JOCURI LA LUMINA STELELOR
A fugit mai mult de mine? Adica el chiar tinea la mine , deodata ma simt mult mai usoara de parca asi pluti . Ma uit la el dar imi evita privirea uitandu-se la stele , ii urmez exemplul . "A fost mai usor decat asi fi crezut sa i-o spun ... Mi-as dori ca acest moment sa dureze mai mult dar amandoi stim ca stelele vor apune impreuna cu ivirea zorilor iar aceasta noapte va parea doar un vis si ca fiecare vis se va uita , asa ca de ce n-asi fi sincer cu ea pana la capat?" . Auzind acestea ma decid sa-l interoghez putin .
-Tu ai tinut la mine vreodata? I-am pus intrebarea evitand pe cat pozibil sa-l privesc iar raspunsul lui a venit dupa un moment lung de gandire. "Daca ii spun nu , o mint dar daca ii spun da ma mint pe mine pentru ca eu n-am tinut le ea "
-Nu , n-am tinut la tine ... te-am iubit. Intoarce capul si se uita adanc in ochii mei , eu nu stiam ce sa spun , ma luat total pe nepregatite dar intoarce privirea si se uita din nou la stele .
-Ai fost indragostit de mine... atunci de ce erai atat de indiferent?
" Ma intreb, oare a auzit ce i-am spus eu pana acum? "
-Daca iti spuneam , ce faceai? te-ai fi agatat de mine in asa fel incat n-as mai fi putut face nimic sa te indepartez, iar acum probabil ai fi fost moarta . Ti-ar fi placut asta...?
Am cantarit in mintea mea fiecare cuvant , avea dreptate daca atunci mi-ar fi spus nu l-as fi lasat sub nici o forma sa plece , inca un moment de tacere iar eu intreb din nou de data asta balbaindu-ma putin .
-Si acum ma , ma ... mai ... iubes... . Hai Sakura stiu ca poti unde este toata cruzimea si perversitatea acumulata in ultimi doi ani cu Itachi?
-Nu ! intervine el raspunzandu-mi la intrebarea inca neterminata. Nu inteleg ,dar.... Felicitari Sakura , ai picat de fraiera in fata lui ! chiar cand credeai ca a inceput sa devina sincer , a calcat pe bec iar tu te-ai lasat pacalita ca i-au intrat cioburi in carne si-l doare . Trebuie sa i-o intorc la fel de dur si indiferent.
-Daca vrei sa stii si eu te-am iubit ... Se uita din nou la mine de data asta cu interes si pufneste in ras. " Stiam asta , defapt cine nu stia ?" Eu ma inrosesc ha, ha , < cine nu stia? > .El se opreste din ras si-mi arunca o privire serioasa apoi intreaba .
-Si acum? Stau pe ganduri putin , imi amintesc fiecare sarut de-al lui de cand ne-am intalnit pana acum , langa copac , in apa termala si in catacombele parintilor lui dar la nici unu nu am simtit nici un sfert din ce simteam in copilarie cand il vedeam , desi trebuie sa recunosc acum arata foarte bine cu un corp foarte bine conturat dar nu mai simteam nimic, decat atractie fizica fata de el dar si atractia asta nu era ceva ce nu puteam stapani asa ca ii raspund si eu sec.
-Nu!
Am continuat seara intr-o liniste de mormant , bine , am exagerat cu liniste de mormant , putin ... defapt ceva mai mult pentru ca el inca gandea. Am inceput din nou sa mananc si cu fiecare inghititura presiunea gandurilor lui ma enervau si mai mult . " cat are de gand sa mai manance , are un corp perfect vrea sa-l deformeze acum cu mine ? probabil sa se razbune ...femeile devin irascibile cand sunt refuzate "
Devenim irascibile cand suntem refuzate ? interesant nu m-am gandit la asta pana acum dar ma fac ca nu l-am auzit si continui sa mananc lund un bol de taitei din cos . Sasuke vazand asta dintr-o singura miscare arunca cosurile jos , sper ca n-ati uitat ca ne aflam pe pe statuile hokeghe iar replica nu intarzie sa apara .
-Care mama dracu faceti picnicuri acolo sus? Amandoi ne simtim inconjurati si imediat nemaiasteptand o alta replica plecam . Ajungem sus pe munte, deal ce o fi el , de unde avem o priveliste mirifica spre sat care acum era luminat de mii de felinare . Stiind ca ne-a fost pierduta urma incepem sa ne oprim din alergat si mergem incet privind cerul care deodata se lumineaza isr eu exclam .
-Artificii!!! In timp ce eu le priveam ca un copil de gradinita cu gura cascata simteam privirea lui Sasuke urmarindu-ma atent.
-Sasuke , m-ai intrebat daca te iubesc iar eu am zis< nu > . Aveam de gand sa continui cu o fraza de genu << Stii nu sunt asa sigura , asi vrea sa te mai sarut odata ca sa fiu sigura ,nu de alta ! >> dar nu apuc pentru ca el ma intreaba lipindu-ma de un copac si incadrandu-mi capul cu mainile.
-Atunci de ce m-ai sarutat de atatea ori rozalio? Mi-a pus o intrebare care mi-a trezit noi idei . Mi-am apropiat buzele de ale lui simtindu-i respiratia din ce in ce mai deasa si calduta apoi printr-o miscare brusca in care eu mi-am pus o mana dupa gatul lui iar cealalta mi-am afundato in parul lui tragandu-i fata spre a mea ne-am lipit buzele fortandu-l ,pot spune, sa coopereze cu mine mi-am varat limba in gura lui si am inceput sa ne distram . Acest sarut pot spune ca nu era ca celelalte acest sarut marca inceperea unui nou joc unul serios si probabil fara sfarsit daca unul din noi nu moare.
Sarutul a durat toata perioada cat au fost date artificii apoi amandoi ne-am trantit pe iarba umeda respirand greu . Dupa inca vreo doua minute fara nici o avertizare ma rastogolesc peste el care inca era intins pe iarba respirand greu . Ma uit adanc in ochii lui care pareau fericiti si ma intreaba.
-Asta sa inteleg ca a fost... "wow , un sarut al naiba de satisfacator , dar nu suficirnt "
-Asta a fost doar inceputul unuia din jocurile mele... Sper ca asta este suficient sa-i trezesc interesul si sa-l fac sa intre in el.
- Un joc zici... pai asta mie imi pare un joc de oameni indragostiti. Buna replica trebuie sa recunosc , dar nu una care sa ma blocheze.
-Mie imi pare un joc carnal , fara obligatii care odata ce incepi sa-l joci trebuie sa-l termini, si exista un singur castigator . " Un singur castigator , cat de greu este sa castigi ceva < carnal >? " . Cu asta l-am captivat definitiv. El tot foarte brusc pentru ca mai nou pe noi doi ne domina miscarile bruste si negandite intoarce roata si vine peste mine desfacandu-mi centura chimonoului si sarutandu-mi gatul .
-Cum pot castiga acest joc , rozalie perversa ?
-Primul care il face pe celalalt sa spuna < TE IUBESC ! > castiga! Am spus-o iar el a ramas masca uitandu-se la mine.
-N-o sa fie foarte greu , scap de S-ul asta , imi arata cu degetul locul unde l-am crestat cu doua zile in urma ,si te oblig s-o spui si gata , am castigat ! Intrebarea este ce am castigat ? si care sunt regulile jocului...? Coboara cu saruturile ajungand pe abdomenul meu si trage putin de chilotii mei lila din dantele ."Ador lenjeria asta , desi ar arata mult mai bine fara ea ". Eu ii iau chipul lui in maini aducandul in dreptul fetei mele si ma rastogolesc cu el in asa fel incat ajung din nou deasupra lui . Il mai sarut odata apasat si-i spun incet la ureche.
-Regulile , defapt sunt o singura regula , nu avem voie sa nu obligam unu pe altu sa o spunem ... el ma completeaza.
-Adica unul din noi chiar trebuie sa se indragosteasca.
-Exact ,premiul meu , daca tu spui primul << cele doua cuvinte >> il vei omora pe Orochimaru si vei reveni din nou la viata ta de dinainte sa pleci din Konoha devenind doar un om obijnuit , fara lupte si alte deastea, iar premiul tau te la sa-l alegi singur...
''Eu oricum am de gand sa-l omor pe Orochimaru un punct e deja indeplinit de la sine iar pentru partea doi cu om obijnuit trebuie sa cotizez cu ceva echivalent." Ma uit la el si vad cum ii apare un zambet pervers pe fata, n-ar fi trebuit sa-l las sa-si aleaga singur premiul asa ca intervin repede incercand sa previn o catastrofa pentru mine.
-Ma culc cu tine o data daca ma faci sa spun prima . El ma priveste sceptic si incepe sa rada.
-Nu , nu ,nu . Eu imi aleg premiul iar sa te culci o data cu mine nu ma incalzeste cu nimic , as putea s-o fac si acum dar ma opreste un pact cu dracul momentan . Enervata ca tot aduce in discutie chestia asta cu pactul ii pun mana pe piept sii ii transfer ceacra suficienta astfel incat ii dispare semnul impreuna cu orice obligatie pe care o avea pentru mine si ii spun .
-Acum nu te mai tine nimic din a ma viola ! Fa-o daca te tine ! Se uita la mine , duce mana la piept si intradevar vede ca nu mai are nimic . " Nu pot sa cred chiar m-a vindecat... Si chiestia cu violatul , aveam de gand s-o fac dar acum nu mai vreau , pentru ca totusi am onoare "
-Hai sa terminam odata cu gluma , el isi duce ambele maini in jurul abdomenului meu parca masandul iar eu ma simt putin ciudat mai ales cand il aud . "Are bazin foarte bun pentru o sarcina sau chiar mai multe " . Am ramas socata! Cum adica am bazin pentru a putea purta o sacina da ce vrea el ?
-Vreau ca daca castig , adica daca tu spui < cuvintele > sa te culci cu mine cand am eu chief si sa-mi faci copii! pune un zambet pervers din nou .
-Ce? Doar nu vorbea serios dar el continua sa abereza.
-Gandeste-te Sakura imediat ce tu-ti marturisesti dragostea fata de mine o sa devi mama , zi tu ca nu ti-ar sta bine cu un baietel de mana brunet ca tatal lui si poate si o fetita bruneta deasemenea... Eu ii intru in joc .
-Si un baietel blond sau roscat m-ar placea mult , el se incrunta .
-De unde blond sau roscat? eu sunt brunet iar tu rozalie . Imi desprinde parul din coada in care era prins si ma trage de el fortandu-ma sa stau la doar 2 centimetri de buzele lui.
-Daca nu o sa fi tu primul cu care ma culc si am copii? Daca o sa fie altul brivlrgiat inaintea ta sau , daca m-am culcat deja cu cineva? Se uita la mie si pune un zambet marsav .
-O sa am grija sa nu se-ntample asa ceva si sa fiu primul.
Deci e pe deastea Uchiha...sa stii ca si eu pot!
-Si daca m-am culcat deja cu cineva ? De unde poti fi tu sigur ca nu ?" L-a asta trebuie sa recunosc nu m-am gandit pare sa aiba experienta in domeniu , desigur nu mai multa ca mine dar totusi are, oricum exista metode de a afla un asa detaliu picant ."
- Putem afla repede in jumatate de ora gata iti dau verdictul , daca te-ai mai culcat sau nu cu cineva pana acum! " doar n-o dura mai mult sa hmm, hmm... (o voce din capul lui Sasuke il ameninta cu o voce de batrana < Vorbeste cuviincioas copile!!! > ) . Incepe sa ma dezbrace eu cooperez din instinct facandu-i lui acelas lucru si incepem sa ne sarutam ca niste nesatui obsedati , iar el intr-un final ajunge la chilotii mei vrand sa mi dea jos.
sTIU CA AM ZIS CA E POST ....SI SA MAI LASAM PERVERSITATILE.... DAR ASTA E , N-AM PUTUT REZISTA
SUNT O PACATOASA!!!!
IARTA-MA DOAMNE!!!!
si voi toti care cititi si va place sunteti niste pacatosi ! PACATOSILOR!!!