|
|
Vreti ca in urmatorul capitol sa pun o scena hentai (una mititica )? | 1. Da | | 94% | [ 51 ] | 2. Nu | | 6% | [ 3 ] |
| Total voturi : 54 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 19 Apr 2011, 21:02 | |
| vaiiiiiiiiiiii sa-mi fie rusine ca-s ultima rusine rusine imi pare rau dar azi nu am avut si tocmai acum am intrat si eu neatza soare :)) la mn acm e dimi deci ficul e bestial si acest capitol de asemenea dar....... vreau next pupici |
|
| |
***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 19 Apr 2011, 21:31 | |
| cand pui next??? te roooggg pune next.. pwwpici..!! |
|
| |
voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 19 Apr 2011, 21:57 | |
| CU MASTILE PUSE Ma uit la Sasuke , el imi imobiliza mainile cu o mana si cu cealalta pe sanii mei... imi amintesc perfect tot ce s-a intamplat aseara si ultimele lui ganduri care m-au tinut treaza mai toata noaptea , acelea ca jocul meu se poate juca si in doi. Pun un zambet marsav si strig ca o mironosita: -Sasuke ma ranesti! Imediat se indeparteaza se mine ducand mana la piept , il ardea S-ul . Ce fericita sunt , ma dau jos din pat si-mi caut rucsacul dar nu-l gasesc , de ce? Ei bine cineva mi la cam luat va intrebati cine? nu mai e nevoie . Intorc capul spre Sasuke care imi zambeste pervers la vazul lenjeriei mele intime lila din dantela pe care o scotea din rucsac ." WOW! hmm... ma intreb cum o arata imbracata cu asta ? nu suficient de bine oricum..." Nu suficient de bine ? mai vedem noi . Ma indrept spre el si-i smulg din mana lenjeria ma duc dupa un paravan si ma schimb timp in care el ..."Ce face ? doar nu s-o schimba expreso pentru mine?" Eu ies de dupa paravan lasandu-l cu gura cascata pe brunet care desi nu vroia s-o arate era topit dupa mine in lenjeria aceea . Ma duc spre el dar ma opresc in dreptul patului pe care ma asez fara nici un stres si ma uit la el care nici nu mai gandea logic in acel moment , dar decid sa-l aduc cu picioarele pe pamant , ma uit la ceas si vad ca este 7 : 20 si ii spun jucandu-ma cu parul meu care era imprastiat pe toata suprafata patului. -Deci Uciha , ai ramas fara cuvinte ? N-ai mai vazut nici o data o fata in chiloti si sutien? El revenind cu picioarele pe pamant intr-un final vine spre pat si imi agata un smoc de par de care trage usor. -Miss Haruno nu mai are obiceiul sa se imbrace dimineata? Ma trezesc in capul oaselor si-l privesc ... apoi ii raspund cu o voce pisicoasa la ureche. -Lui Miss Haruno ii este lene sa se imbrace azi , ai vreo idee? Mai avem parte de un schimb de priviri cu subinteles. " Probabil vrea sa o dezbrac , nu m-ar deranja chiar deloc " Intinde mana spre o bretea a sutienului meu si o desprinde apoi intinde mana spre cealalta dar eu i-o tai repede . -Am spus ca imi este lene sa ma-nbrac , nu c-asi vrea sa ma dezbrac... Imi pun bretelele la loc si ma dau jos din pata incepand sa-mi prind parul intr-o coada. -Si ce propui sa te imbrac eu? Ma intorc spre el , nu-i deloc o idee rea sa-l pun sa ma imbrace. -Da te las sa ma imbraci cu ce vrei tu! El pune un zambet marsav si raspunde fara sa gandeasca. -Cu ce vreau eu vreau eu ? -Da, azi ma las pe mana ta , nu de alta dar oricum o sa port pelerina si n-o sa ma vada nimeni. Sasuke dispare din camera inainte ca eu sa ii aud planurile si se intoarce in mai putin de 30 de secunde cu un dulap de haine din care incepe sa sorteze , tot ce nu-i placea arunca pe geam iar ce-i placea pe pat , neavand curaj sa merg langa el ma uit la hainele de pe pat. nu pot sa cred ca-mi da Domnul sa vad ABSOLUT TOT CE ERA PE ACEL PAT ERAU HAINE DE PITIPOANCA!!! -Cu asta ai tu de gand sa ma imbraci pe mine? El se intoarce si-mi zambeste... -Ai tu o alta idee? Ma duc la el iau rucsacul meu de pe jos si il arunc in brate. - Incearca aici , sigur gasesti haine mult mai inspirate in rucsacul meu. El imi arunca o priire perversa . -NU ! nu , nu ,nu ai uitat ca-ti e prea lene sa te imbraci da sa te mai gandesti si ce haine vrei lasa ca ma ocup eu si intr-un final se hotaraste asupra hainelor , le da pe restul jos din pat si le pune pe acestea in timp ce eu il urmaream atenta vine spre mine si ma ia n brate trantindu-ma si pe mine cu ele apoi incepe si ma imbraca. La finalul acestei , nici nu stiu cum sa spun pentru ca eu am tinut tot timpul ochii strans inchisi simtindu-i doar mainile care imi mangaiau corpul tandru . Si cum ziceam la final m-a ridicat din pat si ma pus in fata unei oglinzi iar cand am deschis ochii am ramas socata . Nu erau hainele de pitipoanca pe care la vazusem pe pat ci erau hainele cu care era imbracata babuta care ne primise cu o seara inainte!!! -Ce sunt astea? Ce-s hainele astea de baba pe mine? Incep sa le dau jos dar el ma opreste , ma intoarce cu fata la el si ma saruta apoi imi spune razand. -Arati ca o baba ! Ceea ce la costat 5 minute de inconstiienta pentru ca i-am dat un genunchii unde il durea mai tare s1 a ramas inconstient 5 minute cu lacrimi in ochii, timp in care eu m-am schimbat intr-o rochita neagra , mulata si foarte scurta apoi am plecat din acea duchiana in care inoptasem lasandu-l in urma dar nu pentru mult. " AUU... Ce a fost asta? ooo...dabia astept sa se termine cu pactul si o sa vada ea cu cine se joaca defapt o sa vada ea cum e sa se joace cu adevaratul Sasuke Uciha!" *** Afara este frumos , soarele straluceste , pasarile ciripesc zici ca suntem intr-un basm numai ca este aici si el , ma uit la brunet care manca un mar ma indrept spre el si iau o gura , nu intelegeti gresit , din mar iau o gura . Ma este putin si ajungem in Konoha , ne punem amandoi pelerinele pentru a nu fi recunoscuti si inaintam incet. In capul lui Sasuke vad derulandu-se amintiri legate de fiecare loc de care treceam, ii simt durerea si vad ca in spatele acestei masti de baiat dur se afla o persoana singura si neinteleasa , oftez si sparg tacerea aducand in vorba costumele pe care urmeaza sa le purtam. -Ce vom purta?Ai spus sa las in seama ta asta . El renunta repede la nostalgie si pune un zambet pervers . -Am vazut ca ai multa lenjerie intima , poti ramane in cea lila de pe tine , mie imi place mult... Ma uita la el serioasa si lasand gluma devine si el serios si-mi zice din nou. -Vom folosi costumele parintilor mei , le tineau in catacombele de sub casa mea de care stiu doar eu momentan asa ca sigur le gasim acolo. Nu mai pun nici o intrebare tot drumul stau doar si ii ascult gandurile brunetului care ma induiosam , pe masura ce am intrat in sat deveneau din ce in ce mai reale amintirile iar cand am intrat in casa lui unde totul era prafuit si aproape daramat a devenit de nesuportat asa ca l-am oprit simplu printr-un sarut lipindu-l de perete . Apoi cand am vazut ca a incetat sa-si mai aminteasca si a inceput sa se concentreze pe sarut l-am impins prieteneste . -Si... deci Uciha esti sentimental? El se uita la mine dar nu se opreste din mers ci inainteaza ajungand la scara care se ridica dupa ce el face un gest ciudat. ... o da dau un edit mai incolo ca sa corectez greselile nelipsite in ficurile mele... |
|
| |
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 19 Apr 2011, 22:38 | |
| yupiii next-ul.... adorrr acest capitol.. oooo...deci Sasuke e si sentimental nu??ce imi placee.. te pwwp si astep next-ul.. |
|
| |
FlOaReA*de*CiReS*a*NoPtI Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in*lumea*mea*cea*minunata Nr. mesaje : 158 Puncte : 177 Reputatie : 11 Hobby-uri : orce Stare de spirit : binisoooor
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mar 19 Apr 2011, 23:08 | |
| frumoasa poveste,bravo |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 20 Apr 2011, 13:03 | |
| eeee f.f.f.f.f.f tareeeeeeeeee imi place si vreau next scumpo nu stiu cum dar esti un INGER PE PAMANT AL SCRIERILOR :)) |
|
| |
ada Genin
Sex : Localizare : Undeva in intuneric Nr. mesaje : 173 Puncte : 182 Reputatie : 5 Stare de spirit : Mda...
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 20 Apr 2011, 13:04 | |
| oo esti perversa nu gluma! Imi place foartee moolt. Astept Next-ul!!! Spor la scris! |
|
| |
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : in lumea copilariei Nr. mesaje : 405 Puncte : 431 Reputatie : 8 Hobby-uri : muzica,desen,etc Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 20 Apr 2011, 14:06 | |
| Este foarte frumos si astept nextul cu nerabdare si TE ROG pune nextul repede,chiar azi daca poti . |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 20 Apr 2011, 14:36 | |
| Vai volturaa E superb! Magnific! Nemaipomenit! Vreau nextttt!! Pwp |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 20 Apr 2011, 16:40 | |
| CUM SPUNEAM INGER INGER ESTI UN INGER SI INGERII FAC BINE OAMENILOR ASA CA TREBUIE SA PUI NEXT * |
|
| |
Biscuu` Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bolintin deal - aproape de bucuresti :P Nr. mesaje : 383 Puncte : 483 Reputatie : 40 Hobby-uri : sa desenez,scoala,net,:D:D Stare de spirit : mereu cu zambetul pe buze!!!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 20 Apr 2011, 16:47 | |
| Hey..>.<..Bravo!! Fic-ul tau este..este..perfect!! Bravo!! Astept next-ul!! |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Mier 20 Apr 2011, 17:06 | |
| Imi place acest capitol la fel de mult ca si celelalte Am doar o mica mititica "critica" In loc de "Uciha", pune "Uchiha" Atat am avut de spus. Astept next-ul care totusi sper sa vina mai repede. Te pup dulce! |
|
| |
voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 21 Apr 2011, 10:56 | |
| CU MASTILE PUSE 2 -Nimeni din clanul Uciha nu este sentimental , lasam asta in seama Haruno....Incepe si rade . Ma uit la el dar pe mine nu ma amuza deloc vai de noi! Merge inainte iar eu il urmez ,deja nu se mai distinge nimic de intuneric dar Sasuke inainteaza fara grija stiind locul si cu cele mai mici crapaturi din podea , se opreste Iar eu ma lovesc de el. -Ai grija rozalio , momentan esti pe teritoriul meu. "Daca-mi amintesc bine aici trebuie sa fie ... ma intreb daca o sa-i vina hainele mamei... ultima oara cand le-a imbracat era cu o seara inainte de , de urgia facuta de fra.. Itachi , ce fericita era . Avea parul lun ca al Sakurei dar negru si-l purta prins intr-un coc iar chimonoul ii venea perfect impreuna cu ..." Nu mai suport sa-l aud asa ca-l intrerup. -Deci Sasuke ai de gand sa mergi sau o sa ramanem aici pana se termina festivalul? Desi eu nu vad nimic momentan in bezna asta pe care o poti taia cu cutitul am simtit ca brunetul ma tintuieste cu privirea. Deschide o usa, eu una nu am vazut usa dar am auzit scartaitul balamalelor neunse si aprinde o torta dand panzele de paienjeni la oparte ajunge la un dulap in timp ce eu il asteptam in usa. Deschide usa dulapului apoi scoate din ea doua cuti destul de mari si mai aruncand o privire in camera de altfel goala vine spre mine si parcurgem din nou acelasi dum de data aceasta pentru a iesi . Ajungem la capul scarilor iar Sasuke imi da una dintre cutii cu indicatiile unei camere in care ma pot schimba , eu il iau de mana si ma fac ca nu am inteles iar el se simte si ma conduce pana la camera ramanand in usa in timp ce eu pun cutia pe pat si ma uit la continut. -Aceasta a fost camera mea , ar fi bine sa nu cotrabai pe aici pentru ca nu ai ce gasi... Eu desfac chimonoul si ma uit la el , era insotit de o masca de pisica de culoare albastru inchis si exclam fericita. -Ooo...dar este perfect , nici nu ma gandeam la o varianta mai buna. El chicoteste "Ma bucur ca-i place , ce-ar fi daca iasi sa si ... nu , mai bine nu ...sau...." si dispare lasandu-ma pe mine sa ma imbrac , dupa 5 minute reapare cu o carte groasa in mana , eu eram dupa ce ma dezbracsem de rochita in lenjeria lila urmand sa ma imbrac cu chimonoul dar el vede bine asta. -Asculta rozalio eu vad ca tu vrei sa ma aduci pe culmile extazului si sa ma faci sa cedez dar sincer daca mai stai mult in fata mea in lenjeria aia lila eu cedez si o sa am grija ca inainte sa ajung in iad si sa incep sa ard sa te iau si pe tine cu mine... . Vine spre mine si ma ajuta sa ma imbrac cu chimonoul care zici ca fusese facut la comanda pe marimea mea . El se indeparteaza de mine si ma scaneaza din cap pana in picioare facand comparatii intre mine si mama lui din nou! -Auzi dar tu nu te schimbi? sau vrei sa fi recunoscut si liinsat de restul satului? El imi intoarce o privire amuzanta apoi dispare. Dupa 20 de minute in care eu m-am privit incontinuu in oglinda deoarece practic adoram chimonoul acela si mai ales cum contrastau culorile lui cu culoarea pielii mele apare si el imbracat intr-un chimono barbatesc negru cu o masca de dragon. Trebuie sa recunosc ca desi ii acoperea fiecare particica de piele , ochii lui negrii il dadeau de gol. Vine spre mine si-mi ia fata in maini "Ce frumoasa este...dar trebuie s-o indepartez cat mai repede de mine, nu trebuie sa ma atasez de ea , nu trebuie" . I-am ascultat fiecare cuvant a spus < nu trebuie > nu , nu vreau , deci mai e o speranta pentru el si nu stiu de ce dar am sentimentul ca asta va fi o seara plina de destainuiri. Se duce spre pat si-mi ia masca de pisicuta si mi-o pune pe fata si apoi scoate un sunet de nemultumire. "Daca va merge asa o vor recunoaste toti ." -De ce? l-am intrebat eu curioasa , apoi am auzit replica in gandu lui "De ce ,ce? la ce se refera? "iar eu repet . -De ce ai scos zgomotu ala de nemultumire? iar el imi raspunde. -Parul tau... esti singura persoana pe care o cunoaste Konoha cu par roz , o sa te recunoasca toti din prima. Avea dreptate , ma intorc spre oglinda si-mi privesc parul apoi ii raspund vesela. -O sa port pelerina cu gluga, asa am rezolvat problema! Ma uit la el si vad in ochii lui ca motivul nu era ca eu sa nu fiu recunoscuta ci era ca sa nu mergem , cred ca desi nu admite ii este frica sa-si vada fostii prieteni. Decid sa-i fac pe plac . -Stii Sasuke , mie imi este cam somn aseara n-am dormit prea bine si acest festival o sa ma oboseasca prea tare , atatia oameni.... ce-ar fi sa mergem sa ne luam niste mancare si sa facem un picnic pe statuile hokaghe? El imi zambeste pervers si desi nu-i vad zambetul de masca ii vad privirea care exprima destul de multe... *** Zis si facut in urmatoarele 10 minute eram deja in locul stabilit , el era dupa mancare iar eu stateam si priveam stelele care in seara asta pareau mult mai stralucitoare ca deobicei si ma decit sa-l interochez putin pe brunet care apare cu doua cosuri de picnic pline. -Deci , Uchiha ... de unde ai furat cosurile astea, il intreb eu savurand un copanel de pui la gratar. -Dintr-o cutie mare si verde din spatele unui magazin imi spune el in timp ce eu incep sa scuip mancarea. -Ce? Le-ai luat din gunoi? "Fi serioasa , si eu mananc de aici" -Mai nou asa le zice? Eu ii dau un pumn prieteneste si incep sa rad lundu-mi inca un copanel si vad ca el face la fel. A fost un moment lung de liniste in care amandoi am privit stelele apoi fara nici o avertizare eu am rupt tacerea cu cea mai idioata intrebare pe care i-o puteam pune in acest moment. -De ce? El se intoarce si se uita la mine " de ce, ce?" apoi spune si cu voce tare. -De ce? De ce ai plecat sa te antrenez cu Orochimaru , nu puteai sa ramai si sa te antrenezi cu Kakashi? El facu o pauza apoi imi raspunse. -Nu antrenamentul ma interesat cat ma interesat sa ma izolez de voi cei pe care ii consideram prieteni . Este mult mai bine ca eu sa nu stau in preajma voastra. -E vorba de trecerea la un alt nivel de sharingan... El imi raspunde sec. -Da , vezi tu ca sa avansam noi trebuie sa ne omoram cel mai bun prieten , cel la care tinem mai mult iar eu nu am vrut asta .... Ce motiv nobil ... dar nu apuc sa spun nimic ca el continua... -Am fugit mai mult de tine. Asta ma lasat cu gura cascata
din nou scz de greseli corectez mai incolo cu un edit! |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 21 Apr 2011, 11:36 | |
| Imi place mult si sper sa pui nextul repede. Te rog frumos Te pup dulce! |
|
| |
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : in lumea copilariei Nr. mesaje : 405 Puncte : 431 Reputatie : 8 Hobby-uri : muzica,desen,etc Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 21 Apr 2011, 11:37 | |
| Deci Ador ficul tau..Adica stai putin ..nu il ador.. IL IUBESC si vreau Next repede.(si sa sti ca si pe tn te iubesc ) |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 21 Apr 2011, 12:43 | |
| Hoooopppaa Mai mult de Saku? Ce o sa urmeze? Ce o sa se intample? O sa aflam in next! Iei |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 21 Apr 2011, 14:17 | |
| pai ce pot sa zic draga mea imi place asa de mult capitolul.. e asa de sentimental si de emotionant... plsss pune urmatorul capitol pwwpici!! si spor la scris |
|
| |
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 21 Apr 2011, 14:20 | |
| Vai ce imi place fic-ul tau . Abeea astept nextul . |
|
| |
Un bucheţel de zâmbete ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : La măta. Nr. mesaje : 112 Puncte : 128 Reputatie : 11 Stare de spirit : Happy! :)
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 21 Apr 2011, 14:24 | |
| Superb Capitolul! :-x ! N-am ce spune măi.Decât că aştept nextu' cu nerăbdare :x ! Te pup :* |
|
| |
voltura16 Genin
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 21 Apr 2011, 15:39 | |
| Deci... pe toata perioada Pastelui gata cu perversitatile ca Doamne Doamne e sus si vede ! Mai postiti si voi si nu uitati ca postul nu inseamna doar sa o dai pe verdeata inseamna sa renunti si la unele placeri perverse... Deci pana pe 26 am cam incheiat-o cu si cu o dam si npi pe poate si putin dar foarte putin... Apropo voi unde pasteti anu asta? |
|
| |
Un bucheţel de zâmbete ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : La măta. Nr. mesaje : 112 Puncte : 128 Reputatie : 11 Stare de spirit : Happy! :)
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 21 Apr 2011, 15:45 | |
| Păi eu cred că marea majoritate preferă să-l petreacă împreună cu familia. Am dreptate dragilor ? :p |
|
| |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 21 Apr 2011, 15:56 | |
| da pai si eu sunt de acord cu tine ca Pastele trebuie petrecut in familie... deci in concluzie Pastele o sa mi-l petrec cu familia.. aa si voltura ai dreptate cu postitul in timpul Pastelui... deci ar cam trebui sa ne mai abtinem si noi putin.. |
|
| |
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 Joi 21 Apr 2011, 16:03 | |
| Vai , Sasuke nu e mai pervers ? Eh , trebuie sa recunosc ca Sakura era si mai si decat el :)) , si da , Dumnezeu ne priveste de sus , si cum e Pastele , trebuie sa ne cumintim . Eu abea aastept nextul , si Pastele il petrec acasa , dar tu ? |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA +16 | |
| |
|
| |
|