♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Ce poate face serviciul pe scoala? Lun 10 Feb 2014, 00:09 | |
| Doamne fereste, am o gramada de lucruri de zis in privinta fic-ului tau, dar in primul rand : De ce nu m-ai anuntat, femeie ? Vrei sa mor aici ? Ai un fic foarte frumos, iar eu nu am avut habar ca tu ai postat atatea next-uri. Ai o gramada de greseli care ma enerveaza la culme, de ex : - Nu se pun cifre in naratiune - E trebuie si nu trebe - E Flashback si Endflashback Si multe altele, greseli in exprimare si intodeauna trebuie sa faci capitole cat mai frumoase daca vrei sa iti atragi cititori, scuzele gen "mi-a fost lene" Ce l putin pentru mine sunt inacceptabile, daca nu ai chef de scris atunci nu scrie, nu moare nimeni daca next-ul intarzie o zi sau doua.
Lasand de o parte toate astea, ideea imi place enorm, la fel si actiunea, cat si faptul ca folosesti multe expresii haioase. Cat despre Itachi, am o intrebare : Psihopatule, ai vreo idee cat de mica despre ce iti voi face ? ( ma rog, eu sau Kaori, cam totuna)
Mai dau edit maine pentru ca nu am terminat ce aveam de spus. |
|
Jinx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Acolo Nr. mesaje : 446 Puncte : 506 Reputatie : 38 Hobby-uri : Addicted to anime. Stare de spirit : Mi-a murit unicornul :'((
| Subiect: Re: Ce poate face serviciul pe scoala? Dum 16 Feb 2014, 11:12 | |
| Nyaa! Doamne cât de târziu am venit și eu>.< Îmi place foarte mult next-ul, iar replicile și acțiunea sunt super amuzante! Abia aștept să aduci next-ul, dar văd că nu ai mai postat de ceva timp și încep să mă îngrijorez:( Sper că nu vrei să-l închizi... Sper să aduci next-ul cât mai curând posibil pentru tine! (Wow, am zis de două ori "Sper" una după alta...am prea multe speranțe se pare) Să mă anunți și pe mine când pui next-ul ca să dorm linistita... Ja nee!
|
|
Miranda. Genin
Sex : Localizare : Langa tine. Nr. mesaje : 57 Puncte : 63 Reputatie : 2 Hobby-uri : Sa visez, sa cred in imposibil, sa cred in bine. Stare de spirit : Schimbatoare
| Subiect: Re: Ce poate face serviciul pe scoala? Vin 21 Feb 2014, 18:16 | |
| Am aparut si eu pe aici. Sallll Am o intrebare pentru Sasuke. Cate persoane cu parul brunet exista pe lumea asta ? "Cunosc doar 1 persoana in toata Japonia care sa sa fie inalta si cu parul negru" Nu zau ! Jumatate din clasa mea se incadreaza in descrierea asta. Chiar nu are logica. Trebuia sa folosesti un semn distinct ca sa mearga. Ci este "o persoana" nu " 1 persoana", nu mai folosi cifre, ca in carti nu sunt. Mai nelogica sunt eu ca am continuat sa citesc si sa astept celalalt capitol. Cum e posibil ca doua persoana, cu personalitati total diferite, sa aiba aceasi expresie cu unicorni. Trebuie sa faci o diferenta intre ei. Te roog sa ma anunti. |
|
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Ce poate face serviciul pe scoala? Joi 17 Apr 2014, 20:54 | |
| Fanfic blocat datorită inactivităţii. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce poate face serviciul pe scoala? | |
| |
|