Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O POVESTE INCITANTA +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25  Urmatorul

Vreti ca in urmatorul capitol sa pun o scena hentai (una mititica )?
1. Da
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_vote_lcap94%O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_vote_rcap
 94% [ 51 ]
2. Nu
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_vote_lcap6%O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_vote_rcap
 6% [ 3 ]
Total voturi : 54

Sondaj inchis

AutorMesaj
/Agata\
Genin
Genin
/Agata\

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Oriunde doresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 250
Puncte : 269
Reputatie Reputatie : 20
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde

O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 10:52

Hai ca deja ai optsprezece comentarii, nu vrei sa pui nextu, terog? please
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 11:51

Volturo!!
E.trecut.de.15!
NEXT!
Sus In jos
xLostCandy
Chūnin
Chūnin
xLostCandy

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : In fatza Pc`ului :-P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 842
Puncte : 950
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Multee ;-)
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 11:57

Ti-am citi ficul si vad ca ceri 15 comuri , dar primesti peste 15 !
Imi place ficul tau !
Asa ca ,. volturo , pune nextu in love
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 12:06

Da,da pune next-ul.
Am citit ficul tau de 13 ori si nu ma mai satur sa-l citesc chiar daca l-am invatat cuvant cu cuvant.
Deci te rog sa vi cu next-ul, pentru noi.
please
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 12:49

VOLTURO.MINTI!Ai.peste,15!NEXT
Sus In jos
voltura16
Genin
Genin
voltura16

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : in fata calculatorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 143
Puncte : 227
Reputatie Reputatie : 70
Hobby-uri Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P
Stare de spirit Stare de spirit : a dracu de buna!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 12:56

DIN NOU CU INIMA IMPACATA!

Nici macar nu ma intorc , stiu deja cine este , asi recunoaste aceasta atingere din 1000 , bine pe langa asta mai e si faptul ca-i aud gandurile... " Sakura , unde ai fost?" Of , intrebari si iar intrebari , numai asta aud de la el ... dar sa-si ceara scuze ca m-a drogat sau ca a profitat de mine . Bine defapt nu a profitat , a fost mai mult ideea mea...
-Te-am cautat ... Tu unde ai fost? Las capul in jos cu o urma de regret in suflet si intru in camera apoi ma asez pe marginea patului. Sasuke vine dupa mine si se aseaza pe pat langa mine isi pune mana in jurul taliei mele si-mi saruta gatul. "Ai pierdut jocul , e timpul sa-ti omorezi promisiunea... rozalie deosebit de perversa" Chicoteste incet apoi se lasa peste mine incet in timp ce ma saruta.
Ce rost are sa ma opun? oricum cam asa va arata restul vietii mele , de ce sa sufar opunandu-ma cand pot sa ma simt bine cooperand , incep sa-i raspund la saruturi . El se opreste brusc si se ridica privindu-ma chiar dragastos "Sakura... De ce nu mi-ai spus din prima de Itachi?" Hmm .. chipul lui ma uimeste , nu l-am mai vazut asa fata de mine niciodata ,dabia mai respir , ce m-a ntrebat? De ce nu i-am spus de Itachi? hmmm... Brusc imi revin in minti si ma ridic ca arsa si aproape ca am tipat.
-Cand ti-am spus de Itachi? Isi schimba expresia fetei astfel incat acum pare nedumerit " Cum adica? Mi-ai spus aseara , ai uitat? " Ma uit la el si aproape imi cade fata , ce naiba am facut aseara? el pare sa-si aminteasca totul in amanunt de e asa fericit , cred ca Oro l-a facut imun la droguri . Totusi nu trebuie sa-si dea seama ca eu nu-mi amintesc nimic de aseara si totusi trebuie sa scot de la el si cel mai mic amanunt.
El ma vede pusa pe ganduri si ma intreaba " Iti amintesti noaptea trecuta , nu?" Eu ii zambesc fortat razand si-i spun nonsalanta.
-Fiecare amanunt! Apoi fac un gest cu palma , de parca ar fi un fleac. Dar momntan nu-l am pe Naruto in fata mea asa ca nu merge." Nu-ti amintesti nimic!?" Incepe sa rada in hohote.
-Asta a fost o constatare sau o intrebare? El imi zambeste pervers , apoi isi duce mana dreapta pe piciorul meu pana ajunge la elasticul boxerilor mei si ma trage jucaus de el. " Ce-ai fi dispusa sa dai la schimb pentru a afla ce s-a intamplat aseara?"
Desi sincera sa fiu nu m-asi mai baga intr-un alt joc , ce mai am de pierdut?
-Orice vrei tu. Raspunsul lui nu intarzie sa apara." Vreau sa il vindeci pe Orochimaru cat mai repede si sa ma ajuti sa-l gasesc pe Itachi" Asta , nu ma asteptam , ma asteptam sa vrea sa ii fac striptis , sa-i servesc mancarea la pat un an,sa-i fac masaj ... etc.. dar nu sa-l vindec pe Oro si sa-l ajut cu Itachi.
-Dar , de ce?Adica , te-am auzit mai demult gandind ca vrei sa-l omori pe Orochi...Oro, de ce sa-l vindec?
El ma priveste atent si-mi pune o mana pe obraz mangaindu-ma tandru . " Sakyra , pe cat de frumoasa esti pe atat de naiva" Ma uit la el indicnata , cum adica eu naiva? Nu ii mai pun intrebarea < de ce? > ca el o subantelege din privirea mea si raspunde de data aceasta vorbind.
-Stii bine ca eu am plecat din Satul Frunza ca sa-mi razbun clanul , cum altfel decat omorandu-l pe cel ce l-a masacrat? Dar pentru a-l omora pe Itachi imi trebuie cel putin nivelul lui de putere, eu am ajuns deja la acel nivel dar cum sa stiu daca l-am depasit fara un adversar pe masura?
Totul este mult mai logic acum , el vrea sa se lupte cu Oro testandu-si asfel puterea si pregatindu-se pentru Itachi... Da... Asta pe mine nu ma afecteaza cu absolut nimic , chiar ma avantajeaza pentru ca odata ce termina cu Itachi va termina cu razbunarea si va redeveni cel de dinainte.
-Accept , o sa-l vindec pe Oro si o sa te ajut sa-l gasesti pe Itachi ... Cei doi ani de tortura imi trec ca un glont prin fata ochilor. M-i se zbarleste parul cand imi amintesc ...uhhh....
" Presupun ca acum trebuie sa-ti povestesc ce ai facut aseara..." Arata trist dar simt ca se preface asa ca pun putin paie pe foc si ma arunc peste el.
-Ai nevoie de un mic stimulent? Il sarut apasat apoi il intreb cu cea mai sincera voce pe care o puteam mima. Te rog , spune-mi. El ma mai saruta odata apoi ma intreaba ." De unde ai vrea sa incep?" . Zambesc fortat din nou.
-De la faza cand m-ai drogat , de rog!
"Pai totul a fost foarte interesant , dupa ce ai inhalat heroina tot spuneai ceva de faptul ca vezi roz si ca plutesti apoi te-ai trantit pe pat tragandu-ma pe mine dupa tine " Eu oftez si-mi pun o mana pe fata parca incercand sa-mi acopar rusinea ... e simplu ce s-a intamplat dupa ...nu mai e nevoie sa continue stiu deja. M-am culcat cu el apoi i-am povestit intr-o prostie tampa ce-am facut eu in ultimii doi ani culminand cu expunerea sentimentelor mele pe tava. Ma ridic de pe pat si ma duc spre usa cu gandul sa fac un dus , poate mai scap de prejudecatile acumulate dar el striga dupa mine.
-Nu vrei sa stii ce s-a intamplat mai depatre?
-Ce sa mai stiu Sasuke ?Ca ti-am spus intr-un final ca << te iubesc >>!
Da este adevarat desi am incercat sa ingrop acest sentiment adormit demult se pare ca nu l-am distrus , el a continuat sa existe in inima mea . Saptamana asta cat am stat cu el am incercat sa-l neg dar...se pare ca nu am reusit...
El ramane uimit " Ai spus ca ma iubesti? De ce? De ce ai cedat asa usor?".
Ce am cedat asa usor? doar ti-am spus si aseara! El incepe sa rada!
-Tu nu-ti amintesti nimic de aseara , dar .... crezi ca mi-ai spus ca ma iubesti? de unde ti-a venit ideea asta? Ma uit spre birou unde se afla biletul de la el, brunetul izbucneste din nou in ras.
-Aseara mi-ai oferit cele mei fierbinti saruturi de care am avut parte toata viata ... Vine spre mine si ma lipeste de perete parca incercand sa reproduca cele intamplate cu o seara in urama ... apoi se indeparteaza usor de mine si zambeste .
-Problema a fost ca tu in loc sa continui ... conform ultimului nostru joc cu carti , tu......

Scz de intarziere.... Hai copiii inca 15 comuri!
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 189
Puncte : 210
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy..
Stare de spirit Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 13:05

CEEE?!?!?tot15?ok...nu mai spun nimik...doar da next...
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 13:13

Offfff
De ce ne lasi mereu in suspans?????????
Vreau next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sus In jos
/Agata\
Genin
Genin
/Agata\

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 13:13

Ea ce? Firar iar vrei 15 comentari? Se pare cati cam place numarul asta think Hai oameni buni mai 12 commuri si primim nextu
Sus In jos
gabriela.elena
Academy Student
Academy Student
gabriela.elena

Nr. mesaje Nr. mesaje : 25
Puncte : 29
Reputatie Reputatie : 2
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 13:39

Inca 15?????????????? Offff... o sa dureze ceva pana o sa se adune!
Hai cu nextul! in love
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 13:56

Hai cu nextu`...Si nu ne mai lasa in suspans very sad hi!
Sus In jos
AnDrA99GiRl
Genin
Genin
AnDrA99GiRl

Localizare Localizare : in fata monitorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 210
Puncte : 275
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase)
Stare de spirit Stare de spirit : super mega happy!!!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 13:59

POFTIMMMM????????inca 15 comuri ofofofof nervi!
Haideti toata lumea inca 10 comuri ike
Apropo este minunat acest capitol kiss
plizzzzzz hai mai repede cu nextuuuu please please please please please please please please please please please please please please please please
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 14:07

de ma mai superi mult cu comm-urile tale imi fac inca 14 conturi si se vezi tu atuncea comm-uri:))
foarte frumos capitolul vreau nextul a hug kiss in love
Sus In jos
FlOaReA*de*CiReS*a*NoPtI
Genin
Genin
FlOaReA*de*CiReS*a*NoPtI

Localizare Localizare : in*lumea*mea*cea*minunata
Nr. mesaje Nr. mesaje : 158
Puncte : 177
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : orce
Stare de spirit Stare de spirit : binisoooor

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 14:36

aoleooo....o sa murim...
doamne da mult suspans ne lasi pe tava iar nota de plata este cam ..ehh..

oricum superb si abia astept nextul happy2

Hai mai cu comuletzele biciuitor
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 14:51

Frate.noi,ti-am.dat.nustiu.cate.data.trecuta.in.plus.sa.sti.ca.se.punhaideti.inca.3.copii.si.primin.next.si.nu.mi-aplacut,cap,asta,de,ce?nu.s-a.intamplat.nimic.interesant....lungesti.vorbaria.prea.mullt.treci.la.fapte!!
Sus In jos
/Agata\
Genin
Genin
/Agata\

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 15:18

Ei, ei, mult pana la 15. Da merita pentru comtinuare, hai mai 5 comentarii happy2
Sus In jos
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

Localizare Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului.
acebook acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 120
Puncte : 129
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri!
Stare de spirit Stare de spirit : plictisita

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 16:06

Nu-i coret! Acum o sa o tii tot asa pana o sa termini ficul. Mai scade numarul pana la 7-8- commuri ca deja esti culmea. Moare lumea de suspans!!!! biciuitor

Oricum, imi place capitolu si bine ca nu s-a intamplat ce credea Sakura.

Pune nextu repede si da-o incolo de commuri!!!!
Sus In jos
miahara_chan
Academy Student
Academy Student
miahara_chan

Localizare Localizare : pe undeva pe aici....cred
acebook acebook : https://www.facebook.com/acsinte.mihaela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 37
Puncte : 40
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : desenul,iesitul cu prietenii si bineinteles vizionarea de animeuri si sa citesc fan ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : nici rea nici buna ceva intre cele doua si pe langa

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 18:31

ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?!!!!!!!!! iarasi mai fato tu esti culmea!cat o sa o mai tii asa?ha ne spui si noua cat o mai tii asa ca suntem curiosi?orcum sper ca totul sa se termine cu bine.orcum vezi pune nextu ala mai repede.
Sus In jos
ღChloeeღ
Genin
Genin
ღChloeeღ

Nr. mesaje Nr. mesaje : 138
Puncte : 163
Reputatie Reputatie : 15
Stare de spirit Stare de spirit : happy :X

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 18:58

Tu ce??

Mai lasat in suspans iar acum incep sa imi imaginez diferite chestii (care pun pariu ca sunt total neadevarate).

Deci.. Sakura nu i-a spus ca il iubeste? Doamne, baiatul asta devine din ce in ce mai ciudat . Oricum Sakura, saraca, nu isi mai aduce aminte nimic rusinos] Sper sa se lamureasca pana la urma.

Uh.. Sasuke vrea sa se lupte cu Oro? Hy sa`l vedem rusinos] In fata lui tre` sa castige ( doar e Oro)...

Mai sunt ceva comm-uri de adunat.. (3 .. parca..?)

Neext ! ^-^ Si spor la scris! kiss
Sus In jos
voltura16
Genin
Genin
voltura16

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : in fata calculatorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 143
Puncte : 227
Reputatie Reputatie : 70
Hobby-uri Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P
Stare de spirit Stare de spirit : a dracu de buna!

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 20:56

SUNT CEA MAI PROASTA FIINTA !

-Problema a fost ca tu in loc sa continui ... conform ultimului nostru joc cu zaruri, tu te-ai oprit , te-ai asezat cu capul pe pieptul meu si jucandu-te cu mainile in parul meu m-ai intrebatdaca nu vreau sa te cunosc mai bine ... Eu am gandeam sa te intreb ce-ai vorbit cu Mikoto dar tu ai inceput sa-mi povestesti pe nerasuflate cum acum doi ani te-ai intalnit cu Itachi si acesta te-a antrenat iar apoi te-a trimis sa ma aduci de partea lui...Dupa aceea eu eram putin furios pe mine insa-mi ca nu mi-am dat seama mai repede . Cand am vrut sa te intreb de ce ai acceptat propunerea lui Itachi tu ai inceput sa-mi spui de Mikoto si de Yin...
Il vad cum se incrunta. " De ce nu mi-a spus?" Oftez si inchid usa apoi ma indrept spre el si-i iau fata in maini .
-Pentru ca te iubeste prostutule. Imi ia mainile de pe fata lui strangandu-mile usor in pumni apoi ma saruta pe frunte ca un tata. "Multumesc" Simt ca este alt om , ceva l-a schimbat ... dar ce?
El continua dar de data asta gandind."Dupa ce mi-ai spus de Yin , eu ti-am spus..... " Il vad cum incearca sa blocheze practic acea amintire Ce? ce? ce? o intrebare care in acest moment este ca o durere de cap. " Nimic, dupa ai facut o pauza lunga iar cand eu am vrut putina actiunete-am auzit sforaind."
Cum adica? m-a auzit sforaind?
-Eu nu sforai magarule! si cu rochea asta ce e pe mine?
-Dupa ce tu ai adormit eu a trebuit sa-mi reglez niste conturi cu cineva si am plecat , nu inainte sa te-nbrac . Nu de alta dar nu-mi prea convenea sa treaca nesuferitu de Kabuto pe aici si sa te vada goala-n patul meu...
Nu se poate , asta a fost tot? eu am adormit si el a plecat? adica eu nu m-am culcat cu el si nu i-am spus < cuvintele >... Varfurile gurii mele se arcuiesc intr-un zambet larg , si exclam!
-Sunt libera!!! El ma priveste razand apoi spune uitandu-se fix in ochii mei.
-Am auzit eu bine , ma iubesti? Tocmai m-i s-au scufundat toate corabiile... sunt cea mai proasta fiinta! Dar stiu cum sa aman , evit momentul. Ma prefac ca sunt ametita si ma balangan pe picioare culminand cu caderea mea pe podeaua rece.
Zis si facut mai putin ma pregatesc sa iau contactul cu podeaua rece dar in loc de asta ma aleg cu bratele lui puternice si calde." Sakura , esti bine? Sakura " In gandul meu striga-ma , striga-ma cat vrei ca n-o sa-ti raspund.
Simt cum ma ridica in brate si ma aseaza pe pat , imi da doua palme usoare si vede ca nu reactionez apoi dispare cu gandul sa-mi aduca niste comprese cu apa. Imediat ce aud usa inchizandu-se deschid ochii si ma ridic in fund si incep sa cotrabaiesc prin sertare , trebuie sa gasesc ceva pe aici , orice m-ar ajuta sa sa par mai credibila in prefacatoria mea, un somnifer ar fi perfect.
Draci , exclam in gandul meu , vine . Ma asez din nou pe pat in aceiasi pozitie . Simt compresa rece si umeda pe care el mi-o pune pe frunrtea mea si panica pe care el o emana. Trebuie sa-l fac sa sa mai plece din camera , stiu cum .
-Sasuke , incerc sa-mi fac vocea sa sune cat mai bolnavicios ,ceai de mure cu menta.... El e putin confuz." Oare despre ce vorbeste?" Si nu numai confuz dar si putin prost .
-Sasuke , din nou cu glas bolnavicios , te rog ... adu-mi ceai de .... menta cu mure....
El destul de ganditor dispare pe usa fara nici un alt cuvant , a prins momeala! Ma ridic si continui sa caut .
-Am gasit ! spun incet cat pentru mine. Iau flaconul de somnifer si inghit 3 pastile apoi ma asez pe pat. Urmeaza sa ma trezesc peste vreo 5 ore miraculos uitand ce-am facut in ultimele 24 de ore. Cat de diabolica pot fi pentru ca uitand ce-am facut , instantaneu uit si de jocul nostru cu zaruri si ca i-am spus ... te iubesc.
.
.
Ma trezesc fericita , sunt in aceiasi camera de data asta luminata de vreo 50 de lumanari . Ma intind si ating cu mana biroul pe care vad inca o scrisoare de la el . O iau si incep sa citesc .
.
Sakura , daca citesti asta inseamna ca te-ai trezit si eu inca nu m-am intors. Ai ceai de menta pe masuta din coltul camerei .
Ma opresc din citit .. Parca i-am spus si de mure ! apoi continui sa citesc .
Mure pentru ceai nu am gasit dar sunt sigur ca si asta e bun . Nu iesi din camera , asteapta-ma vin repede.
Sasuke
.
Nu apuc sa termin binde de citit ca-l vad cum inta pe usa , e timpul sa inceapa negarea.
-Sasuke , cand am ajuns aici? El e nedumerit " Cum adica..? am ajuns ieri seara nu-ti amintesti?" Eu dau din cap in semn de nu apoi continui. Ultimul lucru pe carea mi-l amintesc este ca m-ai tarat pana aici din baie cand eu faceam pe beata...
El intelege unde bat dar intra in joc ." Si nu-ti amintesti de micul nostru joc cu zaruri?"
-Ce joc? Ma ia de mana si ma trage dupa el iesind din camera. " Hai sa facem o plimbare , Sakura " Eu Nu ma supun practic daca dau uitarii ultimele 24 de ore... nu s-a intamplat nimic si eu sunt inca mandra ! Sau mai pe scurt Sunt din nou pe val!

Am postat la 13 commuri pt ca la penultimul cap mi-ati last 18... solicit atatea comuri pentru ca am primit 8 comuri in doua ore ... Eu nu sunt robot Deci 15 sa mai vad !

Sus In jos
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

Localizare Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului.
acebook acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 120
Puncte : 129
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri!
Stare de spirit Stare de spirit : plictisita

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 21:14

E grozav capitolu. Ce sireata e Sakua...

App: Acum inteleg dc vrei cate 15 commuri si bv pt ca ai atatia admiratori ai ficului.

HAIDETI! INCA 14 COMMURI!!!!
Sus In jos
gabriela.elena
Academy Student
Academy Student
gabriela.elena

Nr. mesaje Nr. mesaje : 25
Puncte : 29
Reputatie Reputatie : 2
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 21:23

Ce bine se preface Sakura.
Sper ca si de data asta sa se adune repede comm-urile.
Hai cu nextul!! O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 962758 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 962758 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 962758 O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 962758
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 21:57

Ficu` meu preferat...Hai cu nextu` ca mooooor de curiozitate biciuitor ...Haideti, inca 12 comm`uri kiss in love
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 22:42

Este foarte frumos.
[b][i][u]Astept next-ul.
Si te rog frumos ,cat pot eu de frumos cu ciresica-n varf sa pui macar next-ul la maxim 10 comuri ca daca nu eu mor in fata calculatorului de curiozitate.
please
please
please
next .. ..  .. please
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19Lun 11 Iul 2011, 22:50

Aide mai Teea tu ne torturezi...adica...ooff...iti ador ficul..si scz ca nu am mai venit pe aici dar am fost plecata, sper ca nextul sa vina repejor.
Pwp kiss
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16   O POVESTE INCITANTA +16 - Pagina 11 I_icon19

Sus In jos

O POVESTE INCITANTA +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 11 din 25Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-