Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O POVESTE INCITANTA +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 25  Urmatorul

Vreti ca in urmatorul capitol sa pun o scena hentai (una mititica )?
1. Da
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_vote_lcap94%O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_vote_rcap
 94% [ 51 ]
2. Nu
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_vote_lcap6%O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_vote_rcap
 6% [ 3 ]
Total voturi : 54

Sondaj inchis

AutorMesaj
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Vin 01 Iul 2011, 10:53

Asta va fi amuzant. Cine va castiga???
Vai, a dat curiozitatea in mine.
Mi-a placut fff mult si astept next repejor
te pupacesc doolce kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 Asss10O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Vin 01 Iul 2011, 11:12

Pai avand in vedere titlul "...sa joci zaruri de la Tsunade" ma astept ca Sakura sa piarda, dar orice e posibil, nu? Ar mai trebui sa adaugi descriere senimentala, dar in acest capitol a fost destul de bine. Dialogul nu a fost sec si nici actiunea grabita. Ai avut cateva greseli de tastare, dar nu mai imi amintesc care... O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 169309 Astept nextul cu nerabdare, asa ca pune-te pe tastat.

Choco te pupaceste dulce de tot!!! kiss in love kiss
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

Localizare Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 189
Puncte : 210
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy..
Stare de spirit Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Vin 01 Iul 2011, 13:38

PERVERSO!!!!!!!!!!!!!!dar imi place...da next happy2
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Vin 01 Iul 2011, 13:49

Iti bagi joc de noi de ce asa scurt?
Vroiam mai lung esti rea
Dar tot te ubesk :X
Sus In jos
voltura16
Genin
Genin
voltura16

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : in fata calculatorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 143
Puncte : 227
Reputatie Reputatie : 70
Hobby-uri Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P
Stare de spirit Stare de spirit : a dracu de buna!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Vin 01 Iul 2011, 17:48

CAND PERVERSITATEA E LA EA ACASA
Nu stiu de cat timp jucam , am pierdut demult notiunea timpului ... cert este ca ca si eu si el ardem de nerbdare sa vedem in ce sens va intoarce destinul zarurile. Eu momentan mai am decat boxerii si sutienul pe mine in timp ce el este in boxeri si pantaloni. Suntem la exalitate , amandoi stim asta si zambim cu sub inteles unul altuia.
" Vrei sa continui?" Il privesc lung , e randul meu sa arunc zarurile dar ma opresc si ma las peste el incet apoi ii soptesc tandru la ureche.
-Nu m-asi opri nici daca ar fi ultimul lucru pe care l-asi face...
Sasuke intelege aluzia mea subtila si se misca gratios astfel incat intr-o fractiune de secunda eu ajung sub el ." Si ce-ar fi daca am mari putin miza?" Ma gandesc la miza pusa anterior . Daca el castiga eu ii spun ce s-a intamplat cu Mikoto si nu ma face fasii dar daca castig eu ... ce proasta pot fi , nu am pus o miza in legatura cu ce va face el cand castig eu... Nu contaza o pun acum.
-Ok , Marim miza...daca eu castig , vei face tot ce-ti spun eu timp de o luna. Ma uit in ochii lui negrii care par sa vada prin mine si zambesc , nu stiu de ce dar desi incearca cu incapatanare sa para dur si rece simt ca ma iubeste , imi trebuie doar o ocazie sa-l ajut sa vada si el asta. "Sa lasam ce vrei tu asta nu conteaza oricum vei pierde, cand voi castiga eu , adica cand tu vei fi goala nu numai ca imi vei spune ce s-a intamplat in noaptea aceea cu Mikoto dar vei spune si acele CUVINTE..."
M-am inselat , e crud si nu o sa-l schimb... prea usor. Pana atunci hai sa ne distram putin , trebuie sa-i dovedesc acestui om care vede totul alb- negru ce este rozul.
-Nu ... orice altceva inafara sa spun cuvintele, in jocul acela regulile erau sa ma faci sa o spun atunci cand chiar simt ,dar eu inca nu simt nimic pentru tine, imi esti total indiferent. El este inca deasupra mea si afiseaza un zambet strengar si o premiera in seara asta , vorbeste.
-Nu te cred , erai moarta dupa mine cand am plecat , si daca imi amintesc bine tu mi-ai spus deja cuvintele in seara in care am parasit Konoha , iti amintesti si tu , nu?
Spune adevarul , in seara in care a parasit Konoha eram distrusa si asi fi facut orice doar sa-l fac sa ramana, am varsat atatea lacrimi degeaba dar asta este .
-Sa lasam trecutul si sa revenim la prezent , te simti capabil sa ma faci s-o spun din nou ?
"Imediat ce castig o vei spune , fie ca simti ,fie ca nu..." Se tranteste pe pat lanaga mine si-mi da zarurile , inca era randul meu. Arunc cu zarurile si vrand sa maresc suspansul pun palma pe ele nelasandu-l nici pe el sa vada.
-Sasuke , nu voi spune cuvintele pentru ca nu simt deci alege alta miza. Ma uit la el si-l aud gandinduse la alte pozibilitati.... nu pot sa cred cat de sadic si pervers poate fi... dupa 20 de secunde in care am intonat un cantec in minte doar sa nu aud ce mai nascoceste l-am auzit gandindu-mi numele .
"Sakura , daca castig te culci cu mine fara sa comentezi" Ma uit la el si ii zambesc, feritiva veti vedea cea mai perversa fata a Sakurei . Ridic palma de pe zaruri ,rezultat 12 nu poate sa dea mai mult , asta este limita , zambesc satisfacuta si-l las sa arunce si el dar 9 e mai mic decat 12 asadar .
-Jos pantaloni Sasuke....Ce haios suna venind de la mine. Wow ... tocmai am fost martora la cel mai ciudat lucru . Brunetul si-a scos pantaloni intr-un mare stil , ma intreb a lucrat ca stripar toti anii acestia? Ma uit la pantalonii aruncati neglijent pe podea langa pantofii mei.
-Cum ai reusit sa-i dai jos fara sa te misti? Imi agara o bretea a sutienului meu mov cu mana dreapta in timp ce cu stanga imi prinde ambele maini de la incheietura. " Vrei sa-ti arat?". Simt cum ii aluneca mana pe sanul meu incadrandul, imi zambeste si ma trage spre el intr-un sarut violent care trebuie sa recunosc ma starneste , cum e posibil sa nu ma iubeasca dar totusi sa ma sarute in felul acesta? Imi da drumul la maini lasandu-ma sa-l imbratisez , isi retrage mana dreapta din sutienul meu si o duce pe spatele meu masandu-l usor in timp ce cealalta mana o infinge in parul meu eliberandu-l din stransoarea buretelului si obligandu-ma sa-l sarut . Si eu la randul meu il strang cat pot de tare infingandu-mi unghile in pielea lui , incerc sa fiu atenta la ceea ce gandeste dar nu pot, eu insami sunt prea confuza ca sa-mi aud proprile ganduri . Ne rostogolim in micutul lui pat pana Buff cad peste el pe podea, pentru el nu pare o problema , pare obisnuit cu durerea provocata de caderi si incearca sa continue dar nu si eu care cred ca asta am asteptat , o portita de scapare.
Cu greu reusesc sa ma desprind de el si sa ma asez in sezut pe marginea patului ,oare cat a trecut de cand facem asta?.
-Asta nu ma lamureste cum ai reusit.... El incepe sa rada in timp ce se ridica si se arunca pe pat facandu-ma sa ma ridic" Poftim , rozalio" apoi imi intinde pumnul drept. Ma uit atenta si vad un colt de dantela mov identica cu cea a sutienului meu , ciudat ... Din instinct ma uit spre pieptul meu si vad ca sunt goala! , adica fara sutien! Intind mana sa i-l smulg din pumn , intr-o fractiune de secunda , aceea in care eu trebuia sa-mi redobandesc micuta bucata de material el ma agata de maia si ma trage peste el imibilizandu-ma intr-o pozitie in care nu ma puteam misca.
-Uite cum sta treaba Sakura , este evident ca eu castig , oricum suntem deja 1 la 1 asa ca de ce sa mai continuam , sa trecem direct la actiune , zi ce pozitie preferi?
Sunt intrigata cum adica 1 la 1 ? eu inca am sutienul deci e 1 la 2 pentru mine si fi atent cat de insensibil poate fi si cat de inganfat , " ce pozitie preferi Sakura, nu ma face sa astept ca voi aplica ce vreau eu si nu prea cred ca o sa te avantajeze in vre-un fel asta" Nu pot sa cred.
-Eu inca am sutien si boxeri , deci sunt in avantaj! Il vad cum imi arunca sutienul in intuneric.
-Se pare ca suntem cum am zis eu , 1 la 1 ... Dar inca n-ai castigat! Ma uit atenta prin pat cautand zarurile. Le gasesc repede si i le dau sa le arunce , le aruna incet parca incercand sa amane inevitabilul . Zarurile au fost aruncate rezultatul 5, se pare ca eu trebuie sa dau mai mult , cat de greu poate fi . Arunc si eu zarurile si nu pot sa cred .... am dat 3....
Ma uit la Sasuke care in tot acest timp mi-a privit chipul .
-De unde ai stiut ca vei castiga?
Zambeste satisfacut apoi imi spune pe un ton serios .
-Pentru ca eu mereu obtin ce vreau, acum hai sa nu mai pierdem luna , la soare imi scade libidoul .
Un joc este un joc ,iar la final exista un singur castigator dar acest joc a devenit destul de serios iar eu prin el din moment in moment imi voi pierde ceea ce ma mai leaga de vechea Sakura , puritatea....
Sus In jos
• Fucking Perfect •
Genin
Genin
• Fucking Perfect •

Localizare Localizare : Cluj - my heart's devotion
Nr. mesaje Nr. mesaje : 145
Puncte : 521
Reputatie Reputatie : 362
Hobby-uri Hobby-uri : sa te privesc
Stare de spirit Stare de spirit : smoking

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Vin 01 Iul 2011, 18:40

CHiar mi-a placut!!!! Sper sa continui rapiiiiid! Maine sau... chiar azi? huh?

please please please

Micky
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 Asss10O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 J5fdba

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Sam 02 Iul 2011, 10:37

O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 385627 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 385627 Vai de viata si de zilele mele, ce-mi faci tu mie... Pai pe scurt ar fi cam asa:

- la descriere stai destul de bine, stii cum sa ma introduci in atmosfera, dar ai mai putea adauga descriere sentimentala;

- dialogul nu este sec, deci este in regula;

- actiunea evolueaza chiar bine, de la momente mai incinse la momente tensionate;

- estetica nu prea imi place; ai putea lasa un rand liber intre paragrafe pentru a fi mai usor de citit;

- ai avut si cateva greselute, dar nu prea m-am uitat dupa ele.

Cam asta am avut eu de spus. Astept cu nerabdare nextul.

Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

Localizare Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch...
Hobby-uri Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy..

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Sam 02 Iul 2011, 18:21

wow,da perversa mai esti!!!oricum,ciudat capitol!in sensul bun!deci...abia astept nextu!
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Lun 04 Iul 2011, 05:07

PERVERSO NEXT SAU TE OMOR!
Vreau next te omor, te inpusc, te jupoi te vie, te mananc, te ok te-am omorat
Te rog c amor daca nu pui next ma sinucid si si o sa ii zic lu mama sa ne mutam si si nu mai iau cada cu hidro masaj stai putin asta e mai rau pentru mine nu pentru tine
NEXT CA TE OMOR ASA CU TOT CU FULGI CU TOT
HAI TE ROG FAC ORICE
TE ROG TE ROG MULT
te rog nu fi rea te rog pune pe data de 05.07.2011
Macar te rog te implor te rog te rog nu fi rea :((
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Lun 04 Iul 2011, 08:06

E suuuuper!!!!!
Deabea astept sa vad ce o sa faca perversii aia!
:))
Imi place foarte mult!
Sa vii cat mai repede cu next-ul!
:*
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Mar 05 Iul 2011, 13:07

Super tare fataa!!!! Esti bestiala!!!!!! O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 544217 Sa pui next cat de repede poti!!!
Sus In jos
xLostCandy
Chūnin
Chūnin
xLostCandy

Localizare Localizare : In fatza Pc`ului :-P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 842
Puncte : 950
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Multee ;-)
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Mar 05 Iul 2011, 13:17

PUNE NEXTU , SCUMPO !!!!!!! REPEDE !!!!!!!! COMPRENDE ? O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 947835
Sus In jos
***pInK_AnGeLL:::***
Genin
Genin

Localizare Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 191
Puncte : 209
Reputatie Reputatie : 10
Stare de spirit Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Mar 05 Iul 2011, 14:01

heyyy.....
o doamne cat imi place capitolul ... in love
si m-ai lasat in suspans nervi!
asa ca vreau next-ul cat mai repede
spor la scris si la idei..
pwwpici..!! kiss kiss
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Tokyo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 784
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Mier 06 Iul 2011, 18:33

VOLTURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NEXTUL CA NUSH CETI FAC..... HAII RAPIDDDDDD
Sus In jos
http://paradox15.tumblr.com/
voltura16
Genin
Genin
voltura16

Localizare Localizare : in fata calculatorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 143
Puncte : 227
Reputatie Reputatie : 70
Hobby-uri Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P
Stare de spirit Stare de spirit : a dracu de buna!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Joi 07 Iul 2011, 13:30

OARE ASA E MAI BINE?

Sasuke se tranteste pe pat apoi imi zice. " Vreau o prestatie buna din partea ta , cea mai buna de pana acum" .Inchid ochii si ma aplec peste el apropandu-mi buzele de ale lui , ii simt respiratia , este total diferit fata de celelalte dati , oare de ce? Mai mult ca sigur pentru ca stiu ca de data asta chiar se va intampla si nu mai este doar un joc...
Ii simt mainile pe spatele meu "Ce-i cu tine papusa nu mai ai tupeu?" . Incerc sa par puternica si neafectata, nu vreau sub nici o forma sa ma creada slaba din nou. Il sarut scurt apoi imi ridic capul si-l privesc lung. "Sakura, inainte sa continuam am o curiozitate ." Ma intreb ce vrea?...sa ma umileasca?
-Zi ce vrei... Nu cred ca vreau sa aflu , vreau sa fug , nici macar nu vreau sa continui chestia asta , imi este frica ,dar de ce? Credeam ca am trecut demult peste faza cu frica si fugitul dar se pare ca vechile moravuri ma bantuiesc inca. Vorbele lui Sasuke ma intrerup.
-Sakura! Ma tezesc brusc ca dintr-o transa.
-Da , zi odata! " Te-am mai intrebat de 3 ori dar tu nu ai dat semne ca auzi..." chicoteste punand un zambet pervers.
-Intreaba acum , sunt atenata... " Al catalea baiat care inta in asternutul tau sunt?" Ce intrebare stupida, el nu si-a dat seama ca eu sunt inca virgina... poate din acest motiv se poarta cu mine ca si cum asi fi o usuratica... Dar nu am de gand sa-i spun ca el este primul , nu vreau sa-l fac sa se poarte cu mine altfel , vreau sa se poarte cu mine cum considera el , poate asa se trezeste si inima mea din transa.
-Nu am tinut socoteala pana acum dar cert e ca n-am destule degete la ambele maini sa pot sa-mi numar toate aventurile de pana acum.
Inchid ochii si-l aud cum incepe sa rada incet pe semne ca raspunsul meu nu l-a multumit . "Sa inteleg ca ai experienta papusica?" Nu vreau sa-i dau satisfactie asa ca trec direct la actiune. Daca ar exista o metoda sa fac acest moment mai usor...
Nu stiu daca Sasuke si-a dat seama de mica mea ezitare sau doar vrea sa rada de mine cert e ca a facut sa mi se implineasca dorinta pe care din cauza egoului meu imens nici eu nu am auzito . A mai amanat putin momentul.
-Pari prea incinsa , ce-ai zice de niste praf sa facem chestia asta mai interesanta? Ca medic niciodata n-asi fi acceptat aceasta propunere ... dar ca o fata disperata am acceptat-o fara sa clipesc.
-Da , imi este indiferent. El rade din nou ." Degeaba incerci sa pari ca este un lucru normal pentru tine , se vede in ochii tai ca nu este". Bine ca este el expert in citit sentimente. El se intoarce si deschde sertarul dulapiorului de langa pat. Incredibil , este plin de praf alb !
Ma ridic si eu si privesc muntele de praf apoi intind o mana si iau putin pe un deget pe care il duc la gura apoi dau verdictul .
-Heroina pura. De la 3 grame de asa ceva un om care nu a mai consumat poate intra in coma... " Da , Heroina... o sa-ti placa o sa ai senzatia ca plutesti ". Nu vreau asta ...o sa profite de mine fara sa-mi dau seama macar.
-Nu vreau ! Dar este prea traziu Sasuke pusese deja pe o tablita niste praf apoi ia dat foc... Vad fumul alb spre cenusiu cum pluteste spre tavan si inconstienta il inhalez , avea dreptate simt cum plutesc apoi simt pe cineva pipaindu-ma dar nu mai dau importanta , ma simt in stare de orice. Acum simt ca pot sa fac ce vreau si sa-mi las instinctul sa actioneze.
-Totul este rozzz... iar eu pot zburaaa...

Hmm... ma simt ata de bine , ma intind si imbratisez perna moale . Mama va veni din clipa in clipa la mine in camera sa-mi deschida geamul si sa ma trezeasca chemandu-ma la masa , ma intreb ce avem astazi la masa... clatite sau omleta sau salata de fructe? Sau si mai bine toate.
Intind mana dupa ceasul de pe noptiera mea de langa pat . Sunt curioasa cat este ora , sper sa nu fi intarziat la antrenamente , Tsunade nu o sa fie deloc fericita si o sa ma intalnesc sa merg la cumparaturi cu Hinata si poate azi se intoarce Naruto , cine stie poate la gasit pe Sasuke... Sasuke ...
-Sasuke! Deschid ochii si sar cat pot de repede din pat . Nu se poate ... auuu... ,ma doare capul ingrozitor dar de ce? Ma plimb prin camera intunecata si caut ceva pe noptiera nestiind la ce sa ma astept pun mana pe un suport de lumanare si ma uit atenta la el. Lumanarea era arsa cu totul pe suport fiind doar o mica ramasita din ce fusese odata. Imi amintesc vag cum am ajuns in camera asta dar mai departe nu...
Continui sa caut pe micuta noptiera orice m-ar putea face sa-m amintesc prin bezna de nepatruns ajung cu mana la o tablita cu niste praf gen faina pe ea... pun putin pe limba si-mi dau seama ca este heroina arsa...
-Ce-am facut aseara? M-am drogat? Asa s-ar explica durerile de cap dar , unde este Sasuke? unde a disparut?
Ma asez pe pat si-mi pun mainile la tample incercand sa-mi amintesc si cel mai mic detaliu dar nimic . Dupa vreo 5 minute in care in zadar am incercat sa-mi dau seama ce s-a intamplat m-am intins pe pat si am simtit cum ma inteapa ceva in spate. M-am ridicat curioasa cautand sursa durerii si am gasit , un mic patratel alb cu punctulete pe fiecare fata a sa . Ma uit atenta la el apoi imi amintesc .
-Nu! aproape am izbucnit in plans, nu pot sa cred ca m-am culcat cu el! nu sunt nimic mai mult decat o depravata oarecate , cum m-am putut baga intr-un astfel de joc prostesc?
Duc din instinct mana la burta si o aud cum chioraie... probabil ca am stat mult in camera asta . Nu-mi pot da seama daca este zi sau noapte dar stai putin , sunt imbracata ? Am pe mine o rochita din matase neagra cu o palma deasupra genunchilor... dar cand?
Ma ridic de pe pat si ma indrept spre usa masiva din lemn de brad dupa care disting putina lumina . Pun mana pe clanta si mimt cum mototo les o hartie , ma opresc si o iau cu grija incercand sa n-o rup . Ma uit la ea atenta incercand sa disting orice dar nimic.Ma hotarasc sa evadez din camera asta intunecata dar inainte de asta sa-mi sterg si cea mai mica urma de inocenta de pe fata.
Au trecut mai putin de 5 minute , sunt pregatita ! pun mana pe clanta si deschid usa.
-Auu... O lumina puternica ma orbeste deschid ochii cu greu si vad holul lung si plin de torte , pergect , iau o torta si intru din nou in cameracare pare mult mai primitoare acum. Ridic hartia pe care am luato mai devreme de pe clanta usii si incep sa citesc.

Sakura , nu ma asteptam la asa ceva de la tine, si desi am apreciat faptul ca mi-ai spus "ACELE CUVINTE" astept sa-ti onorezi pariul. Ma voi intoarce repede , ai grija ce faci cu Orochimaru, daca va fi nevoie te voi omora fara sa clipesc.
Sasuke

Ce am facut? "Nu ma asteptam la asa ceva de la tine..." a vazut ca eram virgina si "ai spus "ACELE CUVINTE"" i-am spus TE IUBESC? acum a plecat ... a obtinut ce a vrut si s-a tirat!
-Ce-am facut? In momentul de fata sunt disperata! Ies cat Pot de repede din camera si alerg derutata pe cordoarele lungi in cautarea unui singur raspuns. CE S-A INTAMPLAT ASEARA?

Daca n-am 15 comuri!!!!
biciuitor
Sus In jos
Mumf
Legend
Legend
Mumf

Merite deosebite :

Sex : feminin Varsta : 110
Localizare Localizare : Paradox, CO
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13635
Puncte : 14127
Reputatie Reputatie : 481
Hobby-uri Hobby-uri : AMV , Fan fiction .
Stare de spirit Stare de spirit : Yuk <.<

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Joi 07 Iul 2011, 14:17

Imi place muuuuult ficul tau.
Abia astept nextu~l :P
Zbye in love
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

Localizare Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania.
acebook acebook : Adria
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3033
Puncte : 3625
Reputatie Reputatie : 332
Hobby-uri Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving.
Stare de spirit Stare de spirit : Meh.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Joi 07 Iul 2011, 16:12

Zuuper tare !! Volturaaa,merita sa bagi NEXT`UU! Imi place la nebunie in love in love in love
Deabia astept sa vad ce se intamplaa think kiss
Te pup si Spor la scris a hug
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Joi 07 Iul 2011, 16:26

Suuuper tare ficu`.....Abia astept nextu`...Vreau sa vad ce se intampla....Actiune, actiune, actiune.....Te pup in love kiss a hug
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Joi 07 Iul 2011, 17:49

ok...deci asta-i CULMEA!!!sasuke e un prost!!!clar!si un MARE nesimtit!in urmatorul capitol puneo pe saku sa-l bata mar!si next!
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Joi 07 Iul 2011, 18:42

Pai ma bucur ca ai mai postat inca un capitol. Il urasc oe b reunet, este atat de... urgh!! Cum a putut face asa ceva? Eh, ma mai si mir. Oricum, astept cu nerabdare nextul.

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Vin 08 Iul 2011, 10:34

am aterizat si eu pe aici....imi place foarte mult...ai idei foarte frumoase si incitante....sa-l ia naiba pe brunet nesimtit si prost si sa nu mai zic:))=)). Te rog eu mult sa pui nextul ca ma supar rau de tot...daca nu pt mine, pentru ochii mei care nu se mai dezlipesc de pe ecran asteptand cu nerabdare nextul...ok deja m-am lungit:))...Next si Pupici
Sus In jos
Christianne.
Chūnin
Chūnin
Christianne.

Localizare Localizare : Aici.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 569
Puncte : 653
Reputatie Reputatie : 45
Stare de spirit Stare de spirit : Da,no?!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Vin 08 Iul 2011, 19:23

Mie imi place...place .....place !!! Hai ca mai e putin pana la 15 comm'uri .....mai pune si tu de la tine si ... pune nextul happy2
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Vin 08 Iul 2011, 20:55

mai ai nevoie de ...vreo 8 commuri.....o sa dureze ceva pana vei da next,nu? sad
Sus In jos
/Agata\
Genin
Genin
/Agata\

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Oriunde doresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 250
Puncte : 269
Reputatie Reputatie : 20
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Sam 09 Iul 2011, 10:44

Haide acum nu poti si tu sa mai scazi putin din numar, pentru ca toti vrem nextul! please
Sus In jos
Genin
Genin

Localizare Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 191
Puncte : 209
Reputatie Reputatie : 10
Stare de spirit Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19Sam 09 Iul 2011, 15:27

pai uite ca mai ai un comm.. happy2
nu pot sa cred ca Sasuke a facut asa ceva biciuitor
te rog pune next-ul ...
pwwpici si spor la scris!!.. kiss kiss
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 9 I_icon19

Sus In jos

O POVESTE INCITANTA +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 9 din 25Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 25  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-