|
|
Autor | Mesaj |
---|
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: One and the same Dum 08 Mai 2011, 15:28 | |
| Capitolul 3.
Era seara. Toti se pregateau de culcare. In camera Sakurei, rozalia statea pe patul ei moale si se gandea la petrecerea de logodna care va avea loc maine. Era total distrusa. Nu-i venea sa creada ca persoana, pentru care ar fi fost in stare sa-si dea si viata s-ar casatori cu o mimoza care-l iubeste numai pentru bani. Mii de intrebari fara raspuns se invarteau in capul ei. Gandea ca poate un pahar cu apa ii va face bine. Se ridica de pe pat si merse la parter unde se afla bucataria. Langa ea, cu vreo doua camere mai in stanga, Sasuke se gandea la rozalie. Isi imagina o noapte cu ea. Zeci de imagini ''interzise'' ii zburau prin capul lui. Nu mai suporta, o voia aici si acum. Nemaisuportand tensiunea, se ridica de pe pat, urmatoarea oprire fiind camera Sakurei. Intra silentios in camera, dar surpriza, nu zari pe nimeni. Atunci a auzit niste pasi venind inspre camera, brunetul ascunzandu-se dupa usa. In clipa aceea, rozalia a intrat in camera, brunetul dandu-si seama ca este ea dupa formele ei ce se vedeau in lumina lunii, purta o rochitza mai sus cu 2 palme deasupra genunchilor cu bretele si mulata. In secunda urmatoare, rozalia a fost trantita la perete de catre brunet, tresarind puternic. -Pisicuto, nu-ti fa griji, am venit doar da-mi indeplinesc promisiunea facuta ieri! -Te rog lasa-ma! spuse rozalia incercand sa iese din stransoare lui Sasuke. -Nu-ti fa griji rozalio, voi termina repede! spuse brunetul si in clipa urmatoare o saruta violent si apasat, iar dintr-o miscare rupandu-i rochita ce o purta, ramanand acum in lenjerie intima. A inceput s-o sarute pe gat coborand spre sanii, dandu-i sutienul si chilotii jos. In 10 minute brunetul termina, Sakura picand intinsa pe podea, in secunda urmatoare lesinand. Sasuke a luat-o in brate, luandu-i din dulap o pijama roz, o imbraca si o puse pe pat. -Ce mi-ai facut rozalio? M-am indragostit de tine? Oare ce am facut? Ce m-a apucat??? tipa Sasuke in mintea lui. Luandu-si pijamaua de pe jos, a deschis usa vrand sa iese, nu inainte de a mai arunca o data privirea la fata care i-a furat inima, care a violato fara nici o vina. Acum ii parea rau, dar stia ca nimeni si nimic nu putea da timpul inapoi.
Dimineata.
Soarele rasari anunatand o noua zi. In camera rozaliei, ochii ei se deschisera cu greu. Avea o durere ingrozitoare in tot corpul. Dintr-o data isi aminti tot. Ce s-a intamplat seara trecuta, cum brunetul nu a avut un pic de mila. O durere de cap o cuprinsese. Dintr-o prostie s-a dat jos din pat, facu doi pasi, iar in clipa uramtoare nu a mai rezistat si a lesinat. La parter, Itachi si Sasuke vorbeau despre planurile de nunta, Itachi stiind ca Sasuke nu era deloc deacord sa se casatoreasca cu mimoza aia. -Hei...dar Sakura nu mai coboara odata? intreba Itachi. Sasuke, inghitind in sec, zise: -Nu stiu poate inca doarme! zise Sasuke cu urma de frica in glas. -Mda poate dar ma duc sa vad. Sasuke isi trase o palma peste frunte. ''Da doamne sa doarma! Te rog! Stiu ca am fost un porc, dar promit ca nu mai fac asa ceva'' gandi Sasuke. Itachi era fata in fata cu usa rozaliei. Cand deschise usa mai sa-i pice fata. Sakura era intinsa pe jos, lesinata. Cand a zarit-o si sasuke a avut aceeasi reactie ca fratele sau. -Sakura trezeste-te! zise Itachi clatinand-o de umar. Trezeste-te! In clipa uramtoare rozalia deschise ochii incet. -Sakura, esti bine??? intreba Itachi speriat. -Da, sunt bine multumesc! -Ce ai patit??? intreba Itachi. Sakura se uita la Sasuke, brunetul lasand capul in jos. -Cred ca m-am simtit rau si nu am luat o pastila sau ceva! Imi poti aduce tu? intreba rozalia cu un zambet fals. -Vin imediat! zise Itachi. Cand Itachi parasi camera, Sasuke alerga la Sakura, luand-o de brate si ridicand-o sus. -Stiu ca nu am nici o sansa sa ma ierti dar crede-ma ca nu stiu ce a fost cu mine, sincer imi pare r...... dar nu apuca sa termine propozitia ca s-a trezit cu palma zdravana pe fata. -Te rog sa iesi afara si nu mai vreau sa avem deaface unul cu celalalt. spuse Sakura inect, calma, evitandu-i privirea. -Dar..... -Nici un ''dar'' , nu mai vreau sa te vad in viata mea, Sasuke, te-am iubit enorm de mult iar tu ti-ai batut joc de mine! Nu inteleg ce am eu si nu are Ino! Lasa-ma in pace! Ce ma fac acum daca am ramas insarcinata??? Ce sa fac? Sa avortez??? Daca pastrez copilul peste cativa ani ma va intreba ''Mami, dar tati ce face?'' si eu ce sa-i spun? ''Of... sti cum ii, m-am culcat o data cu el si am ramas insarcinata cu tine si el acum are o sotie, un copil si o casa cat un palat! Ma va crede o c***a si o pr*******ta! tipa Sakura printre lacrimi. Sasuke a ramas cu gura cascata. Nu mai stia ce sa spuna. Avea dreptate si nu putea sa o paraseasca. Sakura se elibera din bratele brunetului si merse in fata dulapului si isi lua de acolo uniforma si merse in baie sa se schimbe. In 3 minute Sakura iesi din baie, trecuse pe langa Sasuke si iesi din camera indreptandu-se spre bucatarie, uramata de Sasuke. Cand ajunse in bucutarie a avut marea ''placere'' sa o zareasca pe Ino acolo care dadea ordine. -Aha aici erai rozalio! Ai intarziat! Alta data trebuie sa fi aici daca nu vrei sa-ti pierzi sl.... -Termina Ino aici nu este casa ta sa comanzi! i-a taiat-o Sasuke repede. -Inca iubi....dar dupa nunta va fi! spuse Ino ''fermecator'' dupa care se indrepta spre Sasuke incercand sa-l sarute. -Nu am chef acum, Ino. spuse Sasuke inpingand-o usor. -Mda cum spui tu, iubi! -Sakura! Haide sa ma ajuti la cumparaturi! se auzea o voce blanda de femeie. Era Mikoto. -Da doamna Mikoto, numai sa merg sus sa ma schimb! -Ok te astept! Sakura urca sus sa se schimbe, isi alese o pereche de blugi albi stramti, un maieu roz mulat si o pereche de opincute roz si cateva accesorii. Cand cobora jos, Sasuke ramasese cu gura cascata, arata fabulos. Isi musca buza inferioara si se gandea la noaptea trecuta. In secunda urmatoare isi dadu o palma singur. trebuia sa se revanseze cumva dar nus tia cum. -Sunt gata! spuse rozalia -Ok sa mergem! Au urcat in limuzina familiei Uchiha si se pregateau sa merga in centrul orasului Tokyo. -Sakura,vreau sa te intreb ceva! spuse Mikoto -Orice! Dar cand auzi ce intrebare i-a pus s-a albit toata la fata. -Sakura, .................. SUSPANS
|
|
| |
Ayla Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mangalia Nr. mesaje : 226 Puncte : 259 Reputatie : 14
| Subiect: Re: One and the same Dum 08 Mai 2011, 15:47 | |
| vad ca te-ai tinut de cuvant si ai pus next.urmatorul capitol te rog. |
|
| |
Un bucheţel de zâmbete ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : La măta. Nr. mesaje : 112 Puncte : 128 Reputatie : 11 Stare de spirit : Happy! :)
| Subiect: Re: One and the same Dum 08 Mai 2011, 15:54 | |
| Oh haide! Alt moment mai prost ca asta de a te oprii nu gaseai :)) Deja citeam fascinata şi.. bang suspans :))) Urmatorul capitol cat mai repede ok ? |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
rosse99 Academy Student
Nr. mesaje : 1 Puncte : 2 Reputatie : 0
| Subiect: Re: One and the same Dum 08 Mai 2011, 19:55 | |
| Nu vreau sa par uracioasa dar mi se pare ca e plagiat deoarece al citit un fic exact la fel doar ca cu un alt nume care nu l-am retinut pe Animezup si are 2 "sezoane" ca sa zic asa...... daca nu e asa scz ca te-am considerat gresit..... |
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: One and the same Dum 08 Mai 2011, 21:14 | |
| heey, imi place mult ficul, chiar e interesant, dar suspansul ma omoara. prima data, cand am citi titlul, am facut o fataa, pt k sh eu am un fic cu exact acelasi nume si nah, ma rog. imi place mult, astept urmatorul capitol, care sper sa-l pui rapid. te pup duuuuulce de tot |
|
| |
Christine Genin
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 393 Puncte : 452 Reputatie : 58
| Subiect: Re: One and the same Dum 08 Mai 2011, 22:04 | |
| Vai, ce capitol frumos! Il iubesc! Suspansul asta....! Deci, eu sunt cam perversa si pur si simplu mi-am lipit ochii de ecran la faza 'aia'! Felicitari, capitol de nota 10! Spor la scris, ca vreau nextu' repede! Pupicei! |
|
| |
MaryKid Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : In my world Nr. mesaje : 36 Puncte : 45 Reputatie : 5 Stare de spirit : poi happy....
| Subiect: Re: One and the same Lun 09 Mai 2011, 19:22 | |
| FIcul esti foarte dragut si sper sa pui nextul repede.Caci talent ai la scris doar sa iti vina inspiratia:P:
______________________________Semnatura_______________________________________ No Music...No Life |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: One and the same Mar 10 Mai 2011, 14:45 | |
| Alle da shtiu ca am ''copiat'' numele ... adik nu lam copiat .... titlul la mn ii cel mai naspa ( inspiratia) si am cautat pe net si .. rezultatul.... pt ''fani'' imi pare rau vinei seara promit ca voi pune nextul ca am multe idei in cap asa ca nu veti astepta prea mult |
|
| |
MaryKid Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : In my world Nr. mesaje : 36 Puncte : 45 Reputatie : 5 Stare de spirit : poi happy....
| Subiect: Re: One and the same Mar 10 Mai 2011, 17:33 | |
| Ce bine ca pui nextul:X esti cea mai tare hai repede:* ___________________________semnatura________________________ No Music...No Life |
|
| |
Sex : Varsta : 29 Localizare : La măta. Nr. mesaje : 112 Puncte : 128 Reputatie : 11 Stare de spirit : Happy! :)
| Subiect: Re: One and the same Mar 10 Mai 2011, 17:34 | |
| Să sperăm! :X Haida repede repejorr cu nextu' |
|
| |
Dyamond Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului. acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3 Nr. mesaje : 120 Puncte : 129 Reputatie : 5 Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri! Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: One and the same Mar 10 Mai 2011, 19:47 | |
| Uau! Super capitolu. Astept nextu. sper sa il pui repede si sa fie lung. ca pun pariu ca o sa ramana insarcinata |
|
| |
| Subiect: Re: One and the same Mar 10 Mai 2011, 21:46 | |
| Nu se ştie... Ne ţii cu sufletul la gură,la propriu! :)) Pune mai repede nextul :o3 Te pup! ♥ |
|
| |
MaryKid Academy Student
| Subiect: Re: One and the same Mar 10 Mai 2011, 22:20 | |
| Deci vineri sa vi cu nextul in dinti:)) Caci chair ne ti cu sufletul la gura oare sasuke nu o s-o ia pe Ino de sotie?Aolo de abia astept nextul!!!!:X:X Te pup!
_________________________________Semnatura____________________________________ No Music...No Life |
|
| |
pope.popee Academy Student
Nr. mesaje : 5 Puncte : 8 Reputatie : 1
| Subiect: Re: One and the same Joi 12 Mai 2011, 17:41 | |
| deci chiar imi place , si sasuke asta , sper totusi sa ramana cu sakura hai cu nextul bye bye :) |
|
| |
Dyamond Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului. acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3 Nr. mesaje : 120 Puncte : 129 Reputatie : 5 Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri! Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: One and the same Vin 13 Mai 2011, 17:52 | |
| Ghici ce? Azi e vineri? Pui nextul azi, da? |
|
| |
MaryKid Academy Student
| Subiect: Re: One and the same Vin 13 Mai 2011, 18:39 | |
| Pe la cat vineri il pui peste un minut sper da?:X:XSpor la scris sa-l faci lung si frumos:*Kiss you! _____________________________Semnatura________________________________________ No Music...No Life
|
|
| |
Honey B Chūnin
| Subiect: Re: One and the same Sam 14 Mai 2011, 09:18 | |
| Capitolul 4. -Orice! Dar cand auzi ce intrebare i-a pus s-a albit toata la fata. -Sakura....e adevarat ca Sasuke te-a violat? intreba femeia serioasa. Era alba la fata. Simtea ca pe loc lesina. Dar unde? Cand? Cum a aflat? -C...cum...cum ati aflat? intreba Sakura lasand capul jos. -Pai...sa zicem ca puteati... adica tu puteai sa tipi mai incet pe Sasuke azi dimineata. -Oricum nu mai conteaza...ce a fost, a fost si nu puttem face nimic sa dam inapoi. -Cum spui tu, Sakura dar eu nu cred ca tu simti doar atat. Spune-mi...dupa tot ce ti-a facut tu inca il mai iubesti pe Sasuke? intreba Mikoto. -Eu...pai...d..da.zise rozalia varsand o lacrima. Mikoto o lua in brate la care Sakura ii raspunsese. -Va rog...sa nu-i faceti nimic! spuse rozalia lasandu-si lacrimile la iveala. -Sti, Sakura...as vrea ca tu sa te mariti cu Sasuke, nu Ino! spuse Mikoto serioasa. -Serios? Oricum sansele mele sunt de una la mie pentru ca Sasuke nu m-ar accpta niciodata, valabil si pentru sotul dumneavoastra. Pentru ei sunt doar o carpa de sters praful. Mikoto nu a mai spus nimic. Sakura avea dreptate. Ajunsera in piata si isi facusera cumparaturile intr-o ora, apoi se indreptara spre casa. Cand ajunsera la vila, de afara se auzea o cearta cat casa poporului, iar dupa voce se parea ca era vocea lui Ino care tipa ca o disperata. Intrara in vila si cele doua o zarisera pe Ino care tipa la Ayame, iar dupa ''vorbe'' se parea ca a spart nu stiu ce pahar. -Asculta aici, blondo! O data sa te mai prind ca faci asa ceva si ii voi zice lui Sasuke sa te concedieze! spue Ino cu niste aere de zici ca era mare printesa. -Mda! spuse Ayame dadu-si ochii peste cap. -Hei, ce se intampla aici? intreba doamna Mikoto. -Mikoto, natanga asta a spart un pahar! zise Ino -In primul rand, Ino tu nu esti cu mine ''Mikoto'' ai inteles? In al doilea rand, doamne iarta-ma e doar un pahar! Faci tambalau din orice! Sakura, te rog frumos! -Bineinteles, imediat! zise rozalia. Peste un minut cobora si Sasuke. Sakura era cu Ayame si puneau niste pahare cu suc pe tava. Sasuke era dupa usa de la bucutarie, iar Ino se uita la Tv in incaperea de langa. Din neatentie, Ayame scapa un pahar pe jos si se sparsese. -CE AUD ACOLO??? Ayamne daca iar ai spart un pahar spune-ti rugaciunea. -Offf Sakura, ce ma fac? -Ii spunem ca eu l-am spart! zise Sakura cu un zambet dulce pe buze. In clipa uramtoare Miss toanta era acolo. -Blondo, daca tu ai spart paharul te omor! -Eu l-am spart! zise rozalia inghitind in sec. -Fata, tu esti proasta? Parca vorbesc chineza, de cate ori sa va spun sa fiti ate... -Gata Ino iesi afara! zise Sasuke care aparu de dupa usa. -Ok, Ayame, vino cu mine, hai misca-te! zise blonda. Iar tu rozalio starnge de pe jos. In bucutarie mai ramasese doar Sakura si brunetul. -De ce ai facut asta? intreba brunetul. -De ce te intereseaza? intreba rozalia la randul ei continuand sa stranga de pe jos. Sasuke nu a mai stiu ce sa zica asa ca a parasit incaperea indreptandu-se la gradina, unde o zareste pe mama lui. -Hei, mama, ce faci? intreba Sasuke asezandu-se pe iarba langa ea. Dar Mikoto se uita la el neexprimand nici vreun sentiment. -Ce s-a intamplat? intreba brunetul -Ce rau ti-a facut Sasuke? -...... SUSPANS Va rog sa puneti nextul la O iubire in Evul Mediu si Scent Of Love
Ultima editare efectuata de catre Laury Miley in Sam 14 Mai 2011, 09:36, editata de 2 ori |
|
| |
Christine Genin
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 393 Puncte : 452 Reputatie : 58
| Subiect: Re: One and the same Sam 14 Mai 2011, 09:28 | |
| |
|
| |
| |
| |
Honey B Chūnin
| Subiect: Re: One and the same Sam 14 Mai 2011, 10:28 | |
| Daca am mai mult de 5/6 commuri voi pune nextul diseara |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: One and the same Sam 14 Mai 2011, 13:43 | |
| Of of se pare ca nu numai eu va tin in suspans Oricum scumpo astept nextu si repede |
|
| |
| |
| |
MaryKid Academy Student
| Subiect: Re: One and the same Sam 14 Mai 2011, 15:06 | |
| Si de la mine un comm hai pune nextul ca e super:X:X:!Kiss _______________________Semnatura__________________________________ No Music...No Life |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: One and the same | |
| |
|
| |
|