Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Mier 20 Apr 2011, 22:24
Vaii scumpo sunt superbe imi place mult mai vrem
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Mier 20 Apr 2011, 22:33
Sunt superbe, imi plac foarte mult. Felicitari
Crystal Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
Deci new video O sa fac pana la sfarsitul saptamani 58 Deci cum ziceam New Video
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
Minunat draga mea, foarte frumos, chiar imi place mult
Sa mai faaaci
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
Vai vai Vai ce frumos a fost;X Multumesk ca m-ai pus si pe mine, sunt ficatelu tau:> Pai normal:> si tu mararu meu:> Eee:> Maia stept videouri de la tn:x
Biscuu` Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bolintin deal - aproape de bucuresti :P Nr. mesaje : 383 Puncte : 483 Reputatie : 40 Hobby-uri : sa desenez,scoala,net,:D:D Stare de spirit : mereu cu zambetul pe buze!!!
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Vaii Ele e superb mia placut la nebunie uuu daca eu sunt leusteanu tau tu esti zarzavatul meu Deci a fost super Mia placut de mine am parul mov , ca ma cunosti sti ca imi place movu De unde oare? A da ca doar esti surioara mea Deci eu una mai vreau si cred ca cu totii dorim mai multe videouri pentru ca ne plac Ne place ne place ne place place place te iubesc si te mai asteptam si cu alte video pwp
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
Eeee eu sunt grenada? Oricum este foarte frumos ....uitati-va bine ca eu stau cu picioarele cracanate(in videoclip spun , nu va ganditi la prosti) ...poate imi ghiciti culoarea lenjeriei.....foarte, foarte , foarte frumos.....sa mai faci
Kirara Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
Talentata noastra Ele:X Extraordinare videoclipuri..Sa mai faci!
Elz . S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Sam 23 Apr 2011, 11:58
Deci dragi fete si dragi baietii care cititi randurile pe care le scriu Deci de PAste va fac un cadou extravagant Enjoy!^^
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Sam 23 Apr 2011, 12:04
Vaii Capro este minuanat si ce sexy sunt mai aveam un pic si saream pemine=))
Iubesc AmV tale si sper sa mai faci
ps: Si tu esti o persiana grozava si amuzanta, o acadea
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Sam 23 Apr 2011, 12:24
Vaiii Ele, e atat de frumos Iti iubesk AMV+urile sunt superbe Mi+a placut melodia si ai ales pozele:X Vai mersii si tu esty iubirea mea! Numai a meaaaa!!!!!
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Sam 23 Apr 2011, 12:35
Oh Ele cat de frumos este!! Minunat deci nu am ce spune.Ai talent.uf uf uf!!Superb sa mai faci
Bubu. Legend
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Sam 23 Apr 2011, 14:05
Wow, iubita mea e minunat. Superb, multumim mult, sa mai faci
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Sam 23 Apr 2011, 18:00
Mama ,mama ce sexy sunt .....oricum , foarte frumos, sa ne mai faci ca ne place foarte mult
Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Mar 03 Mai 2011, 20:41
WOOW deci multumesc multt si scuze ca vin cu intarziere Of Of merit bataita iti multumesc mult ca mai adaugat si pemine scumpo x
Superb fara cuvinte ce mai
Elz . S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Sam 07 Mai 2011, 10:21
Dragilor a trecut ceva timp Dar am venit cu unul Special pentru Crysulina
Crystal Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Sam 07 Mai 2011, 10:32
Vai, draga mea, m-ai lasat fara cuvinte E superb. Si eu va iubesc foarte mult pe toti. La nicio zi de nastere pana acum nu am avut asa emotii. Multumesc din suflet Ele Va pup pe toti
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Sam 07 Mai 2011, 10:45
Foarte frumos capro si melodia imi place mult Da-i bataie cu urmatorul
Bubu. Legend
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Sam 07 Mai 2011, 11:58
E minunat, superb
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Sam 07 Mai 2011, 13:30
Waw! E chiar superb! hai dai bice cu urmatorul!
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Sam 07 Mai 2011, 19:04
Buna! Vai Ele, imi pare atat de rau ca nu am dat comm. Ce`i drept nici nu am mai trecut pe la creatiile voastre :(. Vreau sa-ti multumesc pentru cadoul de ziua mea :x:* si de asemenea pt ca m-ai pus si in celelalte clipuri video. App, vezi ce faci cu pozele mele si a lu` vecina :))