|
|
Vreti ca in urmatorul capitol sa pun o scena hentai (una mititica )? | 1. Da | | 94% | [ 51 ] | 2. Nu | | 6% | [ 3 ] |
| Total voturi : 54 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 30 Oct 2011, 00:13 | |
| Wow !
Ce intorsatura de situatie Iubesc ficul taaau ! Deabia astept NEXTUL ! Nu mai pot de nerabdaree ! Scuze , hormonii mi s-au urcat pana la cap si clocotesc acolo .`! Astept NEXTUL scumpoo ! |
|
| |
buteanlavi Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Gherla acebook : https://www.facebook.com/butean.lavinia Nr. mesaje : 155 Puncte : 171 Reputatie : 6 Hobby-uri : chitara....pian si muzica Stare de spirit : Happy ^_^
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 30 Oct 2011, 20:38 | |
| am reusit in cele din urma sa il citesc si eu tot.....bravo, ai un fic minunat, plin de actiune si suspans...imi place pentru ca este pervers...he he spor la scris si la idei si te astept cu next-u. FIGHTING ^_^ |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 30 Oct 2011, 23:49 | |
| |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 04 Noi 2011, 16:32 | |
| asta da intorsatura de situatie.nu pot sa cred ce citesc k e mult prea fantastic.sunt curioasa cine e dar am un presentiment k styu |
|
| |
your_lucky_star Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Around the world :) Nr. mesaje : 121 Puncte : 129 Reputatie : 7
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 04 Noi 2011, 20:58 | |
| |
|
| |
Naruto7 Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Naruto's world Nr. mesaje : 21 Puncte : 22 Reputatie : 3 Hobby-uri : music :x Stare de spirit : pofta de viata :x:x:x
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 05 Noi 2011, 18:35 | |
| |
|
| |
Cristina07 Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : In fata compului ;) Nr. mesaje : 44 Puncte : 47 Reputatie : 5 Hobby-uri : Dansul :x Stare de spirit : :-s
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 05 Noi 2011, 18:42 | |
| VOLTUROOOOOOOOOOOO sa nu se mai intample niciodata sa trebuiasca sa asteptam atata dupa next ...asa ca apucate de tastat |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 07 Noi 2011, 22:58 | |
| apucate de tastat nu vrei sa ma dezamagesti te pup Editat de ♪ choco ♪ : Nu mai face SPAM. Mesajele trebuie sa contina cel putin zece cuvinte.. Multumesc pentru intelegere..
Ultima editare efectuata de catre cristinica in Dum 13 Noi 2011, 17:18, editata de 1 ori |
|
| |
Meli25 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Maramures Nr. mesaje : 91 Puncte : 96 Reputatie : 3 Hobby-uri : eleva Stare de spirit : <3
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 11 Noi 2011, 20:29 | |
| deci..te rog din sufletzelulu meu :o3 sa vii cu next`ul foarte repede [-o< te rog..;)) sunt nerabdatoare sa vad ce se intampla8-> decii.PUNE NEXT`UL ULTRA MEGA REPEDE!!!!! Ja Ne!:* |
|
| |
Fallen Angel Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe UnDeVa PrIn UnIvErS Nr. mesaje : 44 Puncte : 60 Reputatie : 8 Stare de spirit : suuuuuuuuuuuperrrrrrr......bunnaa
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 13 Noi 2011, 21:47 | |
| deci imi place ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff moooooooooooolt ficul il citeam dinainte sa ma inscriu pe forum si te rog sa pui nextu |
|
| |
lorena_saku Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Arges-Pitesti Nr. mesaje : 56 Puncte : 79 Reputatie : 8 Hobby-uri : scriu pe aici:-* Stare de spirit : crazy
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 14 Noi 2011, 09:58 | |
| volturoooooooo te rog pune nextul ala! e cel mai frumos fic pe care l-am citit!TE rog pune-l ca au trecut 17 zile de cand nu ai mai postat!macar spune-ne macar cand pui continuarea! |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 14 Noi 2011, 15:11 | |
| te rog nu ne mai tine in suspans e misto ficul ma omoara suspansul asta hai da nextu |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 14 Noi 2011, 16:03 | |
| poveste decurge foarte dragut si imi place logica pe care ai folosito cand ai descris puterea copiilor de aputea vb prin telepatie...oricum eu iti spun si repet ca ficul tau esti in top 5 si imi place la nebunie si sper sa vii cu nextul cat mai repede
|
|
| |
Rosalie Evans Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 387 Puncte : 414 Reputatie : 6 Hobby-uri : desenul si muzica Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 17 Noi 2011, 08:33 | |
| ai un fic fantastic plin de foarte mult suspans.. next repede ! mor de curiozitate |
|
| |
Kado Rina-chan Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : undeva prin univers Nr. mesaje : 132 Puncte : 159 Reputatie : 5 Stare de spirit : Ala-Bala-Porto-Cala
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 23 Noi 2011, 19:43 | |
| buna,sunt noua,iti ador fiicul,este uimitor de interesant si pervers,exact cum imi place mie hai repede cu nextu,ninina te pupaceste |
|
| |
Ayumi Uchiha Academy Student
Sex : Varsta : 26 Nr. mesaje : 29 Puncte : 29 Reputatie : 2 Stare de spirit : Indragostita!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 25 Noi 2011, 23:17 | |
| Buna, am ajuns si eu pe aici. Aolooooo ce fic grozav! Mi-a lacut faza cu Naruto si cu taieteii a fost bestiala. Sau gaina cu cravata! Aproape am plans cand am citit amintirea lui Itachi despre acea noapte sau visul lui Sasu. Iti iubesc ficul! Next te log! Te pwp! |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 28 Noi 2011, 23:38 | |
| te roooooooooooog sa pui next k ma omori cu atata asteptare :><: |
|
| |
itasaku99 Chūnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Dum 11 Dec 2011, 19:58 | |
| ma mama ce faci? tu nu mai pui nextu aici? ohhhhhhh deja sau adunat si panzele de paianjen. te roooooooooooog sa pui next Intervenit de •Coffee. Nu mai face double-post! |
|
| |
voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 12 Dec 2011, 20:20 | |
| CAND ZBORI
Aud o voce mentala cunoscuta. " Sakura ? ce cauta Sakura aici?" Inconfundabilul Kakashi apare parca din senin langa mine. nici nu ma uit la el pentru ca daca asi faceo asi fi prea tentata sa-i rup gatul... pana la urma cine se crede el sa-mi antreneze copii fara stirea mea? - Imi cer scuze... Cand l-am auzit credeam ca inebunesc. -Ce si tu imi citesti gandurile acum? Sunt ca o carte deschisa pentru voi toti , nu? El vine in fata mea si ma tinteste cu privirea. -Adevarul este ca de mic copil ai fost usor de intuit si niciodata nu te-ai priceput sa-ti ascunzi sentimentele. El imi ia o suvita in mana . Asta este un lucru care te defineste , un lucru fara de care n-ai mai fi tu , ceea ce intr-un fel te aproprie pe tine de inocenta unui inger si deasemenea ceea ce la atras pe Sasuke de tine. Am ramas fara cuvinte. Stiu petru ce ai venit aici. -Este chiar atat de evident? Kakashi ma priveste lung si descurajator dar in pofida acestor lucruri continua. -Si eu cred ca este in viatamai ales dupa ce mi-au zis copii. Ceee? dar canda avut timp sa vorbeasca cu ei . sau cum i-a gasit la mama? Raspunsul a venit prompt . inca o smecherie invatata tot de la el . Doamne unde am fost eu in toata perioada asta? Dar un lucru este mai important in momentul asta . Mai am un aliat care este la fel de nebun ca mine si care crede ca Sasuke traieste. -Dar cum il gasim? El scoate o harta dintr-un buzunar si mi-o da in mana dar nu-i da drumul inainte sa ma intrebe. -Dar el vrea sa fie gasit? Eu ingadui din cap fara sa stau pe ganduri. Ne-am identificat pe harta locatia , ce urma sa facem? Sa cautam in jurul locului unde a fost vazut. Am delimitat zona pe 10 km si despartindu-ne in parti opuse am inceput sa cautam.
A doua zi dimineata...
Am gasit o cabanutza darapanata putin probabil locuita , ma simt obosita si lesinata , ma aproprii de cabana cu pasi lenti dar pe masura ce inaintez un tiuit asemeni celui de la radio imi inunda urechile si provocandu-mi o durere asemeni 1000 de ace ce-mi trec prin cap . Ma sprijin de un copac si duc mainile la cap. Fara ca-mi dau seama vad ceasul ce indica ora 11:00. -O nu , copii! Le-am promis ca ii duc la ziua lui Rin. Involuntar ma indrept spre sat lasand cabana in urma . Pe parcurs ce merg tiuitul inceteaza si pot gandi din nou limpede... imediat ce o sa ne intoarcem de la Naruto o sa-i las pe copii din nou la mama si o sa ma intorc sa verific si cabana.
Copii erau deja in pragul usii cand eu am ajuns. Nu uita Sakura , micii draci mai nou pot auzi ce gandesti asa ca ai face bine sa uiti ce ai facut pana acum. "Ai intarziat " Sasu... la fel de direct ca deobicei. -Nu am intarziat pentru ca nu am precizat nici o ora la care ma voi intoarce. -Dar mamii... Yuky ma ia in brate , vom intarzia la ziua lui Rin si inca nu i-am luat nimic... -Off... asta se rezolva repede. Am vorbit cu ai mei apoi am mers cu copii acasa de unde i-am imbracat cu haine curate si unde mi-am permis 15 minute de relaxare in cada cu spuma. Imediat dupa am iesit pe usa grabiti spre piata da vedem de cadou. Pe Yuky am imbracat-o intr-o rochita roz si i-am impletit parul spic in timp ce Sasuke mult mai putin pretentios la haine s-a multumit cu un simplu tricou albastru si pantaloni negri. Eu am aruncat pe mine prima roche pe care am vazut-o ,scurta rosie si mulata cu un decolteu acceptabil si pantofi cu toc. Primul magazin in care am intrat este o argintarie care are vitrinele pline , in timp ce eu cu ring ne uitam de cercei pentru Rin , Sasuke are cu totul alta tinta. In timp ce eu platesc erceii el inca ramane cu privirea atintita asupra unei vitrine cu lantisoare. -Sasu , la ce te uiti? El pleaca spre usa " Nu conteaza , hai sa mergem" El si Yuky ies in timp ce eu raman in magazin schimband priviri cu vanzatoarea . -La ce se uita fiul meu ? Vanzatoarea se indreapta spre acea vitrina si scoate doua lantisoare care aveau un singur pandantiv care se rupea in doua si pe care scria "DOAR NOI" ... Siogur nu este pentru Yuky , ei au deja bratari ... doar daca ... El vrea pentru Rin! -Oftez zambind si o rog pe vanzatoare sa mi dea si colierele apoi ies val vartej din magazin cautandu-i pe copii care ma asteptau la cofetaria de vizavi de unde am cumparat o tarta de ciocolata apoi am plecat la casa lui Naruto. Inainte sa se deschida usa ii dau lui Sasu cutiuta cu coliere la care el se uita uimit apoi lui Yuky cerceii. Usa se deschide si micuta rin sare de gatul lui Sasu care o ia si el in brate. Yuky putin geloasa isi drege glasul si e si ea imbratisata de Rin apoi ii ia de mana si ii conduce pe copii in spatele casei unde se desfasura " marea petrecere" eu intru in bucatarie unde Hinata pregatea platourile cu prajituri. -Hei... o salut eu fara prea mult chef . -Sakura1 ce-i cu tine zici ca n-ai fi dormit aseara! -Poveste lunga... Ii dau tarta Hinatei care o pune pe o tava si ma roaga sa o ajut sa le duca in spate unde Naruto o tinea pe Yuky pe umeri legati amandoi la ochii incercand sa sparga o piniata... -Nu s-a maturizat deloc , zice Hinata zambind. Alti copii se luptau cu baloane de apa sau isi asteptau randul la pinata . Hinata chicoteste ... -Ce sa intamplat? -Sasu ii va pune lanticul la gat lui Rin . Eu zambesc. -O place... -Sakura , hai cu mine la magazin , am ramas fara zuc. Eu ingadui din cap in timp ce Hinata ii spune lui Naruto sa aiba grija apoi plecam .
In magazin nu este aglomeratie si e e usor sa alegem ce dorim , Hinata inca incearca sa scoata de la mine de ce am cearcane dar a vazut ca n-am degand sa-i spun asa ca s-a lasat pagubasa. TOCMAI DUCEAM STICLELE LA CASA CAND hINATA LE CAPA PE JOS SI EXCLAMA . -Copii!!!
|
|
| |
Crissu.♥ S-Class
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 12 Dec 2011, 20:55 | |
| ubesc ficul tau imi place il ador m-ai facut sa plang ai un talent aparte iti citesc ficul dinainte sa ma inscriu pe forum il citesc si recitesc ori de cate ori intru pe forum imi ia cam mult dar cand vreau un fic bun , fac orice sacrificiu' il iubesc , te rog anunta-ma de next scumpy
pupici dulci |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| |
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 17 Dec 2011, 12:47 | |
| vai vai vai a venit insfarsit next-ul mult asteptat iti ador fic-ul si cred ca ti-am mai zis asta dar iti mai zic o data este unul dintr-e fic-urile mele preferate nai idee ce bucuroasa sunt sa vii repede cu next-ul te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
|
| |
itasaku99 Chūnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 17 Dec 2011, 17:56 | |
| Cred ca styu ce s-a intamplat cu copiii dar astept cu sufletul la gura nextul a vad dak e asa. si sa-l pui repede. OK? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 | |
| |
|
| |
|