Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Va place ficu` meu? <3 | La maxim!!! <~~ Odododo, ;x I lav you! | | 85% | [ 33 ] | Da, e destul de frumos. <~~ Aww ^.^ | | 13% | [ 5 ] | Nea, oribil. <~~ Raspuns mortal =]] O sa va bantui! | | 2% | [ 1 ] |
| Total voturi : 39 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mar 28 Iun 2011, 21:00 | |
| ELEEEEEE te bat ai pus doua nexturi fara ca eu sa comentez vai de mine ce bataiue mananci
Deci sa vedem capitolele sunt... MINUNATEEEEE!!!! :x:x:x:
Pentru prima oara chiar am fost socata de comportamentul lui Sasuke dar apoi mam linistit
Baga si tu mai multa actiune ceva batai io stiu :x:x:x
Hai puneti imaginatia la contributie ca stiu ca ai o gramada :x:xx
Te pup dulce scumpa:x |
| | | HellGirl Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch... Nr. mesaje : 189 Puncte : 210 Reputatie : 19 Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy.. Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 29 Iun 2011, 08:55 | |
| |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 29 Iun 2011, 10:06 | |
| |
| | | HellGirl Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch... Nr. mesaje : 189 Puncte : 210 Reputatie : 19 Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy.. Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 29 Iun 2011, 17:28 | |
| inca nu ai pus nextu?!? |
| | | »Beţişor« Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Romania, Ialomita Nr. mesaje : 135 Puncte : 165 Reputatie : 3 Hobby-uri : Sa scriu ficuri :)) Stare de spirit : Good...very good.
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 29 Iun 2011, 22:27 | |
| |
| | | siropel_de_tuse^_^ Academy Student
Nr. mesaje : 25 Puncte : 30 Reputatie : -1 Stare de spirit : indragostita
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Joi 30 Iun 2011, 11:39 | |
| deci scumpa , am citit sh eu si vreau sa iti spun ca e ficul meu preferat cu sasusaku , so... astept next |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Joi 30 Iun 2011, 11:55 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Đєєą •ิ.•ั in Sam 02 Iul 2011, 14:07, editata de 12 ori |
| | | HellGirl Genin
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Joi 30 Iun 2011, 12:06 | |
| |
| | | Lady marmalade. ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : În ţara minunilor. Nr. mesaje : 436 Puncte : 544 Reputatie : 33 Hobby-uri : Spending time with my amazing friends! Stare de spirit : Happy.
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Joi 30 Iun 2011, 12:16 | |
| @ HellGirlCând postezi un comentariu,decât să spui doar un cuvânt mai bine nu mai postezi deloc.Din câte ştiam eu nu prea e bine să scrii doar un cuvânt într-un comentariu. Ori îţi spui părerea de la cap la coadă ori nu. Păi,ori suntem corecţi ori nu mai suntem. :)) Îmi pare rău,nu vreau să te supăr, a fost un sfat prietenesc :) Şi tu Ele,ce ai de gând să faci cu capitolul acela ? Chiar îţi place să ne laşi pe toţi în suspans :)) ? Mă rog,sper să vii repede cu el,cu primul tren Cya <3 ! |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Joi 30 Iun 2011, 13:14 | |
| |
| | | Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Joi 30 Iun 2011, 13:54 | |
| HellGirl ... daca nu ai citit in regulament iti voi spune ca decat sa postezi un simplu ,, Next '' mai bine nu ai mai posta deloc. Chiar nu se poate sa scrieti mai mult de cateva cuvinte? Macar puteai sa spui ca iti place nu un simplu cuvant asa de scurt. Banuiesc ca pe autoare nu o intereseaza ca tu sa spui doar ca vrei next-ul ci ar vrea sa stie si daca iti place sau nu ficul. Ai putea sa editezi si sa scrii mai mult in comentariul tau.
Oricum Ele hai mai repede cu next-ul ala ca tu nu vezi ca ne tii in suspans? Sa pui repede capitolul urmator scumpo |
| | | • Fucking Perfect • Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cluj - my heart's devotion Nr. mesaje : 145 Puncte : 521 Reputatie : 362 Hobby-uri : sa te privesc Stare de spirit : smoking
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Joi 30 Iun 2011, 16:31 | |
| |
| | | ♥ LiLi ♥ Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : in ur minds Nr. mesaje : 14 Puncte : 13 Reputatie : 0 Hobby-uri : Inoooot Stare de spirit : single and ready to mingle
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Joi 30 Iun 2011, 16:56 | |
| Elz... Ficul asta e ingrozitor... de perfect! Te rog pune NEXTU rapiiiiiiid! muah Lili |
| | | HellGirl Genin
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Vin 01 Iul 2011, 14:21 | |
| pai,Kirara,din moment ce ii cer nextu,normal ca-mi place ficu...si daca tot vreti comentariu mai lung... Ideea-sasuke seful yakuza si sakura rapita sa u vanduta lui...am mai intalnit-o pe alte forumuri.. actiuna...nu o alergi dar nici nu mergi cu incetinitorul...imi place....mai ales ca mai bagi si niste schimbari de situatie cateodata... descrierea...vad ca te pricepi,mai ales la sentimente... dialogul...pai,ce pot spune,nu bagi prea mult-ceea ce e bine,iar cand il bagi nu e sec,deci e ok in rest....pai,desi am mai intalnit ideea ficu tot mi se pare interesant...si totusi sasuke a cam intrecut masura...sa nu-mi spui ca sakura il va ierta atat de usor...iar acea kirara...daca era sora ei de ce nu i-a spus de la inceput,ca sa o scape de atata stres si sa petreaca mai mult timp impreuna?adik era sora ei,ea trebuia sa stie,nu sasuke... iar sasuke....putea sa-i faca o surpriza sakurei si fara sa se poarte asa cu ea...nu? oh,si nu exista vre-un pericol pt sarcina dak sakura e dependenta de marijuana?in plus sasuke putea sa-i dea mai multa atentie sakurei,care e insarcinata,nu surorii ei!!! aasi sasukestie ce sakura e dependenta de droguri?si de ce trebuia sa fie atat de rece cu ea?plus ca la noua lor casa a duso legata la ochi...tocmai in varful muntelui...INTR-O ROCHITA DE VARA!!!!!!? asa...acum pot spune fara probleme ca vreau nextu.... |
| | | HellGirl Genin
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Vin 01 Iul 2011, 16:36 | |
| mdah...scz Patricia...abia acum am vazut ca si tu mi-ai reprosat aceleasi lucruri ca si Kirara....oricum...scz ca de fel commurile mele sunt cam scurte ,dar eu intru pe ascuns pe calculator...am dat-o in bara (din cauza proastei de sor-mea)si acum sunt "pedepsita"...s-o creada parintii mei,ca eu tot ce vreau fac!oricum,daca tot am mai dat un comm...tin sa precizez..din nou...ca sasuke e un nesimtit!!!! iar sakura...din cauza lu kirara a ajuns sa se drogheze!!si imediat ce a aflat ca e sor-sa ia si sarit in brate...infine,la cum o stiu pe sakura n-o sa-si tina promisiunile alea pentru prea mult timp...ei...abia astept nextu!!! |
| | | ***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Dum 03 Iul 2011, 13:50 | |
| hey cand pui next-ul? te rog sa il pui repede.. ficul tau imi place mult de tot astept next.. pwwpici..!! |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Dum 03 Iul 2011, 17:07 | |
| Buna my favorite grandma Sper ca nu ai putrezit pe tastatura ca cine ne mai pune noua next-ul? Iar am intraziat... Imi vine sa-mi bag unghia in gat Am sosit din mini vacanta mea Imi place mult ideea O ador, ce sa mai... NEXT si sper sa nu te adun de pe tastatura |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 09 Iul 2011, 17:25 | |
| BUnicoooooo Unde-i next-uuuuuul? Te mananc de vie chiar daca nu mai ai mult de trait Ce-ai patit? Nu mai ai idei? Sau timp? Astept de mai bine de o saptamana next si nu-l vad... |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| | | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Dum 10 Iul 2011, 20:58 | |
| Buniiiiiii In sfarsit te-ai trezit Ai fost in rcia, si noua nu ne-ai zis? Unde ai fost mai exact? Cumva in Paralia? Da pai ar fi cazul sa pui mai multe Dupa ce am stat caeva saptamani fara next Ma vucur ca nu putrezisi la greci PAi asteptam ce sa facem.... Hai ziua hai ca murim aici |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 11 Iul 2011, 10:08 | |
| Ola Dragii Mei!! Deci nu mai am cuvinte, va pur si simplu iubesc va multumesc mult pentru comm-uri<3 Deci Next Capitolul 35. Fericiri implinite....sau poate nu?~~~~~~Prefata la Capitol~~~~~~ Tic-tac, tic-tac, ceasul vietii inainteaza repede, cand iti vezi in fata ochilor jumatate de viata neimplinita te gandesti cat mai ai de trait? Oftezi, plangi, vrei sa mori, neavand langa tine persoana iubita. Dar daca totul ar fi perfect? Ar mai avea rost sa traiesti intr-o lume plictisitoare, chiar fara culoare? Anosta daca as putea sa zic. HeHe....si daca Sakura...s-ar trezi parasita in fata altarului? Daca Daisuke s-ar imbolnavi si Sasuke ar muri? Nu ar fi prea multe rele? Viata e frumoasa asa cum e....mai ales cand fericirile iti sunt implinite....sau poate nu? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Inspir, expir, lasand aerul sa isi faca de cap. Emotiile nu ma lasa in pace, parca ar vrea sa se urce in capul meu. Nu stiu cat de repede au trecut aceste 2 luni si jumatate, 2 luni si jumatate superbe. Copilul meu din burtica se simte bine as putea zice perfect, in timp ce Daisuke isi traieste viata aristocata, iar eu.....ei bine, nici nu stiu cum sa va zic sa intelegeti. Ma simt chiar bine dar, parca am o micuta frica pe mine in calitate de doamna Yakuza. Dar lasandu-ma la o parte....Sasuke e cat se poate de nervos, suparat, rece, si indiferent. Se pare ca nu s-au ars toate documentele cu ,,legatura'' Yakuza Boss, Sasuke Uchiha, si politia e pe urmele lui. Oftez punandu-mi capul pe geamul rece, privind stropii de ploaie cum cad din cerul innegrit, obrazul meu fiind acuma rece si pierzandu-si culoarea piersicii. Parca as fi pe culmile muntelui Everest, imi este frig, frica, in sufletul meu incepe sa incoltesca ura? Gelozie? Oftez sonor, in timp ce ma uit la Daisuke cum doarme linistit. Maine voi deveni Doamne Yakuza, oare cum va fi? Sotia unui traficant de droguri, prostituate, carne vie, etc. -Mami? se aude vocea dulce a ingerasului meu, care imi intrerupe gandurile incurcate. -Culcate puiule, spun eu si il sarut pe Daisuke pe frunte, in timp ce ies din camera. Inaintez usor si alene pe lungul coridor spre camera lui Sasuke si a mea, gandindu-ma la clipele cand m-am daruit lui, cand m-a batut, si alte prostioare, care ma fac sa lacrimez. -De ce acum? imi spotesc doar pentru mine, de ce eu? Deschid usor usa neagra din lemn, in timp ce un scartait imi strabate timpanul, lasandu-ma intr-o scena demna de filmele horror. Patul. Atmosfera. Tabloul. Rece, gol si fara pic de viata. Singura pata de culoare este doar parul meu, doar eu, care radiez precum o stea pe un cer negru care anunta ploaia. Sasuke nu mai doarme cu mine, ci mai mult in birou pe scaune. Incep sa plang, si sa gem. Nu imi vine sa cred ca am ajuns aici, nu pot, ce o sa ma fac maine? -Ce o sa ma fac? imi repet, cazand jos pe podeaua rece. -Adica ce o sa te faci? sa aude o voce calda in spatele meu, eu tresar si ma ridic de jos robotic. -S-Sa-Sasuke...spun eu printre lacrimi, sarindu-i in brate. Nu imi pasa daca o sa ma bati, o sa stergi cu mine pe jos am nevoie de o imbratisare mai mult ca oricand, ma simt parasita, atat de singura, te rog nu ma lasa, spun si incep sa plang mai tare. -Sunt aici...mereu voi fi aici, spune Sasuke in timp ce imi saruta crestetul capului, dandu-mi din caldura iubirii lui. Ochii mei se maresc, in timp ce picioarele ma lasa, iar in urmatorul moment am lesinat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Petalele de trandafir ce sunt in fata mea imi prezic un singur lucru care mi-a lipsit un ultimele zile ,,Iubirea''. Calc apasat, parca vrand sa plec, sa fug, sa nu fac pasul acesta. Rochia mea lunga, rosie, parca absoarbe toata frumusetea din acesta incapere, iar cristalele de pe acesta ma fac sa radiez. Numai ochii mei, ochii mei verzi si puri nu exprima nimic, dar totusi radiaza, in timp ce parul meu roz, este prins intr-un coc, lasand doua suvite sa cada pe fata mea alba. Pam, pam, pararam, pam, pam , param...se aude melodia specifica prin niste difuzoare. Incep sa plang, incercand sa nu imi stric machiajul. Privesc in gol, nu mai stiu ce sa fac, daca toata chestia asta este o sarada? Daca, daca, si iar daca. Off Sakura Uchiha, ce mult te-ai schimbat. Simt o mana care se plimba pe gatul meu ajungand intr-un final la buzele mele, facandu-le conturul. Un sarut apasat imi da puterea sa continui, punandu-mi o intrebare josnica de mine. Cine esti? Nu te-am mai vazut de mult. Tot drumul m-am gandit la viata mea, alaturi de el, avand in inima toata iubirea pe care i-o port, dar desigur trebuia sa fiu intrerupta de Shikamaru Nara, marele nostru notar care cica trebuia sa ne cunune. -Sakura Haruno, il vei iubi pe Sasuke...blah blah blah...si ce-o mai fi, zi da sau nu? ma intreaba el in lene. Ma bufneste rasul dar incerc sa ma abtin, zicand un simplu ,,Nu cred ca.....un da ar fi de ajuns''. Si il trag de cravata pe Sasuke obligandu-l sa ma sarute. Hehe, toata lumea ne aplauda in timp ce Shikamaru se uita la decoletul unei fete blonde, foarte draguta, prietena mea de mult, Ino. Dupa inca niste formalitati plictisitoare, am ajuns acasa, pentru a ne pregati de petrecere. Am intrat prima pe usa, dand fuguta sa imi fac un dus, adevarul e ca aveam si un timp foarte scurt, decat o ora. Deschid usa de la baie, uitand sa o inchid CU CHEIA, si in urmatoarele 3 secunde eram goala pusca sub actiunea stropilor de apa, care ma faceau sa tremur de placere. Un zambet pervers imi apare pe fata, cand ma gandesc la noaptea fierbinte care urmeaza, ochii mei se inchid incercand sa faca mai clara imaginea demna de filmele interzise minorilor. O mana ma face sa tresar, o mana calda care se plimba pe coapsa mea inaintand pericolos. -Asteapta pana diseara, chicotesc eu, indepartandu-i mana lui Sasuke. -SI daca nu? spune acesta in timp ce ma saruta pe gat coborand mai jos. -Daca nu va trebuie sa anulam petrecerea si sa se supere toti pe noi, spun eu sarutandu-l apasat, iesind de sub dus, acoperindu-mi corpul cu un prosop, in timp ce Sasuke statea si saliva dupa mine, soptind ceva de genu: ,,Diseara sa vedem cine domina''. Dupa inca o jumatate de ora de lene, ajungem la petrecere. Cand intram pe usa....~~~~~Moment Amuzant cu Elz~~~~~~ -Iauzi la tine scumpa, cika Doamna Uchiha, aia sunt eu. -Vezi-ti de treaba fata verde, spune Sakura intepata. -Eu te-am facut, eu te omor, incep sa urlu la ea. -Gresit! Mama m-a facut!!!! -Mata e o c......cu....cusca., incep sa rad eu. -Mars cutule, spun ea. -Sakura sti ca poti sa pierzi copilul? -Ehhh? Cum? casca ea gura. -Iti zic eu ceva si faci avort spontan. -Ia zii.... ~~~~~~~~~~ -AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, incepe sa tipe acesta, ducandu-se spre infinit si mai departe. -Hehehe, Elz a castigat!! Pe data viitoare.!! ~~~~~~~~~~~~~~~Zbay, fiti cuminti~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Melodia Capitolului: https://www.youtube.com/watch?v=KwVJjnYuoKI
|
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 11 Iul 2011, 10:19 | |
| " Cand intram pe usa...."- Ce? Ficul este minunat ,astept continoarea. |
| | | Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 11 Iul 2011, 10:58 | |
| Au trecut secole de cand nu ai venit. Abia astept urmatorul capitol..deci pe bune, ce se intampla cand intra pe usa? mi-a placut din nou si iar incept problemele :| esti chiar rea, dar sa speram ca totul o sa fie bine si va fi final fericit ca daca nu..nu stii ce te asteapta >:) Te pup |
| | | ***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 11 Iul 2011, 11:19 | |
| ce se intampla ?? haidee ca mor aici.. capitolul a fost foarte frumos.. astept next-ul .. pwwpici..!! |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 11 Iul 2011, 11:38 | |
| Hei, eu trebuia sa fiu prima
Ultima editare efectuata de catre Ioana in Lun 11 Iul 2011, 11:39, editata de 1 ori |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|