| Indragostita de seful Yakuza +16 | |
|
|
Merita ca ficul acesta sa aiba un sezon 2 si 3 ? | 1. Daaaa , ador ficul asta , deci DA ! | | 86% | [ 12 ] | 2. Cum vrei tu . | | 14% | [ 2 ] | 3. Nuu ... nu merita , nu-mi place ! | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 14 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 14 Iun 2011, 14:24 | |
| Deci Deny, nu pot sa-ti zic aici de next. Vezi ca ti-am trimis un mp cu ceva legat de ficul nostru. Bye. |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mier 15 Iun 2011, 11:50 | |
| De ce nu mai primesc comm-uri , nu va place ? Doar spune-ti ca nu patiti nimic |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Dum 19 Iun 2011, 22:39 | |
| De ce nu dati comm ? Nu aveti timp sau nu va place ? |
|
| |
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Dum 19 Iun 2011, 22:51 | |
| ba e foarte frumos scumpo si sper canextu sa vina repede
|
|
| |
☆Alexia☆ Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Nr. mesaje : 2455 Puncte : 2657 Reputatie : 69 Hobby-uri : Stare de spirit :
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Dum 19 Iun 2011, 22:55 | |
| Ba ne place draga mea Mie de cand s-a ivit vacanta asta ma pandeste lenea Imi place mult de tot acest fic in special ideea SI DE sakura IN SPECIAL Astept next cu nerabdare Te pup si spor la scris. |
|
| |
Christine Genin
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 393 Puncte : 452 Reputatie : 58
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Dum 19 Iun 2011, 22:57 | |
| Scuze ca nu ti-am lasat comm, scumpete, dar mi s-a stricat calculatorul. Sa tinem un moment de reculegere, ca a trebuit sa-mi iau altul... In fine, in legatura cu capitolul, stii deja care e problema: iti lipseste descrierea. Ai mult dialog, care uneori este si sec, si lasi prea multe spatii libere. Vrei sa para capitolul mai lung? Daca da, sa stii ca nu merge. Sper ca o sa aduci nextul repede si te pup dulce! |
|
| |
izabell Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 27 Puncte : 28 Reputatie : 1 Hobby-uri : detoate Stare de spirit : vesela
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Lun 20 Iun 2011, 01:07 | |
| foarte frumos fic-ul tau...asa ca te rog mult NEXT-UL P.S. Chiar ca ne-ai lasat intr-un suspans de nedescris [img][/img] |
|
| |
xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Lun 20 Iun 2011, 09:33 | |
| |
|
| |
Nyko Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lost in Paradise Nr. mesaje : 101 Puncte : 106 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Lun 20 Iun 2011, 10:35 | |
| Si cand ne pui Nextu ? |
|
| |
xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Lun 20 Iun 2011, 11:19 | |
| |
|
| |
izabell Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 27 Puncte : 28 Reputatie : 1 Hobby-uri : detoate Stare de spirit : vesela
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 21 Iun 2011, 16:36 | |
| Azi pui next-ul nui asa? |
|
| |
xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 21 Iun 2011, 16:55 | |
| Izabella , te rog sa ma ierti dar il pun maine , ca azi am avut treaba te rog nu te supara |
|
| |
izabell Academy Student
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 21 Iun 2011, 19:58 | |
| e bn ca il pui si maine |
|
| |
izabell Academy Student
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mier 22 Iun 2011, 13:15 | |
| Ziua cea mare ...astept cu nerabdare NEXT-UL |
|
| |
izabell Academy Student
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Vin 24 Iun 2011, 18:15 | |
| ai promis ca o sa pui next-ul |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 05 Iul 2011, 10:52 | |
| Buna,am ajuns si eu pe aici. Imi place ficul tau. Te astept cu next-ul. Spor la scris. Te rog sa pui next-ul cat mai repede. |
|
| |
xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 05 Iul 2011, 12:23 | |
| Am venit cu next ! II este dedicat lui Izabell , pentru ca am lasat-o sa astepte ! Lectura placuta ! Sasuke este din nou pacalit ! Am inchis ochii de spaima , iar cand i-am deschis , m-am trezit sub Sasuke , asa am inteles ca-l cheama . Din nou de unde am plecat ! - Credea-i ca scapi de mine , domnisoric-o ? Nu prea cred ! - Ai dreptate ! Nu mai pot scapa ! ii zic eu cu un zambet smecher . " Vai , ce prostanac ! Daca-ar stii ce-l asteapta ! " Il imping de pe mine si ma urc de-asupra lui , spunandu-i cu o voce blanda : Orice ai incerca , sa stii ca nu ma vei aduce in patul tau , scumpule ! Asa ca : Hasta la vista , baby ! ii spun , apoi ii dau una la " bucurie " , de ma va tine minte . Ies din camera si ma uit in stanga si-n dreapta sa fiu sigura ca nu ma mai impiedic sau sa nu fiu prinsa de gorilele lui Sasuke . Nu vad pe nimeni , asa ca , inep sa o iau la fuga spre iesire , iar cand sa ies , ma opresc brusc . " Poate ? ..Nu ! Poate este el ? Poate.... ' Acum imi aduc aminte ! El , el era prima mea iubire ! FlashbackMa simteam foarte bine langa prietenul meu , Sasuke . Eram doar o pustoaica de 14 ani . Eram intr-o padure , cu prietenul meu , Sasuke . Ne distram , ne fugaream , ne gadilam , ce pot spune este ca : Niciodata nu ma simteam mai bine . Sasuke era prietenul meu din clasa I . Eram cei mai buni prieteni . Pana cand , intr-o zi , primesc un biletel , pe care scria : Draga Sakura Sakura , eu voi pleca din oras ! Dar vreau sa-ti spun ceva :Te iubesc pentru ca... fara tine , e greu si nu ma pot regasi . Te iubesc si sunt definitia fericirii eterne . Te iubesc pentru simplele banalitati pe care le faci , iar cand tu ai aparut in viata mea , totul s-a schimbat . Pana atunci , nu stiam ce inseamna adevarat cuvantul "te iubesc" . Tu m-ai invatat sa iubesc , mi-ai aratat ce inseamna iubirea si mi-ai incalzit sufletul cu alinarile tale si cu dragostea ta . Iti multumesc pentru asta si te iubesc din tot sufletul . Acum mi-am dat seama ca tu , mi-ai fost intotdeauna aproape .Te iubesc foarte mult !Cu drag prietenul tau , Sasuke End flashback Imi amintesc , ca , in ziua aceea , am plans toata noaptea de tristete .Ma intorc spre dormitor , iar acolo il zaresc pe Sasuke . - Stiam ca ma vei recunoaste , Sakura !- Ma rog ! Sa stii ca nu mai sunt aceeasi fata prostuta ! Nu-mi spune nimic , ci doar se indreapta spre mine , iar cand a ajuns in fata mea , imi spune -..... Suspans !!! Stiu ca este scurt , dar n-am avut inspiratie ! Oricum , sper sa va placa ! |
|
| |
izabell Academy Student
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 05 Iul 2011, 14:29 | |
| ieeeeeeeeei next-ul in sfarsit ....la un moment dat credeam ca ai renuntat la fic.. dar u ai revenit in cea mai mare putere .... Deci continuarea este super chiar nu ma asteptam ca Sasuke sa fie fostul ei iubit ...si suspansul e de nedescris ...deci astept cu mare nerabdare sa pui Next-ul |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mar 05 Iul 2011, 14:37 | |
| Spune-mi te rog ca next-ul va veni mai repede decat vin celelalte la tine! De ce ne ti atata in suspan, reao?! Imi place ficul desi nu prea ai descriere si destul de mult dialog. Astept next-ul! Te pup! |
|
| |
xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Mier 06 Iul 2011, 10:21 | |
| Multumesc pentru commuri !! Nu-s rea ! Doar ca n-am avut timp ! Si stiu ca n-am descriere , dar nu ma pricep ! Next-ul .....hmm , cred ca v-a veni saptamana asta |
|
| |
izabell Academy Student
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Lun 11 Iul 2011, 12:11 | |
| Astept cu foarte multa nerabdare NEXT-UL ...cand il pui? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Lun 11 Iul 2011, 12:18 | |
| Foarte,foarte,foarte,foarte,foarte,foarte,foarte frumosssssssssssssss. Cand pui next-ul????? |
|
| |
xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Lun 11 Iul 2011, 13:12 | |
| Am sosit cu nextul , este dedicatie pentru voi . Sper sa va placa ! ATENTIE+16O noapte alba si plina de pasiune +18 Nu-mi spune nimic , ci doar se indreapta spre mine , iar cand a ajuns in fata mea , imi spune : - Esti uimita sa vezi cum am ajuns , nu-i asa ? - Da , te-ai schimbat ! Sa stii ca si eu nu mai sunt o fata credula . Se apropie de fata mea , cautandu-mi buzele . Si le apropie de ale mele , iar cand am simtit gustul buzelor lui , am inceput sa cred ca ma iubea , ca tinea la mine . - Sakura , stii de ce te-am rapit tocmai pe tine ? - Nu . - Cand am aflat ca voi pleca , mi-am jurat ca ma voi intoarce si te voi lua cu mine ! In fiecare noaptea ma gandeam la tine , visam ca te voi lua cu mine , sa fim impreuna si visul mi s-a implinit . Cand am auzit asta , ma uitam mirata la Sasuke . Acesta a inceput din nou sa ma sarute , si in acelasi timp , sa-mi de-a rochia jos de pe mine . " Cred ca asta va fi o noaptea frumoasa ! " Daca el se joaca , de ce sa nu ma jc si eu ? M-am urcat de-asupra lui , si am inceput sa-l sarut cu foc pe buzele lui moi si rosi ca sangele . I-am dat jos camasa pe care o purta , dezvaluindu-i muschii pe care ii avea . " Wow , cred ca a stat vreun ab la sala ! " imi zic eu in minte si incep sa chicotesc . Nu stiu cum , dar ma trezesc dintr-o data sub el . Sentimentul acesta ..... cred ca m-am indragostit a doua oara de acelasi baiat sau mai bine spus , barbat . Trebuie sa recunos , s-a schimbat mult . A devenit un barbat foarte atragator , dar , eu nu-l l-am iubit pentru muschii sai sau pentru aspectul sau , ci pentru ca-l iubeam cu adevarat . Am continuat sa ne sarutam , pana cand , Sasuke a inceput sa-mi sarute pielea fina a gatului . A tot coborat cu buzele pe corpul meu , neincetand sa ma sarute . A inceput sa-mi sarute corpul , fara sa inceteze . A fost o noapte alba si plina de pasiune pentru mine si nu o voi uita niciodata . Este ora 10:45 , iar Sasuke nu s-a trezit . Hmm....ma hotarasc sa ma duc in bucatarie , sa fac micul dejun . Ma ridic din pat , imi i-au un halat pe mine si ma indrept spre bucatarie . Odata ajunsa in bucatarie , sunt intampinata de doua servitoare . Am inteles ca pe una dintre ele o chema Lola , iar pe a doua Esmee . Acestea imi ureaza buna dimineata , apoi pleaca . Am inceput sa fac doua ochiuri , am luat un pahar si am pus suc de portocale , iar dupa ce-am terminat ochiurile , l-am observat pe Sasuke . Imi spune ca nu trebuia sa ma deranjez sa fac micul dejun . Am mai discutat , apoi ne-am pus la masa si am inceput sa mancam micul dejun . Dupa , mi-a spus ca mergem la mall , asa ca , va trebui sa ma imbrac . Imi i-au o rochie alba , scurta . Si o pereche de cizme albe pana la genunchi . Cand am iesit din camera ......... Cam atat , sper sa va placa . Iar next-ul , dupa 6 commuri Uita-ti cate-va poze https://2img.net/r/ihimizer/i/imagescab1bcp1.jpg/ cizmele Sakurei https://2img.net/r/ihimizer/i/imagescasbv34z.jpg/ rochia Sakurei https://2img.net/r/ihimizer/i/imagescapkassy.jpg/ Esmee https://2img.net/r/ihimizer/i/imagescax01hno.jpg/ Lola |
|
| |
izabell Academy Student
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Lun 11 Iul 2011, 13:25 | |
| mijto...si din nou iar ne-ai lasat intr-un suspans de neegalat:)))....deci astept cu foarte multa nerabdare next-ul |
|
| |
xLostCandy Chūnin
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 Lun 11 Iul 2011, 13:31 | |
| mersi pentru com Izabell , next-ul il pun dupa 5 comuri |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Indragostita de seful Yakuza +16 | |
| |
|
| |
| Indragostita de seful Yakuza +16 | |
|