Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Indragostita de seful Yakuza +16 | |
| |
Merita ca ficul acesta sa aiba un sezon 2 si 3 ? | 1. Daaaa , ador ficul asta , deci DA ! | | 86% | [ 12 ] | 2. Cum vrei tu . | | 14% | [ 2 ] | 3. Nuu ... nu merita , nu-mi place ! | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 14 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Dum 09 Oct 2011, 21:42 | |
| Hello , arigatou pentru comm-uri . cap. urmator va veni maine dupa ce vin de la scoala , adica pe la 14 : 00 sau mai incolo . dar next-ul vine maine. |
| | | xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Lun 10 Oct 2011, 14:46 | |
| da Buna ziua am sosit cu next-ul , dar va spun ce este cam scurt , lipsa de inspiratie scuze Capitolul 9
Adevarul spus pe fata
Stateam intinsa pe pat , gandindu-ma la cuvintele pe care le-am spus si la visul acela .
* Te iubesc ! Te iubesc ! Te iubesc ! Stii prea bine ca tu esti viata mea , ca te voi iubi mereu . Tu esti totul pentru mine ! Te vises noaptea , te doresc ! Deabia astept sa ne reintalnim pentru , ca sa te pot strange in brate , sa te sarut , sa te ating , sa te simt aproape si sa-ti spun cat de mult te iubesc . Nu ma intereseaza de altcineva decat de tine pentru ca tu esti ingerul meu pazitor . Si sper sa fi toata viata de acum inainte . *
Acele cuvinte , acel vis , nu stiu ce putea sa insemne . " O fi din cauza ca-l doresc pe Sasuke ? " - O nu din nou ! Iar incep sa vorbesc despre cat de mult il iubesc ! Cred ca am innebunit !
[color=white]- Pe cine cred eu ca pacalesc ? [/color=white] - AAA .... chiar pe tine .
Am inceput sa tremur la ceea ce am auzit , pun pariu ca este Sasuke . Ma intorc toate tremurand cu fata spre el , iar privirea mea se intalnisera cu a lui . " La naiba ! M-a auzit ! "
- Deci ... mai auzit , nu ? Si presupui ca este adevarat ce-am spus , nu ? - Da ! Pe bune acum , Sakura ! Stiam ca ma iubesti ! Inca dintra saptea . - Cu asta m-ai prins ! - Dar , n-are rost sa ma ascund , pentru ca............... Suspans . Sper ca va placut capitolul , astept critici si comm . Scz daca este scurt , dar , cum am mai spus n-am avut imaginatie . Nextu vine maine la 13 : 00 |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Lun 10 Oct 2011, 20:58 | |
| Buna Am tras si eu cu ochiul la ficu tau Si chiar mi se pare interesant Iti mai trebuie si umpic de descriere sentimentala Si niste inspiratie si totul va merge perfect. Astept sa vad ce se mai intampla intre cei doi Sper sa nu fie tot numai lapte si miere Adune nextul ca te pap Te pup Zbye |
| | | xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mier 12 Oct 2011, 21:24 | |
| mersi pentru comm , ma bucur ca ti-a placut recunosc , ca la capitolul 9 , n-am prea avut inspiratie , si descriere dar cap . 10 va fi putin mai bine lucrat , adica maine va fi pus |
| | | xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Joi 13 Oct 2011, 15:21 | |
| hei , scuze ca nu l-am pus mai devreme , dar il voi pune maine pe la 12: si ceva . va anunt ca voi face pana la apitolul 13 sau 15 . |
| | | Klau Genin
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 228 Puncte : 229 Reputatie : 13 Hobby-uri : Obscur.. Stare de spirit : Pasesc in eterul umed visand in intuneric..
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Joi 13 Oct 2011, 15:33 | |
| DA!! Asta da poveste romantica!! E super si as vrea ceva mai multa actiune, dinamica.. Oricum nu ma bag pentru ca nu sunt critic si nu vreau sa patesc vreo ceva.. Tot ce pot sa spun e ca imi place si vreau next!! Te-am huguit si pupacit!! Pa!! |
| | | *Rina*Mandarina*Rina* Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bacau Nr. mesaje : 126 Puncte : 145 Reputatie : 8 Hobby-uri : Imi place sa ascult muzica, sa fac fan ficuri si multe altele Stare de spirit : Plictisita
| | | | Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mier 19 Oct 2011, 19:43 | |
| imi imi place foarte mult si astept next-ul te rog sa ma anunti cand pui next-ul |
| | | G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mier 19 Oct 2011, 20:18 | |
| Imi place mult ficul tau si astept ca nextu sa apara cat mai repede |
| | | xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 01 Noi 2011, 15:01 | |
| HELLO , am sosit cu nextu , sper sa va placa , scz dar nu cred ca acest cap va fii perfect totusi sper sa va placa . Acest cap este de Halloween . Povestea lui Jun sa adevereste !! AJUTOR !!! [part I] din perspectiva autorului {eu}
Halloween ! Ziua in care copii si fetele se costumeaza in diferite specii : Zombie , Mumi , Vampiri , Dovleci , Strigoi , Fantome , Vrajitoare si multe altele . Halloween sau Hallow’en este o sarbatoare celebrata in noaptea de 31 octombrie . Activitatiile traditionale include trick-or-treating, focuri in aer liber, baluri mascate, vizitarea “caselor bantuite” si sculptarea bostanilor. Termenul Halloween este prescurtarea de la All-hallow-even, care este acum cunoscut si ca All Saints’Day. Sakura :Stau intinsa pe patul moale si pufos din dormitorul meu , auzind glasurile copiilor , care mergeau din casa in casa , spunand "Ne dati sau nu ne dati" . Fiecare era costumat in fantome , vampiri , vampirite , vrajitoare si vrejitori si multe alte costume aveau fiecare copil . Imi amintesc , ca atunci cand eram in clasa a 7-a si clasa noastra a avut petrecere de Halloween si "Parada costumelor de Halloween " . Sora mea mi-a spus ca de Halloween invie mortii , vampirii se trezesc din sicrie , fantomele urla , vrajitoarele fa vraji mortale , bineinteles ca nu cred in povesti de adormit copiii , dar seriozitatea ei , mi-a dat un fior pe sina spinarii . Acum are 30 de ani , are un sot pe nume Naruto , el are 31 de , iar pe sora mea o cheama Hinata . Dintr-o data , fata mea este luminata de o lumina alba . Ma uit din spre partea de unde vine lumina si observ , ca luna este cea care-mi asculte gandurile . Hinata mi-a spus ca , in noaptea de Halloween inviu mortaciunile , atunci cand e luna plina .Ma intorc cu fata spre geam , uitandu-ma la luna .Becul se stinge , si simt mana rece a unui om . Ma intorc speriata , dar , nu puteam vedea nimic , pentru ca era intuneric . Noroc ca lanterna era chiar pe noptiera din stanga patului . O iau repede si o aprind , vazandu-i fata intrusului . Si normal ca era Sasuke , costumat in vampir , avea colti , o mantie neagra , si ca norocu , avea parul si ochii negri , si se potriveau excelent cu costumul . Se uita la mine cu o perversitate in ochii sai negrii ca cel mai adanc abis . L-am prins de mantie si l-am sarutat pe loc . Avea niste buze atat de dulci si de moi , ca mi-as fi dorit sa ramanem asa .- Ce faci , domnule Vampir ? il intreb eu razand . De ce te-ai costumat ? - E Halloween . Asa ca , m-am gandit sa ma costumez intr-un vampir . Dar , daca vrei , poti fii vampirita mea . imi spune el uitandu-se in ochii mei verzi . - Ha ... cred ca mai bine ma costumez in strigoi . ii spun cu un amuzament in voce . - Ok , dar tu pierzi . - Crede-ma , nu pierd nimic . ii spun eu smecher . ..................................................................................... Cam atat , stiu ca este un esec total , dar sper sa va placa . scz CA ESTE SCURT |
| | | xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Joi 03 Noi 2011, 21:12 | |
| astept pareri critici si comm-uri . Sper sa va faceti timp sa treceti pe aici . |
| | | Vampirita~adelina_98 Academy Student
Sex : Varsta : 32 Localizare : Aici...si ... acolo Nr. mesaje : 34 Puncte : 41 Reputatie : 1 Stare de spirit : Nu conteaza
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Joi 03 Noi 2011, 21:24 | |
| frumos ficul tau , dar capitolul acesta este prea scurt . Dar este interesant , mai ales ca l-ai facut de Halloween imi place si sper ca nextul sa vina repede |
| | | xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Vin 04 Noi 2011, 12:33 | |
| Ms pentru comm Ade . Apreciez faptul ca ti-ai facut timp sa intri pe aici si sa lasi un comm Next-ul va veni in curand , nu stiu cand , dar saptamana viitoare il veti gasi aici gata de citit Mai astept comm-uri |
| | | xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mier 16 Noi 2011, 09:29 | |
| Hey ya , am sosit cu nextu , sper sa va placa .
Povestea lui Jun se adevereste !! AJUTOR !!! [part II]
Dupa acesta mica onversatie , intre mine si domnul Dracula , de jos se aud niste tipete . Oare ce se intampla ? Ma uit la Sasuke care se speriase putin , macar n-a facut pe el . Hihi . Dintr-un moment dat , zgomotul se opreste , iar spre usa noastra se aud niste pasi , cam rapizi . Sasuke se apropie de usa , aplecandu-se spre vizor . Se uita pe vizor si vede ... Sasuke's pov Ma uit pe vizor , iar inima mi se opreste . Aualeu !!! Aia ... Aia... sunt ZOMBIE ???? Ma indrept spre pat , o i-au pe Sakura de manasi ii spun ca pe cealalta parte sunt Zombie .
- Nu te cred ! - Nu ma crezi ? Atunci uita-te pe vizor !
Se indreapta spre vizor , iar cand vede ce-am vazut si eu , se intoarce spre mine si spune .
- Hai sa mergem , spune ea calm , dar ochii ii erau insapimantati .
In timp ce vroiam sa gasesc ceva cu care sa sarim de pe geam , momaiile alea , incercau sa deschida usa . "Daca deschid usa , suntem morti ! " Am luat cearceaful , am facut ceva acolo si a iesit o sfoara . O arunc pe geam , dupa ce-a sarit Sakura , prostii aia au spart usa , fugind spre mine , dar eu , ca un erou , am sarit pe langa sfoara . " Deci va dati seama ce prost puteam sa fiu , nu ? " , am picat pe o mana si cred ca mi-am rupt-o . Sakura m-a ajutat sa ma ridic , apoi am luat-o la fuga pana la amicul meu Naruto .
Dupa 10 minute ...
- Naruto , prietene ! - Ce faceti aici , la ora asta ? - Am venit in vizita - Serios , in vizita , Sasuke ? intreaba naruto , facand o moaca de indiferent . - Hai ne lasi sa intram ? intreaba Sakura . - Bine , haideti !
Ne-am asezat pe canapeaua din living , sperand ca monstrii aia , se nu ne fi luat urma . Naruto se aseaza pe fotoliul din living , si ne inteba care este adevaratul motiv pentru care am venit in "vizita" .
- Daca iti spunem , nu ne vei crede ! spune Sakura - Asta-i adevarat ! zisera naruto razand . - Pai , de unde sa incep ? Au inviat mortii , ma !! - Ha ,hai ca asta-i buna ! Cum sa invie mortii ? - Habar n-am .
Ii apun la naruto cum s-a intamplat , apoi Sakura ma intreaba cu un zambet extrem de pervers daca vin cu ea , pana la baie . " OO , perversa a devenit fata asta , mrr ! " ' Ce-am de pierdut ! II spun la Naruto ca mergem pana la baie , apoi ...............
Stiu ca nu-i perfect , dar ma voi revansa . ByeBye
|
| | | Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Vin 18 Noi 2011, 21:30 | |
| foarte foarte grozav sa imi fie rusine cu nu am comentat mai repede singura critica pe care o am este ca am vazut la ambele capitole greseli de tastare dar lasa ... se mai intampla astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
| | | angel.caitlyn Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Balonul meu:) acebook : https://www.facebook.com/pop.catalinageorgiana?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 108 Puncte : 112 Reputatie : 2 Hobby-uri : Calculator,prieteni,stat pe afara,stat,citit,scris... Stare de spirit : Indragostita:X:X:X
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Dum 27 Noi 2011, 16:58 | |
| Super fic!!!!!!E foarte frumos desi nu am vazut legatura dintre unele capitole.Next |
| | | Ayumi Uchiha Academy Student
Sex : Varsta : 26 Nr. mesaje : 29 Puncte : 29 Reputatie : 2 Stare de spirit : Indragostita!
| | | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mier 07 Mar 2012, 18:36 | |
| Buna! Deci ast a a fost unul dintre ficurile pe care le-am urmarit de la primul capitol ca si vizitator.. Eh, ultimul capitol imi aduce aminte de un film.. de groaza cu morti.. In fine.. Astept next-ul scumpo.. Si daca ai putea te rog sa ma anunti |
| | | xLostCandy Chūnin
| | | | xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Joi 21 Iun 2012, 20:04 | |
| Povestea lui Jun devine o farsa ?! What the ****?
"Ii spun lui Naruto ca mergem pana la baie..."
Pov by Autor Sakura ii spusera lui Naruto ca pleaca la baie cu Sasuke din motive speciale . Dupa ce-au plecat , Naruto asigurandu-se ca sunt deja sus pentru ... a nu auzi sau vedea ca zombie cei adevarati , nu sunt atat de adevarati pe cat credeau cei doi .
Pov. by Naruto I vad pe cei doi cum urca , "Perfect!" Doamne , mai aveam putin si picam pe jos de ras . Cum poti sa spui o asemenea tampenie . Cica "-Au inviat mortii !" Nu credeam ca farsa mea a fost atat de ingeniala . Cred ca , atunci cand vor afla , porbabil vor vrea sa-mi sparga capul , dar nah , a meritat . Totusi , sa le spun acum ? sau mai tarziu ? Hmm...mai bine acum . Le spun dupa ce ies din baie . Dar pana atunci , ce-ar fi sa ma intind putin pe canapeaua din sufragerie si sa privesc spectacolul , pentru ca , vor avea o surpriza cand vor iesi din baie .
Pov. by Sakura Il trag pe Sasu de mana cea intreaga , ca sa nu ma injure ca l-am tras de mana care-l durea . Intram in baie , unde boss-ul incepe sa ma sarute apasat si pasional , eu raspunand tot odata sarutului lui , dar din pacate am rupt sarutul in mai putin de un minut , deoarece i-am spus ca vreau sa vad daca mana e rupta sau nu . Se uita cam trist la mine , dar nah , asta este , sanatatea inainte de toate , n-ai ce sa faci . Ma uit la el , apoi incep sa vorbesc pe o voce senzuala :
- Iubire , daca nu te raneai la mana , fi sigur , ca nu stateam degeaba .
Ii apare un zambet pervers , dar totusi adorabil . Nu pot sa cred ca din omul acela de gheata s-a transformat intr-un om cu care chiar ti-ai dori sa-ti petreci fiecar minut din viata . Zambesc si-i dau un sarut scurt , dar totusi dulce . Ma uit in ochii lui , apoi imi fixez privirea spre mana lui , rasufland usurata , spunandu-i ca este doar putin umflata . Ma duc la dulap unde i-au un miniprosop si-l dau prin apa rece , punandu-l peste mana lui sa se dezumfle . ... Dupa 10 minute ....
Iesim din baie , iar cand iesm , incep sa urlu ca din gura de sarpe . De ce ? pai in fata mea erau trei mortaciuni . N-am mai stat pe ganduri si-l trag pe Sasuke fugind pe scari in jos , pana ajungem in sufragerie unde statea Naruto , calm , mai sa pice pe jos de ras . Dupa ce-au coborat si cadavrele , se opresc . Incepe Naruto :
- Nu mai fugiti ! spune acesta mai sa pice mort de ras . Este doar o farsa ! Astia nu sunt zombie , ci Neji , Deidara si Kiba costumati .
Pe fata mea apare un zambet fortat , dar totusi enervat . Ma apropii de Naruto , apucandu-l de umar , strangandu-l din ce-n ce-n mai tare , punandu-l pe acesta la pamant .
- What the f*ck , Naruto ?! Ce-ai avut in mintea aia de-ai facut asa ceva ? - Off , Sakura , de-ai stii ce are Naruto in capul ala . spuse Sasuke pe un ton ironic . - Mdea ... Naruto , daca mai faci vreodata asa ceva , cat traiesti tu , iti jur ca te las fara cap ! spun eu sau mai bine zis urland la bietu om . - Bine , bine , sorry ! facand o fata de catelush ploat .
Trag un zambet dulce , luandu-l pe baiat in brate , zicandu-i ca-l iert ... de data asta . Dupa ce-am tot povestit se facu-se ora 22:30 , asa ca eu cu domnul Yakuza am plecat acasa , iar dupa 20 de minute ....
To be CONTINUED :D
Sper ca va placut , stiu ca nu este asa perfect , dar mi-am cam iesit din mana cu scrisul povestilor . Dar va asigur , de acum incepe adevarata actiune . :D Astept 10 comm-uri , maine nu-s acasa fiindca ma duc la verisoara mea la festivitate la 8 , deci nu voi putea pune next-ul decat maine seara . Va pwp Deni:X
|
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Joi 21 Iun 2012, 21:08 | |
| ce frumos a fost ,
mi-a placut foarte mult ,
mai ales cand ai zis mortaciuni ,
a fost genial acest capitol ,
astept cu nerabdare continuarea ,
sper sa ma anunti ,
pupici dulci de la crisu |
| | | xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Vin 22 Iun 2012, 10:21 | |
| Hey ya !! Mersi cris de comentariu , apreciez . Asa , next-ul mult asteptat :)) . Acum il scriu pe caiet :)) o sa incerc sa-l fac mai lung , dar sincer , daca e scurt , suspansul e mai mare ,daca-i lung , mai mic :)))) Poate pana atunci mai primesc niste comentarii :) ;)
Va pwp Deni:X
|
| | | xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Vin 22 Iun 2012, 12:20 | |
| Helloo , capitolul asta va avea II parti , atentionez din prima parte de scene +16 . Sper sa va placa , e cam scurt , dar suspansul e mare
Atentie !! Scene +16 (Part I ) Proolog Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire... Iubirea nu e doar un zambet, nu e doar o floare, iubirea e un suflet ranit si apoi vindecat de altul... Iubirea trebuie invatata, incercata si experimentata... prima atingere nu reprezinta niciodata expresia ei desavarsita...O iubire pe care esti nevoit s-o pazesti nu reprezinta nimic. Dragostea nu este numai flori, zambete, iubire, ci inseamna si lacrimi, dorinta, pasiune si de aceea putini au privilegiul de a-i descoperi puterea. Cine are capacitatea de a se indragosti, poate avea mereu incredere in iubire si in valoarea omului de care s-a indragostit! Dragostea e la fel ca o boala pe care daca nu o tratezi se agraveaza... si ca orice floare pe care daca nu o uzi se ofileste... Daca exista un sens al vietii... atunci EA este sensul, daca nu... EA ar trebui sa fie... Numai o mare nenorocire ne poate arata cat de marunte sunt nemultumirile "insuportabile" Parfumul reprezinta sentimentele florilor. Adevarata prietenie este asemenea unui trandafir: nu-i realizezi frumusetea pana cand nu se ofileste... Atinge steaua de neatins si nu-i uita pe cei ce au crezut in tine Iubirea e un sarut furat, un zambet inocent, o imbratisare patimasa... si un suflet smuls din piept... O dragoste generoasa isi are intotdeauna testamentul pregatit din timp. Iubirea impartasita de oameni este forta cea mai mare care exista in lume si izvorul cel mai important pentru poezie...
Despartirile au ceva din melancolia asfintitului, o blanda stralucire care ascunde in ea avertismentul intunericului... Prietenia este asemenea unei iubiri fara aripi... Daca nu ai iubi, cum ai putea pretui orbitoarea lumina a soarelui si mangaietoarea lumina a lunii? Masurarea vietii omului nu este in functie de timp, ci de buna ei folosire. Doar o viata traita pentru altii este o viata care merita traita. Dreptatea poate sa ne avertizeze asupra ceea ce este bine sa evitam; insa doar inima ne spune ceea ce este mai potrivit sa facem...
Pov. by Sakura
Ora 22:50 - Ajungem in fata vilei imense . Iesim din masina , Sasuke spunand ca are niste treaba si ca va veni la 23:30 , "Great ! Am timp pentru a crea o seara pe care sa no uite ." Inainte de-a pleca , il trag de camasa dandu-i un sarut dulce si pasional , soptind apoi :
- Te voi astepta iubire ! spun muscandu-l de lobul urechii .
Zambeste pervers , urcand apoi in masina . Dupa 15 secunde , i-a curba , eu asigurandu-ma ca a plecat . Fug repede in casa pentru a pregati "cadoul" . Dragul meu , sunt sigura 100% ca o noapte ca asta care va urma , no sa te simti mai bine . Va intrebati ce-i cu schimbarea asta dintr-o data ? Poi nah , vedeti ce face iubirea nebuneasca din om ? Il iubesc din toata inima , chiar daca in prima clipa , am cunoscut un monstru aspru si dur , am reusit sa-i descoper latura cea calda si pasionala . Il iubesc din toata inima si stiu ca , desi pe fata lui nu se observa , stiu ca si el simte acelasi lucru pe care-l simt si eu pentru el . In noaptea aceasta , am de gand sa ma dedic lui . Exact cum ati auzit ! Ma voi dedica lui , trup si suflet . Pfff , mai am 35 de minute , sa ma grabesc , sorry , dar nu mai pot vorbi , pupiciii !
... 10 minute mai tarziu ...
ARGHHH !! Mai am 25 de minute , noroc ca mai intai am pregatit casa . Cum am reusit in 10 minute ? Poii ... cu ajutor ! Am chemat-o pe Cris , prietena mea din copilarie , ea are 23 de ani , deci stie ce vreau sa fac . Sa v-o descriu putin pe Crisulet . Parul blond ca spicele de grau , ochii de un albastru in care te-ai putea pierde , o fire usor prietenoasa si era sa uit , cea mai scumpa persoana cu care ai vrea sa-ti petreci timpul , dar acum , trebuie sa-mi petrec timpul cu my sweety , stiti despre cine e vorba . Opaaa , 15 minute , ma duc sa ma pregatesc .
5 minute mai tarziu ... Abia astept sa-mi vada surpriza mea cea apetisanta , hihi . Nu stiu cum sa va descriu imbracamintea mea , este un costum negru din latex , foarte foaarte sexy , parca a-si fi o felina , gata sa sara pe prada ei . Totul e perfect , abia astept sa vina , iuuii ! Dar , nimic nu era pus la punct daca nu era Cris . Hmm ? Se aude o masina care parcheaza , odoo , el tre' sa fie ! Ma uit pe geam , si-l vad pe iubii iesind din masina . Armeaza si intra in casa .
Pov. by Sasuke
Intru in casa si de perete vad lipita o sageata aratandu-mi scarile , hmm .. oare ce poate fi ? - Veti afla in capitolul urmator !!!
Pozee
- Cris Next-ul , cred ca va fi postat doar duminica , fiindca maine poate nu-s acasa . Totusi , astept comm-uri si pareri :D Va pwp Deni
|
| | | Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Vin 22 Iun 2012, 12:21 | |
| O ce surpriza, ia pregatit Sakura lui Sasuke... imi place place place... Mie una mi s-a parut chiar dulce capitolul, romantic, si putin pervers... Astept cu nerabdare nextul, si te rog sa ma anunti PRIMAAA |
| | | xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Vin 22 Iun 2012, 12:28 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 | |
| |
| | | | Indragostita de seful Yakuza +16 | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|