Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Indragostita de seful Yakuza +16 | |
| |
Merita ca ficul acesta sa aiba un sezon 2 si 3 ? | 1. Daaaa , ador ficul asta , deci DA ! | | 86% | [ 12 ] | 2. Cum vrei tu . | | 14% | [ 2 ] | 3. Nuu ... nu merita , nu-mi place ! | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 14 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Dum 01 Iul 2012, 14:52 | |
| Hey ya scumpii mei , next-ul va veni cel tarziu Miercuri . De ce ? Fiindca mai am inca un fic la care trebuie sa scriu . Scuze :(( , promit ca miercuri la 10:30 o sa-l aduc :D Va pwp si va ubesc :-* |
| | | Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 03 Iul 2012, 00:16 | |
| buna am trecut si eu pe la fic si vreau sa spun ca e tare vreau sa ma anunti la next |
| | | Casydy Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Lumea Vampirilor si a Vrajitorelor acebook : Serena Nr. mesaje : 215 Puncte : 239 Reputatie : 14 Hobby-uri : Sa scriu ficuri Stare de spirit : Happy...or...SAD:((:((:((
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 03 Iul 2012, 08:10 | |
| |
| | | xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 03 Iul 2012, 10:27 | |
| hey scumpelor , multumesc de comentarii , apreciez ca-ti trecut cu un comm :D Next-ul , poi probabil maine , azi m-am apucat de el , nu stiu , pe la 14:15 daca il termin il pun azi .
|
| | | xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 03 Iul 2012, 14:59 | |
| Indrăgostită de şeful Yakuza
Capitolul 11
Deschid uşa, iar în faţa mea era chiar fiinţa care a plecat acum 7 ani, era chiar ... Aly, sora mea. Cea mai preţioasă fiinţă pentru mine. Singura care a fost lângă mine când aveam necazuri, când aveam probleme cu părinţii, ea îi convingea sa nu-mi facã rău. Ce dor imi era de ea!
-Sasuke! spuse aceasta, iar din ochii săi verzi asemenea algelor mării, ieşeau mici perle incolore, numite lacrimi. -Aly! Nu-mi vine să cred că te-ai reîntors! zic eu luând-o in braţe.
P.O.V Sakura
Stăteam şi mă uitam nedumerită la Sasuke şi la Aly, cel putin aşa am înţeles că o cheamă. Dar parcă o cunosc de undeva. O fi ? Neah...n-are cum! Ea nu e vampir! Sau poate da ? Pff...trebuie sa-mi amintesc! Hai Saku, gândeşte-te!!
FlashBack
-Mamaa!! urlam din rasputeri la ea. Nu mă părăsi! Nu acum! Te rog! -Scumpa mea! Ĩmi pare rău! Acum vei învăţa să lupţi pentru viaţa ta.
Lumea este plină de creaturi care se hrănesc cu suferinţă şi durere.
-Ce creaturi? Cine ţi-a făcut asta?
Plângeam, sufeream, fiindcă mi-am gasit mama acum un an si tot intr-un an am pierdut-o. Ĩnainte de-a închide ochii, a mai rostit un singur cuvânt... vampirii.
End Flashback
Aşa e! Ea a omorat-o pe mama! Devorând-o si secând-o de puteri!
-Bună Sakura! Mă bucur să te cunosc, eu sunt Aly! spuse aceasta cu un zâmbet larg pe faţa. -Plăcere-i de partea mea! zic eu la rândul meu , schitând un zâmbet fals. Scuze dar trebuie să plec. spun eu cu jumătate de gură
Simţeam cum Aly se uită la mine cu acei ochi verzi, care devenise-ră dintr-o dată roşii...
După 20 de minute
Nu mai aud nimic. De ce-am spus asta? Deoarece pe gâtul meu fin simt o respiraţie rece , care pur si simplu imi dădea fiori, îmi întorc capul repede si dau de acei ochi...
Indrăgostită de şeful Yakuza Capitolul 12
Viaţa urâtă, speranţe spulberate, vise ucise şi sete de uitare
Un scurt proolog Viaţa urâtă, speranţe spulberate, vise ucise şi sete de uitare necondiţionată. Lume dărâmată din nou, dislocată din făgaşul ei, ruptă afectiv. Lume urmărită de valuri de ură, de dezgust, lume care se întinde până la caricaturi facute din ceară.
P.O.V Sakura
Oameni cruzi, oameni slabi, oameni prea creduli, oameni cu probleme, vorba cuiva... Spirit pătat de ruşine şi de durere sângerie, suflet acoperit cu noroiul zilei de astăzi şi virusat de falsa speranţa a zilei de mâine... Întoarce-te din lumea ta în care ai fost doar câteva zile ca sa uiţi şi să speri că nu o să mai treci prin aşa ceva niciodată. Plin de gânduri negre ai fost zilele astea, plin de repulsie nervoasă faţă de toţi cei care ţi-au făcut rău si pe care simţi cum începi să-i urăsti încet-încet. Vrei sa crezi că o să fie bine, vrei sa visezi că o să te refaci şi că mâine nu va mai fi ca ieri. Nici tu nu vei mai fi cum ai fost, nimeni nu va mai fi la fel pentru tine şi nici tu pentru ei. Nu-ţi pasă, nu te interesează, nu vrei sa te gândeşti la asta acum şi nici mai încolo. Vânt de amintiri si frunze de trecut se rup din tine acum si vrei sa le înăbuşi cât mai repede, vrei sa scapi de răutatea si durerea care te-au stăpânit în ultimul timp.
Drumul spre altceva e lung si mai ales greu de parcurs. Picioarele îţi sunt obosite, sufletul slab si mintea împrtăşiata spre toate prostiile. Gândurile zboară monoton undeva departe de aici si mâna nu scrie ce vreau eu sa scrie...mintea nu e aici aproape, iar corpul e prea livid ca sa schiteze vreun gest de refacere... O durere acută de gât se instalează. Chef de viaţă zero si întuneric pretutinden... asta este starea care ma caracterizează pe moment... Trecem usor prin perioada asta ca zilele de vară prea toride si mult prea scurte ca sa le tii numarul...
Am intâlnit ochii aceia verzi care deveneau roşii pe moment.Aceasta îmi zâmbeşte ştrengar , ieşindu-i la iveală colţii săi albi şi ascuţiţi , gata sa ma străpungă . Am inchis ochii , aşteptând oroarea , dar nu simţeam nimic . Deschid ochii si-o vad pe Aly cum pleacă .
-Sakura! Azi nu-ţi voi face rău , dar să ştii ceva , cand iţi voi bea sângele , nu vei muri , te vei transforma intr-un vampir ... ca Sasuke. Desigur , dacă ai facut dragoste cu el și nu eşti incă vampir , este o problemă, vei avea mari dureri, uneori insuportabile, iar daca nu te transforma in vampir , mari sanse vei avea să mori in timpul sarcinii. "Ceeee ?? Doamne , Sasuke ce mi-ai făcut?! Sasuke te nenorocesc!"
Aceasta pleacă , eu rămănând la umbra copacului inca uimită.
Seara ... Umbra zilei e din ce in ce mai difuză si noaptea acoperă totul, inclusiv sufletele pribegite de frica si emotii bizare. Noaptea suferinţei se apropie si lumina tăriei este stinsă încet- încet de tăişul aprig si ascuţit al durerii.
Dimineaţa următoare ...
Eşti tot ce am intr-o lume nepăsătoare şi fără viaţa, eşti speranţa şi bucuria mea în necaz şi nu numai.Cu Tine mă simt mereu în siguranţă oricât ar fi noaptea de lungă şi durerea de grea.Te iubesc şi vreau să fii pe veci iubitul inimii mele, singurul care are acces la inima mea, singurul care deţine cheia ei,ascunsa undeva intr-un unviers paralel cu acesta. Alungă Doamne tristeţea din sufletul meu, căci rana este prea adâncă, şi în curând nu vă mai rămâne nimic din inima mea, te rog! Sufletul mă doare, ochii îmi lăcrimează, foamea nici nu o mai simt, inima mi-e ruptă in bucăţele. Incerc să o lipesc in zadar căci nu pot, deoarece fiecare persoană pe care am iubit-o a plecat cu o particică din ea,Doare prea tare, Doamne , oare de unde am atâtea lacrimi?Eh...Sper ca v-au placut capitolele mele :D Astept 10 comentari si n-ar strica niste critici si pareri . De acum voi pune cate 2 capitole odata :D Sper ca sunteti de acord. Iar next-urile le voi pune saptamana viitoare. :D Bye-Bye ...Sa aveti o zi buna :-* |
| | | Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| | | | Casydy Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Lumea Vampirilor si a Vrajitorelor acebook : Serena Nr. mesaje : 215 Puncte : 239 Reputatie : 14 Hobby-uri : Sa scriu ficuri Stare de spirit : Happy...or...SAD:((:((:((
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 03 Iul 2012, 15:51 | |
| A doua !!! Ce frumos deci Sasuke e vampir si Sakura hmmm in unul dintre cpaitole a zis chiar ea c a poate sa invie morti , puterile ei ar supa ca puterile unei necromiene ( sper ca am scris bine ) imi place si vreau next-ul |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 03 Iul 2012, 17:18 | |
| buna scumpy ,
a fost genial ,
mi-a placut , ce sa mai ,
nu mai am cuvinte ,
decat 10 ,
de ce nu m-ai anuntat in legatura cu celelalte capitole ?
eh nu-i nik ,
pupici de la crisu
|
| | | Demi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : unde se astepta lumea mai putin Nr. mesaje : 107 Puncte : 121 Reputatie : 10 Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be Stare de spirit : Just fine
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 03 Iul 2012, 22:28 | |
| inca 5 :)) mersi ca mai anuntat, si na, ce sa zic. Imi place ideea cu 2 capitole intrunul, dar intrun fel puteai sa scrii si un singur capitol ca 2, dar alegerea e a ta ;) |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mier 04 Iul 2012, 11:05 | |
| |
| | | xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mier 04 Iul 2012, 12:35 | |
| |
| | | Sor SorinuS Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Pe forum♥in Galati acebook : Sorinus Nr. mesaje : 50 Puncte : 86 Reputatie : 30 Hobby-uri : Anime is my life!♥In special Sasusaku♥ Stare de spirit : O.K.
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Vin 06 Iul 2012, 16:04 | |
| Buna!Scuze ca abia acum am descoperit fic-ul tau cel GENIAL! Imi place foarte mult cum scrii si ce ``invataturi`` ne dai:Viaţa urâtă, speranţe spulberate, vise ucise şi sete de uitare``. M-a atras titlul dar si ,cum am mai spus,felul in care scrii. Iti voi veghea de acum fiecare miscare pe care o faci. Astept nextu si daca ai timp sa ma anunti! |
| | | lostJpizza Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Las Vegas,Nevada Nr. mesaje : 15 Puncte : 19 Reputatie : 4 Hobby-uri : i love rock music! Stare de spirit : R.A.I.N.Y.
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Dum 22 Iul 2012, 14:27 | |
| Nu am inteles ,s-a terminat sau ce? Nu ar trebui sa se termine asa sau..na? Mai pui next sau nu?Ai zis ca este APROAPE de sfarsit. |
| | | xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 31 Iul 2012, 14:02 | |
| Scuze ca n-am mai postat , dar n-am idei . Voi incerca ca pe saptamana viitoare sa-l aduc. Si nu ! Nu s-a terminat sezonul 1 ! Capitolul pe care-l voi aduce va fi ultimul din prima parte ! ;) Va rog sa ma scuzati ca v-am lasat atat de mult in suspans. Dar nah , nici n-am mai intrat pe forum de ceva vreme . Sper ca pe Luni sa-l aduc . :D
Va pup. Denii.xD
|
| | | Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 31 Iul 2012, 14:31 | |
| Noi, te asteptam cu cel mai mare entuziasm si curioazitate. Sper sa fie un capitol cat mai frumos, si cat mai lung... Fiindca ne-ai tinut asa pe jar. |
| | | xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 31 Iul 2012, 14:47 | |
| heh , nu va fi asa de lung ! :)) Acum , nu stiu , eu sper ca pana Luni sa-l postez , poate azi , maine sau poimaine sau Luni =)) Nu va fi cine stie ce capodopera , dar nah . Eu sper ca va v.a placea :**<3
Denii.xD (Scuze c-am facut double-post)
|
| | | xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 31 Iul 2012, 18:10 | |
| Anunt ! Acesta este ULTIMUL capitol din povestea Indragostita de seful Yakuza ! Deci , acesta este putin mai scurt ! Sezonul II Va aparea anul viitor , adica in 2013 , prin vacanta de iarna-ptimavara! :) Pana atunci, bucurati-va de acest capitol !
Doamne , oare de unde am atâtea lacrimi?
Ultimul Capitol ~ Te-am iubit ! Si te voi iubi mereu !~
Dimineata urmatoare
Pov.By Sakura.
Pleoapele mele se deschid incet , analizand fiecare coltisor din camera. Ma ridic in sezut , ducandu-mi mana la ochi incepand sa-l frec . Ma ridic din pat , indreptandu-ma spre usa , iar cand dau sa ies , dau nas in nas cu Sasuke !
- Iubita mea , cum ai dormit ? ma intreaba aratandu-mi unul din zambetele sale. _ De ce nu mi-ai spus ca esti vampir ? intreb eu lasand capul in jos. - pentru ca stiam ca asa iti va fi frica de mine ! Uite ce este, Sakura ! Eu te iubesc mai mult decat pe propria mea viata ! M-as ucide pentru tine ! Nu vreau sa fiu cu gandul ca tu mai parasi, asa ca nu ti-am spus ! zise acesta si ma luase in brate . ~Sasuke...si eu te iubesc , dar ... nu trebuia sa ti ascuns de mine ! zic eu iesind din bratele sale. Uite si eu te iubesc si te voi iubi pana voi muri , dar daca e sa ma mai minti asa, nu va merge aceasta relatie ! Imi pare rau ! zic eu plecand in bucatarie , lasandu-l in ceata pe Sasuke.
In bucatarie o zaresc pe Ally . ii urez un "Buna Dimineata" si ma asez la masa . Nici 10 secunde n-au trecut ca vine Sasuke si ma saruta , eu raspunzand la sarutul sau , uitand de Ally.
Dupa ce ne elieram din sarut , ma uit in ochii sai . "Doamne ! Acei ochi ! Acea privire! Nu pot sa nu-l iubesc ! De ce neg asta ? Il iubesc si nu voi inceta sa nu-l iubesc !" Ally se scuze si ne lasa sa ramanem singuri , inca uitandu-ne unul la altul.
-Te rog ! Iarta-ma ! zice el , incepand sa... planga ?
Nu l-am mai vazut niciodata plangand asa. Ii impletesc mainele cu ale mele si-i rostesc.
- Musca-ma ! zic eu facandu-l sa-si ridice capul si uitandu-se uimit la mine. Musca-ma ! Siu ca eu nu prea arat asta , dar te iubesc si nu pot sa neg asta ! Vreau sa ma faci a ta , pe VECI ! zic eu , lasandu-mi la iveala gatul meu alb ca spuma laptelui .
Astept cateva secunde , pana cand simt . Insfarsit ! Vom fi fericiti impreuna ! Cum am luat decizia asta asa dintr-o data ? Vedeti ce face iubirea din om ? Il iubesc si am hotarat sa fiu alaturi de el pana la Moarte !
Dupa ce-si retrage coltii , se uita la mine , eu ma uit la el, el la mine si incepe din nou :
- Cum ai luat decizia asta ? intreaba confuz. -Pentru ca n-am fost mai sigura de atat ca te iubesc ! Si vreau sa raman alaturi de tine... pentru tot restul vietii ! zic eu sarutandu-l .
Cam asta a fost povestea mea ! Ce pot spune ? Din acest moment , viata mea se v.a schimba Radical ! Dar sentimentele mele nu se vor schimba niciodata !
End of the first season!
Eii , cam asta a fost pentru primul sezon ! Sper ca v.a placut , chiar daca nu a fost pe asteptarile voastre Stiu ca a fost cam banala partea asta , dar nah . :)) Celor care mi-au citit ficul , le multumesc pentru comenariile spuse si pentru ajutorul acordat ! Va pup :** Sper ca v.a placut si voi reveni cu alII-lea sezon care se va numi : My Reason is...YOU ! Va pupacesc ... Denii.xD |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 31 Iul 2012, 20:16 | |
| Fic blocat definitv pentru incalcarea regulamentului.
Exista scene cu acte sexuale detaliate !
Arcade a hotarat inchiderea lui definitva !
Acest fic nu se mai redeschide. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 | |
| |
| | | | Indragostita de seful Yakuza +16 | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|