Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O POVESTE INCITANTA +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Urmatorul

Vreti ca in urmatorul capitol sa pun o scena hentai (una mititica )?
1. Da
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_vote_lcap94%O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_vote_rcap
 94% [ 51 ]
2. Nu
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_vote_lcap6%O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_vote_rcap
 6% [ 3 ]
Total voturi : 54

Sondaj inchis

AutorMesaj
Deddy<3
Genin
Genin
Deddy<3

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 86
Puncte : 93
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Sa Dansez si Sa Desenez
Stare de spirit Stare de spirit : Vesela

O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 Empty
MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Mar 06 Sept 2011, 15:26

buna voltura ..... vreau sa iti spun ca iti iubesc la nebunie ficul tau kiss in love ....e palpitant si te rog sa pui urmatorul capitol fiindca inebunesc daca nu aflu sfarsitul :)) ......te implor din adancul inimii :))
Sus In jos
Alanyy
Academy Student
Academy Student
Alanyy

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Nu vrei sa sti .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1
Puncte : 1
Reputatie Reputatie : 0
Stare de spirit Stare de spirit : De la jalnic in jos .

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Mar 06 Sept 2011, 16:30

Voltura, nu ma cunosti, sunt un fan infocat de-al tau si pt ficul asta si pt celalat. Nu am cuvinte de lauda pt tine :) . Daca ai putut face in asa fel incat sa ma obligi indirect sa-mi fac cont numai pentru a te ruga sa aduci urmatorul capitol gandeste-te ca esti chiar buna si merita continuat ficul :) . imi place personalitatea ta, modul de a scrie , ideile tale, estetica, descrierea si altele. Daca ai cont pe zup probabil ma cunosti :)) . Totusi as vrea sa mai vb cu tine pe mess asa ca da-mi un pm cu id'ul tau. Si Doamne iarta-ma ce naiba nu vezi cati fani te asteapta? Eu stiu ca ai scris deja nextul dar vrei sa vezi cat de dorit e :) .
Insa daca nu l-ai scris iti urez bafta si multa inspiratie ! Te astept cu PM .
Bye :)
Sus In jos
~ baby strumf ♥
Genin
Genin
~ baby strumf ♥

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Between Moon And Stars .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 173
Puncte : 204
Reputatie Reputatie : 15
Stare de spirit Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;xX]

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Mar 06 Sept 2011, 17:29

Wow , Voltura , vezi ce fani infocati ai + me .
Alanyy si-a facut cont doar ca sa te roage sa aduci nextul , asta da fan , te felicit kiss
Hai cu nextul ca mor aici de batranete lough

Te kiss
Te in love
Te a hug

Ja Ne ! hi!

PS: Voltura , esti mai ceva ca o vedeta dap ! , uite cati fani ai + me !

Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

Localizare Localizare : undeva prin Romania
acebook acebook : Dyy Dya
Nr. mesaje Nr. mesaje : 871
Puncte : 986
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : ♥Music ♥

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Mier 07 Sept 2011, 02:16

tu mori de batranete si pe mine down ma duce si moartea mai repede decat sa apuc de citit nextul. Voi avea un sot,copii,nepoti stranepoti si nextul tot nu l-am vazut hmm...?!
Sus In jos
D3In 3Ng3L
Academy Student
Academy Student
D3In 3Ng3L

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : peste tot dar niciunde
Nr. mesaje Nr. mesaje : 33
Puncte : 33
Hobby-uri Hobby-uri : mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : intotdeauna perversa

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Mier 07 Sept 2011, 13:33

CAT MAI VREI SA NE TORTUREZIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????//

pune NEXTU ala odata te imploooooooooooooooorrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 please
Sus In jos
AnDrA99GiRl
Genin
Genin
AnDrA99GiRl

Localizare Localizare : in fata monitorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 210
Puncte : 275
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase)
Stare de spirit Stare de spirit : super mega happy!!!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Mier 07 Sept 2011, 19:59

Hai voltura,cata comuri mai vrei ca sa vezi ca iti adoram fiicul
ce mai trebuie sa facem?????

TE IMPLOR ADU NEXTU!!!!!!!
FAC ORCE!!!!
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Mier 07 Sept 2011, 22:17

unde-i nextu???? O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 321908 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 321908 MA OMORI CU ZILE!!!!!!!!!!!!!!!! O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 359687 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 359687 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 359687 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 359687 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 359687 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 359687 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 359687 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 359687 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 359687 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 621493 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 621493 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 621493 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 621493 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 621493 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 621493 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 621493 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 621493 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 734925 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 734925 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 734925 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 734925

Nu mai lasa mesaje sub 10 cuvinte! Intervenit de •Coffee
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 Asss10O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Joi 08 Sept 2011, 14:12

Mai femeie (na ca incep si eu :)) )...

(D) Unde este nextul ala? Of, of...

Iar te alerg... Vezi ca de data asta fac cursa speciala, numai pentru tine... :))

Nu vezi ca vrem toti nextul?

Ai un fic extrem de frumos si de aceea noi chiar vrem sa vedem ce se va mai intampla in continuare, asa ca... Baga mare!!! :))
Te-am pupacit dulce... in love

choco^^
Sus In jos
Camelia. †
Jōnin
Jōnin
Camelia. †

Localizare Localizare : Undeva!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1306
Puncte : 1525
Reputatie Reputatie : 125
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:>
Stare de spirit Stare de spirit : :3

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Joi 08 Sept 2011, 23:15

Voltura cand vii odata cu nextul??? sad
Deja imi pui rabdarea la incercare!!! nervi!
Pune odata nextul ,ai multi fanii care asteapta!!! biciuitor
Te-am pupat kiss si spor la tastat!!! lough

Tumblr Photography at charmroyal.com
Sus In jos
D3In 3Ng3L
Academy Student
Academy Student
D3In 3Ng3L

Localizare Localizare : peste tot dar niciunde
Nr. mesaje Nr. mesaje : 33
Puncte : 33
Hobby-uri Hobby-uri : mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : intotdeauna perversa

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Sam 10 Sept 2011, 14:29

CAT MAI VREI SA NE TORTUREZIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????//

pune NEXTU ala odata te imploooooooooooooooorrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 please
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Sam 10 Sept 2011, 15:57

Nu uita good
Noi iubim povestea ta love
Nu ne mai tortura nervi!
Nu este bine asa crying

Te rog sa aduci next-ul mai repede ca eu m-am topit la cat am fiert in suc propriu si la cat am fost torturata mental.
Daca e nevoie ma pun si in ghenunchi , ma dau cu capul de peret. Fac orice pentru next-ul ala. sad good
Sus In jos
Teo.Dora
Genin
Genin
Teo.Dora

Localizare Localizare : Stefanestii de Arges
Nr. mesaje Nr. mesaje : 111
Puncte : 119
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr.
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Joi 15 Sept 2011, 22:23

ai ma Vultura!! cand mai pui next-ul ?sad@ mi-e dor sa citesc ceea ce sctii tu sa rad la glimele perverse pe care le faci , asa ca pune next-ul!!!!!!

te-am pupacit:*:*
[b]
Sus In jos
voltura16
Genin
Genin
voltura16

Localizare Localizare : in fata calculatorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 143
Puncte : 227
Reputatie Reputatie : 70
Hobby-uri Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P
Stare de spirit Stare de spirit : a dracu de buna!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Mar 20 Sept 2011, 15:25

Ok ... mai am putin si termin capitolul , cine vrea next

teutza_girl95@yahoo.com

BUZZ!!! me:))
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Mar 20 Sept 2011, 15:32

Cred ca tu razi de noi, glumesti femeie....toti vremm next-ul ala odata!!!!!!!!!!
Sus In jos
Vαмpιяє σƒ ℓσνє
Academy Student
Academy Student
Vαмpιяє σƒ ℓσνє

Localizare Localizare : The darkest corner of hell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 47
Puncte : 48
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : . мυzιc . dαηcє .
Stare de spirit Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;D]

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Mar 20 Sept 2011, 15:55

Buna sunt noua si citesc de mult ficul tau si ie suuuper fain pune nextul plizzzz poosy O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 208323 bye'z O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 127686
Sus In jos
voltura16
Genin
Genin
voltura16

Localizare Localizare : in fata calculatorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 143
Puncte : 227
Reputatie Reputatie : 70
Hobby-uri Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P
Stare de spirit Stare de spirit : a dracu de buna!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Mar 20 Sept 2011, 16:54

OARE FIECARE FINAL ESTE UN NOU INCEPUT?

L-am lasat pe Itachi in urma, stiu ca ma va gasi foarte repede dar nu-l voi lasa sa ma prinda .Acum inaintez printre copacii inalti pentru a-l opri pe Sasuke sa faca cea mai mare greseala din viata lui. Dar unde-l voi gasi si cum ii voi spune nu stiu.
Ma simt singura desi in timpul petrecut cu Sasuke mi-am dat seama ca el ma iubeste si-mi va fi mereu alaturi dar ma simt atat de singuta si presata , presata de ceva mai mare decat eu si el ,aceasta datorie a mea pe care singura mi-am impuso. Sunt ca o tigara aproape terminata intre doi dependenti de nicotina...
Sunt aproape de ascunzatoarea lui Oro daca nu ma insel ,ma opresc si ma sprijinde un copac.
-Si daca mor incercand sa-i despart pe ei? Este prima oara cand mi-am pus aceasta intrebare , daca mor? . Daca mor ce o sa se intample? viata va continua dupa cursul ei firesc fara sa-mi observe lipsa si fara sa-si aminteasca de mine iar Sasuke . Simt cum un junghi imi strapunge inima in momentul in care imi amintesc de el. Sasuke ma va uita si va iubii pe o alta care nu voi fi eu , Iar Hinata careia i-am promis ca ne vom reintalni ...si Naruto , Kakashi , Tsunade ma vor uita... Ma preling pe scoarta aspra a copacului pana jos.
-De ce ma mai chinui... cui ii pasa de mine? Aceste cuvinte le strig spre cer , parca ma astept sa coboare p zeitate din cer si sa-mi raspunda, am ramas exact cum au spus toti , o copila sentimentalista si slaba , vulnerabila ... oare de ce ma mai straduiesc?
Brusc aud frunzele fosnind , iau pozitie de aparare cu muschii incordati la maxim dar ma inmoi, inchid ochii si cad din nou la pamant ca o gelatina cand ii aud vocea.
"Cui ii pasa de tine?" Aud zgomotul scos de el in coliziune cu pamantul si simt cum vine spre mine cu pasi repezi apucandu-ma de umeri si ridicandu-ma in picioare ma zguduindu incet exclamand.
-Cu-i ii pasa de tine? Deschid ochii , el se uita fix in ochii mei , nu pot sa spun cat ma bucura ca el este aici cu mine , acum dar nici cat de trista sunt ca m-a prins intr-un moment de slabiciune ca asta.
-Zi-mi , cum nu stii cui ii pasa de tine?Nu mai rezist sa-l vad asa , suferind , Imi pun ambele maini pe fata lui si-l sarut sisperata , el imi ia ambele maini si mi le saruta apoi pica la picioarele mele inca tinandu-ma de maini in timp ce eu ma uit spre el socata. El chiar ma iubeste din toata inima.
-Mie imi pasa de tine! Pentru ca te iubesc ! si aici nu mai este vorba de nici un joc! aici este vorba doar de mine si cate sperante mi-am pus eu in tine , in mine..." In noi" Mai gandeste el luandu-mi mana si trecand-o tandru peste obrazul lui pe care simt cu usurinte mici fire de par nebarbierite.
Lui ii pasa ,lui ... Ma las si eu pe pamanti si ajungem intr-o pozitie destul de ciudata , amandoi in genunchi privindu-ne fix in ochi. Este prima oara cand in ochii lu negri si adanci i vad blandete , intelegere si dragoste . " Itachi ti-a facut ceva ? pentru ca daca s-a atins de un singur fir de par de-al tau!"
-Nu , dar trebuie sa sti un lucru im.... Imi pune un deget in dreptul gurii ca sa ma faca sa tac apoi ma strange la pieptu lui.
-Sakura , tu esti ingerul ce a coborat in iad sa salveze diavolul cu riscul sa ramai blocata acolo si daca tu ai pati ceva eu asi... Simt durerea lui care ma strapunge ca o sabie, nu pot permite asta! Ma smucesc din imbratisare ii mai arunc o privire rapida si plina de dragoste apoi ii rapesc gura intr-un sarut lung si pasional in care cu fiecare miscare fiecare vroiam mai mult si mai mult pana ce mainile mele au ajuns sa-i desfaca incet nasturii de la camasa. El lka fel de cuprins de adrenalina ca mine si uitand de tot ce este in jur ajunge cu usurinta la posteriorul meu destul deneajutorat din lipsa bikinilor.
El se lasa peste mine iar eu scot un sunet de durere la contactul cu solul in timp ce el se opreste rapid intrebandu-ma ce s-a intamplat , eu din instinct duc mana la umaru care ma facu sa gem de durere si vad sange in timp ce pupilele lui se dilata."Te-am ranit!?" era mai mult o acuzatie pentru el insusi decat o intrebare. Eu imi vindec rana rapid si ii ambesc fericita incepand sa-l sarut din nou.
-E in regula!
" Nu , nu e in regula ! eu tocmai te-am ranit Sakura!" Nu! nu vreau sa-l mustre constiinta acum cand eu sunt atat de dornica de...
-De cand am fost pusi in aceiasi echipa Sasuke , tu ai devenit sensul meu in viata , motivul pentru care mai respir n-o sa ma impiedice o ramurica sa ma simt in al noualea cer alaturi de tine, ai inteles? El imi zambeste" Da dar nu aici , in boscheti ca o c***a, tu meriti mult mai mult." si spunand asta foloseste un jutsu de transport si ajungem in fata unei cabanute darapanate care pare uitata de lume.
-Ce-i asta? El nu-mi mai raspunde si trece direct la actiune trecandu-ma pragul in brate lasandu-ma usor pe spate pe un pat moale cu asternuturi fine si negre, arunc o privire in ceata si intrerupta deoarece el imi saruta gatul incontinuu si vad ca pe dinauntru cabanuta seamana cu o camera de hotel de 3 stele dar nu-l iau acum la intrebari pentru ca tocmai m-a cuprins un val de adrenalina care-mi spune ca sunt cea mai frumoasa , desteapta so sexy femeie si cu el in pat pot avea placeri maxime.
El imi acapareaza din nou gura iar eu ii raspund la sarut incolacindu-mi picioarele in jurul taliei lui si rostogolindu-ma astfel peste el, imi dau camasa jos ramanand total goala apoi trecand la el si dezbracandu-l printre saruturi , atingeri tandre si cuvinte murdare.
Il simt tare si doritor si simt nevoia de o glumita.
- < Micutul Sasuke > este pregatit pentru mine? La care el zambeste si-mi raspunde pervers.
-Vrei sa intrebi daca < marele Sasuke > e pregatit. Eu rad in sinea mea , pana acum a fost destul de linistit in pat , ce-ar fi sa scot eu fiara din el?
-Nu am observat sa fie asa mare ... nu mai apuc sa spun nimic ca el imi ia mana si mi-o pune exact pe jucarie pe care o simt tare si pulsand de dorinta in timp ce fata mea mai mult ca sigur a devenit de un rosu aprins. El incepe sa rada " Amenintatoare jucarie nu rozalio?" Il sarut jucaus pe gura si il trag rapid spre mine lasandi-ma adanc penetrata si incheind aceasta prima " intrare" cu un geamat de placere. Dupa care el a inceput sa se miste lent si adanc provocandu-mi cele mai puternice senzatii de placere pura.
-Te iubesc . I-am zis printre gemete si gafailei in timp ce el a accelerat ritmul incepand si el sa geama din ce in ce mai trea pana am ajuns la placuta senzatie ca asi avea aer in oase care ma gadila, toate acestea ducand doar la inevitabila mult asteptata "descarcare" a lui care m-a adus intradevar in al noualea cer si pe mine dar si pe el care acum sta sprijinit in mana jucandu-se cu unul din sanii mei.
-Esti fenomenala. Zambesc satisfacuta .
-Si tu Sasuke Dar trebuie sa-ti spun ceva despre Itachi.

Va urma :D

Sus In jos
LoVe SHINee
Genin
Genin
LoVe SHINee

Localizare Localizare : in fata leptopului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 53
Puncte : 56
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : plimbatu cu rolele
Stare de spirit Stare de spirit : foarte buna

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Mar 20 Sept 2011, 17:28

ce bine ca ai pus nextul dupa asa de multa vreme.
Imi place partea picanta a capitolului pentru cateva secunge credeam ca sunt in locul Sakurei si Sasuke este un tip de la mine din clasa dupa care is topita.Sa revenim!!
Volturaa te rog sa pui nextul cat mai repede si sa nu se mai tii in suspans atata vreme
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Mar 20 Sept 2011, 17:38

- < Micutul Sasuke > este pregatit pentru mine? La care el zambeste si-mi raspunde pervers.
-Vrei sa intrebi daca < marele Sasuke > e pregatit. Eu rad in sinea mea , pana acum a fost destul de linistit in pat , ce-ar fi sa scot eu fiara din el?
-Nu am observat sa fie asa mare ...

Asta e partea mea favorita!!!
Ma bucur ca ai pus in sfarsiiiiiit next-ul!
Sper ca urmatorul o sa-l aduci mai repde!
Spor la idei!
Sus In jos
~ baby strumf ♥
Genin
Genin
~ baby strumf ♥

Localizare Localizare : Between Moon And Stars .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 173
Puncte : 204
Reputatie Reputatie : 15
Stare de spirit Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;xX]

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Mar 20 Sept 2011, 19:23

Aleluia , a aparut nextul huh?
Il ador , deci pur si simplu il ador in love
Faza cu "micutul Sasuke" si "marele Sasuke" , ma dat gata lough
Astept nextul si imi cer scuze pentru ce am spus rusinos crying

Spor la scris si multa inspiratie dap !

Te kiss
Te in love
Te a hug

Ja Ne ! hi!
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 Asss10O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Mar 20 Sept 2011, 20:44

Breee... Deci stii cat te iubesc eu pe tine? :))
Capitolul asta a fost genial si pervers rau de tot... :>

Pot spune ca mi-ai facut ziua mai buna sa stii... :D

Of, of, te-ai oprit si tu...

Sper ca nu mai asteptam atata pentru nextul ala, nu? :o3

Te-am pupacit dulce si astept cu nerabdare nextul...

Spor la scris si multe idei... in love

choco^^
Sus In jos
Camelia. †
Jōnin
Jōnin
Camelia. †

Localizare Localizare : Undeva!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1306
Puncte : 1525
Reputatie Reputatie : 125
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:>
Stare de spirit Stare de spirit : :3

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Mier 21 Sept 2011, 17:08

Deci mamico am ajuns si eu aici a hug
Ce pot spune...
Deci prima si prima data ca insfarsit ai pus si tu nextul ... lough
Deci capitolul este foarte frumos si astept cu nerabdare nextul .. dap !
Te-am pupat kiss
Bye hi!
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Mier 21 Sept 2011, 19:57

Ce capitol tare!O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 384738 In sfarsit ai pus next, dupa cat te-am asteptat.O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 623735 A fost genial, absolut genial si adu repede neext!!!O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 947835 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 539645
Si scuze pentru ce am spus...O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 735877 Mie doar imi place ficul extrem de mult si nu voiam decat sa nu ne mai lasi sa te asteptam atatO POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 544217
Si mabucur mult ca ai adus next!O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 197722
Te pup!O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 208323 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 208323 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 208323
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Mier 21 Sept 2011, 22:23

IEEEEEEEEEEEEEEEi. ce bn k ai pus next k fierbeam aici happy2
Sus In jos
AnDrA99GiRl
Genin
Genin
AnDrA99GiRl

Localizare Localizare : in fata monitorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 210
Puncte : 275
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase)
Stare de spirit Stare de spirit : super mega happy!!!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Joi 22 Sept 2011, 00:12

URAAA!!!!
Nextuu a sositinsfarsit a venit!cat lam asteptat
il ador,vino repede cu nextuu ala happy2
Sus In jos
angelo_testardo
Chūnin
Chūnin
angelo_testardo

Localizare Localizare : galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 812
Puncte : 893
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : belly dance/karate
Stare de spirit Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19Joi 22 Sept 2011, 23:22

vai...vai vai....vai vai vai.......vai vai vai vai....sincer scumpo tot acest timp in care am asteptat nestul la ficul tau au meritat efortu pentru ca aceste doua capitole sunt superbe si iubirea pe care o descrii tu atat de pura si puternica ma face sa imi doresc sa traiesc si eu asa ceva....superb, fascinant, uluitor trei cuvinte care descriu aceste doua capitole perfect....succes la scris in continuare si sa ai parte de idei grozave
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 21 I_icon19

Sus In jos

O POVESTE INCITANTA +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 21 din 25Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-