Capitolul noua.
"Coboram intreptandu-ne spre plaja"
Eu cu Mia eram in fata tuturor, dintr-o data, o persoana cunoscuta se apropie de mine, era Hinata:
-Ce vrei?
-Sakura... Putem vorbii intre patru ochi? Te rog.
-Fara mine nu plecati nicaieri. -spuse Mia raspicat-
-Mia. Du-te la ceilalti. Am de vorbit putin cu Hinata.
Mia ma asculta, indreptandu-se catre Naruto, se pare ca se acomodeaza, incet, incet.
Ma uitam cu scarba la Hinata, asteptand sa-mi comunice, ideile din capul ei, adica ce vroia sa vorbeasca cu mine.
-Ai de gand sa-mi spui, sau acum incerci sa adormi cu ochii deschisi?
Hinata nu-mi spunea nimic, ce na**a? Se preface acum muta sau ce? Daca nu-mi spune nimic, cred ca ar trebui sa ma duc la ceilalti.
Nu apuc sa-mi inchei sirul gandurilor, ca Hinata incepe sa-si deschida gura:
-Imi e dor de vechea Sakura, da, e adevarat ca nu ti-am dat nici-un semn de viata, ca nu am venit sa te vizitez, dar nu inteleg. Pe Naruto l-ai iertat, adica nu te comporti cu el ca si cum te comporti cu mine. Esti foarte rece, nu esti tu Sakura. Fetiscana asta crede ca poate sa mi te ia? Se insala amarnic. O voi pune eu la punct, nu las lucrurile astea sa ramana asa, iti promit ca te voi face vechea Sakura, chiar de-ar fii sa mor.
Se uita serioasa la mine, eu pufnind intr-un ras zgomotos :
-Si tu crezi ca eu o voi lasa pe Mia pentru tine? Sa-ti fac mofturile de papuse? O ma lasi? Deabea am inceput sa nu te bag in seama, am observat ca e mult mai bine fara tine. Fara plansetele tale zilnice, fara mofturile tale, fara nimic. E mult mai bine asa, decat sa stau toata ziua in fundul tau.
Nu ii mai spun nimic, neobservand ca am ajuns pe plaja, ma indrept catre un sezlong, ma fac confortabila, imi pun ochelarii de soare pe ochi, imi i-au o carticica gasita langa geanta Miei si citesc, nepasandu-mi ca nu e cartea mea.
Nu dupa mult timp, observ o persoana langa mine, se pare ca e Mia, se pune pe sezlongul alaturat si incepe sa rada, ma uit cu o fata gen : "Ai facut deja insolatie?" si imi raspunde inca razand :
- Aia e cartea lui Tsunade, vezi ca nu te prinda ca o rasfoiesti, pe ceilalti, nici nu i-au lasat sa se uite la ea.
Dau din umeri, observand ca nu mai am cartea in mana, ma uit la faptas, observand ca e :
- Sakura! Nu stiam unde imi e cartea! Iti cam place sa te atingi de lucrurile altora, ha?
- Ma scuzati Tsunade-sama, nu stiam ca e cartea dumneavostra. Am crezut ca e a Miei, era langa geanta ei si...
Cotoroanta nu ma lasa sa termin, plecand imediat de langa mine, se pare ca, cartea e legata de ceva legenda a extraterestrilor, Doamne ce carti.
Fara sa vreau ma uit in partea opusa mie, observandu-l pe Sasuke cu o fata, e blonda, poarta niste ochelari verzi de vedere, un dres de baie galben. Ma uit mai atenta la ei si se pare ca se inteleg bine, cred ca e ceva ruda cu el, sau prietena mai indepartata.
Dupa aproximativ cinci minute, Mia imi face semn sa ma uit la Sasuke, o i-a pe sus, nu se poate. Cine-i fetiscana asta? Daca era ceva prietena mi-o prezenta si mie, nu?
Ma indrept catre ei, se pare ca nici nu ma baga in seama :
-Oh, hei. Eu sunt Sakura, incantata. Sasuke! De ce nu mi-o prezinti pe prietena ta? Pare draguta.
Zambesc fals, incercand sa par cat mai calma.
-Buna. Si mie imi pare bine de cunostinta, eu sunt Kara.
Sasuke imi spune ca ei se cunosc de mult. Ii intreb daca vor sa vina in apa, ea spunandu-mi ca e prea rece si nu prea vrea sa-si ude parul, ma asteptam ca Sasuke sa vina cu mine, dar ce sa vezi?
-Sakura, du-te tu, eu voi ramane cu, Kara. Mergi cu Mia, sigur vrea sa vina cu tine.
Nu ii mai spun nimic, indreptandu-ma nervoasa spre sezlong :
-Cine-i aia?
-Poi, se pare ca e o prietena veche de-a lui Sasuke, daca ea nu poate venii in apa, el nici nu se clinteste sa vina.
-Geloasa? -Imi spune Mia amuzata-
-N-am pe cine.
Ma intorc din nou la cei doi, observand ca .... SUSPANS!!! :)))
Se pare ca am adus si nextul, era si timpul nu? :)) Am avut ceva probleme familiale si cateva examene, teze, sa nu spun de antrenamente si nu am prea putut scrie. :)) Stiu ca nu e foare fabulos, nici lung nu e dar... Am incercat! :)) Caietul pe care am scris intreg fanficul e rupt in bucati, deci se pare ca trebuie sa incep din nou sa-mi fac ideile pentru capitole. :))