Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sooo am mai adus un video nebun care il dedic in special lui Alice Te iubesc scumpo
Elz . S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Sam 18 Iun 2011, 11:51
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Desigur fiind vara am mai adus un video de data aceasta cu versuri [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Elz . S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Sam 13 Aug 2011, 19:45
Pentru forum.
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Sam 13 Aug 2011, 22:51
Mama, maama....DA` te pricepi nu gluma....Super ce pot sa mai spun....Sa mai aduci...Sper ca l-au vazut si aia de pe youtube ca de nu . Deci pot spune ca acum 'cotrobai' prin acest forum super tare pe care il iubesc enorm...
Kirara Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Sam 13 Aug 2011, 23:45
Scumpa mea geamana este foarte reusit fiecare video facut de tine. Chiar te pricepi iubita mea Imi place cum ai prezentat forumul. Sa mai faci
Elz . S-Class
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Lun 29 Aug 2011, 12:06
Uite asa am revenit...Deci am un anunt de facut....Vreau sa fac un alt fic, in toamna aceasta, promit sa il termin dar nu stiu cat de des voi posta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Mai multe gasiti pe...Blogul meu... Si promoul....
Elz . S-Class
Subiect: Re: Clipuri Video[by me] Sam 05 Noi 2011, 17:27
Je face Revolutie! >:) Je e Hitler! Sprijinit Revolutia! Muhahaha!!! Revolutia FanFiction! xD
Elz . S-Class
OH MY GOD DE 2 ANI - aproape - NU AM MAI POSTAT NIMIC? .------------------. VAI DE MINE :))
So, my lovely ones, daca mai sunteti pe aici si daca va mai pasa :3 uita-ti ce videoclip a facut Elzie :3 ... acum 30 de minute. Ce spuneti despre videoclip si fic? D:
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
E superb acest videoclip, chiar mi-a placut extrem de mult sfarsitul. Exact ca la un film, m-am simtit ca la cinema. Foarte frumos, chiar m-ai impresionat. Abia astept sa ne mai aduci, si nu uita sa ma anunti. Te pup dulce.