Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O POVESTE INCITANTA +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25  Urmatorul

Vreti ca in urmatorul capitol sa pun o scena hentai (una mititica )?
1. Da
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_vote_lcap94%O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_vote_rcap
 94% [ 51 ]
2. Nu
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_vote_lcap6%O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_vote_rcap
 6% [ 3 ]
Total voturi : 54

Sondaj inchis

AutorMesaj
Lady marmalade. ♥
Genin
Genin
Lady marmalade. ♥

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În ţara minunilor.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 436
Puncte : 544
Reputatie Reputatie : 33
Hobby-uri Hobby-uri : Spending time with my amazing friends!
Stare de spirit Stare de spirit : Happy.

O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Sam 09 Iul 2011, 15:34

Frumos capitol, n-am ce spune :)
Pune-te pe tastat ! in love
Sus In jos
miahara_chan
Academy Student
Academy Student
miahara_chan

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : pe undeva pe aici....cred
acebook acebook : https://www.facebook.com/acsinte.mihaela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 37
Puncte : 40
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : desenul,iesitul cu prietenii si bineinteles vizionarea de animeuri si sa citesc fan ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : nici rea nici buna ceva intre cele doua si pe langa

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Sam 09 Iul 2011, 21:21

sakura sa ars rau de tot, da rau de tot!orcum deabea astept sa aflu ce se mai intampla,ce o sa faca sasuke?nu stiu dar mie mila de sakura.orcum next nex next ca nu mai am rabdare.

P.S.BAI MAI DATI SII VOI COMENTARII CA DE NU NU VEDEM CONTINUAREA DE LA PERVERSA .DECI DACA VA PLACE FICU EI DATII COMENTARII CA NU VA DOR MAINILE SA SCRIETI 2 PROPOZITII!

orcum punete pe tastat ,te rog!
Sus In jos
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului.
acebook acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 120
Puncte : 129
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri!
Stare de spirit Stare de spirit : plictisita

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Sam 09 Iul 2011, 22:05

Biata Sakura! Daca nu-l pui tu la punct pe Sasuke, sa stii ca o fac eu. biciuitor

Pui nextu? Sa stii ca e grozav ficu si ca ai talent.

Pune-te pe tastat si scuze ca nu am dat comm mai devreme,chiar daca am citit de mult capitolul! heh please

see you around

ACU MAI TREBUIE INCA DOUA COMMURI! NU STATI DEGEABA SI SCRIETI DOUA-TREI CUVINTE. CA NU MOARE NIMENI!!!
Sus In jos
gabriela.elena
Academy Student
Academy Student
gabriela.elena

Nr. mesaje Nr. mesaje : 25
Puncte : 29
Reputatie Reputatie : 2
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Sam 09 Iul 2011, 23:26

Super capitol. Imi pare rau pentru Sakura iar Sasuke e un mare nesimtit!
Hai cu nextul. in love in love in love in love
Mai trebuie inca un comentariu!
Sus In jos
ღChloeeღ
Genin
Genin
ღChloeeღ

Nr. mesaje Nr. mesaje : 138
Puncte : 163
Reputatie Reputatie : 15
Stare de spirit Stare de spirit : happy :X

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Dum 10 Iul 2011, 00:10

Buna!

Trec si eu pe la ficul tau care mi`a atras atentia (desi il stiam de pe altul forum pe care il frecventez, si am observat ca il ai si acolo). Ce pot sa spun.. e dragut, plus ca latura asta a lui Sakura nu am mai intalnit-o in nici un fic. Perversa fata , nu gluma lough

Acum i s-a implinit visul lui Sasuke , pun pariu ca e tare mandru si se declara number one nr1

Imi pare rau de Sakura :| Sper sa ii revina atitudinea aia de perversa incurabila si sa il puna la punct pe ingamfatul ala de Sasuke happy2 .

Astept next cu nerabdare!! Tot ce iti pot spune este ca m-am indragostit de fic si sper sa il continui curand :X
Kiss and big hug kiss a hug
Sus In jos
FlOaReA*de*CiReS*a*NoPtI
Genin
Genin
FlOaReA*de*CiReS*a*NoPtI

Localizare Localizare : in*lumea*mea*cea*minunata
Nr. mesaje Nr. mesaje : 158
Puncte : 177
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : orce
Stare de spirit Stare de spirit : binisoooor

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Dum 10 Iul 2011, 00:52

nam mai intrat de mult pe lumea asta....sorry
da..deci ador ficul tau...este superb...
aceste evenimente,sentimente,esentialul ficului tau sunt sublime...nu leam mai intalnit si pot spune ca le ador...

este superb..si abia astept nextul dance2
Sus In jos
voltura16
Genin
Genin
voltura16

Localizare Localizare : in fata calculatorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 143
Puncte : 227
Reputatie Reputatie : 70
Hobby-uri Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P
Stare de spirit Stare de spirit : a dracu de buna!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Dum 10 Iul 2011, 11:53

WoW ...16 comuri....uite next cum am promis

UNDE ESTE PROFITORUL?

Inca alerg ca o nebuna , nu pot sa cred cat de lungi sunt aceste coridoare, aseara pareau mult mai scurte!
In sfarsit vad o usa , ma opresc in dreptul ei si ascult atenta , nimic , nici un sunet . Pun mana pe clanta si ma pregatesc sa dau buzna cand :
-Nu esti in stare de nimic! Kabuto arata-i cum se face! Apoi aud niste gemete care sincer mie imi par de placere si aud aceiasi persoana continuand . Acolo , acolo ,ahh... ce bine este!!! Da ... da....Sasuke..... Kabuto unde eee....
Sasuke? ce Kabuto? cum adica pai ce fac astia aici? urgii in grup? Deci dupa ce ca profitoru ala s-a culcat cu mine aseara dupa ce ma drogat acum o face cu Kabuto si scarba de Orochimaru? lasa ca vede el , gata cu Sakura cea buna. Apas pe clanta si dau buzna in incapere , inchid ochii din cauza luminii puternice care ma copleseste apoi ii aud vocea lui Kabuto.
-Sakura! Parea sperita, probabil pentru ca i-am prins in flagrant in timpul ....yak ...
Deschid ochii si nu-mi vine sa cred ce vad , deci pur si simplu este oribil , de neimaginat!
Orochimaru sta pe un fotoliu de masaj cu mainile inerte de-o parte si de alta a acestuia , n-o sa va vina sa credeti dar pe fiecare mana se afla cate un sarpe purpuriu cu cate o pensulica neagra in gura. Cercetez atenta si observ ca Orochimaru are doua unghi negre si restul albe... apoi vad cum unul dintre serpi tine cu coada o sticluta cu ceva transparent , dupa mirosul intepator care a distrus oxigenul din camera este acetona.... Extraordinar si-a dresat serpii sa-i faca manichiura!
Dar Sasuke , Kabuto , gemetele? Imi indrept privirea spre Kabuto pe care il vad cu mainile pe picioarele lui Orochimaru... cred ca-i facea masaj... O doamne am nimerit la nebuni! ce-i bine e ca nu sunt pe invers nici unul pana acum . Nu am crezut niciodata , Kabuto injosindu-se intr-un asemenea mod in fata lui ... Oro.. de la "oroare".
-Ce faceti aici? si unde este Sasuke? Orochimaru ii face semn lui Kabuto sa se indeparteze apoi serpilor.Aud usa inchizandu-se ,acum sunt doar eu si Orochimaru asteptand raspunsuri . Ca sa termin si cu subiectul "ORO" cat mai repede ma indrept spre el si ii iau o mana in mana studiandu-i degetele..
-Domnisoara Sakura , e parere ai? Hmm ... ma intreaba ce parere am , maduva mainilor este sfartecata de la umar , nu i-o pot repara decat cu un ritual destul de lung , greu si obositor care m-ar seca de energie facandu-ma vulnerabila in fata lui. Ceea ce n-o sa permit.
-Oro , draga... vreau sa-mi imprumuti si mie serpii tai , fac o treaba minunata iar daca fac si pedichiura ti-ai scos o afacere profitabila.
El izbucneste intr-un ras tamp .
-Lasa linguseala Sakura si zi in cat timp poti incepe. Imi face semn spre maini. Se asteapta sa-i repar mainile imediat , sa asteptye mult si bine , asta n-o sa se intample prea curand pentru ca imediat ce tremin eu o sa lesin iar el o sa ma omoare, bestile ca el nu au inima si nu stiu ce-i aia recunostinta. Dar stiu sigur ca Sasuke o sa-l omoare curand asa ca de ce sa ma mai obosesc?
-Unde este Sasuke?
Discutia mai continua asa inca vreo 10 minute , fiecare punand la nesfarsit aceiasi intrebare pana eu ma enervez si plec spre usa. Deschid usa si ies , pe hol dau cap in cap cu Kabuto , ei bine cap in piept pentru ca el este mult mai inalt decat mine dar ati inteles voi ideea .
-Cand ai de gand sa-l vindeci pe Orochimaru? Ce sa-i spun nebunului , ca nu o sa-l vindec ca o sa-l omoare brunetu pana atuncI , exclus pentru ca sunt imbracata doar intr-o rochita si n-am nici o arma cu care asi putea sa ma apar asa ca mai bine il mint putin.
-In curand , imi trebuiesc niste ierburi mai rare asa ca o sa trebuiasca sa le caut inainte de toate.
-Foarte bine , voi veni cu tine . Zi ce-ti trebuie am si eu o vasta experienta cu plantele. O... de ce trebuie sa se bage ...ar trebui sa inventez niste plante ca sa se simta depasit si sa ma lase in pace , in plus eu vreau sa-mi ocup asa zisul timp de cautat plante cu altcineva . Rand in sinea mea imaginandu-mi-l pe Sasuke imobilizat in lanturi.
-Am nevoie de drondrocea metranger , bazilium conborsis , de canvoctum malera , kongolius....
-Ce plante sunt astea? Pare derutat deci am reusit!
-Cum ce plante sunt? sunt plante medicinale desi majoritatea nu le gasim decat in satul de apa si in cel de nisip...
-Asi prefera sa-l iau pe Sasuke , tu trebuie sa-i faci masaj lui Oro... chicotesc apoi trec pe langa Kabuto inaintand pe coridorul lung . Nu fac mai mult de 5 pasi ca ma intorc si strig dupa Kabuto.
-Unde este Sasuke? El se uita la mine mirat apoi imi raspunde sceptic.
-Nu era cu tine?
Nu-i mai dau importanta ,ma intorc si inaintez pe coridor .Inca o usa si inca una ...le deschid pe toate la rand si nimic , nemernicul e de negasit.
Ohhh... cand o sa-l gasesc o sa-l....Indrept capul spre podea ... o sa ce? ce o sa-i fac... i-am spus " Te iubesc " si conform primului nostru joc acum trebuie sa-l urmez.

Flash back
-Primul care il face pe celalalt sa spuna < TE IUBESC !> castiga! Am spus-o iar el a ramas masca uitandu-se la mine.
-N-o sa fie foarte greu , scap de S-ul asta , imi arata cu degetul locul unde l-am crestat cu doua zile in urma ,si te oblig s-o spui si gata , am castigat ! Intrebarea este ce am castigat ? si care sunt regulile jocului...? Coboara cu saruturile ajungand pe abdomenul meu si trage putin de chilotii mei lila din dantele ."Ador lenjeria asta , desi ar arata mult mai bine fara ea ". Eu ii iau chipul lui in maini aducandul in dreptul fetei mele si ma rastogolesc cu el in asa fel incat ajung din nou deasupra lui . Il mai sarut odata apasat si-i spun incet la ureche.
-Regulile , defapt sunt o singura regula , nu avem voie sa nu obligam unu pe altu sa o spunem ... el ma completeaza.
-Adica unul din noi chiar trebuie sa se indragosteasca.
-Exact ,premiul meu , daca tu spui primul<< cele doua cuvinte>> il vei omora pe Orochimaru si vei reveni din nou la viata ta de dinainte sa pleci din Konoha devenind doar un om obijnuit , fara lupte si alte deastea, iar premiul tau te la sa-l alegi singur...
''Eu oricum am de gand sa-l omor pe Orochimaru un punct e deja indeplinit de la sine iar pentru partea doi cu om obijnuit trebuie sa cotizez cu ceva echivalent." Ma uit la el si vad cum ii apare un zambet pervers pe fata, n-ar fi trebuit sa-l las sa-si aleaga singur premiul asa ca intervin repede incercand sa previn o catastrofa pentru mine.
-Ma culc cu tine o data daca ma faci sa spun prima . El ma priveste sceptic si incepe sa rada.
-Nu , nu ,nu . Eu imi aleg premiul iar sa te culci o data cu mine nu ma incalzeste cu nimic , as putea s-o fac si acum dar ma opreste un pact cu dracul momentan . Enervata ca tot aduce in discutie chestia asta cu pactul ii pun mana pe piept sii ii transfer ceacra suficienta astfel incat ii dispare semnul impreuna cu orice obligatie pe care o avea pentru mine si ii spun .
-Acum nu te mai tine nimic din a ma viola ! Fa-o daca te tine ! Se uita la mine , duce mana la piept si intradevar vede ca nu mai are nimic . " Nu pot sa cred chiar m-a vindecat... Si chiestia cu violatul
-Vreau ca daca castig , adica daca tu spui sa te culci cu mine cand am eu chief si sa-mi faci copii! pune un zambet pervers din nou .
End of flash back
La asta s-a referit in filetel cu " astept sa-ti omorezi pariul"...a obtinut ce a vrut de la mine iar acum eu trebuie sa ma supun . Pentru un moment ma opresc din mers si stau pe ganduri.
-Nu are rost sa ma opun , eu nu-mi incalc promisiunile sau indatoririle ... Ma intorc pe calcaie indreptandu-ma din nou spre camera de tortura...
Pun mana pe clanta si incerc sa apas pe ea cand simt o mana pe umarul meu.

Hai lume , mai merg inca 15 comuri dance2
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 Asss10O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Dum 10 Iul 2011, 11:56

Inca cincisprezece? Nu vrei cam multe? Ei, lasa, ca oricum le primesti tu, asa ca nu ma impacientez. Imi place acest capitol, chiar foarte mult. Parte cu masajul la picioare a fost cu adevarat amuzanta, chiar am inceput sa rad. Serpi care fac manichiura, mi-ar trebui si mie, cred ca ar face o treaba grozava. Astept cu nerabdare nextul, pentru a vedea ce se mai intampla, asa ca pune-te pe tastat ca de nu, vin la tine si te mananc cu fulgi cu tot, te pap.

Choco te pupaceste dulce de tot!!! kiss in love kiss
Sus In jos
FlOaReA*de*CiReS*a*NoPtI
Genin
Genin
FlOaReA*de*CiReS*a*NoPtI

Localizare Localizare : in*lumea*mea*cea*minunata
Nr. mesaje Nr. mesaje : 158
Puncte : 177
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : orce
Stare de spirit Stare de spirit : binisoooor

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Dum 10 Iul 2011, 12:07

aoleooooo
ma inebuneste ficul tau... nervi!
da'mi plashe happy2
abia astept nextul deci...
spor la scris si mooolta inspiratzie in love

...HAI LOOOME CU COMURILE...
Sus In jos
miahara_chan
Academy Student
Academy Student
miahara_chan

Localizare Localizare : pe undeva pe aici....cred
acebook acebook : https://www.facebook.com/acsinte.mihaela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 37
Puncte : 40
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : desenul,iesitul cu prietenii si bineinteles vizionarea de animeuri si sa citesc fan ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : nici rea nici buna ceva intre cele doua si pe langa

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Dum 10 Iul 2011, 12:15

ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! 15 comuri vrei sa ma apuc de facut crime pe aici pana pui continuarea.daca e sasa te anunt ca o sa ai ceva persoane pe constinta.

si catre toti ceilalti dati comuri mai ca de nu nu ne aduce nextu ca doar nu va dor degetele sa scieti cateva cuvinte ,nu-i asa?!!!!!
Sus In jos
ღChloeeღ
Genin
Genin
ღChloeeღ

Nr. mesaje Nr. mesaje : 138
Puncte : 163
Reputatie Reputatie : 15
Stare de spirit Stare de spirit : happy :X

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Dum 10 Iul 2011, 12:44

15 comm-uri ?? Se vor strange cu incetinitorul :))

Asa... prima data.. ma gandeam doar la prostii, dar cand am auzti de manichiura lui Orochimaru. mai sa mor de ras lough Sper ca Sakura sa ii puna la punct pe astia doi(Oro si Kabuto), care`s destul de enervanti si sa se razbune pe neferictul de Sasuke, care i-a facut destule.

Ah.. ce pot sa spun? Ador ficul tau :X Si astept next.. Multa inspiratie pe viitor ( pe care o ai din belsug observ) si spor la scris! kiss
Sus In jos
gabriela.elena
Academy Student
Academy Student
gabriela.elena

Nr. mesaje Nr. mesaje : 25
Puncte : 29
Reputatie Reputatie : 2
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Dum 10 Iul 2011, 12:52

Cincisprezece?????? E prea mult.
Of... o a dureze ceva timp, pana atunci hai cu nextul! in love in love in love
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

Localizare Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 189
Puncte : 210
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy..
Stare de spirit Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Dum 10 Iul 2011, 15:01

pai...interesant,daar de unde e sigura ca a spus cuvintele dak nu-si aminteste nimik?infine,vreau next in love
Sus In jos
voltura16
Genin
Genin
voltura16

Localizare Localizare : in fata calculatorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 143
Puncte : 227
Reputatie Reputatie : 70
Hobby-uri Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P
Stare de spirit Stare de spirit : a dracu de buna!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Dum 10 Iul 2011, 15:17

HellGirl ... Nu-si aminteste ca a spus cuvintele , ea doar presupune asta .
E o deductie a ei dupa ce a citit mesajul lasat pe clanta usii de el.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Dum 10 Iul 2011, 15:23

Imi place si capitolul acesta...n-am ce sa comentez....poate doar un singur lucru...De ce 15 comm-uri:((crying(( si faza cu oro si kabuto...super in love in love in love pupici si punete pe treaba ca de nu vai de tine biciuitor
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

Localizare Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 189
Puncte : 210
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy..
Stare de spirit Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Dum 10 Iul 2011, 16:16

da,voltura...dar sa se increada in sasuke?!?si stiam si eu ca doar presupune!oh,da si...NEXT!!!
Sus In jos
Mumf
Legend
Legend
Mumf

Merite deosebite :
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 Asss10O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 110
Localizare Localizare : Paradox, CO
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13635
Puncte : 14127
Reputatie Reputatie : 481
Hobby-uri Hobby-uri : AMV , Fan fiction .
Stare de spirit Stare de spirit : Yuk <.<

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Dum 10 Iul 2011, 17:31

Heii.
Deci 15?!
Cred ca ti-ai dat seama de slabiciunea noastra pentru ficul tau si dasta ceri atatea.>_<
Orcum e foarte interesant :p.
Astept next~u si spor la scris.
Te pup.Zbye.◕‿◕
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Dum 10 Iul 2011, 18:56

Hai.15.esti.rea.cere.si.tu.10.12.14.
I.LOVE.
Te.rog.pune.next/ai/10/INCA.5LUME
Scz.nu.merge.space
Sus In jos
ada
Genin
Genin
ada

Sex : feminin Localizare Localizare : Undeva in intuneric
Nr. mesaje Nr. mesaje : 173
Puncte : 182
Stare de spirit Stare de spirit : Mda...

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Dum 10 Iul 2011, 19:03

Minunat capitol scumpo:X:*
Continua tot asa:X:*
Astept next'ul. Sper sa l pui repede:) Spor la scris.
in love

Ja'ne:)
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Dum 10 Iul 2011, 20:08

Haide.voltro.ai.11.comuri.haideti.si.cu.4.comuri.hai.ca.nu.muriti.daca.spuneti.bravo.next.
Sus In jos
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

Localizare Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului.
acebook acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 120
Puncte : 129
Hobby-uri Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri!
Stare de spirit Stare de spirit : plictisita

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Dum 10 Iul 2011, 20:40

E Sasuke nu? Oricum pune nextu!!!
App, te-ai cam invatat cu 15 comuri. yeah heh good job Si sunt multe!!!!

INCA 2 COMMURI SI.....NEXTU!!!
Sus In jos
AnDrA99GiRl
Genin
Genin
AnDrA99GiRl

Localizare Localizare : in fata monitorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 210
Puncte : 275
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase)
Stare de spirit Stare de spirit : super mega happy!!!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Dum 10 Iul 2011, 20:51

Este minunat abia astept nextuuuuuu happy dance2
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 00:46

Haide.lume.inca.un.com.si..next.haideti!
Sus In jos
Lady marmalade. ♥
Genin
Genin
Lady marmalade. ♥

Localizare Localizare : În ţara minunilor.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 436
Puncte : 544
Reputatie Reputatie : 33
Hobby-uri Hobby-uri : Spending time with my amazing friends!
Stare de spirit Stare de spirit : Happy.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 04:13

Eh uite încă unul venit cu trenul la 4 dimineaţa :))
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 10:12

Heii
Ficul tau este superb,minunat,extraordinar,fantastic.N-am cuvinte sa-l descriu.
Astept sa vad ce se intampla.
Te rog cu ciresica in varf sa-l pui repede ca daca nu mor in fata calculatorului de curiozitate.
In concluzi:
Pune next-ul, te rugam!!!!!!
please
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 10 I_icon19

Sus In jos

O POVESTE INCITANTA +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 10 din 25Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-