Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
Subiect: Clipuri Video[by me] Dum 10 Apr 2011, 12:26
Bunaaaa Acest video este facu pentru niste persoane importante Vizionare placuta Only by my
Ultima editare efectuata de catre Elz . in Joi 04 Apr 2013, 15:25, editata de 2 ori
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Dum 10 Apr 2011, 12:32
Foarte dragutz... Imi place e chiar foarte foarte foarte frumos... Si desigur ca imi plac si cuplurile!
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Dum 10 Apr 2011, 13:02
Vai Ele ce frumos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Dum 10 Apr 2011, 13:31
Vai ce fain e, multumim iubita, foarte frumos, si tu esti o persoana importanta pentru noi
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Dum 10 Apr 2011, 19:19
Ce frumoss e scumpo imi place mult, vaii cie altcineva inafara de tine sar fi gandit sa combine tote pozele midificate de membri si sa faca un video, tu mereu ai cele mai super idei :x Bravo scumpo mai vreau :x
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Dum 10 Apr 2011, 19:35
Vai vai vai! Cat de frumooos!
Elz . S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Dum 17 Apr 2011, 21:56
Deci am revenit dragilor Acesta este pentru ziua surorici mele Deya La multi ani scumpo!
Kirara Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Dum 17 Apr 2011, 22:01
Foarte frumos scumpo.
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Dum 17 Apr 2011, 22:06
Minunat Supeeerb :X La multi ani :) :X
Elz . S-Class
Foarte frumos si se potriveste cu melodia..Bomba Mersi ca m-ai pus si pe mine sa mai faci video-uri
Bubu. Legend
Vaai Elena imi pare rau ca nu am lasat com mai devreme , dar abia acum m-am uitat la ele Am vazut ca in primul videoclip ai folosit si poze modificate de mine, vaii ma simt onorata :X:X: Mi-au placut foarte mult=)) si eu ? O bomba a forumului? hai fugi de aici =)))))) Mai vreu mai vreau )
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
Vai Eleee:X Foarte reusit si foarte frumos Ce pot sa zik melodia se potriveste perfect:X Imi plac si pozele si mai ales ca mai pus si pe mine:X Iti multumesk muult:X
Elz . S-Class
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Mar 19 Apr 2011, 21:01
Superb si acest video, talentata mea
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Mar 19 Apr 2011, 21:12
Deci Surioara mea scumpa m-ami dat gata n-am ce zice Sunt superbe videourile daca ma crezi nu ma pot opri din uitatu la ele sunt super Te rog mai pune-ne ca mai vrem Te iubesc mult surioara pwp
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Mar 19 Apr 2011, 21:43
Vai nebunatica mea. Mai dat pe spate. Bombele forumului. Ce tare. Ti-au iesit super. Deci foarte frumoase. Sa mai faci.
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Mier 20 Apr 2011, 08:52
Corect,sunt cam intarziata,deci scuzele mele Ele..Foarte frumoase toate videoclipurile!! Mai astept si altele:>,pai da!!
Elz . S-Class
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Mier 20 Apr 2011, 20:03
Deci am unu abia scos din Movie Maker
Si unu pentru prietenele mele:
Biscuu` Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bolintin deal - aproape de bucuresti :P Nr. mesaje : 383 Puncte : 483 Reputatie : 40 Hobby-uri : sa desenez,scoala,net,:D:D Stare de spirit : mereu cu zambetul pe buze!!!
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Mier 20 Apr 2011, 21:17
Bravo Ele..adica..: mami :))..Sunt foarte reusite!!felicitari!!
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Mier 20 Apr 2011, 22:21