai si scapari exemplu ziua de azi. El lasa privirea in pamant. Cine a eliberat defapt vulpea cu 9 cozi? Continui eu ezitand oarecum. Incearca sa evite raspunsul " De ce sa-ti spun nu esti in stare sa scotocesti in mintea mea si sa afli?" Of identic Sasuke! -Nu pot sa aud decat daca te gandesti , I tachi nu esti tu vinovat , ai jurat sa protejezi satul si sa-ti asculti hokaghele si vreau sa te ajut dar raspunsul nu este moartea ta acum zi-mi cine a eliberat vulpea cu 9 cozi? -Mandara.... Numele a iesit printre zintii lui cu dispret. -Si totusi de ce te-ai alaturat organizatiei lui? De ce te-ai alaturat Akasuki? -Pentru a ma asigura ca nu vor ataca satul frunza. Satul frunza , satul frunza de ce sa protejezi ceva ce te-a distrus? haaa !? -Tu defapt nu satu ci pe cineva din sat , pe Sasuke! " Da..." -Atunci de ce vrei sa te lupti cu el ? doar ca sa mori ca un las? " Vreau sa-i dau ceva ce-i apartine..." Arata cu mana spre ochi lui. -Amaterasu! Gandeste repede Sakura, stai aici 3 zile pana turbeaza Sasuke si-l omoara fara sa clipeasca pe Itachi sau mergi sa-i spui adevarul si lui si faci o reuniune de familie? -Nu incape vorba , nu va las sa va macelatiti!!! Si zicand astea imi fac o iesire triumfala din peisaj cu cel mai banal jutsu de transport .
________________________________________________________________________________________________________________
Va urma :D
|
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
| |
| |
Meli25 Genin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 15 Aug 2011, 15:21 | |
| sper ca o sa pui next`ul repede;;) te rogg:P te pup! si chear interesant capitol 8->:P |
|
| |
miahara_chan Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe undeva pe aici....cred acebook : https://www.facebook.com/acsinte.mihaela Nr. mesaje : 37 Puncte : 40 Reputatie : 1 Hobby-uri : desenul,iesitul cu prietenii si bineinteles vizionarea de animeuri si sa citesc fan ficuri Stare de spirit : nici rea nici buna ceva intre cele doua si pe langa
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 15 Aug 2011, 15:23 | |
| da da da da in sfarsit next.a da si scuze ca nu am dat com mai inainte da am avut ceva probleme cu calculatoru.orcum a fost superb capitolu asta.deabea astept sa vad ce se mai intampla.spor la treaba si adu next cat poti de repede. |
|
| |
Iron Maiden Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In propria-mi lume acebook : Facebook Nr. mesaje : 243 Puncte : 287 Reputatie : 26 Stare de spirit : Sarita de pe fix si scufundata in plictiseala...
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 15 Aug 2011, 15:30 | |
| Wow ce tare e !!! Abea astept nextul ! Sper sa il pui repede !!! Oare ce o sa se intample in continuare?? Oare ce o sa zica itachi? Spor la scris!! |
|
| |
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 15 Aug 2011, 15:39 | |
| Insafarsit!!!!ce ma bucur ca ai adus nextuuu este grozav ,abea astept sa vad ce va face Sakura astept repede nextuuu |
|
| |
.allii. Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : in my fantasy world Nr. mesaje : 375 Puncte : 406 Reputatie : 28 Stare de spirit : de la foarte bine in susXD
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 15 Aug 2011, 15:44 | |
| In sfarsit nextul . Ne-ai lasat in suspans nu gluma . Deci sunt curioasa peste masura . pune te rog nextul repede , repejor
Ultima editare efectuata de catre .allii. in Mar 16 Aug 2011, 22:51, editata de 1 ori |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 | |
| |
|
| |
|