|
|
Va place ficu` meu? <3 | La maxim!!! <~~ Odododo, ;x I lav you! | | 85% | [ 33 ] | Da, e destul de frumos. <~~ Aww ^.^ | | 13% | [ 5 ] | Nea, oribil. <~~ Raspuns mortal =]] O sa va bantui! | | 2% | [ 1 ] |
| Total voturi : 39 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 30 Iul 2011, 11:10 | |
| Elz , deci asta e sfarsitu` .... FPot sa spun ca e un fic extraordinar , il iubesc . Deci .. FICUL TAU A AVUT POTENTIAL DIN PRIMU` CAPITOL , SI S-A DEZVOLTAT IN TIMPUL DESFASURARI ACTIUNII . SINCER O SA IMI FIE DOR DE ACESTE RANDURI ALE ASA NUMITULUI FIC " FLOARE DE LOTUS " THAT`S ALL .
|
|
| |
Rebee`♥ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cred ca aici ... Nr. mesaje : 98 Puncte : 104 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimicutz >.< Stare de spirit : I`m in lovee :x !
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 30 Iul 2011, 11:20 | |
| |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| |
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 30 Iul 2011, 11:28 | |
| M-ai facut sa plang....A fost un fic absolut superb....Il ador... ....Si cand vine sezonul 2 ? ... |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 30 Iul 2011, 12:39 | |
| yaayyyxx finalul Atat de frumos!Atat de dulce Imi place place place.,.. Micuta Layla a? Vai,nu-mi vine sa cred ca s-a terminat.Oricum atat de dulce incat mi-a placut.SUperb fic-u;./>Nu am cuvinte... Si acum nu mai pot incheia cu ";vreau next-ul".. Insa pot spune ca a fost un fic geeeniiaal:X:X:X Te pup si astept si altele!! Spor la scris la celalt:X |
|
| |
Lady marmalade. ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : În ţara minunilor. Nr. mesaje : 436 Puncte : 544 Reputatie : 33 Hobby-uri : Spending time with my amazing friends! Stare de spirit : Happy.
| |
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 30 Iul 2011, 13:28 | |
| Daca ai vrut sa ne facem sa plangem ei bine ai reusit . Eu sunt foarte trista ca sa terminat dar a fost, este si va fi unul din cele mai frumoase si mai reusite ficuri pe care le-am citit in viata mea. De cand l-am vazut prima oara nu l-am mai lasat si acum sunt ingrozitor de trista , dar abia astept sezonul 2 care sunt sigura k va fi la fel de frumos. Cel mai tare fic |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 30 Iul 2011, 14:11 | |
| gata,deja plang,adica asta a fost ficul meu preferat oricum dupa atata suferinta sasuke si sakura sunt impreuna |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 30 Iul 2011, 15:11 | |
| Draga mea... Ce pot spune? Felicitari pentru acest fic! E foarte reusit! E scris extrem de "curat" de o autoare priceputa! Felicitari si imi pare rau ca s-a terminat! Ti pwp! |
|
| |
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 30 Iul 2011, 17:47 | |
| Scumpo nici nu sti cat de mult mia placut ficul tau deci este minunat imi pare asa rau ca sa terminat.Si ce final frumos |
|
| |
Arishime Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In my world ! Nr. mesaje : 286 Puncte : 336 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa ma distrez e tot ce vreau... Stare de spirit : indragostita , melancolica , indiferenta , ganditoare !
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Dum 31 Iul 2011, 11:45 | |
| A fost superb , grozav , minunat , nemaipomenit , il ador :x . Este printre preferatele mele . A fost asa frumos . Drama , iubire , suferinta , fericire , viata , moarte , ai avut de toate . Il iubesc si abia astept sezonul doi . Esti o scriitoare nemaipomenita , iti iubesc ficul ! A...si finalul a fost superb iar monmetele amuzante cu Elz chiar m-au amuzat . :) A fost incantator ! |
|
| |
***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Dum 31 Iul 2011, 11:53 | |
| hey hey..!! ce pacat ca s-a terminat..!! nu pot sa cred .. ce pot sa zic.. felicitari pentru ca ai scris un fic minunat ..!! finalul a fost foarte emotionant, mi-au dat lacrimile, dar ma bucur ca toate s-au terminat cu bine. aa si felicitari pentru momentele amuzante cu Elz, chair au fost reusite , nu stiu de unde iti vin ideile ei bine pwwpici multi ..!! |
|
| |
Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 01 Aug 2011, 13:13 | |
| |
|
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 03 Aug 2011, 21:45 | |
| Aoleu..scuze intarzierea :o3 imensa.. cu toate ca imi pare rau ca sa incheiat, insa va veni sezon doi ma mai inveselesc....asa TE FELICIT ai dus un fic la bun sfarsit si mai ales ai avut 50 de capitole..ce-l mai lung fic pe care l-am citit. Sa mai faci asa, sa nu-ti pierzi indemanarea si inspiratia. Am ras, am plans si inca cum :)) insa finalul e unul romantic, desi mi-ai zis ca pui putine picanterii pe la final (D) Numele fetitei, waw :)) stii de ce.. ma bucur ca Orochimaru a murit, la fel si Kabuto. Sincer nici nu-mi mai gasesc cuvintele :)). Te iubesc si inca odata felicitari draga mea :* |
|
| |
Ichirin no Hana Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : In lumea mea ! Nr. mesaje : 41 Puncte : 69 Reputatie : 4 Stare de spirit : Mereu zapacita !
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Dum 07 Aug 2011, 15:35 | |
| |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 08 Aug 2011, 09:03 | |
| |
|
| |
Dee' Cola ღ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nu cred că vrei să ști. ✘ acebook : - Nr. mesaje : 49 Puncte : 55 Reputatie : 4 Hobby-uri : My life Music ♬ ❥ Stare de spirit : Nu cred că te interesează, corect? ✔
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 24 Aug 2011, 12:04 | |
| |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 24 Aug 2011, 12:14 | |
| Cel mai tare fic !!!! Abia astept sezonul 2 ! 2012 zici ? Eh , mai am ce astepta ! |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 27 Aug 2011, 13:25 | |
| |
|
| |
_Sparkyd3lux3_ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Spania Nr. mesaje : 2 Puncte : 2 Reputatie : 0 Hobby-uri : Imi place sa citesc ficuri Stare de spirit : Fericita :)si foarte incantata
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 31 Aug 2011, 14:17 | |
| Edit : Citeste Regulamentul si vei vedea ca este interzis sa pui doar emoticoane sau sa scrii un cuvant, spunand ca e comentariu. Daca nu poti lasa in comentariu in adevaratul sens al cuvantului atunci nu mai lasa deloc. ! |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 31 Aug 2011, 14:37 | |
| Inca o data felicitari scumpa mea Ele pentru un fic nemaipomenit.
@_Sparkyd3lux3_ Imi pare rau dar ai facut spam. Te rog sa dai edit la com. |
|
| |
cupcake_zuppy Academy Student
Sex : Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0 Stare de spirit : Druged with desires
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 03 Sept 2011, 11:47 | |
| iti iubesc ficul, tot ce tine de fic, descrierea sentimentelor, dialogul, naratiunea.....totul este asa de perfect de asta l-am citit de 2 ori si l-as citi in fiecare zi daca as putea ma bucur asa de mult ca fic-ul e cu happy ending totul datorita tie |
|
| |
Blondy ツ Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 20 Puncte : 24 Reputatie : 1 Stare de spirit : Nebunaa
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Joi 22 Dec 2011, 18:19 | |
| Vai deci te rog si insist ca sa mai scrii asa ficuri....am ramas stupefiata,....am inceput sal citesc de cand era in desfasurare dar am facut o pauza aku am vazut ca l-ai terminat l-am reluat si am ramas fara cuvinte.....esti foarte sensibila si ai un fel de-a scrie incomparabil...te iubesc pentru ca faci asta .....deci te rog...sa mai scrii ficuri de genul asta...le ai fato |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Joi 22 Dec 2011, 21:46 | |
| mi-a placut foarte mult ficul tau, chiar n-am cuvinte foarte foarte foarte frumos ce bine ca am avut onoarea sa-ti citesc ficul |
|
| |
ale52 Academy Student
Sex : Varsta : 31 Nr. mesaje : 2 Puncte : 2 Reputatie : 0 Stare de spirit : mai tot timpl vesela,uneori trista nimeni nu ma prea intelege disponibila cu prieteni cam prea vorbareata ador sa scriu si sa cites cam atat
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Vin 23 Dec 2011, 09:50 | |
| ador ficul tau ai avut chiar o idee dragutza [url][/url] |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] | |
| |
|
| |
|