Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Va place ficu` meu? <3 | La maxim!!! <~~ Odododo, ;x I lav you! | | 85% | [ 33 ] | Da, e destul de frumos. <~~ Aww ^.^ | | 13% | [ 5 ] | Nea, oribil. <~~ Raspuns mortal =]] O sa va bantui! | | 2% | [ 1 ] |
| Total voturi : 39 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Nyko Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lost in Paradise Nr. mesaje : 101 Puncte : 106 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Dum 12 Iun 2011, 17:21 | |
| Doamne, ce credeam ca se intampla alceva intre Saku si Garra. Suspansul asta ma omoara, si nu cred ca vrei sa ma ai pe constiinta Hai cu NEXtu ala repede |
| | | dydi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 68 Puncte : 79 Reputatie : 6 Hobby-uri : Stat pe net Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Dum 12 Iun 2011, 17:38 | |
| Cand am citit ca se aud niste gemete ma gandeam la altceva..... O sa se nasca copilasu |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| | | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 13 Iun 2011, 11:59 | |
| pentru comm-uri dragilor Sper ca v-a placut nextu precedent :d: Scuze ca sunt scurte dar nu mai am ideei Nu va faceti griji Elz aduce mereu next Capitolul 22. Daisuke sau micutul ,,Adonis''In urmatorul moment insa... Acesta cade secerata pe jos, gemand de durere. Ma indrept spre ea, ajutand-o sa stea in fund. Acesta ma prinde de par, tipandu-mi in ureche ca o doare, si ca naste acuma. -Care ati mai patricipat la vreo nastere? spun eu impacientat. -Eu...poi...am fost de fata... spune Hinata timida. -Minunat, haideti baieti afara! ii gonesc pe baieti afara, ramanand fetele singure. Ma intreb daca Hinata stie ce face, daca ii face ceva Sakurei sau copilului, o sa fie urmatoare prospatura a lui Kiba. -----------P.O.V by Hinata------------- Nu imi venea sa cred ce a facut Sasuke, am zis ca am vazut, nu ca sunt perfecta ca moasa. Off, ma ocup de el mai tarziu, acuma prioritatea mea este Sakura, incerc sa o calmez, facandu-i vant si zicandu-i ca totul o sa fie bine. -A-a-m, cred ca mi s-a rupt apa, spune acesta speriata. -Nu iti face griji, de acuma e mai usor, spun eu si o pun pe pat. Tot ce trebuie sa faci este sa nu te sperii si sa impingi cu forta. Impinge, Sakura, impinge! Acesta impinge cat poate ea de mult, dar pur si simplu nu poate, ii i-au mana intre-a mea si ii spun sa impinga pentru mine, pentru Sasuke, Naruto si toate rudele ei si mai ales pentru parintii ei, cum ar sta totul in acest ultim pas. Acesta aproba din cap si incepe sa impinga, ca un taur furios vazand rosu in fata ochilor. Dupa cateva minute vine si micutul mult asteptat de toti, cu ochii verzi ca frunzele copacilor in martie si parul negru ca noaptea. Ma simt ca o moasa, defapt asta si sunt, sun asa de mandra ca mi-au dat lacrimile, iar in urmatorul moment incep sa plang de fericire. -Felicitari, Sakura, ai un baietel, spun eu plangand de fericire, dandu-i copilul in brate noii mamici. -Hi-Hinata de ce nu respira? spune acesta impacientata, albindu-se complet la fata. Ma alarmez, nu putea sa las sa moara un suflet nevinovat care deabi-a a venit pe lumea, il i-au din mainile mamai lui si il intorc cu capul in jos, asa am vazut in filme, deci ma bazez pe realilatea din filme, da Doamne sa merga, nu il lua asa de devreme la tine!! DIntr-o data acesta incepe sa planga, iar plansul lui ma face sa ma linistesc si pe Sakura sa planga de fericire. Avea un baiat superb, ma bucur pentru ea....Oare cum v-a fi cand v-a afla ca si eu sunt insarcinata in 3 luni? ---------------------------------------------------Aud un planset de copil, ceea ce ma face sa imi tremure genunchii, si sa lacrimez. Pasesc usor spre usa mare din lemn, cu o oarecare frica, mai cazand pe jos, apas pe clanta si... o vad pe ea cum plangea, in brate cu pruncul meu. Ma indrept spre ei, si ma asez langa Sakura care nu isi lua ochii de la micutul prunc cu ochii verzi si parul negru. O sarut usor pe Sakura pe buze, sub privirea fericita a prietenilor nostri. Avem un baiat, sunt asa de mandru, o sa il invat tot ce stiu, o sa il pazesc ca pe ochii mei din cap. Ma apropii de copil si il sarut usor pe frunte, in timp ce ochii lui mari si negri se uitau mirati la mine, iar o manuta se juca in parul meu. I-o scot din par si o pup dragastos, este cel mai scump copil pe care l-am vazut. -Cum o sa-l cheme? spun eu in timp ce ma jucam cu el, facandu-l sa rada. -Daisuke, spune Sakura incet, calm si dragastos. O sarut pe frunte si ii spun ca maine plec inapoi in Japonia, acesta imi zambeste si ne bagam in pat, era deja ora 20:59 si maine ne trezeam la 5 pentru a prinde zborul. -Sasuke, am implinit un an decand sunt... spune Sakura cu o oarecare tristete in voce. -..femeia care mi-a schimbat radical viata, continui eu facand-o sa zambesca, o sarut usor pe buzele-i rozalii. Mi-ai daruit tot ce am visat, nu pot sa iti multumesc indeajuns, te iubesc! spun eu continuand sa o sarut, cei drept aveam chef de actiune dar ma abtineam. -Si eu te iubesc, spune acesta si intr-un final adoarme, zana vietii mele, femeie mea prea iubita, zeita din inima mea, care mereu va fi acolo. Adorm si eu intr-un final cu manuta lui Daisuke in mana, si cu una a Sakurei, familia Uchiha, suna foarte bine.
|
| | | Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 13 Iun 2011, 12:15 | |
| vai cat de frumos ddraga mea:X ce scump e Sasuke:x doamne deci ador acest capitol estte minunat este magnific nu mai am cuvinte :)) deci astept nextul :x te iubesc:X!
|
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 13 Iun 2011, 12:17 | |
| Vai de mn Ele ai pus next-ul, nici nu-ti imaginezi kt de nerabdatoare am fost k sa vad continuarea...Oricum, e super capitolul.... Te poop si nu uita de next |
| | | angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 13 Iun 2011, 12:29 | |
| vai ce frumoooooooos.....mama scena nasterii mio si imaginam pe sakura cum ii ie ochii din orbite impngand....:)) ai facut o treaba groza ele astept next |
| | | dydi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 68 Puncte : 79 Reputatie : 6 Hobby-uri : Stat pe net Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 13 Iun 2011, 12:32 | |
| Este capitolul meu favorit !! Nu-i asa ca mai sunt capitole? Pune continuarea!! |
| | | Nyko Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lost in Paradise Nr. mesaje : 101 Puncte : 106 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 13 Iun 2011, 12:38 | |
| Familia Uchiha. Chiar suna bine. ELE, am o intrebare : Se apropie finalul ??? Sper ca Nu. Imi place mult mult capitolul. Astept NEXtul cu nerabdare |
| | | Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| | | | Lady marmalade. ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : În ţara minunilor. Nr. mesaje : 436 Puncte : 544 Reputatie : 33 Hobby-uri : Spending time with my amazing friends! Stare de spirit : Happy.
| | | | Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 13 Iun 2011, 13:20 | |
| Ce frumos imi place foarte mult Si mie mi-au dat lacrimile M-am speriat si cand am citit ca acel copil nu mai respira, atunci nici eu nu mai respiram Ok, deci daca nu vi mai repede cu next te pap toata |
| | | Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 13 Iun 2011, 14:28 | |
| Vai Ele a fost asa de frumoooooos. Ca mi-a placut Ce draguut. suoerb. nu mai am cuvinte. Nici nu mai are rost sa spun despre descriere sau naratiune pentru ca esti prea buna. Este excelent fic-ul l ador. Abea astept next-ul care sper sa vina repede. |
| | | ѕωєєту«3! Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Monetan .. Pai .. In Alaska dupa Deidara cu tigaia :)) Nr. mesaje : 226 Puncte : 270 Reputatie : 29 Hobby-uri : Cantatu` la chitara bee <3 !! Stare de spirit : Super buna Beiibi` :x
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 13 Iun 2011, 15:28 | |
| Ce frumos Deabea stept next ! Decci repede next Ca daca nu te capacesc ! |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 13 Iun 2011, 16:13 | |
| |
| | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 13 Iun 2011, 16:17 | |
| Maine??????? Cred ca pana atunci intru in spital de nerabdare. Asta este. Voi incerca sa raman acasa numai sa vad next`ul |
| | | Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 13 Iun 2011, 17:29 | |
| |
| | | Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 13 Iun 2011, 19:20 | |
| owww..... Draga mea! E minunat si acest capitol si cu mare, mare nerabdare il astept si pe celalalt! So... vino mai repede sa nu fac infarct, din motive necunoscute! |
| | | ``....:::HeLl:::...`` Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Somewhere between here and there Nr. mesaje : 18 Puncte : 20 Reputatie : 1 Hobby-uri : imi place sa te fac sa suferi Stare de spirit : ma buna ca niciodata
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mar 14 Iun 2011, 15:22 | |
| Hy Elena ^.^ (Presupun ca asa te cheama, avand in vedere ca ai la numeEle ) Imi place ficul tau, pot spune ca m-a atras numai ca am cateva obiectii: Mi se pare mie sau cam grabesti actiunea?Incearca sa adaugi mai multa descriere sentimentala, sa descrii imprejurimile si sentimentele.. Succes in continuare si hai cu nextul |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mar 14 Iun 2011, 16:01 | |
| pentru comm-uri Soo...next Capitolul 23. Familia Uchiha Stateam si ma jucam cu micutul Daisuke in casa noastra, cuibusorul nostru scump. Il apucam de burtica si incepeam sa il gadil, iar acesta radea si era fericit la maxim, puisorul meu de numai 3 luni si jumatate. Sunt asa de bucuroasa ca sunt mama, asta mi-am dorit din totdeauna, sa vad cum rodul iubirii mele creste sub ochii mei. L-am simtit o singura data in mine pe Sasuke, si inca il mai doresc de nenumarate ori, la gandul acesta incep sa imi musc buza de joc, chestie care nu mi se potriveste dar am preluat-o de la Sasuke. Sunt trezita la relitate de baietel care ma apuca cu manutele lui micute de par, tragandu-l la gurita lui. Cu greu ii scot manuta din parul meu roz, atragandu-i atentia cu un ursulet roz din plus, cadou de la Sasuke cand Daisuke avea numai 5 zile. Acesta cum zareste micuta jucarie, mi-o ia din mana si o baga in gura, tipic lui. Incep si chicotesc cristalin, in timp ce doi ochi negri ma priveau din usa. Ridic usor privirea si o intalnesc pe a lui, care se uita dragastos la noi. Il cred, nu e usor sa fi tata, dar o face cu o atata pasiune, incat pe zice trece ma indragostesc mai mult de el. Se apropie usor de noi, in timp ce ochisorii lui Daisuke il implorau sa il ia in brate. Ochii accea negri, frumusetea, nu mint, iubirea vietii mele, ochi lui negri ma faceau sa zbor pe cele mai inalte culmi purtata pe aripile dragostei. -Ce faci scumpule? ma trezeste Sasuke la realitate, in timp ce mi-l ia din brate pe Daisuke. Ai fost cuminte? A tu esti mereu cuminte, dar mami a fost cuminte? intreaba acesta pervers, nu am mai vazut acel zambet de mult timp. -El a fost cuminte, eu am fost cumintica, spun eu precum o felina. Acesta se apropie de mine, amenintator de aproape, la doar 3 mm de buzele mele imi sopteste ca ma iubeste, eu facand acelas lucru. Si sub ochii mari verzui ai lui Daisuke, plini de curiozitate, incepem sa ne sarutam. Nu ne-am mai sarutat asa de mult timp, atat de pervers cu muscaturi de buza, asa timp de 5 minute in continuu, dar intr-un final rupem sarutul, iar micutul nostru puiut incepe sa bata din palme. Hehe, cat de dulce putea sa fie. Sasuke incepe sa se joace cu micutul iar eu ma uitam la ei, in tot acest timp, Daisuke nu si-a luat ochii de la mine, mai bine zis de la decolteul meu. Sincer, nu l-am alaptat decat de 2 ori, si apoi a mers totul pe biberon, si cred ca ii lipsea laptele matern, chicotesc la acest gand nebunatic, dar simt doua manute ude pe decolteul meu. Ma inrosesc instantaneu si il vad pe puiul meu cerand din privir mancare, i-au biberonul si incep sa il alaptez, iar in scurt timp acesta adoarme. -Pervers ca tatal sau, spun eu in soapta cat sa nu ma auda Sasuke in timp ce il puneam pe Daisuke in patutul lui, dar din pacate Sasuke m-a auzit. -Si frumos ca mama sa, spune si acesta incepand sa ma sarute pe gat, stiu ce vroia, si eu vroiam acelas lucru, dar, toata la timpul lor. Il mai las sa se joace cateva minute, apoi ii zic ca e timpul sa mancam si noi, eu chiar eram lihnita, nemancand nimic de dimineata si nici in seara precedenta. Inchidem usa in liniste, incat sa nu il trezim pe micutul pervers, hehe, la ce ma gandesc si eu. Coboram in liniste, in spatioasa bucatarie unde ma intind putin si ma asez jos. Eram chiar obosita aceste 3 luni si jumatate au fost un calvar, este foarte greu sa fi parinte, imi pun o ceasca de cafea si sorb cu lacomie uitand de foame de dinainte. Il priveam pe Sasuke cum incerca sa faca o omleta, chiar ma amuzam, mai ales felul in care s-a luptat cu ouale sa le sparga, ma ridic de la masa si incerc sa il ajut. Mai intai strang tot gunoiul lasat de el, si apoi ii spun sa puna niste condimente daca vrea sa fie mai gustoasa, niste branza, rosi si in frigider e sunca. Simt un gol in stomac, semnalul ca trebuie sa mananc urgent, am ramas cu ceva bun din sarcina cu Daisuke, mancam mai bine decat inainte. Ma asez la masa, obligata practic de Sasuke, care se chinuie sa ma servesca cat mai frumos posibil. Incep sa rad cristalin, vazandu-l cum se chinuie, iar dupa tot acest chin il sarut apasat si repede pe buzele lui moi si dulci precum mierea. Credeam ca numai eu eram un bucatar excelent, dar vad ca si Sasuke stie ce face, a iesit o bunatate de omleta, sau cred ca imi este asa foame incat daca mi-ai da carne de soarece si aia ar fi buna. Dupa ce am terminat de mancat, urcam sus in camera unde Daisuke inca dormea, micutul meu ursulet. Incep sa casc, chiar eram obosita, si cand ma gandesc ca si diseara o sa ,,muncesc'' la Daisuke S.R.L ma i-a durerea de cap. Ca sa fiu sigura si sa nu fac atatea drumuri il i-au pe micut din patut si il pun la mijloc, intre mine si Sasuke, iar eu adormind pe loc cand s-a facut contactul intre mine si perna moale, eram prea obosita ca sa zic un simplu ,,noapte buna'' multumindu-ma cu un singur sarut pe frunte de la Sasuke.
Melodia Capitolului: https://www.youtube.com/watch?v=G2RCCDSBEGk
|
| | | angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mar 14 Iun 2011, 16:11 | |
| rezerved ita ce dulce.....un capitol nou superb.....ce pot spune greseli de tastare nu am vazut...oricum astept urmatorul capitol succea la scris |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| | | | Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
| | | | Lady marmalade. ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : În ţara minunilor. Nr. mesaje : 436 Puncte : 544 Reputatie : 33 Hobby-uri : Spending time with my amazing friends! Stare de spirit : Happy.
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mar 14 Iun 2011, 19:56 | |
| Pff,mămica mea,îmi pare nespus de rău că nu am comentat :( Dar uite o fac acum.:d E superb capitolul şi sunt de acord cu Melly,ce pervers e ăla mic.:)) Şi nu pot să cred cât de mult s-a schimbat Sasuke :O ! Adică totuşi,de la mafiot la sentimental e mult :))Eu am rămas plăcut impresionată de ficul tău. :) Să pui continuarea da ? :o3Te iubesc mămico! |
| | | Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mar 14 Iun 2011, 21:12 | |
| uuuuuu, Ele, eu inca te astept cu urmatorul urmatorul capitol. Pui niste nexturi superbe si astept sa vina si urmatorul ca eu una nu mai pot. Ti pwpa *SasuSaku=love*! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|