Capitolul 8. The story finish here...or not?
Stateam langa brunet uitandu-ma la el. Ma gandeam la tot ce s-a intamplat pana acum. La viol, la casatoria ce va urma, la copilul pe care il astept, la minciuna lui Ino si cel mai important la cat il iubesc eu de mult pe Sasuke dupa tot ce mi-a facut. Este dimineata si el inca nu s-a trezit. Dintr-o data, in camera apare Ino:
-Gata, ti-a ajuns, iesi afara! se rasteste la mine blonda. Ma i-a de par si ma da afara.
Sasuke:
Simt ca-mi explodeaza capul. Am ajuns in alta lume sau inca sunt pe pamant? Incerc sa-mi deschid ochii, o durere imi strapunge corpul. Deodata, in fata ochilor mei se afla Ino, plangand, dupa parerea mea cam fals.
-Unde sunt? intreb eu cam derutat.
-Iubire, in sfarsit te-ai trezit, mi-a fost asa frica deoarece credeam ca te voi pierde. Mi s-a parut ca spune adevarul asa ca am sarutat-o , pentru prima oara cu pasiune. Dar pe bune! Nu saruta deloc ca Sakura. Dar ma rog...
-Iubi, trebuie sa te preatesti. Astazi este o zi mare! Doamnee....chiar am uitat, azi este ziua nuntii. Doctorul a intrat inuntru. Timp de o ora mi-a facut niste faccinuri, blah blah blah...m-am imbracat si am plecat alaturi de Ino acasa. Dupa 10 minute am ajuns acasa intampinata de mama.
-Sasuke, dragul esti bine? ma intreaba mama cu lacrimi in ochi. Ii raspund ca da, imbratisand-o cu caldura. Ino a plecat spre camera unde o asteptau servitoarele pentru a o ajuta sa se pregateasca pentru nunta. Este seara si sunt gata pentru nunta. Ino arata minunat in acea rochie de mireasa, dar sincer sa fiu ar fo stat mult mai bine pe Sakura. Toata ziua mi-a fost gandul la ea. Nu mi-o pot scoate din cap. Mi s-a spus ca Ino se afla in camera ei asa ca ma indrept acolo. Inante sa bat la usa auzeam cum vorbea la telefon, si m-am gandit sa trag cu urechea.
-Mai asteapta unpic iubire! Doar in seara asta ma voi preface ca-l iubesc si dupaia ii voi lua averea. Mi-am batut joc de el si de cateaua aia care il iubeste. Foarte simplu. Toata noaptea trecuta a stat cu el si de dimineata am scos-o afara si m-am pus eu langa el si am inceput sa plang. De parca mi-ar fi pasat daca murea sau nu. Hai ca mai vorbim puisor. Noapte buna!
Stop cadru! Cee??? Ino ma inseala. Chiar daca nu-mi convenea ca trebuie sa ma casatoresc cu ea, totusi simteam ceva mai mult decat iubire pentru ea. Si-a batut joc de mine. Dar stai....nu asa am facut eu cu Sakura? Aici am stat pe ganduri si o lacrima fierbinte ca focul mi s-a prlins pe obraz. Am plecat de acolo, urmand sa ma indrept spre Sakura. Sunt in fata usii ei. Bat respectuos la usa, iar ca raspuns primesc un simplu ''Da!''. Intru si o zarsec intr-o rochita scurta de noapte, citind. Iarasi ma inebuneste.
-Sakura, imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat in ultima vreme! zise Sasuke cu parere de rau, atat in glas at si in privire. Sakura se uita la el uimita si nu-si mai geasea cuvintele.
-Sasuke, nu stiu cum sa-ti spun asta, dar eu... sunt insarcinata cu tine, nu stiu cum va primi tatal tau aceasta veste, si tu esti cu I...
-Nu mai sunt! M-a inselat si si-a batut joc de mine...
-Si tu cum ai facut cu mine? intreba Sakura avitandu-i privirea. In momentul urmator, brunetul se indrepta spre Sakura, se puse in genunchi, ea fiind in pat, si scosese din buzunar o cutiuta mica rosie, acest lucru a fost destinat lui Ino, mentionez a fost.
-Marita-te cu mine, Sakura! Mda...vreau sa zic ca rozalia mea nu s-a gandit prea mult si a acceptat chiar daca era foarte uimita. I-am pus inelul pe deget, am sarutat-o rapid, dar pasional, si apoi am lasat-o singura spunandu-i sa se pregateasca. Apoi am plecat din camera indreptandu-ma spre Ino.
-Ino, jos rochia si da-mi inelul, intoarce-te la iubitelul tau!
-Despre ce vorbesti iepuras? intreba deparca n-ar sti ce se intampla.
-Fa ce ti-am spus sau nu stiu ce-ti fac! spuse Sasuke cu nervii intansii la maxim. Ino facu ce i-a spus brunetul. Pleca din camera foarte iritata nu inainte sa ii spuna brunetlui ca se va reintoarce el la ea. Sas'ke lua rochia si inelul i se indrepta spre camera Sakurei.
-Petru tine! Imbrac-o repede. zise brunetul. Ii statea perfect. In camera isi facu aparitia mama care dupa ce a vazut-o pe Sakura imbracata astfel, a venit la mine si m-a imbratisat spunandu-mi ca este foarte mandra de mine. A foste o seara minunata. Sakura si Sasuke si-au unit destinele in fata altarului si acum sunt 2 in 1 :)) Sakura a nascut dupa noua luni o fetita pe care au numit-o Daiana.
Si au trait pana la adanci batraneti...iada iada iada :))
Urmariti ficul Another Cindrella Story
Ja Ne