Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Vreti ca in urmatorul capitol sa pun o scena hentai (una mititica )? | 1. Da | | 94% | [ 51 ] | 2. Nu | | 6% | [ 3 ] |
| Total voturi : 54 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 03 Mai 2011, 14:37 | |
| Doamne, sper ca pui nextul repede ca deja nu mai pot, o sa mooor aici, e superb. Pur si simplu iubesk ficul tau. Vreau NEXTUL!!!!!!!!!!!!! Pupici dulci:*: |
| | | Eclipsă Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : toata lumea vrea sa stie unde Nr. mesaje : 520 Puncte : 554 Reputatie : 25 Hobby-uri : patinaj, inot, dans
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 03 Mai 2011, 18:05 | |
| Pune nextu odata, te rog io!!! Nu ne lasa sa asteptam prea mult, oK? Ca daca nu mor, explodez! bum! Vrei sa fac asa? |
| | | Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 04 Mai 2011, 14:44 | |
| CEL MAI MORTAL FIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEXTUL |
| | | voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 04 Mai 2011, 15:34 | |
| |
| | | Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 04 Mai 2011, 15:42 | |
| atunci zic eu: CEL MAI INCITANT FIC!!!!!!!!!!!!!!!! il iubesc, si vreau NEXT!!! toti il vrem, cand il pui? |
| | | voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 04 Mai 2011, 16:13 | |
| pai ... tu Alle tocmai m-ai motivat sa scriu!!!! nu ca nu eram eu destul de motivata pentru (asta poate fi considerata promisiune)
MOR SI TOT TERMIN FICUL ASTA! din mormant il termin!!!
stai ca nextu este acum la presa ....vine imediat! |
| | | Alle Special Jōnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 04 Mai 2011, 16:25 | |
| astept cu mare nerabdare |
| | | ada Genin
Sex : Localizare : Undeva in intuneric Nr. mesaje : 173 Puncte : 182 Reputatie : 5 Stare de spirit : Mda...
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 04 Mai 2011, 16:38 | |
| Aham...bene'! Azi sa pui next-ul! La fel de incitant ca si celelalte capitole. |
| | | No name. Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt de acolo de unde te aştepţi mai puţin.:> Nr. mesaje : 26 Puncte : 29 Reputatie : 0 Stare de spirit : Happy.
| | | | voltura16 Genin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 05 Mai 2011, 18:33 | |
| CINE AR FI CREZUT? Ma uit la Mikoto care privea pierduta apa limpede a lacului si ma asez langa ea incercand sa n-o deramjez, il aud pe Sasuke cum ma face in toate felurile posibile si imposibile dar nu-l bag in seama si-mi indrept privirea sprefemeia de langa mine care desi afisa un zambet vesel plangea pe dinauntrul ei...* Daca eram acolo in seara aceea , totul ar fi fost altfel , as fi facut in asa fel in cat sa-mi salvez fiul....as fi facut tot ce puteam sa-l impiedic sa-si ia asupra lui acest mare pacat....* ia o piatra si o arunca in lac apoi isi intoarce privirea spre mine. -Sakura, asa frumoasa si drsguta... O privesc la randul meu, oare Sasuke ii spusese cum ma cheama?sau... dar nu mai apuc nici sa gandesc ca incepe. -Sa stii ca esti prima careia ii spun, si nu pentru ca esti tu asa hotarata sa afli...pentru ca si Sasuke a fost destul de hotarat dar nu i-am spus... -Atunci? Ma uit nedumerita la ea.De ce vrea sa-mi spuna tocmai mie? -Trebuie sa stie cineva... cineva care sa-i spuna si lui Sasuke pentru ca eu nu am curaj sa i-o spun personal , iar daca o sa-mi fac candva ,o sa fie prea tarziu si probabil n-o sa termin povestea... pentru ca eu nu mai am mult de trait. -Cum sa nu mai aveti de trait? sunteti chiar foarte tanara ! -Tineretea mea este ca la Tsunade , o iluzie... Ma uit la ea si incep sa inteleg < Baba > , cum imi placea mie s-o tachinez este trecuta de 60 de ani , dar mama brunetului , nu are cum sa aiba mai mult , de sa zicem 45... In momentul de fata curiozitatea ma roade sub unghie si trebuie sa stiu! -Cati ani aveti? Proasta mutare , una mai proasta ca asta nici nu se putea...dar totusi ea imi zambeste si-mi spune dintr-o rasuflare. -57! Eu raman masca. Adica WOW! 57 ?Si ce bine arata ...ufff....ma simt asa bine ca Babuta m-a invatat si pe mine trucul cu tinerete vesnica! Dar n-are nici un motiv sa se gandeasca la moarte inca... cunosc persoane de 130 de ani la noi in sat.. ce-i drept sunt mai mult niste legume in carucioare cu rotile dar inca pot vorbi... -Si? sunteti inca tanara..intr-un fel , nu aveti motiv sa va ganditi la moarte!... Ea incepe sa chicoteasca , jur ca incepe sa ma scoata din sarite cu zambetele astea ale ei !Dar brusc isi schimba expresia intr-una trista care aproape dadea in lacrimi. -Eu am , defapt am avut o sora geamana...identica aproape intru totu cu mine....De ce spun aproape intr-u totu ? pentru ca desi eram identice amandoua eram manate de total alte sentimente , instincte ... Ea familista perfecta , mama perfecta , bucatarul perfect , sotia perfecta dar si o femeie blanda , pe care o putea manipula oricine si fara vointa dupa parerea mea .... pe cand eu eram asasinul perfect , fara sentimente , fara scrupule ,perversa cu toti barbatii si trofeul ce toti il vroiau ce sa mai spun , nu stiu nici doua oua sa prajesc sau cum sa ma port ca o mama...iar din pacate baietii imi mostenesc gena de asasin... Eu o privesc socata.... o femeie atat de blajina , cine poate sa-si imagineze ca ar fi asasin? Si... aaa... inseamna ca in acea seara in casa era sora. -Sora ta era in casa in seara aceea... dar de ce? si ce cauta acolo? si mai als de ce nu stia nimeni ca aveti o sora geamana? Se uita la mine vinovata dar continua... -Cum ti-am zis sora mea familista perfecta... iar eu dezastrul pe pamant. Desi ea n-a vrut ,tata a obligat-o sa termine academia si sa ajunga la stadiul de junin... intr-un final , dupa ce majoritatea probelori si misiuilor i le-am facut eu am terminat amandoua si asa cum se obijnuiste am avui o petrecere de absolvire care s-a tinut la noi acasa...Ghinionul afacut ca la petrecere a venit un baiat , nu pot sa-ti descriu ce am simtit cand l-am vazut , toata lumea roia in jurul lui , era baiatul unui vecin de-al nostru care fusese plecat in alt sat pentru studii si se intorsese acum. Toti roiau in jurul lui si auzeam intruna < este Uchiha Fukaku , s-a intors! > sora mea ,Yng pentru ca asa o chema statea intr-un colt si desi am vazut ca si ei ii place de el nu am rezistat m-am dus la el si l-am sarutat mai apoi petrecand toata noaptea cu el , a fost singurul barbat pe care la-m iubit cu adevarat... dar n-ar fi trebuit pentru ca nu eu meritam o familie ci Yng... Dupa acea seara am avut o discutie cu ea si mi-a spus un singur lucru... < NU TE VOU IERTA NICIODATA ! > apoi a disparut si n-am mai vazut-o , dar imi spuneam ca merit ceea ce am ,pe Fukaku ! dar nu era asa... -Dar... Ma simt nevoita sa intervin , cu ce era ea vinovata ca el a placut-o pe ea si nu pe Yng? dar nu ma lasat, continund de parca nu m-ar fi auzit. Dupa 9 lun l-am adus pe lume pe Itachi , au urmat un an in care Fukaku imi facea zilnic cereri in casatorie si eu il refuzam , eram fericita ca am un suflet doar al meu dar ma simteam ca intr-o colivie iar casatoria ar fi inchis-o definitiv... am facut o alegere limita ... am cautat-o pe Yng si am convins-o sa-mi ia locul o perioada , cat sa mai simt si eu gustul libertatii , am plecat si am lasat-o cu micutul meu Itachi la piept . M-am intors dupa doi ani in care am lucrat pentru o organizatie ca asasin ... nu sunt foarte mandra de acea perioada din viata mea si nici ce am facut dupa , Yng s-a casatorit cu Fukaku si era sotia perfecta n-am vrut sa-i stric casnicia parea atat de fericita iar Itachi la fel dar am fost egoista din nou si i-am cerut o seara sa stau cu Fukaku si Itachi ,una sinngura dupa care aveam sa dispar definitiv din viata ei si a copiilor ei... Dar am ramas a doua oara insarcinata , cu Sasuke ... sora mea a fost nevoita sa stea in umbra inca un an iar atunci cand Sasuke a facut 3 luni am disparut facand din nou schimb cu Yng lasandu-i de data asta 2 copii... Ma uitam la ea speriata de-a dreptu , cum poate o mama sa-si lase copii? dar asta conta mai putin acum faptul era deja implinit. Dar daca ea a disparut definitiv de atunci cum de eu am vazut amintirea ei cu poza si Sasuke? -Si tu nu te-ai mai intors niciodata? -Ba da , odata la vre-o 2 -3 ani dar stateam decat 3 - 4 zile dupa care dispaream din nou. Acumse explica, n-am de gand sa o judec face asta singura de destul de multa vreme si nici nu mai vreau sa aflu finalul dar nu o pot inrerupe. -Am aflat de fapta lui Itachi dabia dupa doua zile... am venit imediat in Konoha si intradevar nu mai era nimic asa ca am fugit si timp de 8 ani am omorat oameni fara mila si fara sa gandesc ... pe bani . -Dar de Sasuke? El a supravietuit , cand ai aflat asta? -Acum doi ani , am primit misiunea sa-l omor... NU STAU ACUM SA CORECTEZ ...POATE ALTADATA |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 05 Mai 2011, 18:41 | |
| Deci voltura e superb Fi perversa Baby Vreau next Pwp |
| | | Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 05 Mai 2011, 18:42 | |
| Waw! E suuper! Imi place enorm de mult. Pacat ca nu are love, ca ar fi fost perfect dar merge si asa. O poveste ft interesanta:x O iubesk, si cine ar fi crezut ca Mikoto siar abandona copii? Deci esty geniala! Astept next! |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| | | | ada Genin
Sex : Localizare : Undeva in intuneric Nr. mesaje : 173 Puncte : 182 Reputatie : 5 Stare de spirit : Mda...
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 05 Mai 2011, 21:59 | |
| Frumos! Uf...nu mai e la fel ...la fel de pervers nu am cunoscut pana acum latura asta a ta...hm interesant Mia placut foarte mult capitolul asta sincer a fost complicat. Complicat in sensul bun. Si nar strica sa faci unele capitole ca acesta. Deci astept next-ul!!! Spor la scris:*
Ja'ne |
| | | Alle Special Jōnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Vin 06 Mai 2011, 15:45 | |
| Vai ce mi-a placut, nu as fi crezut ca Mikoto ar avea o sora geamana si ca si-ar abandona copii, sau ca ar fi o asasina. GENIAL!!!!!!!!!!!! Nici o scena de dgagoste, nimic? : Vroiam ceva love, sau pervers Oricum astept nexgtul, care sper sa-l pui repede. Spor la scris Pupici dulci |
| | | Pact cu Dιανσℓιтα╳ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Far away. Nr. mesaje : 448 Puncte : 537 Reputatie : 47 Hobby-uri : Laughting. Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 07 Mai 2011, 13:09 | |
| Uf!Uf! Cat de mult imi place ficul tau!!! VREAU NEXT!!!! Si..mie mi-a venit sa plang cand m-am gandit la ce a simtit mama lui Sasuke cand i-a vazut asa fericiti insa nu din cauza ei,e trist |
| | | Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Sam 07 Mai 2011, 16:29 | |
| ESTE CEL MAI INCITANT FIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nextul cat mai rapid |
| | | voltura16 Genin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 09 Mai 2011, 16:29 | |
| SALVAT SAU DESCOPERIT? Totul , desi era destul de inuman acum avea logica. Mikoto isi parasise copii , desi nu o arata , regreta asta si acest regret o rodea pe dinauntru de ani de zile. N-am mai lasat-o sa continue pentru ca stiam deja ce urma sa-mi spuna , a fost angajata sa-l omoare pe Sasuke iar in perioada de observare a victimei a aflat ca este fiul ei asa ca a renuntat la misiune si au redevenit o familie , intr-un mod destul de ciudat ... ce nu inteleg eu este ce varianta stie Sasuke? -Sasuke ... l-am rugat sa-mi dea un timp si o sa-i explic totul , adica cum am supravietuit ... el stie doar ca dupa ce am scapat vie am intrat intr-o organizatie de asasini platiti. Femeia asta ma uimeste , zici ca ea citeste ganduri si nu eu! cum de stie la ce vrau raspuns? Oricum nu am rabdare sa astept sa-i citesc gandurile asa ca intervin. -Adica el nu stie ca majoritatea timpului practic ia zis mama matusii lui? Ea se uita la mine cu o privire care imi dadea de inteles ca am ajuns la concluzia corecta... -Bine , pot intelege asta dar nu pot intelege de ce nu-i spui tu personal si vrei sa-i spun eu? pentru Dumnezeu susti ca esti asasin nemilos , nu ai tupeu sa-i zici lu fitu ca ia zis timp de 8 ani mama defapt matusii lui? Am facut-o de data asta , chiar am ranit-o ... dar ea imi zambeste calm si-mi spune privindu-ma in ochi. -Ti-am mai spus ca nu am mult de trait...stii de ce? Ma gandesc si derulez in minte fiecare cuvant al ei de la inceput...dar nu-mi explic deloc. -De ce, ai de gand sa te omori? -Dar de ce incearca Sasuke sa ma tina ascunsa? Ma uit la ea , asta chiar este o buna intrebare... A urmat o discutie scurta in care ea mi-a explicat pe nerasuflate pentru ce organizatie de asasini a lucrat si ce juraminte a facut la ei... Trebuie sa recunosc ca a comprimat in asa fel povestea incat a fcut-o sa sune mult mai bine decat realitatea care se derula incet in mintea ei . Ca sa rezum eu in cateva cuvinte toata istorisirea ei << Refuzand sa-l omoare pe Sasuke ia infuriat pe angajatori asa ca acum este urmarita ea sa fie omorata ... >> clasic , n-am cuvinte. O privesc lung apoi indrept privirea spre lac unde vad razele soarelui reflectandu-se in unduirea apei , ce frumos , nu m-am mai bucurat de mult de privelistea oferita de rasaritul soarelui ... Stau pe ganduri privind apa si -l aud pe Sasuke , cred ca este la vre-o 30 de metri pentru ca e ca un murmur pe care nu-l prea inteleg ... " "Sa....ku... d ...u...o .d e...ai..ci.. sa..u ...muri....ti.....amn ......do....uaaa....." La ce s-o referi? nu inteleg nimic , sigur face asa ca sa ma enerveze . Dar brusc aud un zgomot dintre copaci care ma face atenta , il vad pe Sasuke sarind dintre copaci panicat cercetand imprejurimile " unde sunteti?" , pe noi ne cauta , dar de ce este asa panicat , doar n-o fi dat nas in nas cu asasinii? si daca ar fi dat mai mult ca sigur erau deja oale si ulcele... Atunci am auzit un singur strigat ascutit de la constiinta lui care a fost suficient ca sa ma faca s-o iau pe Mikoto si sa ne aruncam in lac. "Kabuto!". Dabia am ajuns in apa , am inceput sa execut un jutsu pentru a putea respira sub apa si i-am facut semn lui Mikoto sa faca la fel . In fula de aer pe care am format-o in jurul nostru i-am explcat cine este Kabuto si de ce ne ascundem de el dupa care s-a lasat un moment de liniste in care am ascultat cu atentie planul lui Sasuke , urma ca eu sa ies din apa si sa mergem amandoi cu Kabuto la Orochimaru ,o alta indicatie era sa o protejez pe mikota pe cat cu putinta . Ma uit la femeia de langa mine. -Eu o sa plec cu Sasuke , el a spus ca o sa vina la tine sa te vada ca si pana acum , sa ai grija sa nu fii vazuta . La aceste cuvinte femeia ma strange in brate si-mi sopteste si-mi spune in gand *Sasuke o sa-ti dea o carte , te rog sa o porti cu tine , iti va aduce noroc...*. Ii intorc o privire nelamurita si-mi amintesc de cartea pe care o avea in brate cand a venit sa-mi aduca chimonoul si-mi dau seama ca-i identica cu cea din minta lui Mikoto . Dar nu mai am timp il aud pe Sasuke cum urla in mintea lui ."Iesi odata!" , mai aud si discutia cu Kabuto derulandu-se in capul lui si-mi dau seama ca brunetul i-a spus ca fac baie , este clar trebuie sa duc minciuna la capat si sa-l fac pe Kabut-o sa nu puna prea multe intrebari . Fara sa ma gandesc prea mult imi dau chimonoul jos ramanand doar in ghiloti si sutien si ies din bula . Nu stiu ce imaginatie aveti asa ca o sa va ajut putin , mi-am facut o intrare de fotomodel, am iesit din apa lasandu-mi parul ud sa cada pe spate si mergand crucis , il aud pe Sasuke suparat *Mai dezbracata nu puteai fi?" , e clar nu-i place sa ma vada si alti asa , ii place sa se bucure numai el perversul, un prilej bun sa-i intorc magaria de mai devreme cand m-a bruscat si ma suspendat de copac. Desi inca nu-i vad imi dau seama unde ar putea fi dar fac putin pe prostuta maltratata... incercand sa-i induc lui Kabuto ideea ca-l urasc pe brunet si ca imi este frica de el. -Sasuke? unde esti ? te rog eu de data asta nu ma mai lega ... vin de buna voie ... Il vad pe Kabuto iesind dintre copaci si ma prefac uimita. -Kabuto? dar ce cauti tu aici? Ma apropii de el fara jena , desi eram doar in lenjerie intima si imi indrept mana spre obrazul lui. -Am venit sa verific daca cineva isi respecta ordinele... Ma uit la el ,desi nu-i pot auzi gandurile pot sa simt din instinct feminin ca este incins. Si-l mai aud si pe Sasuke care ma injura " perverso , fmeie de naravuri usoare , sas faci cu toti?" . Incepe sa ma enerveze , dar daca tot sunt o perversa de naravuri usoare el nu mar vrea asa ca de ce sa nu profit putin de noua aparitie asa ca incep sa fiirtez cu el. -Kabuto iubire , n-ai avut incrdere in capacitatile lui Sasuke, pe buna dreptate , sincera am incercat sa ma dau la el dar se pare ca este gai... Sasuke deja fierbe , Kabuto schiteaza un zambet iar asta pe mine ma bucura la culme! Nuzambetu lui Kabuto , asta chiar ma enerveaza , incingerea brunetului insa ... ma ridica la cer de fericire. -Si Sasuke , ai refuzat tu o asa frumusete? Il intreaba pe Sasuke in timp ce el apare din umbra copacului . Kabuto imi pune mainile pe mijloc in timp ce Sasuke isi imagineaza modalitati de-al omora . Dar asta nu-i suficient , ca regreta in ganduri , trebuie s-o arate pe viu adica trebuie sa il inebunesc . Il sarut pe Kabuto si aud . -Nu! Sasuke aproape ca urlase asta lundu-ma din sarutul lui Kabuto care nu s-a impotrivit si din contra a cooperat , dar sarururile lui sunt reci fata de cele ale lui Sasuke care ma inebunesc de-a dreptul. Acum suntem amandoi sub copac sub privirea stupefiata a lui Kabuto . -Sa inteleg , Sasuke ca esti intradevar gai? Sasuke , cu mine n-ai nici o sansa , ncearca cu Orochimaru , porneste intr-un ras asurzitor. Sasuke este derutat incercand sa gaseasca o explicatie plauzibila , n-a durat mai mult de doua secunde , s-a apropiat de mine ci mi-a bagat un deget in cura ... scarbos m-am gandit prima oara dar i-am auzit planul si m-am conformat apoi ia zis lui Kabuto calm. -Stai calm , daca o saruti arati ca esti prost , nu heterosexual ... s-a folosit de tine , cum a incrcat si cu mine . Imi scoate din gura o punguta cu un praf , cel mai probabil il avea deja in mana de dinainte ,si il arata lui Kabuto care se uita uimit la el care continua. -Inca o secunda si erai mort... asta-i o otrava extrem de periculuasa. Nu te lasa impresionat de inocenta ei , e cea mai perversa si mai rea persoana pe care o cunosti! Kabuto se uita la mine si incepe sa rada din nou apoi il intreaba pe brunet. -Eu zic ca exista persoane mult mai rele si mai perverse ca ea... Orochimaru spre exemplu. Eu ma uit la el persuasiv si il intreb jucausa. -Orochimaru poarta sutien si-ti face avansuri Kabuto? Sasuke rade in sinea lui dar "imbraca-te ca nu stiu ce-ti fac". Ascult cu atentie , Mikoto a plecat si-mi vad chimonoul pe marginea lacului . Ma indrept spre el si incep sa ma imbrac dupa care sasuke vine spre mine cu o pereche de catuse. -Nu au puf roz? Atunci nu-mi plac ... Kabuto deja nu mai spune nimic si priveste cum Sasuke imi pune catusele si ma impinge sa merg in fata." Ai avut un noroc chior ca a aparut asta , dar nu o sa mai ai atata si cand o sa ajungem ... o sa am grija sa fii cazata in camera mea si o sa vezi tu atunci!"
am scris gai si am pus i in loc de y pt ca daca pun y (iertati-ma nu stiu ce vorbesc)
Ultima editare efectuata de catre voltura16 in Lun 09 Mai 2011, 17:19, editata de 1 ori |
| | | Alle Special Jōnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 09 Mai 2011, 17:14 | |
| vai, ce mi-a placut, mai vreau, mai vreau nu mi-a ajuns!!!!!!!! cand pui nextul ca ma omori, e super taare ficul, extra incitant astept nextul |
| | | Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 09 Mai 2011, 17:32 | |
| Vaiiii ce-mi placee! Vrem nextul cat mai repedeeee!!! Super capitol :X Te pup si spor la scris ! |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 09 Mai 2011, 17:58 | |
| Deci vol esti super misto fata nextu e beton vreauu next pwp |
| | | voltura16 Genin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Lun 09 Mai 2011, 19:00 | |
| deci iubirile mele mai nou continui ficul lui Crisy Iubire intre inger si diavol! |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| | | | Honey B Chūnin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 10 Mai 2011, 15:19 | |
| |
| | | CookieGirl Academy Student
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2 Puncte : 2 Reputatie : 0 Hobby-uri : sa ma jok
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 10 Mai 2011, 20:43 | |
| fa mai rpd next
si spor la scris :D:D:D |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum