| Poeziile mele (unele dintre ele) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Lun 23 Mai 2011, 20:34 | |
| Ma doare cand gandesc ca din nou ne-am certat Motive prostesti pe care eu mereu le gasesc Ma pierd in propria mea prostie Transform iubirea in gelozie M-am certat din nou cu ea Sufera din vina mea Insa ce nu stie ea Mi se frange inima Lacrimi vor sa curga greu Simt cum se rupe sufletul meu Trupul greu se face iar Imi doresc ca sa dispar Numai dorere aduc in jurul meu Transform totul intr-un rau Ii fac sa sufere, doar eu Imi pierd speranta, voi ramane asa mereu? Facuta la ora de romana |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Lun 23 Mai 2011, 20:35 | |
| Deci Meyy, nici nu mai am cuvinte. Este extrem de frumoasa |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Lun 23 Mai 2011, 20:38 | |
| Mey ..esti geniala. Da, te-as mai lauda dar mi-ar lua prea mult asa ca iti spun doar ca esti talentata si ca imi place foarte mult |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| |
| |
Zuzulici :) Jōnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Prin jur..... Nr. mesaje : 1326 Puncte : 1681 Reputatie : 250 Stare de spirit : Mai conteaza???
| |
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Mar 23 Aug 2011, 22:16 | |
| Am mai scris cateva insa mereu am uitat sa le postez. Nu sunt foarte bune deoarece sunt scris in vacanta insa... Prin geamul ca un curcubeu Prin inima de geata Iubirea in multe culori Sufletul ti-l rasfata
Te duci incet, acea lumina Te atrage langa ea Ii vezi privirea de dezgheata Revi din acum la viata
Te ridica sus la cer In ochi iar te priveste Tu crezi acum ca s-a schimbat Dar te dezamageste
....................................................... ^_^........................
Treci prin viata asa usor Prin apa ca un peste Uiti de vise, astepti rabdator De la viata nu ai nici o veste
Patrunzi in lumi ciudate Persoane influentate viata nu e cea ce parea Te loveste, te lasa pe spate
Speranta ce o aveai odata Vise neimplinte Toate erau importante odat Acum nu mai sunt zarite
Viata ca o fantezie O frumoasa poveste de iubire O viata de succes Nimic din toate astea nu a mers
Acum singur iar pe drum La visul tau speriat Incerci sa il faci adevarat Incearca, nu este nici un pacat.
|
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Mier 24 Aug 2011, 01:42 | |
| Sunt niste poezii superbe..In comparatie cu mine, esti un fel de Eminescu Pai, te rog sa mai pui, pentru ca le ador! Sincer sunt superbe... Acum singur iar pe drum La visul tau speriat Incerci sa il faci adevarat Incearca, nu este nici un pacat.La strofa asta aproape am plans... |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Mier 24 Aug 2011, 08:58 | |
| Vai Merysor ce talentata poti fi la iubesc sunt atat de frumoasa, bravo felicitari sa mai aduci poezioare x |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Mier 24 Aug 2011, 10:37 | |
| Vai my sunt aa de frumoase. Mai ca am plans. Esti un talent inascut. Felicitari. Sunt tare frumoase toate, sa ne mai arati si alte poezii de-ale tale |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Mier 24 Aug 2011, 17:36 | |
| Mey scumpo chiar ai talent sa compui poezii. Mereu ma impresionezi, sa sti ca sunt foarte frumoase Sa mai pui si altele. Pupici |
|
| |
Meyryn Legend
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Vin 26 Aug 2011, 22:35 | |
| Ma bucur foarte mult ca va plac Acoperati ochiul cu pana de corb Pe care fara mila ai smuls-o Din intregul ce a fost odat A ramas infinitul inundat in vise De ce sa renunti cand nici nu ai incercat Renunti fara sa fi luptat Pe chipul pal si imaculat De lacrimi acum este inundat De neputinta ta iti este jena De raul ce candva tu l-ai facut De prima ta iubire ai uitat Si cum a fost primul sarut . Sunt cam ciudate poeziile mele...stiu |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Vin 26 Aug 2011, 22:53 | |
| Moama Deci iubire Nu sunt ciudate de loc, sunt foarte frumoase. Incredibil de frumoase Ai mult talent si sa nu indraznesti sa negi asta. Imi plac mult poeziile tale ;x Sunt foarte frumoase. Asteptam altele |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Sam 27 Aug 2011, 08:25 | |
| Ce poezie sweet... Si e asa de nici nu stiu, cred ca are cate putin din toate... Este trista si melancolica si te face sa te gandesti mult la acele clipe de iubire neimpartasita, de primul sarut pe care poate il regreti sau de care poate ca iti este dor... Oricum, poeiile tale evoca atatea sentimente, incat mai ca te simti coplesit cand le citesti... Sa mai faci si altele, deoarece chiar ai talent. Te-am pupacit dulce... |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Sam 27 Aug 2011, 08:48 | |
| Vaii Merysor ce frumoasa este nu sutn ciudate, sunt superbe poeziile tale, imi place mult cum scri :x rimele sunt supe :x si nici nu mai zic imi plac mai vreauu :x |
|
| |
Meyryn Legend
| Subiect: Ceva scris de mine Lun 26 Mar 2012, 18:51 | |
| Este sa zicem o poezie: Viata printre umbre Totul incepe frumos ca intr-o poveste Ca intr-un joc din care cu greu mai poti iese Sunt prinsa in tentaculele cuiva Atat de strans incat nu mai pot scapa Zi si noapte este in jurul meu Sta si ma priveste, planuieste ceva rau Imi apare si in vise pentru a ma inebuni Incearca tot ce poate pentru a-i reusi Cu ce am gresit inca nu am aflat Sa indrept totul am incercat M-am straduit, multe lacrimi am varsat Daca as fi incercat sa spun ceva, nimanui nu i-ar fi pasat In fiecare zi este aceiasi poveste Un déjà vu din care nu mai pot iese Sa ma opresc si sa spun stop as incerca Insa frica ma cuprinde si incerc doar a uita Sunt disperata, as vrea sa spun ceva Sa incerc prin felul meu de a ma exprima Sa le spun tuturor cum este defapt viata mea Plina de voci si umbre pe care nu le pot uita Speranta la ceva bun pentru mine-i un pacat Este un joc pe care eu nu l-am jucat Am fost aleasa fara sa spun ceva Si acum umbra ta se joaca cu mintea mea. Sper sa va placa |
|
| |
Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Lun 04 Iun 2012, 21:44 | |
| Superb! Ultimul vers , as putea spune ca mi se potriveste intr-un fel sau altul dar dupa mine timpul le rezolva pe toate deci se poate ca acea umbra sa nu se mai joace mult |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) Vin 24 Aug 2012, 16:17 | |
| Hey Mey ! Pfoai...nu pot sa cred ca abia acum ti-am descoperit poezia ><. Imi place foarte mult. E cu adevarat reusita. Cel mai mult imi place penultimul vers. :X Dey te pupaceste! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poeziile mele (unele dintre ele) | |
| |
|
| |
| Poeziile mele (unele dintre ele) | |
|