Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O vara in 2 - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O vara in 2 - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O vara in 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
Calypso
Academy Student
Academy Student
Calypso

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Home
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 19
Puncte : 23
Reputatie Reputatie : 0

O vara in 2 - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 4 I_icon19Vin 09 Aug 2013, 23:26

Buna!!
Multumesc in primul rand de anunt
Un capitol foarte frumos, 
In ficul tau imi place mult de sasuke , se comperta normal 
in privinta cu tot ce se intampla in jurul sau 
te pwp spor la idei in continoare
Sus In jos
Elly_Ellu
Academy Student
Academy Student
Elly_Ellu

Sex : feminin Localizare Localizare : Pe undeva :)
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 29
Puncte : 48
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : Muzica
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 4 I_icon19Lun 12 Aug 2013, 21:30

Capitolul 14

Sasuke:

O noua zi din viata mea, de faprt a noastra incepe si cu ea un nou capitol al vietii, astazi sunt hotarat sa o i-au pe Sakura din spital si pe Naruto alaturi de Hinata, sa ii i-au pe toti de aici si sa mergem acasa, sper ca acolo sa fim mult mai linistiti decat am fost in aceasta ''vacanta'' la mare.
Merg la doctora care a avut grija de Sakura, Tsunade este numele ei, am nevoie de fisa de externate, apoi voi pleca din acest loc.
Ajung in fata cabinetului, bat incet la usa apoi intru, o salut, iar aceasta imi spune direct ca are ceva serios de vorbit cu mine. O intreb daca este ceva in neregula cu Sakura, iar ea imi spune ca nu este vorba despre asta, apoi imi spune sa i-au loc. Fac ce imi spune si astept curios sa inceapa sa imi spuna despre ce este vorba.
 -Ei bine, am aflat povestea Sakurei si cred ca ea ar putea fi fiica surorii mele, spun asta pentru ca sunt multe lucruri care se leaga, varsta Sakurei, momentul in care a fost rapita, monstrii care au furato si care le-au cerut la fiecare 2 luni bani parintilor ei ca sa primeasca o dovada ca ea este in viata. Sunt mult prea multe.
Am ramas putin socat, dar ma interesa ceea ce spunea, mi-a dat o adresa si un numar de telefon la care sa sun in cazul in care sunt curios.
Am plecat la ceilalti si le-am spus ce am aflat, Sakuraa fost cea mai fericita cand a auzit, dar nu puteam fi siguri ca acele persoane sunt parintii ei, insa o lasam sa viseze cu ochii deschisi, desi stiam ca o va durea foarte tare in cazul in care nu sunt acele persoane parintii ei.
Am dat un telefon si am vorbit cu un barbat, mi-a spus ca pot veni oricand asa ca am plecat spre ei, dar nu am observat un lucru important, de la iesirea din spital am fost urmariti de o dubita gri, asta a fost cea mai mare greseala a noastra pentru ca din dubita au iesit cam 4 matahale care le au rapit pe fete si noua ne-au dat cate un imens pumn in cap.
Am incercat sa fugim dupa ei, dar nu avea rost, am fugit la politie si am facut o reclamatie, stiam cine sunt autorii, asazisi parinti ai Sakurei, eram sigur ca ei erau.

Sakura:
Ma doare capul si nu vad prea bine, am ceva pe ochi, iar mainile si picioarele imi sunt legate. Ce se intampla? Unde sunt? Acestea erau intrebarile care imi treceau prin minte, aveam de gand sa le spun cu voce tare, poate ma auzea cineva.
Am strigat, dar nimic, insa am simtit ceva care m-a ridicat brusc, apoi niste voci care spuneau:
 -S-a trezit! Acum ce facem?
 -Ce sa facem, ce am facut si cu cealalta, o batem pana lesina.
Cand am auzit am inceput sa tremur si nu ma puteam gandii decat la copil, asa ca am spus:
 -Nu ma loviti, va rog, sunt insarcinata, nu vreau sa pierd copilul!
 -Ooo, pacat, dar trebuie sa duc ordinele pana la capat si daca ai spus ca esti insarcinata, atunci voi incepe sa te lovesc in burta.
Cand am auzit am inceput sa tip si sa plang, dar nimic nu i-a induiosat, m-au lovit cu pumnii si cu picioarele, o durere mai mare nu am putut simtii niciodata, am simtit pana in momentul in care am lesinat, dar sunt sigura ca nici cand am lesinat nu s-au oprit. Nu imi venea sa cred ca exista astfel de oameni,dar am avut dreptate, nu exista, ei nu sunt oameni, sunt niste brute, mai ceva ca animalele.

Sasuke:

Innebunesc aici, macar nu sunt singur, este si Naruto care e in aceeasi situatie ca si mine, dar pe Sakura o vroiau, de ce au luat-o si pe Hinata. Nu inteleg nimici si nici nu vreau, aveam dreptate acum ceva timp, aceea a fost linistea de inaintea furtunii, iar acum a venit si furtuna, dar imi este frica sa nu se inteteasca aceasta furtuna.

Hinata:

Eram la pamant, sangeram, dar eu nu am fost batuta atat de rau cum a fost Sakura, auzeam tipetele ei si simteam cum o parte din mine moare pentru ca nu o puteam ajuta, mi-as fi dorit sa fiu eu in locul ei sa simt eu acea durere, nu ea, ea este insarcinata. Singurul lucru pe care il pot face este sa ma rog pentru ea si pentru copilul ei sper sa fie bine si sa nu pateasca nimic copilul.
As vrea sa ne gaseasca Sasuke si Naruto, dar nu as vrea sa fiu nici in locul lor, acum sigur ne cauta disperati. Mi-as dorii sa pot opri timpul in loc pentru un timp sa nu mai simt nimic, sa nu mai simt toata aceasta agonie, doar sa gandesc, sa pot gasii o solutie de scapare, am nevoie de un plan.

(Va urma )

Sper sa va placa si am o intrebare pentru voi: Ce ati vrea sa se intample in continuare?

Ultima editare efectuata de catre Elly_Ellu in Lun 12 Aug 2013, 21:43, editata de 3 ori
Sus In jos
Dana :3
S-Class
S-Class
Dana :3

Merite deosebite :
O vara in 2 - Pagina 4 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : In fata ta.
acebook acebook : Dana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3561
Puncte : 5056
Reputatie Reputatie : 257

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 4 I_icon19Lun 12 Aug 2013, 21:34

edit
Sus In jos
Raluca :D
Chūnin
Chūnin
Raluca :D

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Oradea-Bihor
acebook acebook : Raluca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 583
Puncte : 647
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : Happy

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 4 I_icon19Lun 12 Aug 2013, 21:50

Hei happy Mersi de anunt kiss
De ce nu pot avea si ei parte de o viata linistita? angry sper ca ceea ce i-a spus Tsunade lui Sasuke sa fie adevarat si sa poata sa o salveze din mainile acelor nemernici puppy eyes
Respectiv la intrebarea ta, eu mi-as dori ca Sakura sa nu fi pierdut copil -desi de la asemenea lovituri nu cred ca mai este vreo sansa pentru el- si ca Sasuke si Naruto sa reuseasca sa gaseasca o solutie sa le scoata de acolo, sau politisti sa le salveze cat mai repede puppy eyes Sincer tot ce sper este ca ele sa scape cu viata puppy eyes
Hai ca te-am lasat heh Te-am kiss
~Sayonara~ a hug
Sus In jos
♥Demy♥
Chūnin
Chūnin
♥Demy♥

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bacau
acebook acebook : Denisa Popa
Nr. mesaje Nr. mesaje : 685
Puncte : 777
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 4 I_icon19Lun 12 Aug 2013, 22:01

Merci de anunt. Eu plang acum si o sa plang pana vii cu next-ul. Imi e asa mila de fete, ce brute !
Te rog sa ma anunti si data viitoare.
Ja ne !
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 4 I_icon19Dum 25 Aug 2013, 22:17

Cand voiam si eu sa zic: Multumesc ca totul e asa de bine, au aparut astia. Nu-mi vine sa cred. Ce jigodii. Din pacate exista multi ca astia, ba chiar mai rau. Nu pot concepe cum niste fiinte cu ratiune spot face asa ceva. Nici viperele sau tigrii nu se ataca intre ei. Deci am ramas muta. Sper ca baietii sau Hinata sa reuseasca sa o salveze pe Sakura. Si tocmai cand era sa-si gaseasca parintii. Astept nextul si mersi de anunt.angry 
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Merite deosebite : O vara in 2 - Pagina 4 J5fdba
Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 4061
Puncte : 5164
Reputatie Reputatie : 940

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 4 I_icon19Vin 01 Noi 2013, 20:12

Fan Fic blocat din cauza inactivității.
Sus In jos
http://rukbah.tumblr.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O vara in 2   O vara in 2 - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

O vara in 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-