Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O vara in 2 - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O vara in 2 - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O vara in 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Sunako
Genin
Genin
Sunako

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Unde este distractie
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 331
Puncte : 473
Reputatie Reputatie : 36
Hobby-uri Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez
Stare de spirit Stare de spirit : Vesela ca de obicei

O vara in 2 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 17:05

Buna , mrs de anunt , frumos capitol . Imi pare rau de Sakura , spr sa nu se intample nimic si sa fie salvata . Astept next si sa ma anunti !
Sus In jos
Elly_Ellu
Academy Student
Academy Student
Elly_Ellu

Sex : feminin Localizare Localizare : Pe undeva :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 29
Puncte : 48
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : Muzica
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 23:55

[color:da6d=#9999cc
Capitolul 11

Sakura:

....cand deschid ochii il vad pe Sasori, era un cosmar, ce rau i-am facut eu lui sa imi faca una ca asta? In acea secunda imi venea sa mor, il privesc cu ura, dar nu indraznesc sa spun ceva, eram mult prea nervoasa ca sa mai pot spune ceva.
Sper ca Sasuke sa vina aici, dar ca veni vorba de Sasuke... oare ce face, este ranit sau ma cauta, sper doar sa fie bine, as vrea sa fie cu mine.
Roscatul incepe sa ma priveasca insistent, lucru care ma deranjeaza vizibil, se pare ca s-a hotarat sa sparga el linistea.
 -Am o oferta de nerefuzat pentru tine. Sti eu, spre deosebire de acel Sasuke, am bani, arat mult mai bine si multe fete ar vrea sa fie cu mine, dar eu vreau sa fiu doar cu una singura, aceea esti tu, asa ca iti propun sa formezi un cuplu cu mine, te voi trata ca pe o regina, iti pot oferii tot ceea ce ai tu nevoie, orice dorinta, daca vrei iti pot cumpara chiar si luna de pe cer, am suficienti bani sa pot face asta, am suficienti bani sa pot face orice.
 -Sti ceva... esti chiar foarte sarac... nu cred ca tu ai o persoana care sa te iubeasca pentru ceea ce ai, cred ca toti stau langa tine doar pentru banii tai, imi este mila de tine... si inca ceva, tu nu imi poti oferi ceea ce eu imi doresc si am nevoie.
 -Scumpa mea, tocmai de asta te vreau, pentru ca tu ai putea fi singura persoana care m-ar putea iubii pentru ceea ce sunt, dar sunt curios, de ce ai tu nevoie si eu nu iti pot oferii?
 -Tu nu imi poti oferii dragostea pe care Sasuke mi-o ofera cu atat de multa usutinta, nu imi poti oferii caldura lui, zambetul lui, el pentru mine este perfect.
 -Mda... cred ca inca esti ametita bupa acea batista cu care te-am facut sa lesini, mai bine te las sa mai meditezi asupra deciziei, oricum vei fi a mea, fie ca vrei , fie ca nu vrei. spune Sasori nervos, apoi iese.
Incep sa plang cu gandul la ce s-ar putea intampla, nu vreau sa fiu cu tipul asta, il iubesc pe Sasuke si acest lucru nu se va schimba niciodata, pun mana pe colier si simt de parca el ar fi aici, simt caldura lui in acel colier, apoi ma asez cu capul pe perna aflata pe coltul patului.
Dupa un timp adorm si incep sa visez ceva.
Visez ca eram alaturi de o femeie cu parul lung si negru ce avea reflexii de albastru, era aceeasi nuanta pe care o avea si Sasuke la par.Ma tot holbez la ea, dar ea imi zambeste, se apropie de mine si ma imbratiseaza, apoi imi spune incet:
 -Draga mea, tu acum treci printr-o perioada foarte complicata, ai nevoie de o imbratisare, sa sti ca eu de fiecare data cand vei avea nevoie de mine iti voi fi alatur, numai cu o conditie, aceea este sa adormi cu mana pe colier. spune femeia cu o voce calda.
 -Dar cine esti?
 -Imi cer scuze, am uitat, eu sunt mama lui Sasuke, nu ai nevoie sa imi sti numele, dar vreau sa te avertizez, se vor intampla multe lucruri urate de acum inainte in viata ta, insa le poti schimba in ceva frumos daca vei alege calea cea buna, vei fi nevoita sa alegi intre doua perechi de perinti si 2 baieti, sper sa alegi varantele corecte.
Cand am auzit am vrut sa o intreb la ce se referea, insa m-am trezit brusc, acel vis parea foarte real, chiar credeam in cuvintele acelei femei si intr-un fel stiam ca ea este mama lui Sasuke, asta pentru ca in momentul in care m-a imbratisat am simtit aceeasi caldura pe care o simt atunci cand el ma imbratiseaza. Era atat de ciudat, dar stiam ca este adevarat.
Ma intreb oare Sasuke ce face, este bine? sper ca da, in caz contrar nu mi-as putea ierta asta niciodata, este vina mea ca i-am spus sa vina cu mine dupa parintii mei, care se pare ca au un secret destul de important, avand in vedere ca au spus cuvantul politie in tot sirul agitat de cuvinte pe care le au rostit cand eram captiva in acea camera.

Sasuke:

Nu imi vine sa cred ca s-a ajuns la bataie, eu si tatal fetei pe care o iubesc suntem nevoiti sa luptam, insa nu stiu motivul, nu cred ca este acela ca noi ne iubim, trebuie sa fie ceva ma serios, nu vreau sa il ranesc, dar el imi cere asta.
La un moment dat ma impinge catre perete si imi pune mana la gat, apoi spune :
 -Sti.... nu? Sti tot adevarul, doar esti un Uchiha?!
Sincer sa fiu nu intelegeam despre ce vorbeste, dar vroiam sa aflu si fiind foarte destept, nu ma laud, am sa ii spun ca da, astfel voi afla despre ce este vorba.
 -Da stiu totul... va este frica?
 -Mie frica? Am sa te omor, Sakura nu va afla niciodata ca nu noi suntem parintii ei, iar toti ceilalti Uchiha vor sfarsi la fel, iar adevaratii parinti ai Sakurei nu vor afla niciodata locul in care ea se  afla , asta pana in momentul cand vom fi hotarati sa cerem o recompensa uriasa pentru ea.
Cum? ei nu sunt parintii Sakurei? Trebuia sa aflu mai multe.
 -Dar ce legatura au parintii mei cu asta?
 -Cum ce legatura? esti prost? sunt cei mai buni prieteni ai bogatasilor, ai adevaratilor parinti.
 -Aha, deci voi ati rapito pe Sakura de la parintii ei doar pentru bani ?
 -Normal! De unde crezi ca am fi avut acum bani sa ne plimbam peste tot prin lume, parintii ei ne dau bani doar ca sa stie ca este in viata.
In acel moment l-am trantit pe asazisul tata al Sakurei si am fugit din hotel, am alergat spre locul in care i-am spus Sakurei sa ma astepte, dar nu era acolo, stiam sigur ca s-a intamplat ceva rau, asta pentru ca Sakura nu iese din cuvantul meu, mai ales cand s-a intamplat un lucru ca asta.
Ma uit prin jur si il vad pe Sasori alaturi de gasca lui, se indreapta spre mine, apoi se opresc fix in fata mea si spune:
 -Mai, mai cine este aici.... stiam sigur ca vei venii , ar trebui sa trecem la subiect: In cazul in care vrei ca micuta ta  Sakura sa fie teafara si nevatamata, mult timp de acum inainte, tu, va trebui sa te desparti de ea, dar sa te desparti intr-un mod urat, atat de urat incat marea iubire pe care ti-o poarta sa se transforme intr-o ura uriasa. Acum totul sta in mainile tale alegi sa fi omorat in bataie si ea grav ranita sau alegi sa te desparti de ea si traim toti fericiti pana la sfarsitul veacurilor. Nu ma poti refuza... deci batem palma?

(Va urma.. )

Sper sa va placa si as vrea sa stiu ce v-ar placea sa aleaga Sasuke. V-am pupat :* !!

Editat de Evelina Dynamitte: Este interzisă folosirea culorilor negre sau închise ce nu sunt vizibile, cât şi culorile neon. Te rog să iei la cunoştinţă acest topic pentru a nu avea probleme pe viitor. Ţi-am editat capitolul şi am eliminat culorile. Mai multă atenţie data viitoare. :)
Sus In jos
Bianca =D
Chūnin
Chūnin
Bianca =D

Localizare Localizare : Intr-un vis frumos..
Nr. mesaje Nr. mesaje : 770
Puncte : 909
Reputatie Reputatie : 41
Stare de spirit Stare de spirit : Obosita!!

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Lun 22 Iul 2013, 00:07

Prima edit cu am promis
WOW , deci ne surprinzi de la un capitol la altul
a mai aparut si un personaj negativ, Sasori
1. aia nu-s parinti ei adevarati?
2. apare sasori care o vrea pentru el
3 . o despartire groznica
deci , baga nextul repede
spor la idei si multumesc de anunt

Ultima editare efectuata de catre Cαмі :) in Lun 22 Iul 2013, 13:04, editata de 1 ori
Sus In jos
Sentōki U.
Genin
Genin
Sentōki U.

Localizare Localizare : Unde nu sunt dorită
Nr. mesaje Nr. mesaje : 365
Puncte : 421
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : Do you really want to know?!
Stare de spirit Stare de spirit : I'm always in the mood.

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Lun 22 Iul 2013, 08:10

Wow huh? . Cum adica nu sunt parintii ei? huh? Si sa o rapeasca pentru bani?! nervi! Ce oameni fara constiinta, e clar sunt bolnavi MINTAL!
Si acum si acel Sasori care vrea sa intervina intre ei, l-as bate daca as putea evil devil mua ha ha biciuitor .
Oricum stiu ca Sasuke nu se va lasa asa de usor si o va salva pe Sakura in love [ sa speram puppy eyes ]
thank you de anunt si multa inspiratie in continuare kiss .
P.s. sa ma anunti si la urmatorul capitollll!hi! 
Sus In jos
Doody
Genin
Genin
Doody

Localizare Localizare : undeva in lume
Nr. mesaje Nr. mesaje : 86
Puncte : 88
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : dansul, cantatul, desenatul, compusul
Stare de spirit Stare de spirit : depinde

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Lun 22 Iul 2013, 09:18

buna
mersi de anunt yeah yeah yeah 
mia plcut capitolul in love in love in love 
sper sa aduci repede nextul puppy eyes puppy eyes puppy eyes 
spor la scris
TE kiss kiss kiss kiss 
hi! hi! hi! hi! 
Sus In jos
Dana :3
S-Class
S-Class

Merite deosebite :
O vara in 2 - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : In fata ta.
acebook acebook : Dana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3561
Puncte : 5056
Reputatie Reputatie : 257

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Lun 22 Iul 2013, 14:32

Hey!!
Multumesc de anunt
Un capitol frumos
astept nextul si alegerea lui sasuke
te pwp dulce spor la idei
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Mar 23 Iul 2013, 22:11

Ce ma? Cat de jigodii pot fi oamenii aia? Nici nu-mi vine sa cred cat de idioti pot fi fraierii aia. CUm ma sa furi copilul cuiva. Auzi la ei..... cica sa se casatoreasca cu fiul sefului lor ca sa aiba bani. Cat de materialisti pot fi. Dar Sasuke chiar a fost tare. A aplicat planul...." Nu stiu nimic, dar ma prefac ca sunt in tema pentru a afla totul." Chiar ca esti genial Sasuke-puki (vorba lui Karin) rolling on the floor rolling on the floor  rolling on the floor  rolling on the floor  Abia astept continuarea si iti multumesc din suflet ca m-ai anuntat.a hug 
Sus In jos
Calypso
Academy Student
Academy Student
Calypso

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Home
Nr. mesaje Nr. mesaje : 19
Puncte : 23
Reputatie Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Mier 24 Iul 2013, 00:03

heyyy
ma bucur ca ai venit cu un nou capitol
deci devine din ce in ce mai interesant
tineo tot asa
sper sa aduci repede nextul
spor la scris
TE kiss kiss kiss

Arianthe: Încalci regula numărul 13:
nbspnbspnbspnbsp13. Mesajele din zona fanficuri trebuie să aiba legătură cu conținutul creației căreia îi sunt adresate, chiar dacă au mai mult de 10 cuvinte. Comentariile de genul "Îmi place foarte mult și te rog frumos adu nextul." nu se iau în considerare, iar cei care postează asemenea mesaje vor fi avertizați. La 3 - 5 avertizări membrul în cauză va fi sancționat.
Sus In jos
Raluca :D
Chūnin
Chūnin

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Oradea-Bihor
acebook acebook : Raluca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 583
Puncte : 647
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : Happy

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Mier 24 Iul 2013, 00:49

Revin maine cu un edit happy2
Hei...Hei happy am aterizat si eu pe aici happy
Imi place ideea ta. Se pare ca pentru Sasuke si Sakura a fost dragoste la prima vedere,dar sa lasam trecutul si sa revenim la prezent adica la capitolul actual happy parca ziceai la sfarsit ca Sasuke are doua obtiuni date de Sasori nu? Parca spunei ca noi ce am alege. Pai eu una as zice ca Sasuke sa aleaga a doua obtinue, si tot el se lauda ca este baiat destept...ar putea sa ii spuna ca este de acord dar sa il lase sa se desparta de ea in persoana, si asa iar putea zice ca sa nu isi faca griji sau mai stiu eu ce...in orice caz sa ii spuna ei sa joace ceva teatru pana el reuseste sa o scoata din mainile lui Sasori. Daca el zice ca ii baiat destept sa o demonstreze happy2 sau l-ar putea reclama la politie pe Sasori pentru rapire sau orice altceva doar sa o scoata pe Saku de acolo puppy eyes
Sper sa aduci next-ul curand si daca poti anunta-ma si pe mine happy
Pana la un capitol viitor te-am kiss
~Sayonara~ a hug
Sus In jos
♥Demy♥
Chūnin
Chūnin
♥Demy♥

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bacau
acebook acebook : Denisa Popa
Nr. mesaje Nr. mesaje : 685
Puncte : 777
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Mier 24 Iul 2013, 14:06

Am ajuns si la next. Multumesc mult de anunt. Ca de obicei imi place mult ce vad, se mai descalcesc un pic misterele si presimt ca Sasuke va face o alegere gresita.
Sper sa ma anunti de next si data viitoare.
Ja ne !
Sus In jos
Elly_Ellu
Academy Student
Academy Student
Elly_Ellu

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Dum 28 Iul 2013, 00:02

Capitolul 12

Sakura:

Deodata inima incepe sa o i-a la goana, stiam ca se intampla ceva rau, dar nu stiam ce si nici cu cine, speram doar sa nu fie ceva legat de Sasuke, sentimentul acela ingrozitor crestea din ce in ce mai tare, trebuia sa fac ceva, orice, trebuia sa scap de acolo, asa ca hotarasc sa evadez.
Merg incet spre usa, pun mana pe clanta si o deschid incet, observ ca pe holul acela nu era nimeni, dar tot ma temeam, pasesc incet si cu mare atentie, vad un geam pe jumatate deschis si hotarasc sa nu mai caut iesirea, voi iesi pe geam, parea ceva ciudat la mijloc, asta pentru ca nu era nici un paznic , iar usa nu era incuiata, las gandurile deoparte si incerc sa sar gardul care parea cel mai mare obstacol al meu .
Intr-un final reusesc sa sar pe cealalta parte, dar sunt observata de un baiat care incepe sa alerge dupa mine, acelas lucru il faceam si eu, alergam cat puteam de repede, vroiam sa ajung cat mai repede in statiune sa pot sa ma pierd printre blocuri. Lucru care s-a intamplat dupa scurt timp, am gasit hotelul in care am fost cazata alaturi de toti colegii, am fugit catre camera mea, unde i-am gasit pe Naruto si Hinata, le-am povestit tot ce s-a intamplat si le-am spus ca sunt 100% sigura ca Sasuke a patit ceva rau.
Naruto nu a mai stat mult pe ganduri si a spus ca merge sa caute cativa prieteni de-ai lui si va merge in cautarea lui Sasuke, eu am vrut sa vin cu ei cu orice pret, chiar daca nici el si nici Hinata nu erau de acord, dar nu puteam sta linistita pana nu il vedeam eu cu ochii mei.
Intr-un final a acceptat, dar cu conditia sa stau in spatele lor, am acceptat si am plecat alaturi de Naruto, Sai, Kiba, Shino si inca 2 baieti, erau in total 6. Am mers si am cautat pe toata plaja..

Sasuke:

Tipul asta are probleme psihice, ori s-a uitat la prea multe fileme, se pare ca este adevarat ca televizorul dauneaza grav, mai ales persoanelor care in loc de creier au o boaba de mazare strivita....
El imi cere mie sa ma despart de Sakura... numai ea sau moartea ar putea sa ma faca sa ma despart de ea, iar in legatura cu a 2 a parte... mai bine mor decat sa ma despart de ea si poate de mine se va apropia tipul asta, dar de Sakura nu. Stiu asta pentru ca am observat ca o iubeste sau este un actor foarte bun, nu stiu ce sa spun, oricum mai degraba ma bat cu toti tipii astia , apoi merg in cautarea ei, chiar daca voi fi pe jumatate mort vreau sa stiu ca este bine.
Inainte de a da raspunsul am mai stat o secunda pentru a ma mai gandi, ma intorc cu spatele si observ ceva care ma face sa zambesc, era Naruto, nu credeam ca voi fi vreodata atat de fericit ca ii vad fata acestui idiot, ma vede si el si imi zambeste apoi striga tare:
 -Fraiere!!!!!!! Am venit sa iti salvez fundul!
In acel moment am inceput sa rad cu pofta si se pare ca a inceput actiunea, eu m-am luptat cu Sasori, asteptam de mult momentul, inca din noaptea in care am fost la club vroiam sa il omor, de data asta ma voi tine de promisiune!
Incep sa ii dau nenumarati pumni, il trantesc la pamant si nu il las sa isi foloseasca mainile, se tot zbatea, dar nu aveam de gand sa ii dau drumul, cu o mana il tineam imobilizat si cu cealalta il loveam, l-am lovit atat de mult in zona arcadei incat cred ca i-am spart-o, sangera puternic,nu vroiam sa ma opresc, dar am fost trantit de  unul dintre amicii lui, i-am dat drumul si m-am ridicat in picioare, acelas lucru l-a facut si el, dar de nicaieri a scos un pistul pe care l-a indreptat spre mine, apoi a spus:
 -Ultima dorinta, Uchiha!
Eram pregatit sa ma feresc,dar in fata mea a aparut Sakura, care a spus:
 -Daca vrei sa il omori pe el va trebui sa ma omori si pe mine!
 -Sakura! nu face prostia asta. spun eu disperat.
 -Ai scapat... dar totusi ai nimerit la momentul potrivit... trebuie sa alegi! Cu cine vrei sa iti petreci restul eternitatii? Eu el, in mormant sau cu mine intr-un loc minunat, plin de lumina, puf, orice ti-ai putea dorii?
 -Cred ca toata lumea stie deja ce voi alege, mai bine sa fiu in mormant langa persoana pe care o iubesc din tot sufletul, decat sa fiu cu un (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) superficial ca tine!!!
In acea clipa se putea vedea foarte clar expresia nervoasa de pe fata lui Sasori, ne asteptam din clipa in clipa sa reactionede. A tintit catre noi, dar in momentul in care a tras, Naruto l-a aruncat la pamant si i-a luat pistolul, ne-a salvat!
Sasori vazandu-se imobilizat si fara pistol a inceput sa planga si sa spuna:
 -De ce Sakura? De ce? Cu ce este el mai bun decat mine? Cu ce te-a fermecat asa?
Sakura se apropie de el, incat sa il poata privi in ochi apoi ii spune:
 -L-am ales pe el pentru ca il iubesc, iar ceea ce m-a facut sa il iubesc atat de mult a fost inima lui buna si sufletul lui cald!
M-a uimit raspunsul ei, intr-un mod foarte placut, eram emotionat si vroiam sa o imbratisez. Am tras-o de mana si am aduso catre pieptul meu, i-am sarutat fruntea si i-am spus ca nu mai vreau sa o pierd nici pentru o secunda. Mi-a raspuns imbratisarii si mi-a spus ca vrea sa mearga acasa.
I-am spus lui Naruto sa faca ''puisorii'' sa zboare ca sa putem pleca, blondul mi-a luat-o inainte si incepusem deja sa ne indreptam catre hotel.
In hotel am povestit despre tot ce s-a intamplat si am vrut sa ii spun si despre '' parintii'' ei. I-am spus sa stea jos, apoi i-am dat vestea cea mare.
 -Sakura, acei oameni nu sunt parintii tai si te-au rapit de langa adevaratii tai parinti doar pentru bani.
A ramas socata si nu a mai putut reactiona sub nici o forma, a lesinat datorita socului. Am incercat sa fac ceva, dar nu se trezea, am sunat la ambulanta, timpul in care a trebuit sa asteptam parea infinit, toti eram ingrijorati, Hinata plangea pe langa ea, iar Naruto tot intreba cand vine ambulanta, eu stateam langa ea si o tineam strans de mana, nu stiam ce sa fac.
Ambulanta a reusit sa vina la timp,am urcat si eu cu ea si au duso la un spital din apropiere. Am stat pe un hol plin de oameni asteptand sa aflu ceva despre starea ei, nimeni nu imi spunea nimic, asta pana la ora 12 noaptea cand cineva imi spune ca s- trezit. Am vrut sa o vad, dar mi-au spus sa mai astept 30 de minute... puteam astepta o viata intreaga, numai sa stiu ca se simte bine.

Sakura:

Sunt intr-o incapere alba, sunt intr-un salon de spital, incerc sa ma ridic, dar cineva imi spune sa nu o fac, sa stau in pat linistita, era o doctora foarte draguta care imi explica ce s-a intamplat si imi mai da o veste noua.
 -Draga mea, esti insarcinata, ti-am spus asta pentru ca am vrut sa te intreb daca vrei sa ii spunem si baiatului de afara care te asteapta ingrijorat.
 -Insarcinata? Sunte-ti sigura?
 -Da foarte sigura!
 -Ce veste.. pot sa il vad pe acel baiat?
 -Da, dar inainte sa il poti vedea, vrei sa ii spunem de sarcina?
 -Nu , ii voi spune eu.
Iese pana afara si il cheama pe Sasuke, apoi pleaca, ne lasa singuri. El se aseaza pe un scaun langa mine si ma i-a de mana, apoi ma intreaba cum ma simt.
Eu ii spun ca bine , dar am ceva important sa ii spun, asa ca sa fie tare!
 -Sasuke... vei fi tatic!
Baiatul ma priveste in ochi de parca nimic nu s-ar fi intamplat, de parca nu ar fi auzit, apoi spune:
 -Poti repeta, te rog, nu cred ca am auzit bine.
 -Vei fi tatic, vom avea un bebe, am ramas insarcinata!!!

Sper sa va placa!! Ce reactie credeti ca va avea Sasuke?
                        a) Va fi nervos
                        b) Va fi super bucuros
                        c) Va fi indiferent
Sus In jos
♥Demy♥
Chūnin
Chūnin
♥Demy♥

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Dum 28 Iul 2013, 00:12

OMG !!!! Ce tare !!! Eu una cred ca reactia va fi b, o iubeste si sunt ca si casatoriti deja, deci nu va fi o problema.
Nu m-ai anuntat, dar te iert, sper sa ma poti anunta data viitoare.
Ja ne !
Sus In jos
Elly_Ellu
Academy Student
Academy Student
Elly_Ellu

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Dum 28 Iul 2013, 00:14

Scuze ca nu te-am anuntat, acum am inceput sa anunt :D
Sus In jos
Chūnin
Chūnin

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Dum 28 Iul 2013, 01:14

Edit:
In primul rand as vrea sa iti multumesc ca mai anuntat de next thank you
In al doilea rand ma bucur la nebunie ca Sasuke nu a trebuit sa aleaga pana la urma happy Sper ca acum Sasori va renunta la ideea de a o avea pe Sakura dupa ceea ce i-a spus. Si ea chiar e insarcinata huh? chiar sunt curioasa sa vad cum va reactiona Sasuke, desi sunt destul de sigura ca va fi varianta "b" din cele trei date de tine happy
Sa vii repede cu next-ul si sa ma anunti in continuare ;;)
Pana data  viitoare sa ai parte de idei stralucitoare happy
~Sayonara~ a hug

Ultima editare efectuata de catre Raluca :D in Dum 28 Iul 2013, 16:20, editata de 1 ori
Sus In jos
Doody
Genin
Genin
Doody

Localizare Localizare : undeva in lume
Nr. mesaje Nr. mesaje : 86
Puncte : 88
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : dansul, cantatul, desenatul, compusul
Stare de spirit Stare de spirit : depinde

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Dum 28 Iul 2013, 07:44

heyyy elly
mersi de anunt
super capitol
si referitor la intrebare am vaga impresie ca va fi nervos
dar eu sper sa ma insel si sa fie b
adu cat de repede poti nextul
bye bye
hi! hi! hi! 
Sus In jos
Bianca =D
Chūnin
Chūnin
Bianca =D

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Dum 28 Iul 2013, 11:59

Hey!!
Multumesc ca mai anuntat
un capitol foarte frumos ,
am crezut ca se va intampla o despartire, dar totul a luat o intorsatura neasteptata
Spor la scrii si la ideia
referitor la intrebare cred ca C
te pwp
Sus In jos
Sunako
Genin
Genin
Sunako

Localizare Localizare : Unde este distractie
Nr. mesaje Nr. mesaje : 331
Puncte : 473
Reputatie Reputatie : 36
Hobby-uri Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez
Stare de spirit Stare de spirit : Vesela ca de obicei

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Dum 28 Iul 2013, 12:08

Cum se poate ? Sasuke nu sa protejat ? Ce a fost in capul sau ? Nu inteleg ! Orcum sunt suparata ca nu mai anutat , nu am mai trecut de mult dar puteai totusi sa ma anunti . Astept next si sa ma anunti
Sus In jos
Sentōki U.
Genin
Genin
Sentōki U.

Localizare Localizare : Unde nu sunt dorită
Nr. mesaje Nr. mesaje : 365
Puncte : 421
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : Do you really want to know?!
Stare de spirit Stare de spirit : I'm always in the mood.

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Dum 28 Iul 2013, 16:10

Buna kiss . A fost un capitol superb ;;) .
Referitor la intrebare, cred si sper ca va fi b happy2 ! puppy eyes 
Iti multumesc de anunt, sper ca il voi primi si data viitoare! a hug 
Multa inspiratie si Rebee te kiss !
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Dum 28 Iul 2013, 20:04

Oooooh ce frumos. Chiar credeam ca Sasori va trage, dar ma bucur ca a aparut Naruto. Apropo Sasuke, fa-i cinste ca ti-a salvat viata. Nu-mi vine a crede cat de frumos s-a terminat totul. Sasori a fost batut, Sakura a aflat adevarul si mai e si insarcinata. Oh parca e un vis. Sper ca Saku sa-si cunoasca adevaratii parinti si totul sa se termine cu bine.. Multumesc de anunt.
Sus In jos
S-Class
S-Class

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Vin 02 Aug 2013, 14:23

O ce frumos capitol
Imi place ca nu sau despartit
si sfarsitul a fost bomba
Multumesc de anunt
te pwp spor la idei in continoare
Sus In jos
Elly_Ellu
Academy Student
Academy Student
Elly_Ellu

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Mar 06 Aug 2013, 13:01

Capitolul 13

Sakura:

Il privesc pe Sasuke, astept sa reactioneze cumva, dar nimic, parea sa priveasca in gol, nu era atent la mine, nu era atent la nimic, ori era prea socat, ori prea fericit, ori prea nervos...
Oare s-a suparat pe mine pentru ca am ramas insarcinata, poate va face si el ca toti ceilalti baieti de varsta lui.. eu sunt minora, dar si el este mult prea mic pentru o responsabilitate atat de mare, totus este un copil. Cred ca m-am pripit... cum am putut fi atat de fericita ca voi avea un copil, dar este copilul meu si a fost facut din toata dragostea mea si a brunetului, chiar daca se va supara eu voi pastra acest copil si il voi iubi enorm, el va primi dragostea pe care eu nu am putut sa o primesc de la adevaratii mei parinti, doar cand ma gandesc la ce au putut sa imi faca acei monstri, incep sa ma enervez, dar imi revin pentru ca eu inca astept reactia brunetului de langa mine, sper sa fie o reactie pozitiva.

Sasuke:

Hmm.. Sakura tocmai a spus ca voi fi tatic... eu voi fi tatic? cum ar trebui sa o reactionez? ASunt atat de vericit, dar m-am blocat, daca ii voi arata toata aceasta fericire cu siguranta se va speria.
Se pare ca am stat destul de mult timp sa ma gandesc la cum ar trebui sa reactionez, rozalia incepe sa se ingrijoreze din pricina mea, asa ca hotarasc sa fiu natural.
 -Sakura!!! te iubesc, asta este cea ma frumoasa veste pe care ai putut sa mi-o dai, in felul asta vom fi cu adevarat o familie si ne vom iubi din ce in ce mai mult, iar ca sa fiu sincer, acesta era cel mai mare vis al meu sa pot avea copii cu fata pe care o iubesc, asta pentru ca vreau sa imi refac clanul, tu din acea noapte esti o adevarata Uchiha!
 -Credeam ca te vei supara pe mine pentru ca suntem amandoi destul de mici pentru a avea un copil..
 -Nu as putea sa fiu suparat pe tine nici daca as vrea. Spun eu, apoi ma apropii incet de mica mea printesa si o sarut, dar sarutul nostru este intrerupt de o bataie in usa.
Mda, ma simt penibil, asta pentru ca pe usa a intrat doctora care a inceput sa chicoteasca atunci cand ne-a vazut, mi-a cerut sa ies afara pentru ca are ceva important de vorbit cu Sakura. Am iesit, dar nu aveam de gand sa plec prea departe.
Am inceput sa ma plimb pe hol, gandindu-ma la ce s-a intamplat, imi venea sa tip de fericire, sa impartasesc cu toata lumea acest sentiment enorm de bucurie pe care il aveam, am inceput sa zambesc , ca prostul, dar aveam un motiv foarte bun, voi avea un bebe!!! De foarte mult timp nu am mai fost atat de fericit, dar de cand o cunosc pe Sakura viata mea a fost doar un zambet, pana sa o cunosc eram suparat pe orice si pe oricine, nu vorbeam cu nomeni si eram foarte distant, iar acum am prieteni, am o ''sotie'' si acum mu bebe.
Sunt in al noualea cer, dar dintr-o data simt o mana pe umarul meu, era Naruto, bocea, nu stui de ce facea asta, dar parea foarte serios, asa ca il intreb, iar el imi spune:
 -Tu chiar esti dobitoc sau ce ?  Cum de zambesti  ca porcu' aici, cand Sakura e in starea in care e?
 -Aaa, deci asta era problema ta. Sakura s-a trezit si se simte bine, ba chiar mi-a dat si o veste foarte buna care m-a facut sa ''~zambesc ca porcu'~'' asa cum ai spus.
Nu mai apuca nieni sa spuna nimic pentru ca, de supa colt a aparut Hinata, plangand si urland ca toate alea, s-a oprit in bratele lui Naruto, acesta i-a explicat ca Sakura e bine si ca totul va fi bine, apoi s-a linistit.
Doamna doctora a iesit din salon si ne-a dat permisiunea de a intra sa o vedem pe Sakura.
Intram incet, iar eu o intreb daca vrea sa le dam celor doi amici ai nostri ''marea veste''. Ea da afirmativ din cap si spunem amandoi in cor :
 -Vom avea un bebe.
Naruto in acel moment a simulat un lesin, adica s-a prefacut , iar Hinata a imbratisat-o pe Sakura, apoi m-a felicitat si pe mine, eu continuam sa zambesc, dar zambetul meu s-a transformat intr-un raset, asta dupa ce am vazut-o pe Hinata ca se intreapta catre Naruto si ii spune:
 -Vreau si eu sa am un bebe si vreau cat mai repede pentru ca vreau sa fie de o seama cu cel al Sakurei ,sa creasca impreuna, ca fratii. Si inca ceva, daca Sasuke si Sakura se vor casatorii inaintea noastra vreau ca ei sa ne fie nasi.
Naruto nu a mai spus nimic si a ramas cu gura cascata, iar eu radeam de fata lui, era haios, dar acum venea si randul meu pentru ca a inceput si Sakura sa dea mici ordine .
 -Mie imi place ce spune Hinata, dar as mai avea ceva de adaugat, ar trebui sa ne mutam toti in aceeasi casa pentru cei mici, sa fie intradevar ca fratii sau macar sa fie vecini si daca va veti casatorii voi inaintea noastra voi ne veti fi noua nasi, nu e asa Sasuke?
Eu si Naruto le-am spus fetelor ca iesim putin sa ne consultam.
Am iesit afara si am inceput sa radem amandoi ca prostii, apoi am spus ca se stie deja cine va canta in familie, gaina sau gainile oricum am cazut de acord ca de acum inainte sa nu mai folosim poreclele: dobitocule, fraiere, prostule sau ceva de genul si sa le folosim pe : frate, nasule, finule, vecine. Radeam ca nebunii, dar era bine, nu ma deranja de loc, ba chiar imi placeau alegerile fetelor si ii spun lui Naruto sa fie pregatit sa schimbe scutece.
Intram in salon si dam cu usa peste fete, care ne spionau, au auzit intreaga discutie, radem toti, se pare ca totul este bine, toata povestea cu Sasorii s-a terminat cu happy and, dar soarele nostru este inca umbrit pentru ca nu stim cine sunt parintii Sakurei, dar promit ca ii voi gasi si vom fi fericiti, insa pana atunci nu se stie ce nor va mai aparea asa ca profit de moment si de toate schimbarile frumoase petrecute in viata mea.
Acum am prietenii, am o ''sotie'' si voi avea un bebe, ce pot sa imi mai doresc, poate putina linise, ar fi fost frumos daca ar fi trait si parintii mei, insa nu ma plang.

(Va urma)

Sper sa va placa! Am o intrebare sau doua pentru voi: Ce credeti ca se va intampla mai departe? si Ce va doriti sa se intample mai depatre?
Sus In jos
Bianca =D
Chūnin
Chūnin
Bianca =D

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Mar 06 Aug 2013, 19:37

Hey!!
Multumesc de anunt
un capitol foarte frumos
sasuke s-a comportat diferit ma asteptat sa fie nervos, indiferent nu fericit
dar e bine si asa, te pwp dulce spor la idei in continoare
Sus In jos
S-Class
S-Class

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Mar 06 Aug 2013, 22:36

Multumesc de anunt, un capitol foarte frumos si sensibil
sasuke sa comportat "normal" cred cum sar fi comportat ori ce barbat ce isi iubeste sotia
Bafta cu ideile in continoare
Sus In jos
Chūnin
Chūnin

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Mier 07 Aug 2013, 00:42

Hei happy Mersi de anunt kiss
Capitolul a fost unul foarte frumos si sentimental, dar cel mai mult mi-a placut reactia lui Sasuke happy a fost asa de dulce in love sunt curioasa cum vor decurge lucrurile happy Sper ca Sakura sa isi intalneasca adevarati parinti si sa nu mai apara ceva neprevazut puppy eyes
Pana data viitoare te-am kiss
~Sayonara~ a hug
Sus In jos
♥Demy♥
Chūnin
Chūnin
♥Demy♥

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19Joi 08 Aug 2013, 17:10

Sorry, n-am putut sa trec ma devreme, dar am ajuns. Am stiut ca cam asa va rectiona Sasuke. Si eu sunt la fel de fericita ca si ei, inca mai rad de ce idei au fetele. Ar fi pacat ca toata aceasta fericire sa se spulbere, dar ai nevoie de o noua intriga.
Imi place mult fic-ul (cred ca am mai zis-o).
Multumesc pentru anunt si te rog sa ma anunti si data viitoare.
Ja ne !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

O vara in 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-