Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O POVESTE INCITANTA +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25  Urmatorul

Vreti ca in urmatorul capitol sa pun o scena hentai (una mititica )?
1. Da
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_vote_lcap94%O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_vote_rcap
 94% [ 51 ]
2. Nu
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_vote_lcap6%O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_vote_rcap
 6% [ 3 ]
Total voturi : 54

Sondaj inchis

AutorMesaj
D3In 3Ng3L
Academy Student
Academy Student
D3In 3Ng3L

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : peste tot dar niciunde
Nr. mesaje Nr. mesaje : 33
Puncte : 33
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : intotdeauna perversa

O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Vin 23 Sept 2011, 19:17

yey in sfarsit ai pus

NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E ABSOLUT SUPERB dance 2

NEXT iubita :x
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Vin 23 Sept 2011, 19:36

Hey hey a hug
A dat Domnu sa trec si eu pe aici. good
A fost fenomenal, superb, pervers, uimitor, minunat frumos, fenomenal etc good job
Iti iubesk ficul in love
Imi place, place, place mult de tot.
A fost exraordinar si pe la sfarsit mi s-a urcat si mie la cap rusinos
Sunt foarte fericita ca ai adus next-ul dance1 dance2 dance 2
Te astept cu next-ul cat mai repede.Sa nu mai dureze atat happy2
Bye! dj
Sus In jos
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : In my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Vin 23 Sept 2011, 23:26

O my God! Ce mi-a placut! in love Cat l-am asteptat a hug
Next-ul vine mai repede, nu? happy
Il astept!kiss
Sus In jos
KatKathleen
Jōnin
Jōnin
KatKathleen

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1269
Puncte : 1487
Reputatie Reputatie : 167
Hobby-uri Hobby-uri : Anime-uri :)
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu schimbatoare

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Sam 24 Sept 2011, 00:44

Scumpa meah.. ai pus nextul dupa secole lough ... sincer a tb sa citesc niste capitole mai inainte ca sa-mi dau seama despre ce e vorba... pe bune am asteptat prea mult ( ficul isi pierde farmecul daca nu este condimentat frecvent) .....

Anyway.... it was fantastic!!!!! Inca iti iubesc ficul :X:X:X Si ai pus niste scene acolo in love ... m-ai dat pe spate....

Acu te astept cu continuarea dance2 ... vreau sa vad daca Sakura ii spune si daca se va sfarsi cu bine povestea asta....... a hug

Te pupicesc doolce... Ciao kiss
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Sam 24 Sept 2011, 21:59

ADU NEXT RAPID ca mor aici! O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 307712

Intervenit de •Coffee. Nu mai lasa mesaje sub 10 cuvinte!
Sus In jos
Insomnia
Genin
Genin
Insomnia

Localizare Localizare : București
Nr. mesaje Nr. mesaje : 75
Puncte : 100
Reputatie Reputatie : 3

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Vin 30 Sept 2011, 10:41

super continuarea ......astept next caci nu mai am rabdare..... nervi!
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Vin 30 Sept 2011, 10:59

Vad ca ai facut un sondaj cu "Vreti sa pun o scena hentai?" Dupa cum stii scenele hentai sunt interzise. Te rog sa ai grija la descrierea prea amanuntita a ceea ce fac cei doi.
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 J5fdba
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Lun 03 Oct 2011, 14:52

Nu vrem sa te presam si nici nu esti enervanta, insa intelege ca fic-ul tau are multi fani... =.=

Ai primit 6 pagini de comm-uri, cred ca ajunge ca sa pui un next. ^^

Te inteleg, a inceput scoala, invatatul testele, insa totusi cred ca 30 de minute intr-o sambata poti sa renunti ca sa ne aduci si noua o continuare cat de mica. :D

Oricum am inteles ca fic-ul e pe terminate, deci hai n-o mai lungi.. ;)

Daca tu aduci nextul la acest fic, vom aduce si noi la ficurile pe care tu le citesti. (daca citesti..)

Spor la scris si multe idei! hi!
Sus In jos
your_lucky_star
Genin
Genin
your_lucky_star

Localizare Localizare : Around the world :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 121
Puncte : 129
Reputatie Reputatie : 7

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Sam 08 Oct 2011, 22:54

Voltura, da next cand ai de gand sa mai aduci ca eu am citit toate capitolele tale pe nerasuflate si la final care e foaartee incitant tu te gandesti sa iei o pauza??
Sper ca nextul sa apara intr-un viitor cat mai apropiat ca altfel vin la tine si te mananc cu fulgi cu tot! ike
Spor la scris!
Star iti trimite multi pupici! kiss
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Mar 18 Oct 2011, 18:12

deci eu iti citesc ficul de la inceput si mia placut la nebunie huh? mi-am facut si eu cont de o vreme si cand am vazut ca nu m-ai pui next-ul am venit cu un com happy2 deci e unul dintre cele m-ai grozave fic-uri citite de mine si te rog nu te lasa de el m-ai ales acum cand esti aproape de sfarsit sad nu vreau sa te presez si inteleg ca acum ai scoala si totul e m-ai greu la fel ca si la mine eu abia de am timp sa pun next-ul la fic-ul meu dar fac tot ce pot good mie mi se pare foarte original , foarte bine descris si cu multa imaginatie good job priveste in urma si uitate cate capitole ai scris , cate com au avut , cat ai scris , cat ai muncit , cati fani ai si cat suflet ai pus good job nu vreau sa te stresez sau sa par enervanta sau sa te supar dar eu cred ca ai ajuns prea departe ca sa te lasi batuta acum si chiar ai un adevarat talent ceea ce aproape toti de pe acest forum au si este chiar o mandrie dar sa sti ca si tu te numeri printre primi happy
Asta a fost tot ce am avut de zis happy2 Noroc la scoala , next repede si multe idei good job hi! good job
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania.
acebook acebook : Adria
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3033
Puncte : 3625
Reputatie Reputatie : 332
Hobby-uri Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving.
Stare de spirit Stare de spirit : Meh.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Mar 18 Oct 2011, 23:03

Voltura darling kiss !

De ce nu te apuci de tastat ? Scoala are toata lumea .. stim ca e greu
ca ai crescut si nu prea iti mai pasa de Sasuke si Sakura , dar macar termina
comoara asta de fic !!!
6 pag. cu commuri de implorare , chiar nu tie deajuns ?
Cum a zis Coffee , 30 min - 1:30 intr-o Sambata , nu e chiar un catralion ...
Ma rog , depinde de tine ce faci cu el ..
Nu vreau sa fac pe rautacioasa , dar dupa mine .. eu zic sa iti pui ficul la Blocate ..
Nu l-ai continuat ... de 1-2 luni cred ..
Ma rog :)

Vezi tu ce faci ;)

Te kiss !
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Sam 22 Oct 2011, 17:50

eu sunt de acord cu Caρρυccιησ ♥️ think
nu vreau sa iti m-ai zic nu stiu cate pentru ca sa nu te plictisesc dar totusi hmm...?!
incearca sa aduci repede next-ul good job
repede de tot ca eu explodez de nervi si de suspans kboom
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Dum 23 Oct 2011, 21:22

te roooooooooooooog pune next k ai avut cea mai originala idee pe care am intalnit-o vreodata.nici macar acum nimeni nu tia copiat ideea. tocmai de aceea te rog sa nu muti ficul la fanficuri blocate, caci e grozav.te rog crying
Sus In jos
voltura16
Genin
Genin
voltura16

Localizare Localizare : in fata calculatorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 143
Puncte : 227
Reputatie Reputatie : 70
Hobby-uri Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P
Stare de spirit Stare de spirit : a dracu de buna!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Vin 28 Oct 2011, 17:40

DOAR TIMPUL NE DESPARTE

A trecut 7 ani de la ultimul sarut , de la ultima atingere, am 25 de ani .
Ma uit pe geamul murdar si vad totul gri dar nu geamul este de vina ci disparitia lui in doar o fractiune de secunda , imi amintesc ca si cum ar fi fost ieri. Am scapat din mainile lui Itachi si am alergat disperata sa-l caut si sa-i spun ce are de gand, am vrut sa-i spun ca Itachi il iubeste si vrea sa se sacrifice pentru ca el sa fie cel mai bun , am vrut sa-i spun sa se impace si sa-si reuneasca familia dar in zadar cand l-am vazut n-am mai fost capabila sa fac nimic ...decat sa-l iubesc, sa-l iubesc cum n-am mai facuto pana atunci lasand explicatile ... si uite unde am ajuns pentru ca am vrut sa aman lasandu-ma purtata de el
in al noualea cer.

Eram in pat cu el cand brusc un perete s-a spart si in fum a aparut Kabuto cu un zambet marsav, ne prinsese. Acum stia ca intre noi exista ceva si avea sa ne coste tacerea lui am folosit un jutsu de transport , ne-am imbracat rapid si in timp ce Sasuke m-a dat in spate l-a atacat pe Kabuto in plin decapitandu-l chiar sub ochii mei apoi cu mainile pline de sange a venit spre mine si mi-a zis un singur lucru" Te iubesc" si ma strans atat de tare in brate incat coplesita de moment am vrut sa nu mai aud nimic si sa nu mai vad pe nimeni inafara de el si sa-i spun cat mai repede despre Itachi, si am inceput dar destinul a hotarat ca el nu trebuie sa stie si in acel moment Itachi a aparut in spatele lui dar nu l-a atacat pentruca desi imi este scarba s-o spun avea demnitate .
Acum cel mai dureros moment in care el ma impinge si se napusteste asupra lui Itachgi cu un atac fulger trecand prin alt zid si culminand cu daramarea acoperisului . Un moment de tacere in care simteam ca am murit si ii vad iesind de sub daramaturi cu privirea rosie si indepartandu-se rapid de mine .
Ma las in jos pe peretele rece inca privind spre geam dar inchid ochii pentru a ma maltrata singura amintindumi a n oara acea clipa cumplita cand...cand au ajuns in fata cascadei si fiecare s-a pregatit de atac , n-am putut suporta si m-am aruncat intre ei fara sa-mi dau seama ca eu insami am ajuns victima. Cand am-au vazut am vrut sa se opreasca din acel atac puternic dar prea tarziu pentru asa ceva , marele meu noroc a fost Naruto care m-a tras si m-a aruncat in bratele Hinatei dar cand s-au lovit cele doua ceacre muntele a explodat pur si simplu si ce-mi mai amintesc este o piatra imensa venind spre mine si durere.
O luna am stat in spital ca atunci cand m-am trezit sa aflu de la Hinata ca si Itachi si Sa... el au fost omorati de acea lovitura.
De atunci lumea mea a fost gri , n-am vut sa accept ca el a murit , n-am vrut dar uite ... 7 ani si nimic ... oare de ce acest timp nu a fost suficient ca sa stie si inima mea ca el nu mai este?
-Matusa Hinata! Aud doua voci de copii de jos si ma indrept spre usa sa vad ce se intampla.
Cobor sacrile areiana si o vad pe Hinata imbratisandu-i pe copii apoi aruncandu-mi o privire de " a mai trecut un an" .
-Matusa , matusa sa-ti arat ce am invatat de la unchiul Kakashi! Odata-l vad pe micutul meu baietel cu par negru si ochii negrii incrucisandu-si degetele si ducand pumnul la gura si odata vad covorul luand foc.
Ma trezesc din transa si alerg iute la bucatarie dupa apa dar Hinata a stins focul cu un jutsu de gheata apoi l-a luat pe micutul meu in brate.
-Bravo Sasuke! Mi-a trecut sageata prin inima cand am auzito , este adevarat ... acesta este numele fiului meu , Sasuke asemeni tatalui sau deoarece este picatura leita din el dar astazi ma doare sa aud acest nume, ma doare dar asta nu-l va scuza . Ma duc tinta la el si inconstienta ii dau o palma.
-Stii ca nu ai voie sa sa folosesti jutsuri ! Hinata ma priveste ucigator apoi ma ia de mana tarandu-ma in bucatarie .
-N-ai nici un drept sa-i interzici asta! inceteaza ! stiu ca am mai avut discutia asta de n ori dar gata ! Sakura , au trecut 7 ani a venit momentul sa treci peste Moartea lui Sasuke si sa iti vezi copiii cum cresc!
Pun privirea in pamant si ma uit prin usa la cei doi copii ai mei , Sasuke si Yuky care acum il imbraciseaza dragostos pe Sasuke. Ea seamana mai mult cu mine are parul roz si un ten perfect dar are ochii negri si la fel ca tatal si fratele ei este capabil sa foloseasca sharingan.
-Lasa-i sa mearga la academie si sa faca ceea ce le place.
Asta m-a infuriat si mai mult decat faptul ca Sasu cum il alint eu a ars covorul.
-Cum sa-i las Hinata? cum sa-mi las copii sa invete sa se lupte? ca intr-o zi sa ma paraseasca?
-N-o s-o faca si chiar daca ar faceo sunt sigura ca ar fi de partea binelui si nu....
O intrerup pe Hinata.
-Si nu ar asculta chemarea sangelui , Hinata deschide ochii Sasu tocmai mi-a ars covorul cu un jutsu complicat de nivel 2 si el nu a fost la academie , a invatat asta de la Kakashi in cateva minute pentru ca nu a stat mai mult cu el si in caz ca nu sti Yuky ieri a reusit sa-si faca inca 7 replici identice inebunindu-ma .
-Au amandoi capacitati extraordinare , de ce nu accepti?
-pentru ca intr-o zi or sa afle cine este tatal lor , o sa-i afle trecutul si or sa vrea sa-l razbune , nu vreau sa moara facand asta!
-Si atunci ce vrei pentru ei?
- Lui Yuky ii place desenul si o fascineaza hainele , vreau sa o dau la designe iar Sasu are o capacitate uimitoare de a calcula , mi-ar placea sa devina contabil...
Hinata era uimita noroc ca in acel moment intra pe usa Naruto urmat de micuta Rin , fetita lui si a Hinatei , blonda si cu ochi lila.
-Buna matusa Sakura! Ii zambesc vesela si o mangai pe par.
Naruto ma saluta deasemenea si o saruta dragastos pe Hinata , eu ma intorc cu spatele sincera sa fiu sunt putin geloasa. Naruto observa si incearca sa bata un apropo... si nu prea reuseste .
-Sakura sti ca Sai... Eu il intrerup.
-Nu ma intereseaza , nu-l plac pe Sai si punct , inceteaza sa mi-l mai bagi pe gat.
-Sakura , am vorbit cu Iruka Umino si ii accepta pe Sasuke si Yuky la academie impreuna cu Rin. Copiii cum aud de academie dau buzna in bucatarie unde se intampla toata " actiunea " momentan.
-Nu! Spun tare si raspicat sagetandu-l cu privirea pe Naruto , categoric nu!
Sasuke ma priveste bosumflat " sunt sigur ca daca ar fi trait , tata ne-ar fi lasat" Imi intorc brusc privrea spre el
-Ce ai spus?
-Nimic imi raspunde baiatul speriat . M-am obijnui sa-mi aud copii gandindu-ma de rau in legatura cu academia si ducand lipsa tatalui dar astazi este diferit si asta pentru ca azi se implinesc 7 ani ... un numar special pentru mine.... echipa 7 Yuky face un pas spre mine.
-Mami , anu asta avem 7 ani , ai spus ca atunci cand vom creste...cine este tata?
Naruto si Hinata ma privesc lung apoi Hin distrage atentia.
-Hei copii ce-ar fi sa mergeti cu unchiul Naruto sa mancati ramen?
Copii nu se misca din loc si inca ma privesc insistent.
-Las-o balta Yumy, mama n-o sa ne spuna niciodata.
La fel de escentric ca taicasu dar Hinata il ia de mana si il trage spre usa .
-Nu , L-asa-i Hinata, e momentul sa afle... Nu pot sa cred ca o s-o fac dar le sunt datoare cu asta. Fac un jutsu de transport si aduc o poza pe care am pastrat-o bine cu el apo i-o dau in mana lui Sasu langa care apare instantaneu Yuky si se uita amandoi cu ochii mari la ea .
-El este tatal vostru , Sasuke Uchiha. Se lasa o liniste de mormant. Iar Sasu este uimit.
- Sasuke uchiha este tatal meu? dar... el a fost cel mai puternic ninja din generatia voastra inafara de unchiul Naruto ...dar a murit...
-Ca un erou , continua Rin. Lovita de spusele fiului meu n-o bag in seama pe Yuky care inca priveste poza. si apoi exclama.
-Dar il stiu pe omul asta , l-am vazut acum mai putin de o saptamana!

Lumea a prins din nou culoare...
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 Asss10O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Vin 28 Oct 2011, 17:51

Aleluia si amin!!
Deci pot spune ca acest capitol este cu adevarat fascinant, mai ales ca ctiunea a evoluat frumos.. good job
Sa vedem cum continui, chiar sunt curioasa..
Asa, observ ca ficul se apropie de sfarsit, nu-i asa? :))
Mie una mi-a placut cum ai dezvoltat ideea si sunt multumita de actiune, descriere si restul..
Astept cu nerabdare nextul..
Spor la scris si multe idei..
Te-am pupacit dulce.. in love
choco^^
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

Localizare Localizare : Tokyo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 784
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Vin 28 Oct 2011, 18:52

o daaaa....si viata mea a prins din nou culoare ca ai adus nextul ... vorba lui choco...aleluia si amin ❌x:x sper ca nu va trebui sa mai arunc o privire la ficul tau anul viitor ...... hai cu NEXT please kiss in love
Sus In jos
http://paradox15.tumblr.com/
D3In 3Ng3L
Academy Student
Academy Student
D3In 3Ng3L

Localizare Localizare : peste tot dar niciunde
Nr. mesaje Nr. mesaje : 33
Puncte : 33
Hobby-uri Hobby-uri : mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : intotdeauna perversa

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Vin 28 Oct 2011, 21:11

yeeeeyyyy in sf nextu credeam ca nu l mai pui
inceputul a fost destul de trist dedspre moartea lui sasusaku dar acu cnd ar putea fi in viatza e altcevaa
sper ca nextu sal pui cat de repede posibil pwp iubita
Sus In jos
Kinder
Academy Student
Academy Student

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1
Puncte : 1

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Vin 28 Oct 2011, 22:30

Doamneeee!!!O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 385627 A fost MINUNAT!!!!!!!!O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 348112 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 348112 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 385627 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 385627 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 962758

Te iubesc pe tine si pe ficul tau! Genial, extraordinar, magnific!

Te rog sa pui next rapid ca ma omori aici!

P.S. Nu ne mai lasa sa asteptam o luna dupa next plzzz O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 384738

Byeeee O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 807803
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Vin 28 Oct 2011, 22:37

Aleluia si amin lough
iti multumesc ca ai adus next-ul dance2
deci la inceput a fost umpic trist dar apoi cand am citit si ultimele propozitii chipul mi s-a luminat rusinos
capitolul a fost grozav huh?
felicitari si multe felicitari si laude heh
chiar mi-a placut huh?
ma bucur ca ai continuat si sper ca nu te lasi pentru ca esti aproape de sfarsit good
astept next-ul cu ardoare huh?
cu drag Iva good job
Sus In jos
your_lucky_star
Genin
Genin
your_lucky_star

Localizare Localizare : Around the world :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 121
Puncte : 129
Reputatie Reputatie : 7

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Vin 28 Oct 2011, 23:29

thank you
al noualea cer A venit voltura cu capitolul nou!!
A durat cam mult ce-i drept dar a meritat asteptarea! Deci efectiv ador ficul tau!! in love
Sper ca totusi nextul sa apara mai curand.....
Star iti trimite o tona de pupici! kiss kiss kiss
Sus In jos
Teo.Dora
Genin
Genin
Teo.Dora

Localizare Localizare : Stefanestii de Arges
Nr. mesaje Nr. mesaje : 111
Puncte : 119
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr.
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Vin 28 Oct 2011, 23:44

Doamne!!!!! minune , a 8-a minune a lumi !!!heh)):)):D
in sf NEXT-ul :X:X
cat am asteptat:X:X sincer credeam ca ai renuntat... dar NU !! (asa te vreau);))

eu beste ficul tau ,si acest capitol a fost WAW!!!!
DAR sunt foarte curioasa ce o sa se int in continuare si daca o sa pui NEXT-UL ''tot asa de RAPID'' si mai e ceva ma doare inimioare ca m-ai last cu ochii in soare cad imi era lumea mai draga.......
dar poate imi asculta Dumnezeu ruga (si poate si rugamintile celorlalti fani) si te ajuta sa pui mai repede next-ul:P
apreciez ca imi alini sufletul cu minunatia asta de fic:X:X:X

Teo;) te-a pupacit dulcik:*kiss*
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Sam 29 Oct 2011, 08:13

mersi din suflet k ai pus next si sper k totul sa revina la normal si sal gaseasca pe sasuke. happy2
Sus In jos
voltura16
Genin
Genin
voltura16

Localizare Localizare : in fata calculatorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 143
Puncte : 227
Reputatie Reputatie : 70
Hobby-uri Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P
Stare de spirit Stare de spirit : a dracu de buna!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Sam 29 Oct 2011, 18:29

CIRESUL NOSTRU

Naruto vede cum ma luminez la fata , el a fost ultimul care a renuntat la cautarile lui Sasuke atunci cand toti credeau ca-i mort , dar si el a renuntat.
-Sakura , este imposibil , l-am cautat peste tot , atatia ani ... Dar eu nu-l bag in seama si ma uit la micuta mea Yuky care il priveste pe Sasuke. " Sasuke , tata traieste! l-am vazut , tu ma crezi nu? " Baiatul se uita deasemenea la ea si-i rapunde " Esti sigura? unde l-ai vazut? Eu ii privesc un moment pe amandoi , simt ceva ce n-am mai simtit pana acum , ma simt goala si expusa , tocmai am descoperit ca micutii mei pot vorbi intre ei prin telepatie. De cand? de cand sunt ei capabili sa faca asa ceva ? eu pot doar sa-i aud pe cei ce pot folosi sharingan dar ei... atunci imi pica fisa: ei sunt rodul iubirii mele cu Sasuke si chiar daca este de necrezut ei ne combina materialul genetic cu perfect : sharinganul lui cu telepatia mea ...si amandoi folosind sharingan luand in vedere ca sunt si gemeni... pot vorbi intre ei. Dar de cand?
-Din totdeauna .
- Ce?! Intreb mirata , din totdeauna ce? Naruto si Hinata nu inteleg nimic.
-Din totdeauna putem sa sa vorbin in gand eu si Yuky , de cand ne-am nascut.
Fiul meu tocmai mi-a spus ca poate vorbi prin telepatie cu sora-sa de cand s-au nascut, eu unde am fost? cum de nu mi-am dat seama de asta mai devreme ? le-am ascultat atatea ganduri dar am crezut ca este ceva normal la gemeni sa stie mereu cum se simte celalalt nu ca pot sa se auda unul pe celalalt si mai mult Sasu tocmai mi-a raspuns la o intrebare gandita ceea ce inseamna ca ma pot auzi si pe mine.
-Sasuke , de cand ma poti auzi? Desi l-am intrebat pe Sasu imi raspunde Yuky .
-Nu te putem auzi mereu... dar cand este liniste si ne concentram pe imaginea ta putem.
Uimitor , au diversificat totul.
-Pute-ti sa ma auziti doar pe mine si pe voi sau mai sunt si alte persoane in joc?
-Da, si nu unchiule Naruto , nu mai mergem sa mancam ramen...
Naruto si-a dat seama de situatie si nu pare uimit de faptul ca ii sunt auzite gandurile.
-Pacat , inchiriasem deja o masa... Ce zici Rin, mergi cu tata sa mananci ramen ? El o ia de mana pe fetita si pornesc spre usa nu inainte sa-i arunce o privire cu subinteles Hinatei care incuviinteaza din cap si spune ca va va veni si ea.
- Sakura , in toti acesti ani eu n-am avut nici o previziune cu Sasuke , nimic dar am vazut ca va muri la cascada , niciodata nu m-au inselat previziunile asa ca nu-ti mai fa sperante tie si copiilor si refati viata cu un om viu...-
- Cum ar fi Sai?
-Da , un om viu ca Sai care sa te iubeasca si sa le fie gemenilor tata . Hinata inchide usa si pleaca nu inainte sa le spuna copiilor sa vina maine la ziua lui Rin si sa-mi mai aminteasca odata de posibilitatea academiei pentru copii.
Avea dreptate de cand m-am trezit in spital Hinata imi prezisese totul cu exactitate, totul : ca o sa am doi copii , ca o sa ma mut aici , uneori mergeam la cumparaturi si-mi spunea dinainte sa intram in magazin ca n-o sa-mi placa nimic de acolo... si inca mai cate astfel de intamplari. Dar daca Yuky zice ca l-a vazut exista totusi o speranta si de ce sa nu incerc?
-Mama , il cautam pe tata? Nu stiu ce sa spun... daca spun da le dau speranta ca o sa-si vada tatal viu si daca spun nu o sa creada ca nu vreau ca ei sa fie fericiti.
-Mama , stiu exact unde l-am vazut , poate mai este acolo inca. Nu mai stau pe ganduri , deschid usa si o las pe Yuky sa ne conduca in timp ce incep sa le insir regulile de baza.
- Regula 1 , nu va faceti sperante este foarte posibil ca Yuky sa se fi inselat sau sa-l fi confundat . Regula 2 in cazul fabulos in care el chiar traieste nu scoateti nici un cuvant fara permisiunea mea , desi ma doare s-o spun tatal vostru nu prea stie ca are copii.
Sasuke ma priveste sceptic .
-Si regula 3?
-O sa vi-o spun cand ajungem.
Si iata-ne, la mare distanta de satul frunza pe o campie in mijlocul caruia exista un singur copac , un cires roz care in mod cat se poate de bizar este copacul langa care am avut prima intalnire cu Sasuke senior dupa ce am terminat antrenamentul cu Itachi , nu are cum sa fie o coincidenta ca fica mea m-a adus exact aici. Locul arata la fel numai ca acum este primavara , inchid ochii pentru un nou val de amintiri , cred ca pot numi acest copac : ciresul nostru: cand.
-Mama , care este a treia regula? Deschid ochii si ma uit in jur , suntem la mai mult de 5 km de sat... privirea m-i se intuneca intorcandu-ma catre Yuky.
-Yuky , ce-a cautat tu atat de departe de sat? Fata se fastaceste .
-Pai sa vezi... unchiu ...adica matusa ... vreau sa spun Kakashi... Sasu spune-i tu.
-Cand tu ne lasi cu batrana bona Unchiu Kakashi ii da praf de dormit si ne aduce aici unde ne antreneaza.
Offf... omu ala o sa mi-o plateasca scump dar scump pentru ca imi calca peste autoritatea mea asupra copiilor mei.
-Mama lasa frustrarile si zi-ne regula 3 , suntem intr-o misiune importanta.
-Regula 3 este sa nu-i face-ti probleme bunicii si bunicului pentru ca in seara asta dormiti la ei fara nici un alt comentariu! Incerc sa nu-- aud cum imi judeca decizia si luandu-i pe amandoi de mijloc incep sa alerg.

In casa parintilor mei se simte mirosul unei prajituri cu fructe iar copii uita de suparare si dau buzna in bucatarie catre mama.
In sufragerie este tata care ma priveste uimit apoi vine si ma ia in brate .
-Sakura , fata mea nu te-am mai vazut de atata timp, cum mai este viata ta?
-Viata mea este la fel cum o stiai , nimic special. Mama intra alergand si ea.
-Sakura , Sasuke traieste?
Imi intorc capul si imi vad dracusorii complotand.
-Buna si tie mama si nu , Sasuke nu traieste .
-Dar copii spuneau ca...
-Mama , azi am avut curaj si le-am spus cine este tatal lor iar eu au inceput sa viseze ca traieste atata tot va rog frumos in seara asta am ceva important de rezolvat va rog sa-i tineti peste noapte .
Ies pe usa nu inainte sa le mai spun parintilor mei sa aiba grija sa nu evadeze copii.
Imi este rusine de mine de fiecare data cand imi vad parintii . Dupa 2 ani de disparitie in care m-au cautat in continuu m-au gasit intr-un spital insarcinata si au avut puterea sa ma ierte fara prea multe intrebari si pentru asta le sunt profund indatorata dar tot nu pot purta o discutie normala cu ei.
Iar acum ce fac ? sau mai bine spus de ce fac asta? pentru ca planul este deja bine intiparit in mintea mea ... urmeaza sa ma duc la acel copac si sa mor langa el daca este nevoie in asteptarea imposibilului. Ma opresc in loc si incep sa vorbesc cu mine insami.
Sakura , tu esti normala? Ai doi copii daca patesti ceva pe ei cui ii lasi ? nu este suficient ca n-au tata acum sa traiasca si fara mama?
Aud o voce mentala cunoscuta.
" Sakura ? ce cauta Sakura aici?"
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Sam 29 Oct 2011, 18:55

grozav grozav rau de tot huh?
chiar mi-a placut mult huh?
astept next-ul cu ardoare si ma bucur ca nu ti-a luat atat de mult sa pui next-ul huh?
offf suspansul asta nervi!
astept next-ul dance2
cu drag Iva good job
Sus In jos
♣White♣Chocolate♣
Genin
Genin
♣White♣Chocolate♣

Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 52
Puncte : 64
Reputatie Reputatie : 4
Stare de spirit Stare de spirit : plictisita, nebuna

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19Sam 29 Oct 2011, 20:46

Ti-am citit ficul cap coada.Am stat 4 ore!
Prin urmare,si cred ca se subintelege il ador ,pur si simplu il iubesc.
Plizzzz hai cu nextu ca ma omori.. huh? ike
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 22 I_icon19

Sus In jos

O POVESTE INCITANTA +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 22 din 25Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-