| Poeziile mele (unele dintre ele) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ღTweetyღ Genin
Sex : Localizare : my world and mine alone Nr. mesaje : 235 Puncte : 281 Reputatie : 39 Hobby-uri : muzica,desen... Stare de spirit : Eu !? Mereu naiva cand vine vorba de EL.
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Lun 06 Dec 2010, 11:12 | |
| wow..e foarte frumoasa..trista dar imi place mult |
|
| |
ღTweetyღ Genin
Sex : Localizare : my world and mine alone Nr. mesaje : 235 Puncte : 281 Reputatie : 39 Hobby-uri : muzica,desen... Stare de spirit : Eu !? Mereu naiva cand vine vorba de EL.
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Lun 06 Dec 2010, 11:19 | |
| super..imi place |
|
| |
ღTweetyღ Genin
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Lun 06 Dec 2010, 11:32 | |
| imi place mult |
|
| |
ღTweetyღ Genin
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Lun 06 Dec 2010, 11:32 | |
| felicitari pentru poezie..e superba |
|
| |
Arishime Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In my world ! Nr. mesaje : 286 Puncte : 336 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa ma distrez e tot ce vreau... Stare de spirit : indragostita , melancolica , indiferenta , ganditoare !
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Sam 11 Dec 2010, 18:03 | |
| frumoasa...bravo , te descurci . |
|
| |
Arishime Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In my world ! Nr. mesaje : 286 Puncte : 336 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa ma distrez e tot ce vreau... Stare de spirit : indragostita , melancolica , indiferenta , ganditoare !
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Sam 11 Dec 2010, 18:16 | |
| frumoasa , imi place [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Sam 11 Dec 2010, 20:45 | |
| Foarte trista [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Sam 11 Dec 2010, 20:49 | |
| I love it [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Poeziile mele (unele dintre ele) Joi 07 Apr 2011, 20:16 | |
| Asta sunt unele din poeziile din colectia mea Sper sa va placa Asta este poezia care va fi pusa in revista scoli: Fara speranta Un vant incet adie bland Dar dintr-odata tare Totul se sfarma ca un gand Privesti incet in disperare Cum de pe cer el iar dispare. Incerci sa strigi:''Vino inapoi, Sa ne iubim , sa fim doar noi.'' Desi privesti in zare Soare rasare iar dispare Pe cer nu se va arata Un zambet bun nu iti va da Furtuna tare te va lua Te va arunca , vei disparea Incerci sa fugi, te va gasi Din suflet iar isi va dori Incet, incet fara suflare Incerci sa-l strigi , sa-l chemi in zare Degeaba incerci, el nu apare Un inger bland, iubire mare In suflet el purta . Nu stiu Ma simt ciudat cand ma gandesc la tine In suflet simt un gol Simt cum frica iarasi ma domina Si parca vreau sa zbor Desi nu te-am vazut Nu stiu nimic de tine Simt cum te-asi fi putut iubit Dar m-ai mintit sti bine Sa minti si sa speri ca nimic nu s-a intamplat Sa ascunzi cea ce eu mult mai tarziu am aflat Am crezut in tine cu ochi deschisi M-am pierdut in cuvinte de ganduri aprinsi Pacalita am mai fost Peste toate am trecut Insa poate despre tine Nu am sa pot sa uit.......asta nu este asa buna Amintire Cerul plange neincetat Varsa lacrimi cu tine Aduti aminte timp uitat Mai sti?Era bine Maini lasate langa corp Miscandu-se aiurea Pe trupul tau brazdat de tot Nu se citea caldura Aminte, imagini vin acum Zambete zarire Un suflet bland si trup plapand Ce iti purta iubire Cuvinte dulci de vesnicie Iubire iti jura Insa cu toate astea spuse Pe fata te mintea Aduti aminte timp uitat Dar lasa-l sa si plece Ce a fost , a fost odat Iubire fara lege Mai am, daca mai vreti mai pun Sper sa va placa |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Joi 07 Apr 2011, 20:57 | |
| Deci am ramas masca. Mey tu sti cat telent ai? Vaiii dar tu mai socat, sunt extrem de superbe:X |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Vin 08 Apr 2011, 07:30 | |
| Mey, ce pot sa spun inafara faptului ca ai talent su sunt foarte frumoase Sa mai pui ca imi plac foarte mult poeziile tale |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Mar 12 Apr 2011, 23:02 | |
| Poti sa canti fara sa spui Nu faci rau nimanui Tipi cu gandul dus , plecat Te imbraci, esti dezbracat
Poti aude fara sa asculti Iubire simti , un gand presimti Poti saruta fara sa incerci Poti plange cu ochi reci
Poti fi ...dar tu nu esti esti Poti veni desi tu pleci Fara de sentimente poti iubi Ne purtam ca doi copii
Poti fugi desi nu pleci Poti arata cea ce nu esti Poti fi confuz desi tu sti Poti minti dar nu iubi
Poti ocoli desi nu vrei Poti minti la vremuri grei Desi poti face numai minciuni In dragoste nu exista minuni
Desi poti...by Meyryn |
|
| |
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Mar 12 Apr 2011, 23:17 | |
| Wow, Mey:x E atat de frumoasa:x
Atat de expresiva! O ador! Deci mai pune ca imi plac mult! |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Mier 13 Apr 2011, 00:02 | |
| Miau miau ! Deci iertare pentru ca nu am trecut pe aici. Poeziile sunt minunate Mey Imi plac foarte mult, cand am spus eu ca ai talent. Nu m-ai crezut, deci le ador, iar ultima..uff..e minunata, nu am cuvinte. Sper sa m-ai faci si altele, caci imi plac foarte mult |
|
| |
Meyryn Legend
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Mar 10 Mai 2011, 16:38 | |
| Da asta este o alta poezie scrisa in timp ce ma uitam la stiri cu tata. Inspirat din vestile de acolo.
Fi tare si lupta pentru cine esti Arata ca si tu poti sa gandesti Nu te lasa condus de altcineva Esti aici, stai chiar in tara ta
Multi pleaca si alti vin la noi Ne implicam de parca am fi si noi in razboi Luptam pentru ceva ce vom avea Asta este Romania mea
Cum se nasc, copii, asa si pier Parinti care au suflete de fier Ii abandoneaza desi stiu ca e gresit Uita cum el a fost iubit
Cei bogati primesc in continuare bani Golani trag tot la golani Romania nu mai este ce a fost Uita, se gandesc ca nu are rost
Nu lupta pentru viata sa Se arunca in lupta altuia Terminam fiind batuti sau chiar inchisi Credem in destin cu ochi deschisi
Trezeste-te, nu suntem in Rai Trebuie sa lupti pentru cea ce nu ai Trebuie sa sti in ce te-ai implicat Arata ca meriti haina cu care esti imbracat
Tara nu a facut nimic gresit Oameni sunt cei care nu au gandit Arata ca poti face si ceva bun Arata ca esti cu adevarat Roman |
|
| |
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Mar 10 Mai 2011, 19:23 | |
| Heiii! Wow poeyia e frumoasa! sa mai faci pentru ca imi plac muult! |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Mar 10 Mai 2011, 21:21 | |
| talentul tau, ca de obicei, e inegalabil |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Mar 10 Mai 2011, 21:25 | |
| |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Mar 10 Mai 2011, 21:42 | |
| Vai Mey Sunt asa de superbe Ai un talent mareee rauu O sa-l intreci pe EMINESCU Care voteaza cu Mey pentru predesinte? EU daaa!! Mai vreau Mey |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Mier 11 Mai 2011, 15:20 | |
| Vai iubire, poezia e minunata si pot spune ca e foarte adevarata Imi place mult, cea mai talentata iubire am eu, se stiee Nu uita ca te iubesc, si ca poeziile tale imi plac foarte mult, sa faci mai repede alta ca imi placee mult muuult Hihi, am mai spus si mai repet.. Cele mai mari talente sunt pe forumul nostru |
|
| |
Meyryn Legend
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Vin 13 Mai 2011, 22:07 | |
| Am mai scris cateva Daca as putea gasi unde este raiul As vorbi cu Dumnezeu O stea mica pe cerul albastru Sa fiu langa sufletul tau Daca as putea sa imi pun o dorinta Una mica de ar fi Mi-as dori sa te aduca Sa fim iarasi amandoi Daca as avea tupeu destul De mana acum eu te-as lua As uita de tot, de casa Si in lume am pleca Nu are titlu ......... Pasesti incet si parca speri ca totul sa dispara Gandesti in liniste cuvinte de sfarsit Te stergi de sudoarea de pe fata Te ineci incet in lacrimi reci Te uiti in jurul tau si nimeni nu apare Ai vrea sa poti tipa Sa evadezi din lumea in care esti acum Sa incerci, sa poti zbura Faci greseli, cine nu le face? Fugi de lucruri care nu iti dau pace Dai atentie tuturor Te pierzi in cuvintele lor Uita-te in jur macar odata O sa vezi, vei gasi o sansa O persoana care mereu te-a privit O persoana care te-a iubit Inima ti-o vei elibera Trupul in vant ti-l vei lasa Te lapezi de neputinta ta Arata-le ca poti sa faci ceva |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Sam 14 Mai 2011, 15:13 | |
| Mey ca de obicei m-ai lasat cu gura cascata Esti foarte talentata, Imi plac asa de mult, sa mai compui |
|
| |
Meyryn Legend
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Joi 19 Mai 2011, 16:13 | |
| Mersi kira |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) | |
| |
|
| |
| Poeziile mele (unele dintre ele) | |
|