Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Ce este iubirea? - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Ce este iubirea? - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Ce este iubirea?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Jinx
Genin
Genin
Jinx

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Acolo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 446
Puncte : 506
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Addicted to anime.
Stare de spirit Stare de spirit : Mi-a murit unicornul :'((

Ce este iubirea? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Ce este iubirea?   Ce este iubirea? - Pagina 2 I_icon19Mier 21 Mai 2014, 22:25

Draga, e creația ta. Astea sunt ideile tale, nu trebuie să stai după noi sa-ți dăm noi voie să scrii ce trebuie. Scrie exact ce vrei, dacă ne place, ne place așa cum este. Dar de ce nu-ți place de Hinata?o.o
Nu văd vreun motiv, dar oricum, gusturile nu se discută..
Mersi de anunț^^
Sakura...de ce e așa orgolioasa?>.< Hmph, pe Sasuke l-a iertat imediat.
A fost cam scurt capitolul dar, pentru capitolele viitoare, chiar m-ai facut curioasa cu privire la *****Mia:)) Dar ce baiat era? Am uitat.
Aștept următorul capitol^^Din câte ai dat de înțeles, va începe drama, deci sunt nerăbdătoare:)
Scuze că n-am pus coment-ul mai devreme, nu de alta, l-am citit imediat ce mi-ai dat mesajul dar, mi s-a întrerupt net-ul când era să postez comentariul:c Abia azi mi-a revenit „ cu chiu cu vai”, știam că aveam ceva de terminat:)
Konbanwa^^
Sus In jos
Sunako
Genin
Genin
Sunako

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Unde este distractie
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 331
Puncte : 473
Reputatie Reputatie : 36
Hobby-uri Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez
Stare de spirit Stare de spirit : Vesela ca de obicei

MesajSubiect: Re: Ce este iubirea?   Ce este iubirea? - Pagina 2 I_icon19Sam 24 Mai 2014, 21:58

Deci, dupa mult timp intru pe forum si ma pun sa citesc fix ficul tau! Sincer, m-ai dezamagit foarte mult, chiar foarte mult. SI ma deranjeaza si ca nu a aparut nici o persoana cu grad de critic sa te corecteze intr-un fel. Nu te supara pe mine, nu sunt critic si nu te pot critica. Din cate vad nu mai faci dublu post! Dublul post era atunci cand comentai dupa ce comentau alti raspunzandu-le! Poti face chat in privat, pentru ca daca o faci pe pagina, incalci o regula. Vad ca te-ai mai reglat, deoarece am vazut ca si tine, multe persoane care pun mai mereu "..." . Dar totusi sincer, nu mai inteleg nimic, la inceput tatal ei o tortura prin enspe mii de lucruri, apoi a ajuns la inchisoare, dintr-un motiv banal. TOtusi, cum sa duca sacul la groapa, apoi sa ucida un batran, mi se pare epic! Totusi acele " peste 2 ani" "peste 4luni" sunt enervante, plus ca tu grabesti actiunea si nu mai inteleg nimic. Totusi, adaugi lucruri banale incercadn sa modifici povestea pentru ca vrei alta tema, daca vrei asta poti face alt fic, dar cum treci de la puscarie, la Sasuke ca prima dragoste, e prea mult si prea neexplicabil.
In plus daca autorul povesteste nu povestesti din perspectiva Sakurai, ci din a ta ca autor. Una este :
Sakura: Am mers cu Sasuke la film. *dau un exemplu la nimereala*
Autor: Cei doi tineri au mers impreuna la film.

Observi diferenta? Sper ca te-am ajutat!

P.S: Asta nu e o critica si din punctul meu de vedere, nu incalc nici o regula, deoarece imi exprim parerea pe lucruri simple. Doarece daca ea schimba asa repede un lucu de la altul ca prin magie, nu mai intelege cititorul nimic. EU la randul meu am ramas " poker face" cand am vazut cat de repede a trecut totul si cat de repede s-a indragostit de Sasuke.

Draga mea, te rog nu te supara pe mine, dar nu prea inteleg multe. Te rog urmeaza-mi sfaturile, iar daca vrei sa sti mai multe despre tot ce gresesti, cere o critica!
Sus In jos
Hurrem
Genin
Genin
Hurrem

Localizare Localizare : La serai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 243
Puncte : 305
Reputatie Reputatie : 18
Hobby-uri Hobby-uri : Barfa, scrisul, cititul ficurilor, muzica.
Stare de spirit Stare de spirit : In general stare prietenoasa, uneori superioara :3

MesajSubiect: Re: Ce este iubirea?   Ce este iubirea? - Pagina 2 I_icon19Sam 24 Mai 2014, 22:20

Bunaa:**. Mg, multe de zis. Acum, am nimerit cam prost, dar adevarul este ca cam este o critica. Nu am dreptul sa-i spun lui Miss ca scrie nu stiu cum si altele, fiecare scrie cum vrea, ce vrea, ideile lui, face ce vrea. Acum nu vreau sa ma bag intr-un conflict, dar parerea meganegativa putea fi tinuta pentru sine. In viata mea nu o sa ma apuc sa citesc un fic si sa spun m-ai dezamagit profund, grabesti nu stiu cum. ,, Din cate vad nu mai faci dublu post''. Ha? Bravo ei daca nu mai face, trebuie sa continue or what:)). Mi-a placut capitolul, astept ceva mai dramatic, asa cum ai spus. Te pupicesc. 
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Ce este iubirea?   Ce este iubirea? - Pagina 2 I_icon19Vin 30 Mai 2014, 21:26

Este adevărat că mai ai foarte mult de lucrat în ceea ce privește scrisul. Pentru început te-aș sfătui să îți îndrepți pe cât de mult poți gramatica, avem și pe forum niște topicuri foarte ajutătoare: aici, și aici. M-am bucurat când am văzut că ai renunțat la culorile stridente, dar disconfortul a revenit la fragmentul acela ”scene +16”, unde negru și alb erau combinate. Scenele nu au fost +16, nici +12, prin astfel de expresii încerci să îi explici un copil cum se fac copiii, de fapt. Cu double-post ți-a explicat mai sus, domnișoara. Dar îți spun și eu să nu mai răspunzi comentariilor, aici, prin postări dedicate special. Ori le trimiți mesaj privat membrilor, ori mulțumești (sau ce dorești să menționezi) când postezi capitolul. Restul detaliilor le primești în critică; acțiune, descriere și așa mai departe.
Acum, celelalte domnișoare. E adevărat că nu ai dat critică, ți-ai spus părerea și este de înțeles, Sunako. Hurrem, e strict părerea ei și nu trebuie să te legi de ea, fiindcă nu e în concordanță cu a ta și pentru că și-a arătat dezamăgirea. Să fie ultima dacă când mai văd că te iei de vreun membru aiurea, nu vreau să apară certuri pentru nimic.
Sus In jos
Marisa Merico
Genin
Genin
Marisa Merico

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Poate, pe scaun. Dar, doar poate ;]
acebook acebook : Andrada R. Filimon
Nr. mesaje Nr. mesaje : 95
Puncte : 107
Reputatie Reputatie : 4
Stare de spirit Stare de spirit : Normala. o.O

MesajSubiect: Re: Ce este iubirea?   Ce este iubirea? - Pagina 2 I_icon19Mier 04 Iun 2014, 14:55

Capitolul noua.
"Coboram intreptandu-ne spre plaja"
Eu cu Mia eram in fata tuturor, dintr-o data, o persoana cunoscuta se apropie de mine, era Hinata:
-Ce vrei?
-Sakura... Putem vorbii intre patru ochi? Te rog.
-Fara mine nu plecati nicaieri. -spuse Mia raspicat-
-Mia. Du-te la ceilalti. Am de vorbit putin cu Hinata.
 Mia ma asculta, indreptandu-se catre Naruto, se pare ca se acomodeaza, incet, incet.
 Ma uitam cu scarba la Hinata, asteptand sa-mi comunice, ideile din capul ei, adica ce vroia sa vorbeasca cu mine.
-Ai de gand sa-mi spui, sau acum incerci sa adormi cu ochii deschisi?
 Hinata nu-mi spunea nimic, ce na**a? Se preface acum muta sau ce? Daca nu-mi spune nimic, cred ca ar trebui sa ma duc la ceilalti.
 Nu apuc sa-mi inchei sirul gandurilor, ca Hinata incepe sa-si deschida gura:
-Imi e dor de vechea Sakura, da, e adevarat ca nu ti-am dat nici-un semn de viata, ca nu am venit sa te vizitez, dar nu inteleg. Pe Naruto l-ai iertat, adica nu te comporti cu el ca si cum te comporti cu mine. Esti foarte rece, nu esti tu Sakura. Fetiscana asta crede ca poate sa mi te ia? Se insala amarnic. O voi pune eu la punct, nu las lucrurile astea sa ramana asa, iti promit ca te voi face vechea Sakura, chiar de-ar fii sa mor.
 Se uita serioasa la mine, eu pufnind intr-un ras zgomotos :
-Si tu crezi ca eu o voi lasa pe Mia pentru tine? Sa-ti fac mofturile de papuse? O ma lasi? Deabea am inceput sa nu te bag in seama, am observat ca e mult mai bine fara tine. Fara plansetele tale zilnice, fara mofturile tale, fara nimic. E mult mai bine asa, decat sa stau toata ziua in fundul tau.
 Nu ii mai spun nimic, neobservand ca am ajuns pe plaja, ma indrept catre un sezlong, ma fac confortabila, imi pun ochelarii de soare pe ochi, imi i-au o carticica gasita langa geanta Miei si citesc, nepasandu-mi ca nu e cartea mea.
 Nu dupa mult timp, observ o persoana langa mine, se pare ca e Mia, se pune pe sezlongul alaturat si incepe sa rada, ma uit cu o fata gen : "Ai facut deja insolatie?" si imi raspunde inca razand :
- Aia e cartea lui Tsunade, vezi ca nu te prinda ca o rasfoiesti, pe ceilalti, nici nu i-au lasat sa se uite la ea.
 Dau din umeri, observand ca nu mai am cartea in mana, ma uit la faptas, observand ca e :
- Sakura! Nu stiam unde imi e cartea! Iti cam place sa te atingi de lucrurile altora, ha?
- Ma scuzati Tsunade-sama, nu stiam ca e cartea dumneavostra. Am crezut ca e a Miei, era langa geanta ei si...
Cotoroanta nu ma lasa sa termin, plecand imediat de langa mine, se pare ca, cartea e legata de ceva legenda a extraterestrilor, Doamne ce carti.
 Fara sa vreau ma uit in partea opusa mie, observandu-l pe Sasuke cu o fata, e blonda, poarta niste ochelari verzi de vedere, un dres de baie galben. Ma uit mai atenta la ei si se pare ca se inteleg bine, cred ca e ceva ruda cu el, sau prietena mai indepartata.
 Dupa aproximativ cinci minute, Mia imi face semn sa ma uit la Sasuke, o i-a pe sus, nu se poate.    Cine-i fetiscana asta? Daca era ceva prietena mi-o prezenta si mie, nu?
 Ma indrept catre ei, se pare ca nici nu ma baga in seama :
-Oh, hei. Eu sunt Sakura, incantata. Sasuke! De ce nu mi-o prezinti pe prietena ta? Pare draguta.
 Zambesc fals, incercand sa par cat mai calma.
-Buna. Si mie imi pare bine de cunostinta, eu sunt Kara.
 Sasuke imi spune ca ei se cunosc de mult. Ii intreb daca vor sa vina in apa, ea spunandu-mi ca e prea rece si nu prea vrea sa-si ude parul, ma asteptam ca Sasuke sa vina cu mine, dar ce sa vezi?
-Sakura, du-te tu, eu voi ramane cu, Kara. Mergi cu Mia, sigur vrea sa vina cu tine.
Nu ii mai spun nimic, indreptandu-ma nervoasa spre sezlong :
-Cine-i aia?
-Poi, se pare ca e o prietena veche de-a lui Sasuke, daca ea nu poate venii in apa, el nici nu se clinteste sa vina.
-Geloasa? -Imi spune Mia amuzata-
-N-am pe cine.
 Ma intorc din nou la cei doi, observand ca .... SUSPANS!!! :)))

Se pare ca am adus si nextul, era si timpul nu? :)) Am avut ceva probleme familiale si cateva examene, teze, sa nu spun de antrenamente si nu am prea putut scrie. :)) Stiu ca nu e foare fabulos, nici lung nu e dar... Am incercat! :)) Caietul pe care am scris intreg fanficul e rupt in bucati, deci se pare ca trebuie sa incep din nou sa-mi fac ideile pentru capitole. :))
Sus In jos
Hurrem
Genin
Genin
Hurrem

Localizare Localizare : La serai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 243
Puncte : 305
Reputatie Reputatie : 18
Hobby-uri Hobby-uri : Barfa, scrisul, cititul ficurilor, muzica.
Stare de spirit Stare de spirit : In general stare prietenoasa, uneori superioara :3

MesajSubiect: Re: Ce este iubirea?   Ce este iubirea? - Pagina 2 I_icon19Vin 06 Iun 2014, 16:40

Bunaa:**. Mersi de a, chiar vroiam sa vad ce se intampla. Ma asteptam ca Kara sa fie Ino, dar se pare ca n-a fost. Doamne, cum i-a vorbit Sakura Hinatei, daca as fi fost in locul ei, avand in vedere ca erau asa de bune prietene, m-as fi pus pe plans. Naiba nu e un cuvant asa de vulgar, asa ca nu trebuie sa-l cenzurezi, asa cred... Astept sa vad ce se intampla in urmatorul capitol, te pupicesc!
Sus In jos
Jinx
Genin
Genin
Jinx

Localizare Localizare : Acolo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 446
Puncte : 506
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Addicted to anime.
Stare de spirit Stare de spirit : Mi-a murit unicornul :'((

MesajSubiect: Re: Ce este iubirea?   Ce este iubirea? - Pagina 2 I_icon19Vin 06 Iun 2014, 23:21

Halo. Mersi de anunț:)
Nu prea știu ce să spun despre capitol. Mi-a plăcut, a mai fost și suspansul, dar pur și simplu mă simt străină de Sakura când văd că e cu Mia și nu cu Hinata. În orice caz cred că o să îmi treacă până mă uit la următorul episod animat. Și Sasuke cu Kara, gah...ce-mi vine să vomit când aud Kara...lângă Sasuke. Sper să intervină ceva grav între ei, iar Sasuke ----> Sakura xD
Să aduci capitolul următor repede^^
Konbanwa!
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Ce este iubirea? - Pagina 2 Asss10Ce este iubirea? - Pagina 2 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Ce este iubirea?   Ce este iubirea? - Pagina 2 I_icon19Vin 29 Aug 2014, 22:40

Fan Fic SasuSaku inchis din cauza inactivitatii.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce este iubirea?   Ce este iubirea? - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Ce este iubirea?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-