|
|
Autor | Mesaj |
---|
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: my life is happy Joi 12 Mai 2011, 08:34 | |
| astept next! si sper sa te imbunatatesti la scris.te pup bye bye |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: my life is happy Sam 14 Mai 2011, 07:11 | |
| well,am mai trecut pe-aici sa te mai intreb cand pui odata nextu.Si ca sa stii choco are dreptate,nu prea merge.dar nu-i nimic asa-i? te vei imbunatati tu in capitolul 5.si vezi daca nu-l pui ma dau cu capu de perete deci hai mai repede cu nextu si sper ca nu te-am suparat ,ca atunci imi pare nespus de rau te pup dulce si sper sa scrii si al 5-lea capitol.bye bye |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: my life is happy Sam 14 Mai 2011, 09:45 | |
| Dragutz acest capitol si sper sa pui cat de curand nextul |
|
| |
xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: my life is happy Sam 14 Mai 2011, 18:38 | |
| hai mai repede cu nextu |
|
| |
mary97 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : calarasi Nr. mesaje : 164 Puncte : 183 Reputatie : 9 Stare de spirit : crazy
| Subiect: Re: my life is happy Lun 08 Aug 2011, 18:50 | |
| Am trecut si eu pe la ficul tau si capitolul este super nu inteleg de ce din mai nu ai mai postat niciun capitol dar sper sa postezi curand bye bye |
|
| |
ღAlℓஐ Genin
Sex : Varsta : 29 Nr. mesaje : 70 Puncte : 96 Reputatie : 19 Stare de spirit : mor incet....xD
| Subiect: Re: my life is happy Mier 10 Aug 2011, 13:16 | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: my life is happy Mier 10 Aug 2011, 13:42 | |
| foarte frumos, pune next-ul urgent |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: my life is happy Lun 19 Dec 2011, 16:00 | |
| wow, chiar imi place scuze ca n-am trecut mai devreme pe aici te rog dulce si din inimioara sa ma anunti si pe mine de next mi-ai face un mare favor , nu uita de next bafta in continuare si spor la commuri P.S.:Pune nextul rapid ca te strang de gat !!!! |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: my life is happy Mier 14 Mar 2012, 14:56 | |
| Buna Pai, da, e interesant, dar ar trebui sa ceri o critica constructiva. E mai bine ca citesc capitolul de mai multe ori, iar daca tie nu-ti place cum suna sa modifici. Nu inteleg de ce Sakura a reactionat asa la aflarea vesti ca Hinata s-a impacat cu Garaa. Astept next-ul scumpo. |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: my life is happy Vin 27 Iul 2012, 14:54 | |
| Fan Fic inchis pentru inactivitate.
Merge la >> Fan Ficuri blocate. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: my life is happy | |
| |
|
| |
|